- 5 Ekim 2011
- 6.001
- 9.889
- 398
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #14.481
en güzel cevabı vermişsin canımo bende de oluyor bazen canım hareket zaten o da illa tekme atması gerekmiyor çünkü dediğin gibi pozisyon değiştiriyorlar bazen hiç korkma bence
Tabiki de iyi zaman da herkes var önemli olan bu günlerde yardımcı olmak bu günlerde destek olmak bu arada kv aradı eşimin teyzesiyle konuşmuştuk dün temizlikçi gelecek demiştim söylemiş herhalde ben de geleceğim yarın dedi gelme dedim kadın para alıyor o hepsini halledecek kalanları da annem yapıyor dedim yok olsun bende gelicem dedi ne dedim bilin.
“ kendin bilirsin “
Etmesin ya kalsın edeceği yardım Annemle de konuşmuyor Nasıl olacak bilmiyorum hem hepimize küs hem geliyor gelme işte memnunduk bizen güzel cevabı vermişsin canımşimdi annen yanında ya ondan geri kalmak istemez o.yardım etmedi olmasın diye gelir koşarak
e madem annenlede küs niye gelip ortamı geriyorsa.hiç gerek yok bencedeEtmesin ya kalsın edeceği yardım Annemle de konuşmuyor Nasıl olacak bilmiyorum hem hepimize küs hem geliyor gelme işte memnunduk biz
Aslında küs değil de kendi kendine birşeylrr üretti halanın gazına geldi annemle de konuşmadan suratını asıp gitti e suratını asıp gittiğin eve gelme madem demie madem annenlede küs niye gelip ortamı geriyorsa.hiç gerek yok bencede
ayy valla dayak istiyorlar.şişirdiler bizi resmenAslında küs değil de kendi kendine birşeylrr üretti halanın gazına geldi annemle de konuşmadan suratını asıp gitti e suratını asıp gittiğin eve gelme madem demi
Hem de ne şişmek kilodan değil bunlardan şiştik resmen iyi dolmuşuzayy valla dayak istiyorlar.şişirdiler bizi resmen
amannnnn ellemeyin iyi olduHem de ne şişmek kilodan değil bunlardan şiştik resmen iyi dolmuşuzçekiştirmeye yer geziyormuşuz yalnız
Aynen öyle valla anlat anlat bitmez demiştim ama ben bitmez çünkü bunların derdiamannnnn ellemeyin iyi olduiçimize at at nereye kadar.bizim yüklerimiz bize yeter bide onlarımı yük edelim kendimize
kendin mi yaptın bence çok güzel olmuş eline sağlık canımKızlar kapı süsümnasıl olmuş sizce
Güzel günlerde kullanılsın çok güzelKızlar kapı süsümnasıl olmuş sizce
ben sadece kaynatırım heralde başka bişey yapmam canımKızlar biberon emzikleri nasıl dezenfekte edeceksiniz ? Ben bi tencerede kaynatıp sonra da biberon emzik temizleyicisiyle elde yıkayacağım bol su ile Yeterli olur sanırım
Aldığım biberon emzik temizleyici var bende e bebekte görmüştüm bitkiselmiş patates buğday unundan üretilmiş öyle yazıyorben sadece kaynatırım heralde başka bişey yapmam canım
Ben elde yikayip ardindan kaynatiyodumKızlar biberon emzikleri nasıl dezenfekte edeceksiniz ? Ben bi tencerede kaynatıp sonra da biberon emzik temizleyicisiyle elde yıkayacağım bol su ile Yeterli olur sanırım
Cok guzel. Goktug ismine zaten bayiliorumKızlar kapı süsümnasıl olmuş sizce
Evet bende böyle yapayım dedim. Peki Mesela kullanmaya başladık ne kadar zaman da bir kaynatmalıyız hafta da mı nasıl olmalı tecrübelisin sen anlat bizeBen elde yikayip ardindan kaynatiyodum
Tabiki de iyi zaman da herkes var önemli olan bu günlerde yardımcı olmak bu günlerde destek olmak bu arada kv aradı eşimin teyzesiyle konuşmuştuk dün temizlikçi gelecek demiştim söylemiş herhalde ben de geleceğim yarın dedi gelme dedim kadın para alıyor o hepsini halledecek kalanları da annem yapıyor dedim yok olsun bende gelicem dedi ne dedim bilin.
“ kendin bilirsin “
Kızlar kapı süsümnasıl olmuş sizce
aynen canım sen ne olur ne olmaz çantanı hazır tut.ben bile hazırlayım diyorum da daha elim gitmiyor.işten ayrıldığımda 33 haftalık olcam.bende o zaman yapayım diyorum.evde olcam artık nasıl olsa rahat rahat yaparım diyorumAldığım biberon emzik temizleyici var bende e bebekte görmüştüm bitkiselmiş patates buğday unundan üretilmiş öyle yazıyorelinde anneme onunla yıkatıp bolca durlatıp kaynatacağım kendi kendine kurumaya bırakacağım sonra da artık benim çanta hazırlamam lazım her ihtimale karşı 32 olacağım haftaya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?