- 27 Temmuz 2018
- 6.652
- 7.363
- 198
- 31
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #14.361
Hiç kalkmıyorum ki ben canım ☺ Korkma gene de onlar son adetine göre doğum belirliyorlar tabi 37 den sonra hiç sorun olmuyor tam olarak gelişmiş oluyorlar çünkü. Mobilyan gelmiş olsa aslında her iş biter amA. Kıyaferleriyle başla derim ufaktan yıka temizle koy bi köşeye gelince Ütüleyip yerleştirmesi kolay olur canım Temizlikçi çağırdım bende perşembe gelecek bakalım dolap içleri çekmeceleri annem yaptı zaten halılarda bugün gitti yıkamaya duvarlar silindi bi çocukların Odasının duvarı kaldı onu da kadın yapacak . Tüllerim de yıkandı bitti sayılır işte
Kıyamam güldürdün beniKızlar gece uykuları ne alemde? Ben gece en az 4 5 kez kalkıyorum tuvalete. Zaten zor buluyorum rahat edeceğim pozisyonu, tuvaletim gelincede ikide bir kalkıyorum.. Hatta bu gece klozette otururken gözlerim kapanmış, bi açtım gözümü tuvaletteyim..
Senin de çoğu işin bitmiş canım önemli olan ağırlar tamamsa gerisi hallolur ama boya işini çok sona bırakma koku hemen çıkmıyor bebeğe zararı olmasınValla bizde bazamız gelmese bile dolabı odamıza taşıycaz sanırım haftasonu. Canlarım, mutfağım temiz, perdeleri eşim yıkamıştı.. Makinada yıkanabilir halıları ben hallettim, yıkanamayanları vericem yıkamaya. Dolabımız odaya geçtikten sonra ev boyanacak, sonra bebeğin kıyafetlerini halledicem kardeşim yardım edecek zaten. Önümüzdeki hafta hallolur hepsi odaya geçerse dolap.
Kıyamam güldürdün beni
Ben hiç Uyuyamadığım için artık 12 de yatıyorum 2 gibi uyanıyorum 5 e kadar uyanığım oturuyorum 5 de yatıyorum 8 de geri uyanıyorum Günlük 4 5 saat
Senin de çoğu işin bitmiş canım önemli olan ağırlar tamamsa gerisi hallolur ama boya işini çok sona bırakma koku hemen çıkmıyor bebeğe zararı olmasın
Aynen sen durma canım Ben de çocukların odasını yaptıracaktım aslında eşim istemedi Kokusu çıkmazsa diye mecbur sildireceğim işte. Biter inşallah bu günleri konuşmak bile çok güzel.Dolap çıkınca boyayı hemen yaptırcam. Açarım camları kapıları, çok durmam zaten kendimde boya kokusunda.. Bi bitseydi herşey..
doğru söylüyorsun canım benim tek olduğu halde alt tarafımın ağrısı daha da arttı baskıdan dolayı,sende daha fazla baskı biniyor alta.inşallah 32.haftadan sonra bir kaç hafta daha bekler miniklerEvet şekeri çıkarır canım sen 4 5 günde bir yemeye çalış ☺
Nst girdim canım sancım yok ilaç kullanıyorum ya çok şükür çıkmıyor ama şimdi tek çocuk baş aşağı olunca çok sıkıntı değil ikisi dönünce 3500 kiloyu geçiyorlar o da baskı yapıyor rahim ağzının açılmasına sebep olabilir Allah korusun. İnşallah canım
mide olayı bende de sıkıntılı ya.normaldede reflüm vardı zaten.bayramda eşimin köyüne gittik kayınvalidem ekmek yapmıştı ondan yedim reflüm 2 gündür canımı okudu.normalde evde yapılan hamurişleri dokunmazdı ama içine koyduğu mayadanmı yağdanmı artık çok dokundu.Yedikten sonra baygınlık hissi yediklerinin yukarı çıkması olmuyor mu sizde gastrit sorunları yani... Ben yiyemiyorum istesem de korkuyorum. Dün börek yedim evde yapılmış ve burnumdan geldi midem çok rahatsız oluyor bu tip şeylerde. Bir de hazır gofret yemiştim onda da aynısı oldu artık korkuyorum. Dondurma pek bir şey yapmıyor ama ondan yiyebiliyorum ama her gün canım istemiyor. Az yiyorum bence mecburen çünkü sanki modem küçüldü bebek yukarda ve baskı yapıyor sanki.
benimde evde herşey bekliyor hala.ev boyanacak,perdeler yıkanacak,halılar yıkamaya gidecek,bebeğin kıyafetler bekliyor öyle.yatak odası alınmadı daha.hepsi için boya işinin bitmesini bekliyorum.o kadar gözüme büyüyorki sadece bebeğin odasını boyatalım diğer yerler kalsın diyorum eşim yok diyorBenimki sen hamilesin ye diyor.
Sen biraz daha dikkat et dinlenmeye, zaten bişey kalmadı artık.. Benimkide önden gidiyor diye korkuyorum daha ne kendime aldığım mobilya geldi, ne ev düzenlendi, ne kıyafetleri temizlendi.
bende önceden sadece 1 kere kalkıyordum tuvalete şimdi 3 kere falan kalkıyorum.zaten her sağa sola dönüşümdede uyanıyorum ağrıdan.bide eşiminde beli tutulmuş.oda sağa sola dönemiyor şimdi.bi ben onun elimden tutuyorum dönsün diye bi o benim elimden tutuyorKızlar gece uykuları ne alemde? Ben gece en az 4 5 kez kalkıyorum tuvalete. Zaten zor buluyorum rahat edeceğim pozisyonu, tuvaletim gelincede ikide bir kalkıyorum.. Hatta bu gece klozette otururken gözlerim kapanmış, bi açtım gözümü tuvaletteyim..
Aynen sen durma canım Ben de çocukların odasını yaptıracaktım aslında eşim istemedi Kokusu çıkmazsa diye mecbur sildireceğim işte. Biter inşallah bu günleri konuşmak bile çok güzel.
benimde evde herşey bekliyor hala.ev boyanacak,perdeler yıkanacak,halılar yıkamaya gidecek,bebeğin kıyafetler bekliyor öyle.yatak odası alınmadı daha.hepsi için boya işinin bitmesini bekliyorum.o kadar gözüme büyüyorki sadece bebeğin odasını boyatalım diğer yerler kalsın diyorum eşim yok diyorbende baya ağırlaştım.hayırlısı bakalım
bende önceden sadece 1 kere kalkıyordum tuvalete şimdi 3 kere falan kalkıyorum.zaten her sağa sola dönüşümdede uyanıyorum ağrıdan.bide eşiminde beli tutulmuş.oda sağa sola dönemiyor şimdi.bi ben onun elimden tutuyorum dönsün diye bi o benim elimden tutuyor
bi başlansa her iş olup bitecekte bi başlayamadık.iş ki o boya işine bi başlayalımEvet bugünlere gelmek bile çok güzel. Biter herşey hayırlısıyla.
Benim salonla bebeğin odası boyanacak.. Bende başlamak için dolabın bizim odaya taşınmasını bekliyorum. Gözümde büyüyor benimde..
Valla bende perişanım. Yattıkça ağrıyor heryerim.
İnşallah canımEvet bugünlere gelmek bile çok güzel. Biter herşey hayırlısıyla.
Benim salonla bebeğin odası boyanacak.. Bende başlamak için dolabın bizim odaya taşınmasını bekliyorum. Gözümde büyüyor benimde..
Valla bende perişanım. Yattıkça ağrıyor heryerim.
İnşallah canım 35 36 yı görelim en azındandoğru söylüyorsun canım benim tek olduğu halde alt tarafımın ağrısı daha da arttı baskıdan dolayı,sende daha fazla baskı biniyor alta.inşallah 32.haftadan sonra bir kaç hafta daha bekler minikler
mide olayı bende de sıkıntılı ya.normaldede reflüm vardı zaten.bayramda eşimin köyüne gittik kayınvalidem ekmek yapmıştı ondan yedim reflüm 2 gündür canımı okudu.normalde evde yapılan hamurişleri dokunmazdı ama içine koyduğu mayadanmı yağdanmı artık çok dokundu.
benimde evde herşey bekliyor hala.ev boyanacak,perdeler yıkanacak,halılar yıkamaya gidecek,bebeğin kıyafetler bekliyor öyle.yatak odası alınmadı daha.hepsi için boya işinin bitmesini bekliyorum.o kadar gözüme büyüyorki sadece bebeğin odasını boyatalım diğer yerler kalsın diyorum eşim yok diyorbende baya ağırlaştım.hayırlısı bakalım
Disarda elde yapma ambalajsiz dondurmalardan yeme. Dondurmalwr market dondurmasi olmasi lazimDondurmayı doğal yemeye çalışın ben zaten asla Algida yemem normalde de glutensiz dondurma yapan bir yer buldum ordan yedim.
Keske gerek yok deseydin istemedigini beli etseydin. Bebek bu tabi aglicak deseydin.biraz kayınvalide çekiştiresim geldibayramda köydeydik.öyle konuşuyorduk.eşimin dayısının eşide vardı..kayınvalide benim alt katımda oturuyor ya,valla yukardan ağlama sesi duyayım hemen çıkarım yukarı kimse tutamaz beni dedi. gülerek kafamı çevirdim tv ye baktım.şimdi ben işi de bırakcam. alt üstlü nasıl olacağız sürekli bana damlarmı onu düşünüyorum.şimdiye kadar hiç bir sıkıntımız olmadı ama bebekten sonra olacak gibi geliyor.çünkü bebekle birlikte bende bambaşka bir hayata başlayacağım sabır seviyem ne olur bilmiyorum.bide bunlara kada yoruyorum şimdi
şimdiye kadar hep güler yüzle herşeyi geçiştirdim ama konu bebek olunca daha bi takar oldum ağzından çıkanlara.yani ağlayacak tabi dediğin gibi.eşimlede bu konuları konuşcam bebek doğmadan.birde ben doğumdan sonra bir süre annemde kalmak istiyorum.ama doğuma yakın görümcem ve eşimin teyzesi gelecek çanakkaleden.benim anneme gitmem laf söz olur mu acaba ? sonuçta kendi annemle daha olurumKeske gerek yok deseydin istemedigini beli etseydin. Bebek bu tabi aglicak deseydin.
Valla bu ara benim üstümdeler ona karşı zaten başlarsak susmambiraz kayınvalide çekiştiresim geldibayramda köydeydik.öyle konuşuyorduk.eşimin dayısının eşide vardı..kayınvalide benim alt katımda oturuyor ya,valla yukardan ağlama sesi duyayım hemen çıkarım yukarı kimse tutamaz beni dedi. gülerek kafamı çevirdim tv ye baktım.şimdi ben işi de bırakcam. alt üstlü nasıl olacağız sürekli bana damlarmı onu düşünüyorum.şimdiye kadar hiç bir sıkıntımız olmadı ama bebekten sonra olacak gibi geliyor.çünkü bebekle birlikte bende bambaşka bir hayata başlayacağım sabır seviyem ne olur bilmiyorum.bide bunlara kada yoruyorum şimdi
Geleceklerini haber ettilerse tarih belliyse o gune geri eve donersin eger mumkunse..şimdiye kadar hep güler yüzle herşeyi geçiştirdim ama konu bebek olunca daha bi takar oldum ağzından çıkanlara.yani ağlayacak tabi dediğin gibi.eşimlede bu konuları konuşcam bebek doğmadan.birde ben doğumdan sonra bir süre annemde kalmak istiyorum.ama doğuma yakın görümcem ve eşimin teyzesi gelecek çanakkaleden.benim anneme gitmem laf söz olur mu acaba ? sonuçta kendi annemle daha olurum
Genede kusme bence. Heyheyleri uzerindedir. Senin kv iyi cnm vallah. Burda hepimizinkindrn iyi bi kv var sana haftalarca bakti. Belki heyheyleri gider yakindaValla bu ara benim üstümdeler ona karşı zaten başlarsak susmam
Bayramın 2. Günü geldiler kp kv ben çıkamıyorum diye sonra eşimin halası yani kv görümcesi geldi annem o gün kendi evine gitmişti eşim var yanımda diye akşam üstü o da geldi neymiş annem üstünü değiştirmeye gittiğinde ki söylemiş annem ben bi üstümü değiştirip geleyim demiş hala kv ye yanımıza bile gelmiyor gidelim demiş kv de buna uymuş ben eve gidiyorum dedi bende neden dedim işte dedi işte diye cevap mı olur ? Neyse o gün bugündür aramıyor sormuyor gelmiyor gitmiyor bende aramıyorum enayi yok onun karşısında eğer ki görümcesi çok tatlı geldiyse buyursun onunla otursun kafam rahat şimdi aramayan bebekler doğunca da aramasın beni bende daha eşime bu konudan hiç bahsetmedim ama anlatacağım görüşmek istemediğimi söyleyeceğim sanırım bağları koparmak için fırsat bu. Koparacağım bakalım o zaman görümcesiyle oturup kalkabiliyor mu mutlu Mesut
doğumuma yakın gelecekler canım.yani doğumdan önce burda olacaklar.zaten doğuma kadar onlarla olcam sabah akşam.o zamanda söylerim ufaktan annemde kalacağımı.çünkü ne kadar iyide baksalar kendi annemin yanında ettiğim kadar rahat etmem.bide o anki ruh halimle onlar ağzımdan çıkan bişeye kırılır kafayı takarlar belki ama annem beni bilir anlar sorun olmaz.Geleceklerini haber ettilerse tarih belliyse o gune geri eve donersin eger mumkunse..
bence kayınvaliden de görümcesinin gazına gelmişValla bu ara benim üstümdeler ona karşı zaten başlarsak susmam
Bayramın 2. Günü geldiler kp kv ben çıkamıyorum diye sonra eşimin halası yani kv görümcesi geldi annem o gün kendi evine gitmişti eşim var yanımda diye akşam üstü o da geldi neymiş annem üstünü değiştirmeye gittiğinde ki söylemiş annem ben bi üstümü değiştirip geleyim demiş hala kv ye yanımıza bile gelmiyor gidelim demiş kv de buna uymuş ben eve gidiyorum dedi bende neden dedim işte dedi işte diye cevap mı olur ? Neyse o gün bugündür aramıyor sormuyor gelmiyor gitmiyor bende aramıyorum enayi yok onun karşısında eğer ki görümcesi çok tatlı geldiyse buyursun onunla otursun kafam rahat şimdi aramayan bebekler doğunca da aramasın beni bende daha eşime bu konudan hiç bahsetmedim ama anlatacağım görüşmek istemediğimi söyleyeceğim sanırım bağları koparmak için fırsat bu. Koparacağım bakalım o zaman görümcesiyle oturup kalkabiliyor mu mutlu Mesut
Onceden duyur dogumdan sonra aneme gidecem die. Kv falan soyle dur. Kv soyler onlaradoğumuma yakın gelecekler canım.yani doğumdan önce burda olacaklar.zaten doğuma kadar onlarla olcam sabah akşam.o zamanda söylerim ufaktan annemde kalacağımı.çünkü ne kadar iyide baksalar kendi annemin yanında ettiğim kadar rahat etmem.bide o anki ruh halimle onlar ağzımdan çıkan bişeye kırılır kafayı takarlar belki ama annem beni bilir anlar sorun olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?