- 27 Temmuz 2018
- 6.652
- 7.363
- 198
- 31
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #14.501
Kızlar kapı süsümnasıl olmuş sizce
aman aramasn ilgisiz olsun istiyorum ben son yaptığı beni çok soğuttu gelme dedim ama inatla gelicem diyorİyi demişsin canım. Hepsinin içinde en acayip ve ilgisizi yine benimki bak.
Evet hazırlayın bence de canım bi köşe de dursun derim bi zararı olmaz Allah korusun birşey olsa elinize alır gideriz dedim anneme dursun dedimaynen canım sen ne olur ne olmaz çantanı hazır tut.ben bile hazırlayım diyorum da daha elim gitmiyor.işten ayrıldığımda 33 haftalık olcam.bende o zaman yapayım diyorum.evde olcam artık nasıl olsa rahat rahat yaparım diyorum
Kızlar biberon emzikleri nasıl dezenfekte edeceksiniz ? Ben bi tencerede kaynatıp sonra da biberon emzik temizleyicisiyle elde yıkayacağım bol su ile Yeterli olur sanırım
aman aramasn ilgisiz olsun istiyorum ben son yaptığı beni çok soğuttu gelme dedim ama inatla gelicem diyor
Evet hazırlayın bence de canım bi köşe de dursun derim bi zararı olmaz Allah korusun birşey olsa elinize alır gideriz dedim anneme dursun dedim
Evet en mantıklısı bu sanırım dediğin gibi canım. Kıyafetleri hallettik biz çok şükür annem 2 gün ütü yaptı valla bidik bidik baya uğraştırıyorBen elde yıkayıp sonrada kaynatırım diye düşünüyorum. Kıyafetlerini önümüzdeki hafta yıkayıp ütüsünü halledicem zaten.
Ultrasona göre benim kızımda önde canım ama doktorum adet tarihine göre bakacaksın Bırak ultrasonu o gelişimi için öyle söylüyoruZ dediHerşeyleri ayrı cins.
Benimde ultrasona göre 35 haftalık olacak neredeyse.. Son adete göre değilde ultrasona göre doğarsa eğer hiç bişey kalmadı.Ama hala anası bi kıyafetlerini yıkamadı..
Evet en mantıklısı bu sanırım dediğin gibi canım. Kıyafetleri hallettik biz çok şükür annem 2 gün ütü yaptı valla bidik bidik baya uğraştırıyor ☺
Ultrasona göre benim kızımda önde canım ama doktorum adet tarihine göre bakacaksın Bırak ultrasonu o gelişimi için öyle söylüyoruZ dedi
Evet ya demi rutin de zor gelecek hakkaten dediğin gibi ben nasıl yaparım ki hahaha düşünemiyorum kendimi iş güçÜtüyü hiç sevmem ama minik minik kıyafetleri ütüleyecek olmak bi heyecan veriyor. Rutine dönünce zor gelecek eminim.
Zaten benim gittiğim doktorda adet tarihine göre hesaplıyoruz ultrasonu baz almıyoruz dedi.. Bakalım bekliyoruz, zaten sezeryan olmazda kendi doğmasını beklersek 37 38 gibi gelir galiba.. O zamanda 40 haftayı çoktan tamamlamış oluyor ultrasona göre.
Bende ultrasona göre doğarda ciğer gelişimi filan yetersiz olursa diye korkuyorum zaten canım. Bakalım kısmet cuma günü gidicem az çok bişey derler doğumla ilgili. Zaten iri bebek olunca hemen sezeryan deniyor ama bilmiyorum. En hayırlısı neyse o olsun.Evet ya demi rutin de zor gelecek hakkaten dediğin gibi ben nasıl yaparım ki hahaha düşünemiyorum kendimi iş güç
Yapmaktan Çocuk bakmaktan harap olmuş
inşallah gönlüne göre Olur doğum canım. Sen ultrasonu çok düşünme o kiloya Boya göre hesaplıyor Asıl gelişim adet tarihine göre yani ciğer gelişimi emme yutma refleksleri vs hepsi adet dönemine göre oluyor
İnşallah olmaz canım 37 ve 38 zaten çok iyi bir hafta o dönemde ciğer sorunu olmaz ki. Görümcem 36 da sezeryan oldu teyzemin gelini 36 da oldu Seninde muhtemelen Sezeyan da zaten37 38 de alırlar 24 den sonra ciğerleri gelişmeye başlıyor 34 den sonra emme yutma refleksleri gelişiyor doktora ben bu son gittiğimde sormuştum. Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin canım iri bebekte evet dediğin gibi normal doğum istemiyorlar kaç kilo oldu ki söylemiş miydi son gittiğindeBende ultrasona göre doğarda ciğer gelişimi filan yetersiz olursa diye korkuyorum zaten canım. Bakalım kısmet cuma günü gidicem az çok bişey derler doğumla ilgili. Zaten iri bebek olunca hemen sezeryan deniyor ama bilmiyorum. En hayırlısı neyse o olsun.
Amin canım allah razı olsun bütün kuzular sağlıkla hayırlı gelsin inşaallahkendin mi yaptın bence çok güzel olmuş eline sağlık canımsağlıkla gelsin inşallah Göktuğ Ali
Çok teşekkür ederim canımGüzel günlerde kullanılsın çok güzel
Sağol canımCok guzel. Goktug ismine zaten bayiliorum
Amin canımÇok güzel. İsmide çok güzel adıyla yaşasın. Bende Ali Eren istiyorum ama eşim tek isim koyalım sadece Eren olsun diye tutturdu.
İnşallah olmaz canım 37 ve 38 zaten çok iyi bir hafta o dönemde ciğer sorunu olmaz ki. Görümcem 36 da sezeryan oldu teyzemin gelini 36 da oldu Seninde muhtemelen Sezeyan da zaten37 38 de alırlar 24 den sonra ciğerleri gelişmeye başlıyor 34 den sonra emme yutma refleksleri gelişiyor doktora ben bu son gittiğimde sormuştum. Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin canım iri bebekte evet dediğin gibi normal doğum istemiyorlar kaç kilo oldu ki söylemiş miydi son gittiğinde
Amin canım ❤Ali Eren de çok güzel bence ayrıca ikisi de kısa isim uyumlu olmuş
Ne tecubesi vallah sizden farkim yok herseyi unuttumEvet bende böyle yapayım dedim. Peki Mesela kullanmaya başladık ne kadar zaman da bir kaynatmalıyız hafta da mı nasıl olmalı tecrübelisin sen anlat bize
Muhtemelen almıştır canımmmzeten hareketlerinden anlarsın sen güçlendiğini :) evet bende öyle biliyorum eğer 3500’geçerse sezeryan olursunYok canım 1 ay önce ölçüldü 1116 gramdı. 1 kilo almış olabilir gidince ölçerler. 3.500 ve üzerine sezeryan yapılıyor diye biliyorum. Bakalım gidince ne diyecek doktor.
AmannnNe tecubesi vallah sizden farkim yok herseyi unuttumbeli oluyor cnm kirlenince icime sinmez yapardim ama ne kdr aralikla inan hc hattlamiom.
Muhtemelen almıştır canımmmzeten hareketlerinden anlarsın sen güçlendiğini :) evet bende öyle biliyorum eğer 3500’geçerse sezeryan olursun
Amannnneyse iLk zamanlar haftada yapalım bakalımm
Cok guzel canim bizim oglusumuzun ismide göktuğ olacak insallahKızlar kapı süsümnasıl olmuş sizce
Ayy maşallah miniğe kocaman oldu annesi napsınValla iyice hissettiriyor maşallah. Ayaklarını göğsümün altına dayıyor, bazen gece bi başlıyor tekmelere uykudan uyanıyorum.. Karnım çalkalanıyor resmen. İçimde tırtıl gibi kayıyor mesela çok net hissediyorum. Bazen öyle bi toplanıyo ki sanki karnımın içi yırtılıyor gibi geliyor.
Ayy maşallah miniğe kocaman oldu annesi napsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?