- 14 Mart 2008
- 6.069
- 5.238
- 723
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #14.421
BŞlamış mı ne kelime harita oldum ben çatlaktan karnım görünmüyor artık doktorum bile Halime acıyor çok çatladın sen diyeKizlar ya karninizda catlaklar baslamis mi dikkat ettiniz mi ben bugun farkettim
Ooo coktan catladi. Onada harita gibiKizlar ya karninizda catlaklar baslamis mi dikkat ettiniz mi ben bugun farkettim
demekki baksana.bide kimse tutamaz beni çıkarım yukarı diyo.ayyy senin kayınvalideyle zaten ayrı bi konu başlığı açmak lazım o ap ayrı bi olay bence.Allah sanada ayrı bir sabır versin.benimkide öyle,arar kızım napıyo diye.hadi ordan senin nerden kızın oluyor diyesim geliyor
@canimmkendimm canım benim perşembe gününe aldığım randevu iptal oldu.sen randevusuz sabah erken gitmiştin demi.öyle gitsem bende sıra alıp muayene olabilirmiyim
Yok ya bunlar kadar olamayız hayır neyini kıyaslıyor ki sen başkasın o başka onun zamanı sene kaç yani tamam zorlanmıştır da geline bunu söyleme yani bilmek zorunda mıyız
ben gene perşembe günü gideyim diyorum ama dolumudur sence.yarın telefonda edip sorcam.bide her ihtimale karşı salı gününe gene randevu aldım.ay bi gidemedim şu hastaneyeBenimde perşembe gününe aldığım randevu iptal oldu. Başka bi gün randevusuz gidicem.
Ben baktım randevu yoktu gebeler için yakın tarihe. Gittim daha önce randevusuz yine giderim. Zaten randevusuz gelen hastalar için kayıt yeri ayrı randevulu hastalar için ayrı. Eşim belki şehir dışına çıkardı zaten perşembe günü, bende onsuz gidemezdim bana ters arabasız.ben gene perşembe günü gideyim diyorum ama dolumudur sence.yarın telefonda edip sorcam.bide her ihtimale karşı salı gününe gene randevu aldım.ay bi gidemedim şu hastaneye
Ay lafi agzina vermis. Keske deseydin sen bana ne yaptin diyeEvlenmiş diğer ay hamile kalmış, yaşı küçük diye zor gelmiş bebek bakmak.. Aynı şeymi oluyor bizim yaşadıklarımızla.. Kendi kv'sini kötüler bana hiç yardımı olmadı diye, birde derki ne kadar şanslısın benim gibi bi kv olduğu için.
Ben sabırlıyımdır, hep duymazdan geldim şimdiye kadar. Ama artık işler değişecek.Ay lafi agzina vermis. Keske deseydin sen bana ne yaptin diye
ben baktığımda bir tek salı günü 9.30 randevusu boştu onu aldım.başka yoktu.o zaman ben perşembe sabah şansımı bi deneyim.eşimede dedim tamam sabah erkenden gideriz dedi.aynen arabasız zor.bende gidemem kendim.Ben baktım randevu yoktu gebeler için yakın tarihe. Gittim daha önce randevusuz yine giderim. Zaten randevusuz gelen hastalar için kayıt yeri ayrı randevulu hastalar için ayrı. Eşim belki şehir dışına çıkardı zaten perşembe günü, bende onsuz gidemezdim bana ters arabasız.
Disarda elde yapma ambalajsiz dondurmalardan yeme. Dondurmalwr market dondurmasi olmasi lazim
biraz kayınvalide çekiştiresim geldibayramda köydeydik.öyle konuşuyorduk.eşimin dayısının eşide vardı..kayınvalide benim alt katımda oturuyor ya,valla yukardan ağlama sesi duyayım hemen çıkarım yukarı kimse tutamaz beni dedi. gülerek kafamı çevirdim tv ye baktım.şimdi ben işi de bırakcam. alt üstlü nasıl olacağız sürekli bana damlarmı onu düşünüyorum.şimdiye kadar hiç bir sıkıntımız olmadı ama bebekten sonra olacak gibi geliyor.çünkü bebekle birlikte bende bambaşka bir hayata başlayacağım sabır seviyem ne olur bilmiyorum.bide bunlara kada yoruyorum şimdi
6 aylıkken çişe alıştırmak mıgeç olur 40‘ı çıkınca başlayacağım deseydin töbe töbe Şaşırmış gerçekten hiç çocuk büyütmemiş gibi saçma sapan konuşuyor bak iste sinirleniyor insan böyle olduğunda. Her akşam uğramak falan Ay Allah ecir sabır versin
Aynı şey olur mu hiç benimki de anlatıyordu başlarda işte görümcem de ne biliyim ne yaşamış eşimde başka zorlanmış falan valla benim kadar olması mümkün değil bi düşüğü bi de aldırmışlığı var 3 kardeş de esimler. Ben dedim sen baya doğurgansın aynı mıyız sence dedim bi daha açmadı konusunu :)Evlenmiş diğer ay hamile kalmış, yaşı küçük diye zor gelmiş bebek bakmak.. Aynı şeymi oluyor bizim yaşadıklarımızla.. Kendi kv'sini kötüler bana hiç yardımı olmadı diye, birde derki ne kadar şanslısın benim gibi bi kv olduğu için.
demekki canım kendi emzirecek.bu aralar çok sınıyor beni ama bakalım hayırlısıAğlayınca o mu emzirecekmis de geliyor tövbe tövbe...
Bende seviniyordum catlamayacak diye demek ki son 2 ayda hic olmadigi kadar baslayacak yaBŞlamış mı ne kelime harita oldum ben çatlaktan karnım görünmüyor artık doktorum bile Halime acıyor çok çatladın sen diye
Bel yanim ilerleyen zamanlarda catlar mi bilmem ama karnim baslamis senin ikinci gebeligin miydi dogru hatirliyorsam onda da ayni seyleri yasadin miTuhaf olan benim bel yanlarimda catladi
Ilk gebeligimde manken gibiydim. Catlak birseyim olmadi. Bunda 4 aylikken basladi. Bunda kendim zaten kiloluydum onunda etkisi varmi bilmiyorum. IBel yanim ilerleyen zamanlarda catlar mi bilmem ama karnim baslamis senin ikinci gebeligin miydi dogru hatirliyorsam onda da ayni seyleri yasadin mi
ben baktığımda bir tek salı günü 9.30 randevusu boştu onu aldım.başka yoktu.o zaman ben perşembe sabah şansımı bi deneyim.eşimede dedim tamam sabah erkenden gideriz dedi.aynen arabasız zor.bende gidemem kendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?