- 30 Kasım 2013
- 3.840
- 4.917
- 158
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #14.541
Agridan ziyade rahat edemiyorum. Yatarkende boyleyim. Bi turlu rahat pozisyon bulamiorum.neden canım çok mu ağrın oluyor
Ben hiç çatlamadım canım yağ falan kullandın mıKizlar ya karninizda catlaklar baslamis mi dikkat ettiniz mi ben bugun farkettim
Korkma canım kahve iç çikolata ye muhtemelen hareketlenirKizlar dun cok kez hissetim yavrumu. Bgn sabah 1 kez hiseder gibi oldum. ondan beri tik yok.
Normalmi acabayoksa korkmalimiyim
Ben ilkinde kaynatıyodum ama bu sefer sterilizatör aldım onu kullanıcam canımKızlar biberon emzikleri nasıl dezenfekte edeceksiniz ? Ben bi tencerede kaynatıp sonra da biberon emzik temizleyicisiyle elde yıkayacağım bol su ile Yeterli olur sanırım
Benimki de 10 gün önden gidiyo ama doğum tarihini etkilemez dedi doktor. Sata göre 39da sezeryanla alcaz diyoHerşeyleri ayrı cins.
Benimde ultrasona göre 35 haftalık olacak neredeyse.. Son adete göre değilde ultrasona göre doğarsa eğer hiç bişey kalmadı.Ama hala anası bi kıyafetlerini yıkamadı..
Sterilizatör hangi marka aldın canım ve kaçaBen hiç çatlamadım canım yağ falan kullandın mı
Korkma canım kahve iç çikolata ye muhtemelen hareketlenir
Ben ilkinde kaynatıyodum ama bu sefer sterilizatör aldım onu kullanıcam canım
ben genelde ağrıdan rahat edemiyorum ama iki gündür ağrılarım baya azaldı şükür..ama tam anlamıyla rahat edemiyoruzdur zaten çoğumuz.uzun süre aynı pozisyonda oturmakta yatmakta imkansız.senin ki biraz daha had safhada demekkiAgridan ziyade rahat edemiyorum. Yatarkende boyleyim. Bi turlu rahat pozisyon bulamiorum.
Benimki de 10 gün önden gidiyo ama doğum tarihini etkilemez dedi doktor. Sata göre 39da sezeryanla alcaz diyo
Philips avent aldım canım indirimli bulmuş eşim 350 civarıydı sanırım :)Sterilizatör hangi marka aldın canım ve kaça ☺
Sağlıkla gelsinler deBenim doğuma ne diyecekler bakalım. Sezeryan istemiyorum aslında sonrası için ama en hayırlısı neyse o olsun.
Güle güle kullan canım bakalım şimdi alamayacak gibiyim ben onu dursun kaynatmaya devamPhilips avent aldım canım indirimli bulmuş eşim 350 civarıydı sanırım :)
Sağlıkla gelsinler de
Ya baktığında çok gerekli bişey değil aslında kaynatsan da aynıGüle güle kullan canım bakalım şimdi alamayacak gibiyim ben onu dursun kaynatmaya devam
Benim de iki çocuk olacak ama olsun gene de alamayacağım masraf çokYa baktığında çok gerekli bişey değil aslında kaynatsan da aynıama bizde bi de abla var ya onun da malzemeleri çok bi de ne biliyim hastalık var diye biraz tedbiri arttırıyım dedim
Ben en basindan beri boleydim. Beterlestim. Hamileligimden beri carpintim oluyor bide bunaliyorumben genelde ağrıdan rahat edemiyorum ama iki gündür ağrılarım baya azaldı şükür..ama tam anlamıyla rahat edemiyoruzdur zaten çoğumuz.uzun süre aynı pozisyonda oturmakta yatmakta imkansız.senin ki biraz daha had safhada demekki
O bende de var arkamda şuan 3 yastık yanımda da hamile yastığı var oturabilmek için yatağımdayım ayaklarını uzatıp yastıkla destekle canımKizlar ben artik koltuga bile oturamiorum, rahat edemiorum. Yaslansam olmuyo. Dik otursam olmuo. Cirpiniyorum resmen
Calisiyorsa hicmi vakti yokŞimdi ben bu Kv ne diyim geldi öğlen 12 gibi annemle konuşmuyor girdi içeri annem hoşgeldin dedi hoşbulduk dedi yanıma geldi annemin yüzüne bile bakmıyor en son annem dayanamadı neden böyle yapıyorsun ben ne yaptım sana dedi o gün bi cümlemden dolayı annem bana Kızmıştı biraz Çarpınarak iş yapmıştı ama olay onun yanında oldu söylenmemesi gereken birşeyi ben söyledim ondan sinirlenmişti. Ona darılmış hanım efendi kendi üzerine alınmış ona yapılmış annem diyor ki kelebek’e kızdım sana neden ben öyle yapayım o nerden çıktı diyor işte sinirli hareket ediyordun diyor e sinirli demek ki :) toplanıp eve gitmenin anlamı varmı dedim bende burası annemin evi değil ki anlamadım ben sen kendini niye misafir konumuna soktun burası senin de evin onunda evi sen misafir annem ev sahibi mi dedim kendi evinde yapsa neyse burda bana kızmış. Neyin hürmetini bekliyorsun senin de oğlunun evi.
neyse temizlikçi bayanlar işlerini yaptı bu saçma sapan geldiğinin aslı da yok salonun işi bitti girdi uyudu kalktı az öncede gitti ya niye geldin uyumayamı ağzına bir yudum su sürmeden çekti gitti şaka gibi ya hizmet edeceğiz biz ona onu istiyor ya bu evde sana kim hizmet etsin kalk yap bunaldım gelmesin istemiyorum eksik kalsın
Unutmadan ,
konuşurken laf arasında kuaföre gideceğim lohusalık bitsin dedim e çocuklar dedi bakarsın bir iki saat dedim ben bakamam çalışıyorum dedi kendin bilirsin kimse birileri için çocuk doğurmuyor zaten bakmayan sevmesin de dedim öyle mi diyor evet öyle dedim sen o cümleyi söylersen bunu da duyarsın
İnsanın suratına denir mi bu ben sana ne yaptım da bu cümleyi kuruyorsun değil mi sonra da özlemesem merak etmesem gelir miydim diyor bilemiyorum dedim madem öyle bu tavırları görürsün hakettiği gibi artık gerçekten.Calisiyorsa hicmi vakti yok
Gerek yok annem bakar deseydin
Ya benim doktor normal çelik tencerede pişir daha iyi dedi ama ben onda yaptım ilk zamanlarda, çok memnun kaldım şimdi yeni bebişi bekliyoBenim de iki çocuk olacak ama olsun gene de alamayacağım masraf çokama alınabilse çok güzel olurdu onunn yerine ek gıdaya geçtiklerinde şu Aventinn buhar Pişiricisinden alayım diyorum
Evet herkes çok kullanışlı diyor yorumları falan da okudum benimde niyetim var bakalım almayaYa benim doktor normal çelik tencerede pişir daha iyi dedi ama ben onda yaptım ilk zamanlarda, çok memnun kaldım şimdi yeni bebişi bekliyo
ayyy derdine ne olduysa senin bu kayınvalidenin.madem bir işe elini sürmeyeceksin niye çıkıp gelip bide huzur kaçırıyorsun.oda yetmiyor bide geniş geniş uyuya kalıyorŞimdi ben bu Kv ne diyim geldi öğlen 12 gibi annemle konuşmuyor girdi içeri annem hoşgeldin dedi hoşbulduk dedi yanıma geldi annemin yüzüne bile bakmıyor en son annem dayanamadı neden böyle yapıyorsun ben ne yaptım sana dedi o gün bi cümlemden dolayı annem bana Kızmıştı biraz Çarpınarak iş yapmıştı ama olay onun yanında oldu söylenmemesi gereken birşeyi ben söyledim ondan sinirlenmişti. Ona darılmış hanım efendi kendi üzerine alınmış ona yapılmış annem diyor ki kelebek’e kızdım sana neden ben öyle yapayım o nerden çıktı diyor işte sinirli hareket ediyordun diyor e sinirli demek ki :) toplanıp eve gitmenin anlamı varmı dedim bende burası annemin evi değil ki anlamadım ben sen kendini niye misafir konumuna soktun burası senin de evin onunda evi sen misafir annem ev sahibi mi dedim kendi evinde yapsa neyse burda bana kızmış. Neyin hürmetini bekliyorsun senin de oğlunun evi.
neyse temizlikçi bayanlar işlerini yaptı bu saçma sapan geldiğinin aslı da yok salonun işi bitti girdi uyudu kalktı az öncede gitti ya niye geldin uyumayamı ağzına bir yudum su sürmeden çekti gitti şaka gibi ya hizmet edeceğiz biz ona onu istiyor ya bu evde sana kim hizmet etsin kalk yap bunaldım gelmesin istemiyorum eksik kalsın
Unutmadan ,
konuşurken laf arasında kuaföre gideceğim lohusalık bitsin dedim e çocuklar dedi bakarsın bir iki saat dedim ben bakamam çalışıyorum dedi kendin bilirsin kimse birileri için çocuk doğurmuyor zaten bakmayan sevmesin de dedim öyle mi diyor evet öyle dedim sen o cümleyi söylersen bunu da duyarsın
Allah yardımcın olsun canım.benimde alt tarafım çok ağrıyor.gece sürekli dönerken uyanıyorum.ama 2 gündür ağrım az.beni zorlayan bi oydu bide sıcak.evde olsam sıcaklada baş ederimde işe gidince baya zorluyor ama az kaldı ağustos sonu işte bitiyorBen en basindan beri boleydim. Beterlestim. Hamileligimden beri carpintim oluyor bide bunaliyorum
Şimdi ben bu Kv ne diyim geldi öğlen 12 gibi annemle konuşmuyor girdi içeri annem hoşgeldin dedi hoşbulduk dedi yanıma geldi annemin yüzüne bile bakmıyor en son annem dayanamadı neden böyle yapıyorsun ben ne yaptım sana dedi o gün bi cümlemden dolayı annem bana Kızmıştı biraz Çarpınarak iş yapmıştı ama olay onun yanında oldu söylenmemesi gereken birşeyi ben söyledim ondan sinirlenmişti. Ona darılmış hanım efendi kendi üzerine alınmış ona yapılmış annem diyor ki kelebek’e kızdım sana neden ben öyle yapayım o nerden çıktı diyor işte sinirli hareket ediyordun diyor e sinirli demek ki :) toplanıp eve gitmenin anlamı varmı dedim bende burası annemin evi değil ki anlamadım ben sen kendini niye misafir konumuna soktun burası senin de evin onunda evi sen misafir annem ev sahibi mi dedim kendi evinde yapsa neyse burda bana kızmış. Neyin hürmetini bekliyorsun senin de oğlunun evi.
Unutmadan ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?