2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
en güzel cevabı vermişsin canım şimdi annen yanında ya ondan geri kalmak istemez o.yardım etmedi olmasın diye gelir koşarak

en güzel cevabı vermişsin canım şimdi annen yanında ya ondan geri kalmak istemez o.yardım etmedi olmasın diye gelir koşarak
Etmesin ya kalsın edeceği yardım Annemle de konuşmuyor Nasıl olacak bilmiyorum hem hepimize küs hem geliyor gelme işte memnunduk biz

Hem de ne şişmek kilodan değil bunlardan şiştik resmen iyi dolmuşuz çekiştirmeye yer geziyormuşuz yalnız
amannnnn ellemeyin iyi oldu içimize at at nereye kadar.bizim yüklerimiz bize yeter bide onlarımı yük edelim kendimize

Kızlar biberon emzikleri nasıl dezenfekte edeceksiniz ? Ben bi tencerede kaynatıp sonra da biberon emzik temizleyicisiyle elde yıkayacağım bol su ile Yeterli olur sanırım

ben sadece kaynatırım heralde başka bişey yapmam canım
Aldığım biberon emzik temizleyici var bende e bebekte görmüştüm bitkiselmiş patates buğday unundan üretilmiş öyle yazıyor elinde anneme onunla yıkatıp bolca durlatıp kaynatacağım kendi kendine kurumaya bırakacağım sonra da artık benim çanta hazırlamam lazım her ihtimale karşı 32 olacağım haftaya.

İyi demişsin canım. Hepsinin içinde en acayip ve ilgisizi yine benimki bak.

aynen canım sen ne olur ne olmaz çantanı hazır tut.ben bile hazırlayım diyorum da daha elim gitmiyor.işten ayrıldığımda 33 haftalık olcam.bende o zaman yapayım diyorum.evde olcam artık nasıl olsa rahat rahat yaparım diyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…