2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Beni biliyon almayacaktım da bu erken doğum tehlikesi bana herşeyi yaptırdı Doktor da hazırlıklı ol deyince
Dogru canim seninki mecbur ben 1 ay kala alirim eksik olursa. Bn kvdemi opim bi sarilim. Sizinkileri duyunca tepeme cikartasim geldi.

Simdiye kadar hep onun sayesine calistm.

Dogru canim seninki mecbur ben 1 ay kala alirim eksik olursa. Bn kvdemi opim bi sarilim. Sizinkileri duyunca tepeme cikartasim geldi.

Simdiye kadar hep onun sayesine calistm.
Aynen sen Ağustos sonunda yap Hazırlıklarını canım ağırlaşınca da zor oluyor ki
İnan çıkart benim ki varya bezdirdi beni yemin ederim yaptığı herşeyi alıp götürdü sen gelince öp bi onu

Hepiniz almissiniz. Ben daha bez falan almadim ☺
Hoş daha hic bisey almadim
İkinci olunca böyle oluyo sanırım ben de daha hiç bişey almadım en kötü ben hastanedeyken aldırırım diyorum öyle rahatım şuan

İkinci olunca böyle oluyo sanırım ben de daha hiç bişey almadım en kötü ben hastanedeyken aldırırım diyorum öyle rahatım şuan
Evet ilkinde doldurmustum. Bunda almiyorum zaten disari cikacak halimde yok o derece rahatsizim nefes nefese kaliorum. Allah razi olsun kaynanam zatem cogunu almis

Görümcem mesaj atmış ,
Dün kv örnek verip demiştim ki anne kız sizde kavga ediyorsunuz biz de annemle ettik görümcem sinirlenince ben ona birşey demedim sen neden annem bana sinirlenince alındın dedim
Görümceme demiş ki kelebekin basına eşya çarpmışsın sana küsmemiş demiş
Görümcem de bana ,
Aynen yazıyorum ;
“Pardon da abla ben neyi basına çarptım sen bana küsmedin “
Bende anlatılanlar doğru anlatılsın dedim ben öyle birşey demedim annen sabrımı çok zorladı ipleri koparıyorum artık dedim. Kp aradımm anlattım eşimi aradım anlattım annen durmuyor hakedemiyorum yeter dedim. Konuşmak görüşmek istemiyorum gelmesin sakın arkamdan konuşmasın dedim

karnım sayesinde semsert

@canimmkendimm canım ne yaptın gittin mi bugün hastaneye ?senin kontrol nasıl geçti
Gittim canım. Nstye girdim, ultrasonla baktılar. 32 olması lazım 35 çıkıyo, gelişimi 35 olduğu için artık haftada 1 gel dediler. Bi sorunu yok suyu normal şekerin normal ama bebek iri muhtemelen normal doğum olmaz dediler. Haftaya yine gidicem bakalım. Gelince uyumuş kalmışım.

Gece benimde birden sancı gibi birşey girdi kasıklarıma gece acilde nstye bağladılar bişey çıkmadı sabahda doktoruma gittim oda herşey mormal suyu felan yeterli dedi ama sizinki gibi gelişimi 31 haftalığım 33+5 çıktı ultrasonda kilosu 2250 olmuş ama ben korktum benim gebelik şekerim var doktorum iyi dedi ama ben endişelendim şimdi sizi okuyunca biraz rahatladım demekki çok şekerle ilgili değil

maşallah senin oğluşa ayy böyle olunca seninkinin ne zaman geleceğide belli olmaz şimdi.nst de sancı falan çıkmadı demi.aman herşey yolunda olsun sağlıkla gelsinde sezeryan oluversin.benim burda yapılan açlık,tokluk şekerimde normal çıkmış.dün ona çok sevindim bende dün bende çok yorulmuştum.arabayla gidip geliyoruz ama genede yoruyor.ben ilk kez gittim baya büyük bir hastane.eşim kadın doğum acili görünce hah burayıda bileyimde en son buraya geleceğiz diyo

Kızlar neyapıyorsunuz başladınızmı hazırlıklara benim eksik kalmadı pek yarın yıkamaya başlıyayım diyorum dün hafif sancı gibi ağrı gelince korktum birazhazır olsun kenarda

Yok suyun normalse şekerle ilgili değildir. Benim hep önden gidiyordu. Önden gittiği için şekerden şüphelendiler, hem 50 gr hem 100 gr şeker yüklemesi yapıldı. Normal çıktı bütün sonuçlar. Çok büyümez inşallah diyorum ben benimki için. 3.500 4 arası doğsa razıyım ama bakalım.

Valla her hafta gidicem artık sanırım. Önümüzdeki hafta çantamı hazırlarım, biraz panik oldum doktorda bebeğin sağlığı açısından bi sorun yok, suyun şekerin normal sadece biraz iri endişe etme dedi. Nstye baktı gayet güzel dedi. Hastane büyük, göbekler büyük. Yorucu oluyor. Sevindim bende şekerinin çıkmamasına. Doğru diyor en son oraya gidicez.

Senin şu döneminde kv'nin böyle gerginlik çıkarması cidden çok ayıp. Sen söyleyeceğini söylemişsin boşver artık germe kendini.

Ayy maşallah oğluşa benimde ilk baştan beri önde ama internette hep şekerle ilgili okuyunca korkuyordum valla şimdi sizi okuyunca çok rahatladım inşallah hayırlısınla sağlıkla doğursak yavrularımızı

bak işte durduk yere olmadık şeyden bişey çıkarıyor.konuşulan şeyi de başka yerlerinden anlıyor bide tövbe tövbe yaaa.valla sınır oldum.senin sıkıntın sana yeter bide böyle yaparak seni neden geriyorlar ki.hani bir söz vardır ya,şefaatinden vazgeçtim mezarımdan taş çalımasın yeter..zaten bi faydaları yok bari sorun çıkarıp senide üzmesinler artık.canım boşver sakin ol gerilme hiç

göbekler büyük deyince dünkü bekleme yeri geldi aklıma 8.poliklinikte muayene oldum ben.içerdede hep koltuklar var ya hiç okadar hamileyi bir arada görmemiştim hakikaten göbeklerde büyüktü,hastanede bencede sen çantanı hazır beklet canım ne olur ne olmaz.gelişimide önde amannn ben daha durmam burda der gelmeye kalkar falan senin oğluş vakti zamanında gelişimini tamamlayıp sağlıkla gelsin inşallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…