2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hergünümüz şükürle duayla geçiyor zaten canım. ❤

Valla bazen resmen basınç hissediyorum. Normal bence artık.
Aynen öyle canım anne olmak en çok biz ve bizim gibilere kıymetli bence tamam herkese kıymetli de ne biliyim daha Farklı ya ne olursa olsun

hilallll canım naptın, banada yaz kime gittin nasıl geçti.. Yarında ben gidicem.
canım oldum muayenemi.doktor Elçin İşlek diye biriydi.girişte doktorla konuştuk ultrasonu asistanı yaptı.takibi buraya aldığım için tekrardan kan,idrar ve açlık tokluk tahlileri istedi.bişeyler yedim tokluk tokluk kanını vermek için bekliyorum.bence iyiydi.kilosunu demediler bende sormadım.32.haftada tekrar çağırdı.hemde rapor alcam o zaman.özeldeki doktora göre 29+5 im .burda üç ölçüm var ama hangisini baz alıyoruz.kafa ölçümüne göre 30+2 ,AC 29+2,FL 29+4 yazıyor

Aynen öyle canım anne olmak en çok biz ve bizim gibilere kıymetli bence tamam herkese kıymetli de ne biliyim daha Farklı ya ne olursa olsun
Bencede bizim için daha farklı. Daha meşakkatli ve daha değerli.

Bende ilk gittiğimde kan idrar verdim. Kilo ölçmediler benimde ama bakalım 32den sonra ölçüyolar galiba benimde her ölçümü farklı gün çıkıyor. Sen yuvarlak hesap 30 haftalık diye düşün.

aynen zaten özele göre cumartesi 30 hafta olcam.adete göre de 29+3 üm şu an.ona göre 32.haftayı hesaplar giderim bi sonraki kontrole.sonuçlarada artık kontrole gittiğimde bakarlar.sonunda gittim ya rahatladım içimede şimdi iyi oldu

Kaçta gittin canım, bende yarın gidicemde sabahtan 9.30 gibi orda olsam geç mi kalırım diye düşündüm.

Aynen öyle gözümden bile sakınırım valla kim ne derse desin banane

Aynen öyle gözümden bile sakınırım valla kim ne derse desin banane
Aynen öyle. Şimdiden soruyorlar sevdirirsin dimi, kucağımıza verirsin sevdirmemezlik etmezsin dimi diye.. Valla hiç sanmıyorum öyle kucaktan kucağa gezdireceğimi helede şu virüs ortamında. Kıskanç desinler napiyim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…