- 27 Temmuz 2018
- 6.652
- 7.363
- 198
- 31
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #14.441
Aynı şey olur mu hiç benimki de anlatıyordu başlarda işte görümcem de ne biliyim ne yaşamış eşimde başka zorlanmış falan valla benim kadar olması mümkün değil bi düşüğü bi de aldırmışlığı var 3 kardeş de esimler. Ben dedim sen baya doğurgansın aynı mıyız sence dedim bi daha açmadı konusunu :)
Evet baya şanslıyım deeeydin keşke bak böyle durumlarda ben de laf söyleyemiyorum kıyamıyorum o kadar ama gülüyorum suratına bakıp hani diyorum ki aslında ne salladın ya saygımdan birşey diyemiyorum tabi anlayana
Pastorize sutten olduğundan emin olmak lazım haklısın ama yedim yani iki kere :/// normalde Algida istesem de yiyemiyorum ama golf un dondurmaları çok güzel ondan da yedim... Ne yapalım artık şu an gerçi en korktuğum şey covid 19 vakalarının patlamış olması....
demekki canım kendi emzirecek.bu aralar çok sınıyor beni ama bakalım hayırlısı
bende biraz önce aradımda 7buçukta sıra veriyoruz dedi.sen sabah kaçta gidiyorsun canım.biz 8-8buçuk gibi gideriz diyorduk geçmi olur kiBende cuma günü giderim sabahtan. Pandeminin en yoğun döneminde bile randevusuz olarak tam kadro çalışmış orası. Eşimde boşa götürme beni o kadar yola diyor.Boşa gitmeyiz bakarlar illaki dedim.
seni rahatlatacağına iyice panik olman için herşeyi demişTatil için resmen zemin hazırlandı, turizm canlansın diye yapıldı sanırım. Şimdi tatilden dolayı vaka çoğaldı.. Ankarada çok artış var deniliyor.. Allah yardımcımız olsun.
Çok biliyorlar herşeyi çook.. Benimkide bana akıl veriyor, sen hep uyanık olacaksın çok dikkatli olacaksın, ocağa dikkat edeceksin, fırına dikkat edeceksin, sakın gece emzirirken uyuyup kalma boğarsın, gözünü hiç ayırma bişey olur.. Robotum ben zaten, yada kendi çocuğumu onun düşündüğü kadar düşünecek aklım yok benim..
Anam sen baya baya sabirlisin. Bu kadina ben kapiyida acmam dusuk nekimi. Tobe estafurullahBen düşük yaptım 10 gün kanamam oldu psikolojik olarakta çok kötüydü.. Benim düşük yapacağım belliydi bekliyorduk, beni aramadı sormadı yanımada gelmedi. Sonra tuttu kendine bi hastalık çıkardı, egzama tarzı bişey olmuş bi kaç yerinde. Bana dediki düşük ne ki benim daha çok ağrım oldu. Hiç bişey demedim. Sonra bunlara gitmiştik, dedim bakayım nerende ne çıktı çok ağrılı olan neymiş, eşi dediki ne çok ağrısı herkes farketmeden geçiriyomuş bu çok hassas hemen abartıyor.Eşimde biliyo ama annesinin huyunu, bana ne olursa o daha fazla hasta olur hemen.
Allah biliyor görüyor bunların hepsi aynı biri başka yerden vuruyor öbürü başka.. illa kendileri daha hasta kendileri herşeyi daha iyi biliyor bizimkinin de en sevmediğim huyu mesela sürekli yumurta ye diyor bana ya yiyemiyorum ben salak değilim çocuklarımı bende düşünüyorum ama yiyemiyorum onun yerine yumurtalı ekmek krep yiyorum bol yumurta koyuyor annem içine söylüyor sonra da kendin bilirsin diyor kendim bilirsem söyleme ! Geri dönüyor mesela bu beşikleri diğer türlü koyun diyor sonra da ama gene de kendiniz bilirsiniz diyor evet aynen dedim bigün hıh anlamadım dedi kendin bilirsin dedin ya evet aynen öyle dedim yeter ya herşeye karışıp kendin bilirsin nedirBen düşük yaptım 10 gün kanamam oldu psikolojik olarakta çok kötüydü.. Benim düşük yapacağım belliydi bekliyorduk, beni aramadı sormadı yanımada gelmedi. Sonra tuttu kendine bi hastalık çıkardı, egzama tarzı bişey olmuş bi kaç yerinde. Bana dediki düşük ne ki benim daha çok ağrım oldu. Hiç bişey demedim. Sonra bunlara gitmiştik, dedim bakayım nerende ne çıktı çok ağrılı olan neymiş, eşi dediki ne çok ağrısı herkes farketmeden geçiriyomuş bu çok hassas hemen abartıyor.Eşimde biliyo ama annesinin huyunu, bana ne olursa o daha fazla hasta olur hemen.
Belki kotu niyetli dgldir. Bnim kvde ayni herseye bi yorumu, fikri vardir. Bende guzelikle benim boyle hosuma gitti diorumm . Ama bizden cok hevesliler.Allah biliyor görüyor bunların hepsi aynı biri başka yerden vuruyor öbürü başka.. illa kendileri daha hasta kendileri herşeyi daha iyi biliyor bizimkinin de en sevmediğim huyu mesela sürekli yumurta ye diyor bana ya yiyemiyorum ben salak değilim çocuklarımı bende düşünüyorum ama yiyemiyorum onun yerine yumurtalı ekmek krep yiyorum bol yumurta koyuyor annem içine söylüyor sonra da kendin bilirsin diyor kendim bilirsem söyleme ! Geri dönüyor mesela bu beşikleri diğer türlü koyun diyor sonra da ama gene de kendiniz bilirsiniz diyor evet aynen dedim bigün hıh anlamadım dedi kendin bilirsin dedin ya evet aynen öyle dedim yeter ya herşeye karışıp kendin bilirsin nedir
bende biraz önce aradımda 7buçukta sıra veriyoruz dedi.sen sabah kaçta gidiyorsun canım.biz 8-8buçuk gibi gideriz diyorduk geçmi olur ki
seni rahatlatacağına iyice panik olman için herşeyi demişbiz zaten şu an herşeyi düşünüyoruz.kardeşim gelip bakacak ya sen düşünme bunları diyecektin.delimidir nedir bunlar anlamadım gitti.bide bunların derdine düştük doğumdan sonra ne olacak diye
Anam sen baya baya sabirlisin. Bu kadina ben kapiyida acmam dusuk nekimi. Tobe estafurullah
Allah biliyor görüyor bunların hepsi aynı biri başka yerden vuruyor öbürü başka.. illa kendileri daha hasta kendileri herşeyi daha iyi biliyor bizimkinin de en sevmediğim huyu mesela sürekli yumurta ye diyor bana ya yiyemiyorum ben salak değilim çocuklarımı bende düşünüyorum ama yiyemiyorum onun yerine yumurtalı ekmek krep yiyorum bol yumurta koyuyor annem içine söylüyor sonra da kendin bilirsin diyor kendim bilirsem söyleme ! Geri dönüyor mesela bu beşikleri diğer türlü koyun diyor sonra da ama gene de kendiniz bilirsiniz diyor evet aynen dedim bigün hıh anlamadım dedi kendin bilirsin dedin ya evet aynen öyle dedim yeter ya herşeye karışıp kendin bilirsin nedir
Senin kv tahtalari eksikGeç olmaz canım. Ben 9 gibi gitmiştim sıra almaya.
Neler neler ya.. Hiç olmadık şeyleri aklına sokuyor insanın. Ben çok dikkatliyimdir zaten merak etme dedim kapattım bende konuyu. Kendisi eşimi saldım çayıra mevlam kayıra büyütmüş bana ahkam kesiyor.
Bide o dönem hiç arayıp sormayıp demesin mi benimde bu hastalığım üzüntüden oldu diye.Benim zaten kendi annem yok evladımın en azından bi babaannesi olsun diyorum kötü olmayım diyorum ama zorladıkça zorluyor.
Bende yumurta yiyemiyorum, kreple omletle yumurtalı ekmekle geçiştiriyorum.. Elimizde olan bişey değil ki, ağzıma süremezdim şimdi zoraki yiyorum omleti filanda. Benimkide bana ye diyor, yiyemiyorum dedim ben çocuk için diyorum doğurda ondan sonra yemezsen yeme banane dedi mesela.Kendiniz bilirseniz ne demeye konuşuyor acaba.. Ne sinir bozucu bunlar böyle ya.
hah iyi bari canım.artık bismillah deyip yarın gideceğim şu hastaneye.şeytanın bacağını kırmam lazım.bide eşimin dayısının kızıda tam pandemiden 1 hafta önce orda doğum yapmış onlarda çok memmun kalmış.o yüzden taktım kafayı bu hastaneyeGeç olmaz canım. Ben 9 gibi gitmiştim sıra almaya.
Neler neler ya.. Hiç olmadık şeyleri aklına sokuyor insanın. Ben çok dikkatliyimdir zaten merak etme dedim kapattım bende konuyu. Kendisi eşimi saldım çayıra mevlam kayıra büyütmüş bana ahkam kesiyor.
Bide o dönem hiç arayıp sormayıp demesin mi benimde bu hastalığım üzüntüden oldu diye.Benim zaten kendi annem yok evladımın en azından bi babaannesi olsun diyorum kötü olmayım diyorum ama zorladıkça zorluyor.
Bende yumurta yiyemiyorum, kreple omletle yumurtalı ekmekle geçiştiriyorum.. Elimizde olan bişey değil ki, ağzıma süremezdim şimdi zoraki yiyorum omleti filanda. Benimkide bana ye diyor, yiyemiyorum dedim ben çocuk için diyorum doğurda ondan sonra yemezsen yeme banane dedi mesela.Kendiniz bilirseniz ne demeye konuşuyor acaba.. Ne sinir bozucu bunlar böyle ya.
sabah sabah ne güldüm yaaa şu yorumunaSenin kv tahtalari eksik
Senin kv tahtalari eksik
Senin ki gene alıyor yavrum bizim ki almıyor da iki tane senin o dediğin battaniyeyi aldı başka da bir iğne almadı benim gücüm yok ev aldım dedi geçen gün. Alma zaten ihtiyacım yok annem ben hepsini tamamladık alamadıklarımı hep internetten sipariş ettim çok şükür hepsi de iyi çıktı. Sadece hamileliğimi ilk öğrendiğimizde pozitifi aldığımız da yani bi tane badi almış bi tane battaniye almış gene penye bende neden bunlar bir bir iki tane benim çocuğum dedim olsun ben böyle aldım demişti bana bi de iki kalın battaniye başka bişey yok onları da getirmedi hepsinin yıkandığını falan görüyor halbuki getirmesin de bu saatten sonra alın kızım madem bunları da yıkayın demediBelki kotu niyetli dgldir. Bnim kvde ayni herseye bi yorumu, fikri vardir. Bende guzelikle benim boyle hosuma gitti diorumm . Ama bizden cok hevesliler.
Kadin herseyini aliyor. bana tek birsey bile alma diyo sagolsun. Senin aldigin battaniyedende almis vardi ya yumusakli yanilmiyorsam ayni cok benziyo seninkiyle. Bende bu halimle nasil alisveris yapacam diodumm.
magza isimleri yoluyor begendigini soyle biz alalim diyor. O yuzden ne yapsada kizamiyorum
hah iyi bari canım.artık bismillah deyip yarın gideceğim şu hastaneye.şeytanın bacağını kırmam lazım.bide eşimin dayısının kızıda tam pandemiden 1 hafta önce orda doğum yapmış onlarda çok memmun kalmış.o yüzden taktım kafayı bu hastaneye
Allahtan benimki öyle hasta falan olsa çok mecbur kalmadıkça minnet edip söylemez bile.benimkinde birde yalan işi var.eşim daha nişanlıyken dedi.annem yalan söyler haberin olsun dedibişey der,yapar sonra ben yapmadım ben demedim der inkar eder dedi.eşim anasının huyunu iyiki biliyor.yoksa ilerde bu bile bana çok sorun yaratırdı.Valla Allah hepimize ayrı ayrı sabır versin.hepsi ayrı bir telden çalıyor
Bende zorla yiyorum midem almıyor zaten hiç sevmezdim yumurtalı ekmeği bile suyla falan yutup bir an önce bitsin diye uğraşıyorumGeç olmaz canım. Ben 9 gibi gitmiştim sıra almaya.
aynen aynen.Allahtan biliyor huyunu.yoksa dediğin gibi bi yalanına inansa annesinin uğraş durBende orayı istiyorum valla, odaların tek kişilik olması temizliği filan çok cazip geliyor bana.
Benimki başı ağrısa cümle aleme duyurur. İyiki eşin biliyormuş, ya eşinde annem yalan söylemez deyip bişey olunca sana inanmasa ne zor olurdu.
şeker değilde magnet yaptırayım diyordum en yakınlarıma vermek için.hatırası olsun diye ama ondanda emin değilim şu anKizlar kvdem aradiiyi insan lafin uzerinde aarar demekki.
Bebek sekeri yaptiriyormusunuz siz.?
Pandemiden dolayi gerci gelen gidende olmicak
Bende zorla yiyorum midem almıyor zaten hiç sevmezdim yumurtalı ekmeği bile suyla falan yutup bir an önce bitsin diye uğraşıyorum
O her konuda öyledir bi pazar gitmezsin mesela çarşıda işin olur gücün olur arar söylerim bir de küsmesin diye kendiniz bilirsiniz der kapatır telefonu küfür eder gibi
olsun ben böyle aldım ne demekse.ikiz işte niye iki tane almıyorsun.demekki yıkayıp yıkayıp dönüşümlü olarak bi birine bi birine kullanırsın diye düşünmüşSenin ki gene alıyor yavrum bizim ki almıyor da iki tane senin o dediğin battaniyeyi aldı başka da bir iğne almadı benim gücüm yok ev aldım dedi geçen gün. Alma zaten ihtiyacım yok annem ben hepsini tamamladık alamadıklarımı hep internetten sipariş ettim çok şükür hepsi de iyi çıktı. Sadece hamileliğimi ilk öğrendiğimizde pozitifi aldığımız da yani bi tane badi almış bi tane battaniye almış gene penye bende neden bunlar bir bir iki tane benim çocuğum dedim olsun ben böyle aldım demişti bana bi de iki kalın battaniye başka bişey yok onları da getirmedi hepsinin yıkandığını falan görüyor halbuki getirmesin de bu saatten sonra alın kızım madem bunları da yıkayın demedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?