- 14 Mart 2008
- 6.069
- 5.238
- 723
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #14.401
Benimki de küstüğüyle kalacak zatenBenimkide küsse keşke bana.Hiç uğraşmam küstüğüyle kalırdı. Madem huyu o sende bu halinle onun nazını çekecek değilsin.
Zaten gelse eminim bi iş yapmaz alır bebeği kucağına oturur köşeye. Konuşurken zaten hep diyorum hallediyoruz biz diye, çünkü bi iş yapsa kırk kişiye her işi kendi yapmış gibi anlatır.
Benimkide arabayla gidip gelinecek mesafede, kendi arabası var altında ama bana çıkıp gelmedi, torun sevmek içinde gelmesine ihtiyacım yok.
Esine uzuldum vallahi ne analar var ya. Allah korusun.
Esin nasil kabul ediyor bunla gorusmeyi ben asla gorusmezdim beni koca icin birakip gideni.
Ayrica yeni esinden cocuklari oldumu ?
Benimki de küstüğüyle kalacak zatenhasta olur yatar şimdi günlerce en meşhur sözünü duyar eşim kafam iyi değil?
valla canım altında arabası olup da gelmiyorsa gerçekten gelmek istemiyor demektir. Çünkü insan gelip de en azından görmez mi tamam geme iş yapmasın ama karnım küçücüktü diyorsun neredeyse doğuracağız
Bu kadinin hic soz hakki yok sizinle ilgili bisey demeye hakki yok. El gibi davransin.Eşime duygu sömürüsüyle kabul ettirmiş, çok içine sinmesede ses etmiyor. Başka çocuğu yok yapmamış 2.evliliğinde çocuk. Sorsan en fedakar anne kendisi. Ben onun için şunu yaptım bunu yaptım der.
Eşi karışmaz, iyi bi adam. Zaten epey iyi durumları. Kp biz nişanlıyken vefat etti.Bu kadinin hic soz hakki yok sizinle ilgili bisey demeye hakki yok. El gibi davransin.
Belki simdiki eside karisirdir, yapma etme alma derdir. Olabilirmiki.
Peki eşin babasiyla gorusuormu kp hic bahsemedn
Pis cimri kadin.Eşi karışmaz, iyi bi adam. Zaten epey iyi durumları. Kp biz nişanlıyken vefat etti.
Düğün zamanındada aynısını yaptı. Biz nişanlıydık köye gitti, biz her işimizi halletmiştik döndüğünde.Pis cimri kadin.
Kayinvalide ismine bile laik degil bu kadin.
Hususi yapardır canım boşver bazen hepsinin tek model olduğunu düşünüyorumBenimkide şimdide yeni yeni hastalıklar çıkarır. Huyudur çünkü. Boşver hiç üstüne düşme.
Transfer gününe 1 gün kala grip oldum dedi, evime geldiği gün transfer üstünden 15 gün geçmişti. Sonra ben çok fena hastalandım 5 6 gün çektim, kardeşimde okulu olduğu için başka şehirdeydi. Ben yerimden kalkamadım ilaç bile içemedim diye iyileşmem zor oldu ve gelmedi, görüntülü aradı sadece. Sanırım köye gidiyorum dediği sıra 4 aylıktık.
Ben olsam hc kayinvalidem var gibi davranmam ztn. Analik bildiginDüğün zamanındada aynısını yaptı. Biz nişanlıydık köye gitti, biz her işimizi halletmiştik döndüğünde.
Hususi yapardır canım boşver bazen hepsinin tek model olduğunu düşünüyorumyok hiç ben üzerine düşmüyorum artık ilgilenmiyorum çok ilgilendim bu kadar yeter karnımda iki çocukla o beni düşünsün düşünmüyorsa da keyfi bilir.
transfer olduğunu bilmesine rağmen böyle yapmış olması tuhaf demek işten sana bakmaktan kaçmış gerçi kadn kendi çocuğuna bakmamış ki bizde fazla beklentiye giriyoruz bence
Ben olsam hc kayinvalidem var gibi davranmam ztn. Analik bildigin
Çok değişikler işte kendilerine sürekli ilgi gösterilsin pışpış yapılsın istiyorlar anlam veremiyorum biZ de mi böyle olacağız acaba yok ya bu kadar olmayız diye düşünüyorum yaşlılık bu mu cidden. Görüntülü aramakla babaanne olunsaydı ben de şimdiye olmuştum o zaman aklınca ilgilendim işte gelinle diyor o şimdi aradım sordum diyor yapılacak işleri haberleri yok Canını vermesin torununa icraat göstersinAynen öyle canım. Bu durumda bile kendi ilgi beklemesin bi zahmet. Nasıl istiyorsa öyle yapsın.
Kesinlikle dediğin gibi kendi çocuğuna bakmamış, şimdi annelik taslıyor kaç gün hasta yattım 3 aylık hamileydim görüntülü aramak dışında hiç bişey yapmadı. Ama millete hava atıyor çok hevesliyim torunum için canımı veririm ben onlar için yaşıyorum diye.
Zaten ihtiyacım olan hiç bi zamanda yok ortada. Ama kendine bişey olursa ilgi alaka bekler, emrivaki yapmaya bayılır. Yer yapıyor eşime yaşlanınca bana torunum bakar, sen babaannene baktın diyor. Babaanne eşime ne kadar düşkündü zaten babaannesi büyütmüş. İstiyorki biz sana bakarız diyelim. Hiç oralı değilim bende.
Doğru diyorsun valla kendi evladına acımayan geline acır mı hiçBen olsam hc kayinvalidem var gibi davranmam ztn. Analik bildigin
Çok değişikler işte kendilerine sürekli ilgi gösterilsin pışpış yapılsın istiyorlar anlam veremiyorum biZ de mi böyle olacağız acaba yok ya bu kadar olmayız diye düşünüyorum yaşlılık bu mu cidden. Görüntülü aramakla babaanne olunsaydı ben de şimdiye olmuştum o zaman aklınca ilgilendim işte gelinle diyor o şimdi aradım sordum diyor yapılacak işleri haberleri yok Canını vermesin torununa icraat göstersin
valla artık öyle olacağız canım.o kadar dolmuşumki kardeşime dert yandım.yaaa boşver onu sen kızını düşün.sağlıkla bi kucağına alda gerisi hallolur dediAman ciddiye bile alma canım relax olmayı öğrenmek zorundayız ben öyle olacağım yani aklınca mesela beni arasınlar deyip oturuyor benimki de ama oğlunu bile zorla evine gönderip bi bak diyen benim şimdi ben oğlunu da çekeyim de uğraşmasın benimle bakalım nasıl oluyormus çok doluyum çok
demekki baksana.bide kimse tutamaz beni çıkarım yukarı diyo.Oldu canım deseydin, her ağlama sesinde sana mı damlayacak. Yüz verirsen torun sevicem diye ayrılmaz dibinden..
Seninki görümcesinin gazına gelmiş galiba. Yoksa en çok seninki ilgilendi..
Hem ben ne yapayım kızlar.. En başından bu zamana kadar 1 kez geldi, iki kap yemek yaptı ikiside benim sevmediğim yemekler, ocağı bile silmeden çıktı gitti.. Sonra kendini ön plana attı gene hastayım diye naz niyaz yaptı. Köye gidicem dedi çıktı gitti, bana ufacık bi yardımı yok aylardır. Üstüne ekstra naz yapıyor, yok başım ağrıyo, yok tansiyonum çıkıyo.. Benim hamileliğimle kendininkini kıyaslıyor o çok zorlanmış yaşı küçük diyeymiş. Hala benden ilgi alaka bekliyor. Geçen gün konuşurken kardeşimi soruyor geliyor mu diye, geliyo haftada 2 3 kez dedim aslında onun senin yanına hergün gelmesi lazım seni yalnız bırakmaması lazım artık diyor. Dünde evin boyasını bizim odanın düzenlenmesini sordu daha yapmadık dedim yapın artık diyor yapıcaz zaten dedim, benlik bişey var mı dedi kardeşimle eşimle halledicez işte dedim zaten benimde burda işlerim var diye ekledi hemen. Benim çocuğuma hala torunum demek yok, her konuşmada oğluşum nasıl, bebeğim nasıl diye soruyor, ben hastanede kalamam evde kalamam gündüz gelirim 2 3 saat bebeği görür dönerim diyor.. Oyuncak sanki bu çocuk gelsin sevsin dönsün.. Kardeşin kalır, işlerini yapar, sana bakar demeyi çok iyi biliyor. Oğlanın odasını filan kendi almak istedi, söyledim eşime başımıza kalkarsa bozuşuruz diye.. Hiç bişeyle ilgilenmedi. Sırf oda aldı etti diye çocuğu sahiplenmeye kalkar sürekli gelir hiç bi işe yaramadan bebek sever giderse fena bozuşuruz.
umarım unutmuştur yoksa benle kafa buluyor diyeceğimKadin unutmus cocuk bakmayi. 6 aylik bebe ne bilsin lazimligi
Saklambacta ne. Ben Dogar dogmaz kör ebe oynadim deseydin
Bence kv aylari yillari bilmiyor
Emekli ebe hemsire mi. Yok artik. Bunuda atiyordur buvalla artık öyle olacağız canım.o kadar dolmuşumki kardeşime dert yandım.yaaa boşver onu sen kızını düşün.sağlıkla bi kucağına alda gerisi hallolur dediah işte onu bi anlasalar.bazı şeyler biz istediğim için oluyor.iyilik yaramıyor bunlara
demekki baksana.bide kimse tutamaz beni çıkarım yukarı diyo.ayyy senin kayınvalideyle zaten ayrı bi konu başlığı açmak lazım o ap ayrı bi olay bence.Allah sanada ayrı bir sabır versin.benimkide öyle,arar kızım napıyo diye.hadi ordan senin nerden kızın oluyor diyesim geliyor
umarım unutmuştur yoksa benle kafa buluyor diyeceğimben doğar doğmaz çişe alıştıracam kızlar sizi bilmem
benim kayınvalide bence hiç birşey bilmiyor.bi de emekli ebe hemşire.hemşireydim diye bizimi yiyor anlamadım
valla bu saatten sonra banada inandırıcı gelmiyorEmekli ebe hemsire mi. Yok artik. Bunuda atiyordur bu
Yok ya bunlar kadar olamayız hayır neyini kıyaslıyor ki sen başkasın o başka onun zamanı sene kaç yani tamam zorlanmıştır da geline bunu söyleme yani bilmek zorunda mıyızBende bazen düşünüyorum bizde mi böyle oluruz diye ama yok bunlar bi çeşit valla.. Birde geçtiğimiz yolları bile bile sen şöyle zorluk çektin ama bende böyle böyle zorlandım diye anlatır, kıyaslar.
Sen evladını düşün boşver canım ben de öyle yapıyorumvalla artık öyle olacağız canım.o kadar dolmuşumki kardeşime dert yandım.yaaa boşver onu sen kızını düşün.sağlıkla bi kucağına alda gerisi hallolur dediah işte onu bi anlasalar.bazı şeyler biz istediğim için oluyor.iyilik yaramıyor bunlara
demekki baksana.bide kimse tutamaz beni çıkarım yukarı diyo.ayyy senin kayınvalideyle zaten ayrı bi konu başlığı açmak lazım o ap ayrı bi olay bence.Allah sanada ayrı bir sabır versin.benimkide öyle,arar kızım napıyo diye.hadi ordan senin nerden kızın oluyor diyesim geliyor
umarım unutmuştur yoksa benle kafa buluyor diyeceğimben doğar doğmaz çişe alıştıracam kızlar sizi bilmem
benim kayınvalide bence hiç birşey bilmiyor.bi de emekli ebe hemşire.hemşireydim diye bizimi yiyor anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?