2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hele simdiden kuafor icin bakamam denirmi. Sanki kuafore gidiosunda ani işi cikti. Gercekten tuhaf simdiden bakamam demesi.

Benimkide beni aradı bugün nasılsın diye.. İyiyim dedim hala diyor ki işleri hallettin mi yok haftasonu yapıcaz dedim ya dedim. Kontrole gidicem yarın dedim keşke gitmesen virüs çoğalmış diyor, mecbur gidicem kontrol zamanı geldi dedim. Şu çocuğu hayırlısıyla bi doğurup eve getirseydin dedi. Sonra yine işleri hallet dedi, yavaş yavaş halledicem çok ağırlaştım zaten dedim şikayet etme o bebeği bulmak için biz çok uğraştık dedi bana.. Kendi ne yaptı acaba? Şikayet etmiyorum zaten sıcaklar bunaltıyo dedim. Benimde yaz sıcağına denk gelmişti ben çok zorlanmıştım dedi, eşim kış doğumlu. Bana diyorki sen sakın dışarı çıkma çocuğun başına bişey gelmesin, ben hiç önemli değilim zaten, kardeşine söyle o da dışarı çıkmasın doğumdan sonra sana çok lazım olacak benden çok işine yarayacak dedi, evden sadece bize gelmek için çıkıyo zaten dikkat ediyo dedim. Ben ay sonu gibi gelirim allahtan bi engel çıkmazsa diyor.. Eğer doğum o geldikten sonra 15 gün içinde olursa kabul etmiycem evime filan. Kardeşime kadar ahkam kesmeyi biliyor.

Ay benim bugün içimi şişirdi inan ki bak gelmese bundan daha rahattım hayır geldin de ne yaptın yattınn uyudun bana da lafını soktun gittin ne değişiksin ya. Zaten o lafı duyduktan sonra asla ama asla bak demem bitti benim için o benim huyumu da bilir bişey bitti dediysem dönmem kanım donsa kolum kesilse dönmem. Bir kere bile bak diyecek miyim bakalım nasıl soyutlayacağım anneme bırakacağım annemi çağıracağım uzaktan izlesin. Yeter ya doldum iyice
Msjın sonunu okuyunca içimin yağları eridi. Ne güzel demişsin. Ne saçma hareketler ya koca kadın. Bakmıyorsa sevmesinde valla doğru demişsin.
Tabi canım öyle ya bakmayan sevmesin basımın etini yedi 3 sene çocuk diye adetime varasıya soruyordu ilk zamanlar utanmadan.
Hele simdiden kuafor icin bakamam denirmi. Sanki kuafore gidiosunda ani işi cikti. Gercekten tuhaf simdiden bakamam demesi.
Yani hayır dese ki Güzellikle bakılır tabi 7 aydır evdesin sende çıkarsın biraz . Ters konuşmanın anlamı ne yattığm yerde ben napıyorum sana o varya 2 ay baktığını alıp götürdü bütün iyilikleri uçtu gitti

Ay şeytan diyor kapat bi odaya bunları ekmek su verme.
Ona soracak kardeşin nasıl gelip gideceğini kimsenin aklı yok o düşünüyor yazık ay sağolsun ya demese napardınız.
net doğum tarihini söyleme Ekim ortası olacakmış doktor öyle söyledi haftası öyle denk geliyor de gelemesin

Onların aklı olmasa biz ne yaparız zaten.. Kendi çok düşünüyorsa gitmeseydi. Hiç bi merhamet duygum yok, seninkinin kızları varmış, benimkinin başka çocuğu yok ama beni alakadar etmiyor cidden benim hangi zor günümde yanımda oldu ne yüzle benden kendine bakmamı isteyecek.. Parası pulu var bakıcı tutsun baktırsın kendine. Herşeyi kendi üstünden atıyor ama bebek sevmeye gelince iş, bebeğim aşağı bebeğim yukarı. Çok güzel demişsin valla bakmayan sevmesin oyuncak değil bu çocuklar.

Bu arada zaten bu gidişle böyle ağırdan ala ala gelemeyecek.

o bebeği bulana kadar evet biz çok uğraştıkta sana ne oluyor sen neyle uğraştın ayy valla komikler ya.he anne kıyamam o iğneleri falan sen nasıl vuruldun,hastaneye git gel helak oldun kıyamam sana deseydin kendisi demese sanki sen ve kardeşin dilkat etmeyeceksiniz.iyi ki söylemiş.bazen gerçekten konuşmak için konuşuyorlar öyle.bende dün dedim eşime,annen çocuk bakmayı unutmuş 6 aylık bebeği çişe alıştırırsın diyor dedim. amaaan hayatım he deyip geçseydin boşver dedi.bende öyle yaptım güldüm geçtim dedim

Hala hergün iğne yapıyorum, bi kaç kez onun yanında yaptım ayy içim tuhaf oldu dedi. Göbeğim çürüdü benim.. Opuda sıvı birikmesi oldu mahvoldum, hiç bi aşamasında yanımda değildi. Telefonla arayıp bahaneler uydurdu. Şimdide ne çektik diyo.. Benim dualarım kabul olduda tuttu bile dedi bana. Kaynanan mükemmel anneymiş demekki kendi alıştırmış 6 aylıkken.

Çok biliyorlar herşeyi. Benimde yok merhametim inan ki aldı götürdü hepsini o evinde kaldığım falan uçtu gitti şimdi sinirimden eskiden unutup affettiğim şeyler de aklıma geliyor sonra diyorum ki ne salakmışım ya peşinden sevgilisi gibi koşturdum amann küsmesin aman darılmasın aman kırılmasın kırılsın ya darılsın küssün. Benden görüp göreceği buydu herşey bitti he oğlu bakar beni ilgilendirmez oğludur istediği gibi baksın ama benden ona yaprak kıpırdamaz

İnsanın gözü dönünce herşey aklına tekrar geliyor zaten. Bende ne safmışım diyorum. Bu tedaviyle açıldı gözüm iyice. Kimsenin bana diyecek bişeyide yok. Bana merhamet etmeyene ben hiç etmem. Görüntülü ararım bende o birgün hasta olursa.

Evet herşeyi en başından yaşıyorum sanki Sonra dönüp kendime kızıyorum neden cvap vermedim yapılanlara diye. Sen beni istemediğini annemle benim yüzüme söylediğinde biz küsmemiştik sana dedim bugün o geçti gitti onu geç diyo bana kime göre neye göre geçti bana göre birşey geçmedi dedim. Ben varya eşim hiç işiniyapmaz onun hep yaptırdım aşkım yap yalnız kadın hadi git yap benim zorumla oldu. Bugün de apartmanda toplantısı varmış akşam eşimde gelirimm demiş daha önce sonra da işim var gelemeyeceğim demiş bana söylüyor neden ben arayacağım git olmaz diyeceğim hahaha bilemiyorum doğrudur işi vardır dedim öyle bakıyor suratıma.

bende hasta olunca gidip uyuyacağım evinde bi gün

hııı kesin onun dualarıyla olmuştur kesin.valla hiç kusura bakmasınlarda hiç bi katkıları yok bu bebeklerde.herşeyi biz gördük biz yaşadık.her anına her aşamasına ayrı ayrı emek verdik

Benim eşimde hiç aramaz sormazdı gidip gelmezdi, ben salak gibi gidelim arayalım annene iyi davran dedim.

hııı kesin onun dualarıyla olmuştur kesin.valla hiç kusura bakmasınlarda hiç bi katkıları yok bu bebeklerde.herşeyi biz gördük biz yaşadık.her anına her aşamasına ayrı ayrı emek verdik

Çok dolmuşum valla bende, ama patlarım onada yakındır.

Benim eşimde hiç aramaz sormazdı gidip gelmezdi, ben salak gibi gidelim arayalım annene iyi davran dedim.

Çok dolmuşum valla bende, ama patlarım onada yakındır.
İşte kendimiz etmişiz taviz vere vere ne hale gelmiş valla giderken kapıdan geçiren bile olmadı öyle kendi kendine gitti hadi güle güle gelmezsin umarım geçirmediler diye dedim içimden

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…