- 27 Temmuz 2018
- 6.652
- 7.363
- 198
- 31
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #14.461
Ben kimseyi kabul etmiycem o yüzden yaptırmayı düşünmüyorum.Kizlar kvdem aradiiyi insan lafin uzerinde aarar demekki.
Bebek sekeri yaptiriyormusunuz siz.?
Pandemiden dolayi gerci gelen gidende olmicak
her pazar olsa iyi bi ara eşime diyordu ki hafta içi neden gelmiyorsunuz ben yalnız basıma ne yapıyorm ne yiyip içiyorum diyorduBanada çok kötü kokuyor sırf çocuğa yarasın diye mecburen yiyorum..
Gitmeniz mi lazımmış her pazar.. Hiç sevmem öyle sık sık gidip gelmeyi.
Aynen o ne demekse hakkaten ben böyle aldım ne ya ben bi kere büyük görümceme Yılbaşı hediyesi 5 Taş almıştım yüzük o da bana kolye almıştı falan bana bi saat sonra telefon etti sen dedi öbür görümcemden için onu ayırmışsın ona niye almadın dedi anne dedim bekar kıza 5 taş yüzük alınmaz ona da bileklik aldım dedim.olsun ben böyle aldım ne demekse.ikiz işte niye iki tane almıyorsun.demekki yıkayıp yıkayıp dönüşümlü olarak bi birine bi birine kullanırsın diye düşünmüşcimrilik değilde ne bu şimdi yani.
Evet cnm bebek sekeri dedigim o. kpderler sectirdi telde bgn magnet buzdolabi icin. Gelen giden olmaz ama genede hatira olsun diye. Ilk dereceye verilirşeker değilde magnet yaptırayım diyordum en yakınlarıma vermek için.hatırası olsun diye ama ondanda emin değilim şu an
Gercek aldiklarini duyunca cok az. Belki sonrayami dusunduki. Olurya dogunca vereyim dedikleri vardirSenin ki gene alıyor yavrum bizim ki almıyor da iki tane senin o dediğin battaniyeyi aldı başka da bir iğne almadı benim gücüm yok ev aldım dedi geçen gün. Alma zaten ihtiyacım yok annem ben hepsini tamamladık alamadıklarımı hep internetten sipariş ettim çok şükür hepsi de iyi çıktı. Sadece hamileliğimi ilk öğrendiğimizde pozitifi aldığımız da yani bi tane badi almış bi tane battaniye almış gene penye bende neden bunlar bir bir iki tane benim çocuğum dedim olsun ben böyle aldım demişti bana bi de iki kalın battaniye başka bişey yok onları da getirmedi hepsinin yıkandığını falan görüyor halbuki getirmesin de bu saatten sonra alın kızım madem bunları da yıkayın demedi
Hiç sanmam canım çünkü hep oradaydım biliyorsunuz en ufak bir iğne alınmadı şimdide taşındı evden çıkmıyor ev yerleştiriyor muhtemelen haberim yok gerçi de.Gercek aldiklarini duyunca cok az. Belki sonrayami dusunduki. Olurya dogunca vereyim dedikleri vardir
Ev almayi biliosun. Bizim yoreyi bilirsin babaanne altin takmazmi yaa. Seninki evlenir evlenmezde olmadi. Insan o 3 senenin icinde yastik alti yapmazmi. Olurda oglum evlenirse cocugunw ne takacam diye. Durumu yoksa bsy diemem ama varda vermiosa gercekten tuhafHiç sanmam canım çünkü hep oradaydım biliyorsunuz en ufak bir iğne alınmadı şimdide taşındı evden çıkmıyor ev yerleştiriyor muhtemelen haberim yok gerçi de.
Yani bir babaanne olarak o kendine onu yakıştırıyorsa benim Yapacak birşeyim yok.
Altın konusu açılmıştı 2 Hafta önce falan eşim dalga geçiyor artık 2 tane alırsın babaanne oldun basımın etini yedin buyur dedi. Ben nasıl alayım altın kaç para haberin var mı senin dedi ben alamam dedi.
bende dürttüm eşimi ne Söylüyorsun ki demi
her pazarda giderler işte bir kere gitmezler laf ederler.bu pandeminin başladığı ilk zamanlar işede gitmiyordum annemlerede gitmedim 3 ay.hem kendim için hem onların iyiliği için.Kayınvalidede hergün görüyor bizi.sadece sarılıp öpüşmüyoruz.bunlardada bi huy var bunu eşimde yapıyor.her akşam iş dönüşü kapılarını çalıyoruz ya her gün öpüşüyoruz sanki çok uzun zaman görüşmemiş gibi.bu hastalık başlayınca öpüşme işi yok dedim artık.bir günde kv bişey pişirmiş kapıdan onu veriyor eşime.baktım şap şup öpüşme sesleri.kv böyle işmi olur.evladımı görüyorum sarılıp öpemiyorum falan.bi zoruma gitti.bide hamileliğin başları.yani sen hergün görüyorsun evladını.bem anneme bırak sarılmayı aynı şehirin içinde görmedim bile.nasıl ağlamıştım o gün.sonra eşim o halimi görünce çok üzülmüştü.her şeyi kendilerine yontmakta üstlerine yokBanada çok kötü kokuyor sırf çocuğa yarasın diye mecburen yiyorum..
Gitmeniz mi lazımmış her pazar.. Hiç sevmem öyle sık sık gidip gelmeyi.
her pazar olsa iyi bi ara eşime diyordu ki hafta içi neden gelmiyorsunuz ben yalnız basıma ne yapıyorm ne yiyip içiyorum diyorduEşimde kötürüm falan değilsin kalk yap ye demişti çok değişik bi kadın kendisi bak gelmiyor aramıyor sormuyor elini bir işe sürmüyor sadece orda kaldım baktı inkar edemem ama biz gitmesek bir gün surat asıp otururdu ben hiç asmıyorum aman gelmesin öff
her pazarda giderler işte bir kere gitmezler laf ederler.bu pandeminin başladığı ilk zamanlar işede gitmiyordum annemlerede gitmedim 3 ay.hem kendim için hem onların iyiliği için.Kayınvalidede hergün görüyor bizi.sadece sarılıp öpüşmüyoruz.bunlardada bi huy var bunu eşimde yapıyor.her akşam iş dönüşü kapılarını çalıyoruz ya her gün öpüşüyoruz sanki çok uzun zaman görüşmemiş gibi.bu hastalık başlayınca öpüşme işi yok dedim artık.bir günde kv bişey pişirmiş kapıdan onu veriyor eşime.baktım şap şup öpüşme sesleri.kv böyle işmi olur.evladımı görüyorum sarılıp öpemiyorum falan.bi zoruma gitti.bide hamileliğin başları.yani sen hergün görüyorsun evladını.bem anneme bırak sarılmayı aynı şehirin içinde görmedim bile.nasıl ağlamıştım o gün.sonra eşim o halimi görünce çok üzülmüştü.her şeyi kendilerine yontmakta üstlerine yok
Tabi kız dünya para biriktirmiş 70 bin biriktirmiş habersiz bizden az para mı 70 bin bize zırnık koklatmadı bi de altın takamam diyor kendine yakışanı yapsın herkes ne diyim kiEv almayi biliosun. Bizim yoreyi bilirsin babaanne altin takmazmi yaa. Seninki evlenir evlenmezde olmadi. Insan o 3 senenin icinde yastik alti yapmazmi. Olurda oglum evlenirse cocugunw ne takacam diye. Durumu yoksa bsy diemem ama varda vermiosa gercekten tuhaf
Seninkinin söyleyecek en ufak bir sözü olmamalı bırakıp gitmeseymiş evladını şimdi mi kıymetli olmuş boşuna konuşuyor bence ben olsam umrumda olmaz eşinin yerine bırakmış gitmiş.Benimkide beni hiç arayıp sormuyorsunuz merak etmiyorsunuz ben kimsesiz gibiyim yalnızım bilmem ne birsürü söylenir durur. Ne ekersen onu biçersin sen benim eşimi küçücükken bırakıp gitmişsin. Koca adam olmuş evlenmiş barklanmış şimdi mi anne olduğun aklına geliyor.. Yaş aldıkça biri bana baksın korkusu sarıyor benimkini.. Benim eşim küçücükmüş bakmış başının çaresine. Biz çok iyi bile davranıyoruz.. Seninkide aramazsa aramasın canına minnet, sende konuşmazsın olur biter. Çok lazım değiller.
Ne güzel memleket.. Yakınsın sen zor olacak senin için doğumdan sonra. Şimdiye kadar çalıştığın için gözüne batmayan birsürü şey gözüne batacak.
aynen canım çalıştığım için çok muhatap olmamıştım.ama şimdi zorlanacağım kesin.tek tesellim baharda köye gitmeleriBenimkide beni hiç arayıp sormuyorsunuz merak etmiyorsunuz ben kimsesiz gibiyim yalnızım bilmem ne birsürü söylenir durur. Ne ekersen onu biçersin sen benim eşimi küçücükken bırakıp gitmişsin. Koca adam olmuş evlenmiş barklanmış şimdi mi anne olduğun aklına geliyor.. Yaş aldıkça biri bana baksın korkusu sarıyor benimkini.. Benim eşim küçücükmüş bakmış başının çaresine. Biz çok iyi bile davranıyoruz.. Seninkide aramazsa aramasın canına minnet, sende konuşmazsın olur biter. Çok lazım değiller.
Ne güzel memleket.. Yakınsın sen zor olacak senin için doğumdan sonra. Şimdiye kadar çalıştığın için gözüne batmayan birsürü şey gözüne batacak.
Seninkinin söyleyecek en ufak bir sözü olmamalı bırakıp gitmeseymiş evladını şimdi mi kıymetli olmuş boşuna konuşuyor bence ben olsam umrumda olmaz eşinin yerine bırakmış gitmiş.
aynen canım çalıştığım için çok muhatap olmamıştım.ama şimdi zorlanacağım kesin.tek tesellim baharda köye gitmeleri
heee oldu canım nereye alıp götürüyorsa.inşallah canım.hepimiz ne kadar dolmuşuz.içimizi boşalttık biraz iyi olduAaa olur mu sorsan en cefakar annedir. Bırakıp gitmiş ama çok üzülmüş, hep ağlamış. Halbuki eşimle yılda 1 görüşürlermiş, eşim hiç umursamazmış. Yeni tanıştığımız sıra kendine inandırdı beni, bende araları iyi olsun istedim.. Bilsem bu huylarını direkt uzak dururdum.
Benimkide bahar gelince gidiyor, sonbahara doğru geliyor.. Ama köye gidince onuda alsam götürsem filan dedi bi kaç kez.. Asla olmaz tabiki böyle bişey.. İnşallah sakin geçer doğum sonrası.
heee oldu canım nereye alıp götürüyorsa.inşallah canım.hepimiz ne kadar dolmuşuz.içimizi boşalttık biraz iyi oldu
ayyy canım ağlamış demek tüh hemen affedelim nasıl sinir oldum. Nerden bileceksin ki kadının evladını bırakacağınıAaa olur mu sorsan en cefakar annedir. Bırakıp gitmiş ama çok üzülmüş, hep ağlamış. Halbuki eşimle yılda 1 görüşürlermiş, eşim hiç umursamazmış. Yeni tanıştığımız sıra kendine inandırdı beni, bende araları iyi olsun istedim.. Bilsem bu huylarını direkt uzak dururdum.
Benimkide bahar gelince gidiyor, sonbahara doğru geliyor.. Ama köye gidince onuda alsam götürsem filan dedi bi kaç kez.. Asla olmaz tabiki böyle bişey.. İnşallah sakin geçer doğum sonrası.
Korkmamalısın benimde dün aynısı oldu bi de iki taneler düşün. Böyle hafif hafif azıcık oldu dün ama bugün hareketleri normal bence dinleniyor ya da uyuyorlar bazı günler ondan oluyor çok kez denedim arada böyle oluyor yani istersen bi dondurma ye bekle ya da sol yanına yat canımKizlar dun cok kez hissetim yavrumu. Bgn sabah 1 kez hiseder gibi oldum. ondan beri tik yok.
Normalmi acabayoksa korkmalimiyim
bisiler hisediom ama herzamanki gibi dgl. Pozisyonmu dgstrdi acaba. Titreme gibi hissetm asagya dogruayyy canım ağlamış demek tüh hemen affedelim nasıl sinir oldum. Nerden bileceksin ki kadının evladını bırakacağınıolsun sen yüz verme gelip gitmesin çok.
Korkmamalısın benimde dün aynısı oldu bi de iki taneler düşün. Böyle hafif hafif azıcık oldu dün ama bugün hareketleri normal bence dinleniyor ya da uyuyorlar bazı günler ondan oluyor çok kez denedim arada böyle oluyor yani istersen bi dondurma ye bekle ya da sol yanına yat canım
ayyy canım ağlamış demek tüh hemen affedelim nasıl sinir oldum. Nerden bileceksin ki kadının evladını bırakacağınıolsun sen yüz verme gelip gitmesin çok.
Kizlar dun cok kez hissetim yavrumu. Bgn sabah 1 kez hiseder gibi oldum. ondan beri tik yok.
o bende de oluyor bazen canım hareket zaten o da illa tekme atması gerekmiyor çünkü dediğin gibi pozisyon değiştiriyorlar bazen hiç korkma bencebisiler hisediom ama herzamanki gibi dgl. Pozisyonmu dgstrdi acaba. Titreme gibi hissetm asagya dogru
Tabiki de iyi zaman da herkes var önemli olan bu günlerde yardımcı olmak bu günlerde destek olmak bu arada kv aradı eşimin teyzesiyle konuşmuştuk dün temizlikçi gelecek demiştim söylemiş herhalde ben de geleceğim yarın dedi gelme dedim kadın para alıyor o hepsini halledecek kalanları da annem yapıyor dedim yok olsun bende gelicem dedi ne dedim bilin.Zaten en zor zamanlarımda yanımda olmayanı bende sonrasında istemiyorum.
bence de normaldir canım.benim kız maşallah çok hareketli ama bazı zamanlar nerdeyse hiç hareket etmiyo gibi geliyor.yerleride artık daraldı miniklerin.için ferah olsunKizlar dun cok kez hissetim yavrumu. Bgn sabah 1 kez hiseder gibi oldum. ondan beri tik yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?