2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benimki de küstüğüyle kalacak zaten hasta olur yatar şimdi günlerce en meşhur sözünü duyar eşim kafam iyi değil?

valla canım altında arabası olup da gelmiyorsa gerçekten gelmek istemiyor demektir. Çünkü insan gelip de en azından görmez mi tamam geme iş yapmasın ama karnım küçücüktü diyorsun neredeyse doğuracağız

Esine uzuldum vallahi ne analar var ya. Allah korusun.
Esin nasil kabul ediyor bunla gorusmeyi ben asla gorusmezdim beni koca icin birakip gideni.
Ayrica yeni esinden cocuklari oldumu ?

Eşime duygu sömürüsüyle kabul ettirmiş, çok içine sinmesede ses etmiyor. Başka çocuğu yok yapmamış 2.evliliğinde çocuk. Sorsan en fedakar anne kendisi. Ben onun için şunu yaptım bunu yaptım der.

Benimkide şimdide yeni yeni hastalıklar çıkarır. Huyudur çünkü. Boşver hiç üstüne düşme.

Transfer gününe 1 gün kala grip oldum dedi, evime geldiği gün transfer üstünden 15 gün geçmişti. Sonra ben çok fena hastalandım 5 6 gün çektim, kardeşimde okulu olduğu için başka şehirdeydi. Ben yerimden kalkamadım ilaç bile içemedim diye iyileşmem zor oldu ve gelmedi, görüntülü aradı sadece. Sanırım köye gidiyorum dediği sıra 4 aylıktık.

Bu kadinin hic soz hakki yok sizinle ilgili bisey demeye hakki yok. El gibi davransin.
Belki simdiki eside karisirdir, yapma etme alma derdir. Olabilirmiki.

Peki eşin babasiyla gorusuormu kp hic bahsemedn

Bu kadinin hic soz hakki yok sizinle ilgili bisey demeye hakki yok. El gibi davransin.
Belki simdiki eside karisirdir, yapma etme alma derdir. Olabilirmiki.

Peki eşin babasiyla gorusuormu kp hic bahsemedn
Eşi karışmaz, iyi bi adam. Zaten epey iyi durumları. Kp biz nişanlıyken vefat etti.

Hususi yapardır canım boşver bazen hepsinin tek model olduğunu düşünüyorum yok hiç ben üzerine düşmüyorum artık ilgilenmiyorum çok ilgilendim bu kadar yeter karnımda iki çocukla o beni düşünsün düşünmüyorsa da keyfi bilir.
transfer olduğunu bilmesine rağmen böyle yapmış olması tuhaf demek işten sana bakmaktan kaçmış gerçi kadn kendi çocuğuna bakmamış ki bizde fazla beklentiye giriyoruz bence

Aynen öyle canım. Bu durumda bile kendi ilgi beklemesin bi zahmet. Nasıl istiyorsa öyle yapsın.
Kesinlikle dediğin gibi kendi çocuğuna bakmamış, şimdi annelik taslıyor kaç gün hasta yattım 3 aylık hamileydim görüntülü aramak dışında hiç bişey yapmadı. Ama millete hava atıyor çok hevesliyim torunum için canımı veririm ben onlar için yaşıyorum diye.

Ben olsam hc kayinvalidem var gibi davranmam ztn. Analik bildigin

Zaten ihtiyacım olan hiç bi zamanda yok ortada. Ama kendine bişey olursa ilgi alaka bekler, emrivaki yapmaya bayılır. Yer yapıyor eşime yaşlanınca bana torunum bakar, sen babaannene baktın diyor. Babaanne eşime ne kadar düşkündü zaten babaannesi büyütmüş. İstiyorki biz sana bakarız diyelim. Hiç oralı değilim bende.

Çok değişikler işte kendilerine sürekli ilgi gösterilsin pışpış yapılsın istiyorlar anlam veremiyorum biZ de mi böyle olacağız acaba yok ya bu kadar olmayız diye düşünüyorum yaşlılık bu mu cidden. Görüntülü aramakla babaanne olunsaydı ben de şimdiye olmuştum o zaman aklınca ilgilendim işte gelinle diyor o şimdi aradım sordum diyor yapılacak işleri haberleri yok Canını vermesin torununa icraat göstersin

Bende bazen düşünüyorum bizde mi böyle oluruz diye ama yok bunlar bi çeşit valla.. Birde geçtiğimiz yolları bile bile sen şöyle zorluk çektin ama bende böyle böyle zorlandım diye anlatır, kıyaslar.

valla artık öyle olacağız canım.o kadar dolmuşumki kardeşime dert yandım.yaaa boşver onu sen kızını düşün.sağlıkla bi kucağına alda gerisi hallolur dedi ah işte onu bi anlasalar.bazı şeyler biz istediğim için oluyor.iyilik yaramıyor bunlara
demekki baksana.bide kimse tutamaz beni çıkarım yukarı diyo. ayyy senin kayınvalideyle zaten ayrı bi konu başlığı açmak lazım o ap ayrı bi olay bence.Allah sanada ayrı bir sabır versin.benimkide öyle,arar kızım napıyo diye.hadi ordan senin nerden kızın oluyor diyesim geliyor
Kadin unutmus cocuk bakmayi. 6 aylik bebe ne bilsin lazimligi
umarım unutmuştur yoksa benle kafa buluyor diyeceğim ben doğar doğmaz çişe alıştıracam kızlar sizi bilmem
Saklambacta ne. Ben Dogar dogmaz kör ebe oynadim deseydin

Bence kv aylari yillari bilmiyor
benim kayınvalide bence hiç birşey bilmiyor.bi de emekli ebe hemşire.hemşireydim diye bizimi yiyor anlamadım

@canimmkendimm canım benim perşembe gününe aldığım randevu iptal oldu.sen randevusuz sabah erken gitmiştin demi.öyle gitsem bende sıra alıp muayene olabilirmiyim

Emekli ebe hemsire mi. Yok artik. Bunuda atiyordur bu

Yok ya bunlar kadar olamayız hayır neyini kıyaslıyor ki sen başkasın o başka onun zamanı sene kaç yani tamam zorlanmıştır da geline bunu söyleme yani bilmek zorunda mıyız

Sen evladını düşün boşver canım ben de öyle yapıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…