2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay maşallah annesi ne güzel gelişmiş haftada bir gitmen gerekir tabi canım risk olmasın ne olur ne olmaz.
Senin şu döneminde kv'nin böyle gerginlik çıkarması cidden çok ayıp. Sen söyleyeceğini söylemişsin boşver artık germe kendini.
Hayır görümceme kadar doldurup salmanın alemi ne işe yaramıyorsun bali gölge yapma bu kadar büyüteceğimi kimse tahmin etmedi görümcemle de konuşmuyorum onu da sildim madem öyle beni bu haddeye onlar getirdi Bundan sonra torun torba yüzü yok ona
Bu zaman da denmez yapılmaz ben neyin derdindeyim onlar neyin derdin de ben ne zorluklarla bugüne geldim o hala bu bana bunu dedi o bana bunu yaptı o bana bunu söyledi derdinde pes diyorum

Kızlar neyapıyorsunuz başladınızmı hazırlıklara benim eksik kalmadı pek yarın yıkamaya başlıyayım diyorum dün hafif sancı gibi ağrı gelince korktum birazhazır olsun kenarda
benimde ufak tefek eksikleri var ama çok acil şeyler değil.bide mobilyasını almadık daha. bende bu ay sonu yıkamaya başlarım diyorum.bencede çantaların hazır olması iyi olur.ne olur ne olmaz.hayırlısı olsun hepimiz için

çok haklısın canım gerçekten pes dedirtiyorlar insana.onların düşünmesi lazım kız hamile bide erken doğum riski var üzmeyelim demeleri gerekirken olayı nerelere tırmandırıyorlar.görümcede değişik .valla boşver sen kendini ve yavrularını düşün.gerisi tırık önemsiz hiç kafana takma

Eşim de mesaj atmış ben söyleyeyim gelip gitmesin bir daha diye evet gelip gitmesin. Doğum zamanı Bunları çıkarırsa böyle mal gibi kalır ortada.
Kp onun halkından gelir sen neden bana söylemiyorsun da kendi basına uğraşıyorsun dedi biliyorum çoktan ağzına tükürdü onun

iyi bari kayınpederin aklı başında adammış.hayır o değil eşinde arada kalıyor sizinde aranız bozulur bunlar yüzünden.ne gerek var yani bunlara.ay bide sen ikiz bebek bekliyorsun başka babaanne olsa zil çalar oynar ne yapayım diye arkanda dolanır senin.hepsi bi değişik

Amin canım ben oda yapmıyorum öbür oğluma yapmıştım ama 3yaşına kadar yatak odasınada yatak almıştık bizimle yattı gündüzleride hep oturma odasında oldu şimdide odasını beğenmiyor kardeşimin olsun ben başka istiyorum diyor bir süre ortak kullansınlar sonra abiye başka oda yapıcam artık hayırlısınla inşallah sağlıklı doğumlar yapalım ama ben dün baya korktum bu hafta bebeğin çantasını hazırlayıp öbür hafta evi temizleticem ne olur ne olmaz

benim de normalde şu an odaya ihtiyacım yok.yanımda yatacak nasıl olsa.dediğin gibi gündüzleride bende yanımda olsun diye babynest aldım onda uyutcam.nts de bişey çıkmamış senin de canım,korkma.ama çantası da hazır olsun

3 kere aradı açmadım telefonu kapattım en son.
annemi aradı neden açmıyor telefonlarımı diyormuş ay neden acaba şaka mı yapıyor dalga mı geçiyor benimle

kayınpederin çıkıştıysa kendisine niye şikayet ediyorsun beni diye arıyordur o bence
Yok küsmü bana falan diyor anneme saçma sapan gelicem ben akşama diyo arkadaş gelme işte telefon açmıyorum ne işin var eşim aramış kp bilmiyorum da eşimin aradığını biliyorum

Yok küsmü bana falan diyor anneme saçma sapan gelicem ben akşama diyo arkadaş gelme işte telefon açmıyorum ne işin var eşim aramış kp bilmiyorum da eşimin aradığını biliyorum
hala gelecem diyo demekki istenmediği yer de olmayı seviyor senin kv. ya da biraz yüzsüzlük var şimdide düzeltmeye çalışıyordur kendi çapında ama herşey üst üste bindikten sonra bir anda silinip gitmiyor herşey maalesef

Düzelmez hale getirdi canım maalesef görümcemle bile tartıştım onu da sildim çünkü eşim zaten konuşmuyordu küçük görümcemle şimdi bende konuşmuyorum kendi kendine ortalığın ağzına tükürdü şimdi otursun. Ben senin çocuklarına bakamam demişsin dedi annem bakma ben daha ölmedim onların anneanneleri var babaanneleri de bakmasın dedi ben çalışıyorum demişsin sana hayırlı işler dedi

Yok yok endişelenme. Ultrasonu yapan doktor bacak boyunu ölçüyor, koca bebek olmuş bu dedi güldü. Sağ salim kavuşalım inşallah.

Evet ya kafanı çevirdiğin heryer hamile Bugün odamız taşınıyor, haftaya boya işi bitsin hemen yıkayıp ütülerim kıyafetlerini.

Evet risk olmasın diye artık haftalık giderim.

Boşver canım kendide pişman olmuştur ama iş işten geçti. Sen bebekleri düşün gerilip onlarıda strese sokma

annende direk yapıştırmış cevabı,sana hayırlı işler annene sevgiler, saygılar ❤

Oldu ama iş işten geçti canım gerçekten beni bu hale getirdiğine ben bile inanamadım çok merhametli biriydim ben böyle Oluyormus demek

Ben hiç çatlamadım canım yağ falan kullandın mı

Korkma canım kahve iç çikolata ye muhtemelen hareketlenir

Ben ilkinde kaynatıyodum ama bu sefer sterilizatör aldım onu kullanıcam canım
Kullandim canim ama demek ki catlayacagi varsa catliyor demek ki dikkatte ettim ama 30 haftaya gelince basladi simdiye kadar yoktu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…