- 14 Mart 2008
- 6.069
- 5.238
- 723
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #14.381
Ya yok hep ben idare ettim onu benim yaptıklarımın yanında onun baktığı deve de kulak. Çok idare ettim o çok surat astı ben hep güldüm sarıldım pazar günü gitmeyince eskiden oturur ağlardı giderdik surat 5 karış ne oldu derdik ben yalnızım diyordu e git kocanın yanına kocanı ilçe de bırakıp çalışcam hevesiNe gelen sensin o zaman yalnız olmazsın diyemedik annemin yüzüne karşı ben kelebekmkelebek’i istemedim dedi Biz gene küsmedik Şimdi küsüyor sa ve aramıyorsa ben de hazır Fırsata çevirip görüşmeyeceğim o da istediği kişiye suratını yapar artık bol bolGenede kusme bence. Heyheyleri uzerindedir. Senin kv iyi cnm vallah. Burda hepimizinkindrn iyi bi kv var sana haftalarca bakti. Belki heyheyleri gider yakinda
Dip dipe olmak da iyi değil gerçekten canım haklısın ama mesafeyi koyarsan en basında öyle alışırsa sorun olmaz bencebence kayınvaliden de görümcesinin gazına gelmişama yani onunkide boşboğazlık gelmişsin işte niye laf edip çekip gidiyorsun.senin annenin onunla ne sıkıntısı olacakta yanına gelmemezlik yapacak.laf olsun işte.böyle insanı arada derede bırakıyorlar.benim kayınvalideyle daha dün akşam konuştuk bugünde aradı biraz önce bi sesini duyayım dedim diyo.normalde de bu saatlerde hiç aramaz.şimdi diyorum keşke dip dibe oturmasaydık ama kendi evimiz varken kiralık ev bakmak doğru gelmemişti evlenirken
bak köydeyken de deseydim hiç aklıma gelmedi.neyse eşime dedim önceden.ben biraz daha dillendireyimde laf gelince oralara eşimde derOnceden duyur dogumdan sonra aneme gidecem die. Kv falan soyle dur. Kv soyler onlara
çok yüz vermekten hep bunlarYa yok hep ben idare ettim onu benim yaptıklarımın yanında onun baktığı deve de kulak. Çok idare ettim o çok surat astı ben hep güldüm sarıldım pazar günü gitmeyince eskiden oturur ağlardı giderdik surat 5 karış ne oldu derdik ben yalnızım diyordu e git kocanın yanına kocanı ilçe de bırakıp çalışcam hevesiNe gelen sensin o zaman yalnız olmazsın diyemedik annemin yüzüne karşı ben kelebekmkelebek’i istemedim dedi Biz gene küsmedik Şimdi küsüyor sa ve aramıyorsa ben de hazır Fırsata çevirip görüşmeyeceğim o da istediği kişiye suratını yapar artık bol bol
Dip dipe olmak da iyi değil gerçekten canım haklısın ama mesafeyi koyarsan en basında öyle alışırsa sorun olmaz bence
O da gelsin gazına otursun görümcesiyle hadibakalım bende sinirliyim artık
6 aylıkken çişe alıştırmak mıçok yüz vermekten hep bunlareşim benle evlenmeden önce hiç köye adım atmazmış.kayınvalideler bahar gelince gidermiş yazın ortasında oğlunu özler gelir bi 15 gün kalıp geri dönermiş.biz evlendik gene bi bayramdı.ben dedim yazık yaşlılar beklerler,herkesin çocuğu torunu geliyordur onlarda heveslenir gidelim iki gün durup geliriz dedim.ama gerçekten ıçten söyledim çünkü kıyamam ben.şimdi 4 senedir her kurban bayramında köydeyiz.hiç gelecek misiniz diye sorulmaz,ne zaman geliyorsunuz gerçekten iyi değil dip dibe olmak.şimdi işten eve dönerken hep kapısını çalıp bi görünüyoruz.bazen eve gitmeyip eşimle geziyoruz.hemen arar nerdesiniz.evimiz biraz uzak olsa her gittiğimiz yeri söylemek zorunda olmazdık.dediğin gibi baştan tavrımı koymam lazım.ay bak şimdi aklıma geldi.köydeyken bide demezmi 6aylıkken lazımlığa alıştırırsın dedim anne ne yaptın daha yeni yeni oturacak o zamanlar çok minik olacak dedim.bak bak kıyamadı yavrusuna diyo.ya kıyamamak ayrıda çiş için 6 ay çok erken dedim.
keşke öyle deseydim6 aylıkken çişe alıştırmak mıgeç olur 40‘ı çıkınca başlayacağım deseydin töbe töbe Şaşırmış gerçekten hiç çocuk büyütmemiş gibi saçma sapan konuşuyor bak iste sinirleniyor insan böyle olduğunda. Her akşam uğramak falan Ay Allah ecir sabır versin
Tamam da iki üç aylık bebek yürütece nasıl binecekkeşke öyle deseydimaminnn canım daha o neki, eşim iki üç aylıkken ablasıyla saklambaç oynuyormuş,öyle diyo artık yorum yapmadım buna.çünkü görümcem daha önce anlatmıştı,yürüteçdeyken ben saklanırdım o beni arardı diye.kayınvalidem boşa sallamayı seviyor onu öğrendim
yok işte görümcemin dediği 8,9 aylık zamanları yaşına yakın zamanlardı diyo.kaynanam sıkıyor 2,3 aylık diyeTamam da iki üç aylık bebek yürütece nasıl binecekAllahımmm ben kahkaha atarım böyle sallasa karşımda dayanamam
Aman ciddiye bile alma canım relax olmayı öğrenmek zorundayız ben öyle olacağım yani aklınca mesela beni arasınlar deyip oturuyor benimki de ama oğlunu bile zorla evine gönderip bi bak diyen benim şimdi ben oğlunu da çekeyim de uğraşmasın benimle bakalım nasıl oluyormus çok doluyum çokyok işte görümcemin dediği 8,9 aylık zamanları yaşına yakın zamanlardı diyo.kaynanam sıkıyor 2,3 aylık diyebenim sinirimi sınayacak o bellide, inşallah ufak sıyrıklarla atlatırım
biraz kayınvalide çekiştiresim geldibayramda köydeydik.öyle konuşuyorduk.eşimin dayısının eşide vardı..kayınvalide benim alt katımda oturuyor ya,valla yukardan ağlama sesi duyayım hemen çıkarım yukarı kimse tutamaz beni dedi. gülerek kafamı çevirdim tv ye baktım.şimdi ben işi de bırakcam. alt üstlü nasıl olacağız sürekli bana damlarmı onu düşünüyorum.şimdiye kadar hiç bir sıkıntımız olmadı ama bebekten sonra olacak gibi geliyor.çünkü bebekle birlikte bende bambaşka bir hayata başlayacağım sabır seviyem ne olur bilmiyorum.bide bunlara kada yoruyorum şimdi
Valla bu ara benim üstümdeler ona karşı zaten başlarsak susmam
Bayramın 2. Günü geldiler kp kv ben çıkamıyorum diye sonra eşimin halası yani kv görümcesi geldi annem o gün kendi evine gitmişti eşim var yanımda diye akşam üstü o da geldi neymiş annem üstünü değiştirmeye gittiğinde ki söylemiş annem ben bi üstümü değiştirip geleyim demiş hala kv ye yanımıza bile gelmiyor gidelim demiş kv de buna uymuş ben eve gidiyorum dedi bende neden dedim işte dedi işte diye cevap mı olur ? Neyse o gün bugündür aramıyor sormuyor gelmiyor gitmiyor bende aramıyorum enayi yok onun karşısında eğer ki görümcesi çok tatlı geldiyse buyursun onunla otursun kafam rahat şimdi aramayan bebekler doğunca da aramasın beni bende daha eşime bu konudan hiç bahsetmedim ama anlatacağım görüşmek istemediğimi söyleyeceğim sanırım bağları koparmak için fırsat bu. Koparacağım bakalım o zaman görümcesiyle oturup kalkabiliyor mu mutlu Mesut
Kadin unutmus cocuk bakmayi. 6 aylik bebe ne bilsin lazimligiçok yüz vermekten hep bunlareşim benle evlenmeden önce hiç köye adım atmazmış.kayınvalideler bahar gelince gidermiş yazın ortasında oğlunu özler gelir bi 15 gün kalıp geri dönermiş.biz evlendik gene bi bayramdı.ben dedim yazık yaşlılar beklerler,herkesin çocuğu torunu geliyordur onlarda heveslenir gidelim iki gün durup geliriz dedim.ama gerçekten ıçten söyledim çünkü kıyamam ben.şimdi 4 senedir her kurban bayramında köydeyiz.hiç gelecek misiniz diye sorulmaz,ne zaman geliyorsunuz gerçekten iyi değil dip dibe olmak.şimdi işten eve dönerken hep kapısını çalıp bi görünüyoruz.bazen eve gitmeyip eşimle geziyoruz.hemen arar nerdesiniz.evimiz biraz uzak olsa her gittiğimiz yeri söylemek zorunda olmazdık.dediğin gibi baştan tavrımı koymam lazım.ay bak şimdi aklıma geldi.köydeyken bide demezmi 6aylıkken lazımlığa alıştırırsın dedim anne ne yaptın daha yeni yeni oturacak o zamanlar çok minik olacak dedim.bak bak kıyamadı yavrusuna diyo.ya kıyamamak ayrıda çiş için 6 ay çok erken dedim.
Sen sanslisin evin ayri damin ayri. Mesafe koy mademYa yok hep ben idare ettim onu benim yaptıklarımın yanında onun baktığı deve de kulak. Çok idare ettim o çok surat astı ben hep güldüm sarıldım pazar günü gitmeyince eskiden oturur ağlardı giderdik surat 5 karış ne oldu derdik ben yalnızım diyordu e git kocanın yanına kocanı ilçe de bırakıp çalışcam hevesiNe gelen sensin o zaman yalnız olmazsın diyemedik annemin yüzüne karşı ben kelebekmkelebek’i istemedim dedi Biz gene küsmedik Şimdi küsüyor sa ve aramıyorsa ben de hazır Fırsata çevirip görüşmeyeceğim o da istediği kişiye suratını yapar artık bol bol
Dip dipe olmak da iyi değil gerçekten canım haklısın ama mesafeyi koyarsan en basında öyle alışırsa sorun olmaz bence
O da gelsin gazına otursun görümcesiyle hadibakalım bende sinirliyim artık
Saklambacta ne. Ben Dogar dogmaz kör ebe oynadim deseydinkeşke öyle deseydimaminnn canım daha o neki, eşim iki üç aylıkken ablasıyla saklambaç oynuyormuş,öyle diyo artık yorum yapmadım buna.çünkü görümcem daha önce anlatmıştı,yürüteçdeyken ben saklanırdım o beni arardı diye.kayınvalidem boşa sallamayı seviyor onu öğrendim
Kv ogluna düşkün degil galiba. Seninkide cok umursuzBide benim minikom teyzesinin sesini duyunca kıpır kıpır mesela. Kv kardeşimi soruyor heyecanlı mı diye, heyecanlı tabi zaten oğlanda teyzesinin sesini duyunca kıpır kıpır oluyor dedim. Tanıyor sanki dedim. Diyoki benide tanır mı acaba oğluşum.. Oğlan sesini hiç duymadı bile, kv gittiğinde daha minicikti karnım çıkmamıştı. Doğumdan 1-2 gün önce gelirim diyor, hiç daha erken geleyim belki bi yardımım dokunur düşüncesi yok..
Huyu çok pistir konuşmaz açmaz telefonları aramaz gelmez gitmez sanarsın dünya yıkılmış valla güzel keyfi bilir uğraşmıyorum eskiden sırf küsmesin diye koşa koşa evine gider güldürür gelirdim alıştı tabi hala ben arayayım diye bekliyor aramayacağım.Oldu canım deseydin, her ağlama sesinde sana mı damlayacak. Yüz verirsen torun sevicem diye ayrılmaz dibinden..
Seninki görümcesinin gazına gelmiş galiba. Yoksa en çok seninki ilgilendi..
Hem ben ne yapayım kızlar.. En başından bu zamana kadar 1 kez geldi, iki kap yemek yaptı ikiside benim sevmediğim yemekler, ocağı bile silmeden çıktı gitti.. Sonra kendini ön plana attı gene hastayım diye naz niyaz yaptı. Köye gidicem dedi çıktı gitti, bana ufacık bi yardımı yok aylardır. Üstüne ekstra naz yapıyor, yok başım ağrıyo, yok tansiyonum çıkıyo.. Benim hamileliğimle kendininkini kıyaslıyor o çok zorlanmış yaşı küçük diyeymiş. Hala benden ilgi alaka bekliyor. Geçen gün konuşurken kardeşimi soruyor geliyor mu diye, geliyo haftada 2 3 kez dedim aslında onun senin yanına hergün gelmesi lazım seni yalnız bırakmaması lazım artık diyor. Dünde evin boyasını bizim odanın düzenlenmesini sordu daha yapmadık dedim yapın artık diyor yapıcaz zaten dedim, benlik bişey var mı dedi kardeşimle eşimle halledicez işte dedim zaten benimde burda işlerim var diye ekledi hemen. Benim çocuğuma hala torunum demek yok, her konuşmada oğluşum nasıl, bebeğim nasıl diye soruyor, ben hastanede kalamam evde kalamam gündüz gelirim 2 3 saat bebeği görür dönerim diyor.. Oyuncak sanki bu çocuk gelsin sevsin dönsün.. Kardeşin kalır, işlerini yapar, sana bakar demeyi çok iyi biliyor. Oğlanın odasını filan kendi almak istedi, söyledim eşime başımıza kalkarsa bozuşuruz diye.. Hiç bişeyle ilgilenmedi. Sırf oda aldı etti diye çocuğu sahiplenmeye kalkar sürekli gelir hiç bi işe yaramadan bebek sever giderse fena bozuşuruz.
Öyle canım şuan ev aldı taşındı evi iyice uzak arabasız gidilip gelinmezSen sanslisin evin ayri damin ayri. Mesafe koy madem
Msllh ne hizli hangi ara ev aldida tasindiHuyu çok pistir konuşmaz açmaz telefonları aramaz gelmez gitmez sanarsın dünya yıkılmış valla güzel keyfi bilir uğraşmıyorum eskiden sırf küsmesin diye koşa koşa evine gider güldürür gelirdim alıştı tabi hala ben arayayım diye bekliyor aramayacağım.
boşver gelip de iş yapmasın hiç daha çok sinir olursun kafana göre yap 2-3 saat bile gelmesin çok ne gerek var Allah askına ne değişikler ya. Allaha şükür birşeye İhtiyacımız yok iyiyiz falan de konuşurken Genel konuş yani yaramaz birşey yok de mesela birşey anlatma boşver
Öyle canım şuan ev aldı taşındı evi iyice uzak arabasız gidilip gelinmez
Değil canım tabiki. Görünürde öyle, sadece lafta. Benim eşim ilkokula başladığı sıra ayrılmış annesi babası. Kv evlenmiş, eşimi babaannesi büyütmüş. Yılda 1 kez görüşürlermiş, evlenince kıymete bindi oğlu. Ondan önce zaten ilişkileri çok kopukmuş. Bebek özlemi varmışta bebeği hevesle bekliyormuş. Ben kimse hasret gidersin diye yapmadım bu bebeği. Doğumdan sonra tavırlarına göre tavrımı alıcam bende.Kv ogluna düşkün degil galiba. Seninkide cok umursuz
Huyu çok pistir konuşmaz açmaz telefonları aramaz gelmez gitmez sanarsın dünya yıkılmış valla güzel keyfi bilir uğraşmıyorum eskiden sırf küsmesin diye koşa koşa evine gider güldürür gelirdim alıştı tabi hala ben arayayım diye bekliyor aramayacağım.
boşver gelip de iş yapmasın hiç daha çok sinir olursun kafana göre yap 2-3 saat bile gelmesin çok ne gerek var Allah askına ne değişikler ya. Allaha şükür birşeye İhtiyacımız yok iyiyiz falan de konuşurken Genel konuş yani yaramaz birşey yok de mesela birşey anlatma boşver
Öyle canım şuan ev aldı taşındı evi iyice uzak arabasız gidilip gelinmez
Hiç sorma para biriktirmiş meğer bak işte nerden tutsan elinde kalıyor ağlıyordu bize yetmiyor diye bende hep acırdım faturalarını İiyi kötü ödetirdim eşime Çarşı pazara gidince eksiklerini alırdım Kıyafet olsun evine olsun Telefonuna tl bile yükletirdim 70 bin para biriktirmişMsllh ne hizli hangi ara ev aldida tasindi
Esine uzuldum vallahi ne analar var ya. Allah korusun.Değil canım tabiki. Görünürde öyle, sadece lafta. Benim eşim ilkokula başladığı sıra ayrılmış annesi babası. Kv evlenmiş, eşimi babaannesi büyütmüş. Yılda 1 kez görüşürlermiş, evlenince kıymete bindi oğlu. Ondan önce zaten ilişkileri çok kopukmuş. Bebek özlemi varmışta bebeği hevesle bekliyormuş. Ben kimse hasret gidersin diye yapmadım bu bebeği. Doğumdan sonra tavırlarına göre tavrımı alıcam bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?