- 14 Mart 2008
- 6.069
- 5.238
- 723
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #14.701
Ohh mis kv kp sağolsun tabi seninMasrafim cocukla alakali hic yok aslinda.
Ama halilari dgstrcem. Masalarim camdan, bebek biyerini carpar buyuyunce. Onlari dgstrcem.
ben de eşimin arkadaşından gelen portbebeyi kullanmaya karar verdim.eski portbebeler gibi yumuşak değil,sert kalıp gibi bişey korunaklı yani.sonrasında direk oto koltuğu almayı düşünüyoruzYok yok canım o kanguru bu bak koyuyorum resim
Aynen canım sertse neden olmasın önemli olan bebeğin içinde nasıl duracağı ben iki tane de zorlanırız diye almak istemedim kocaman elimizde ikimizin deben de eşimin arkadaşından gelen portbebeyi kullanmaya karar verdim.eski portbebeler gibi yumuşak değil,sert kalıp gibi bişey korunaklı yani.sonrasında direk oto koltuğu almayı düşünüyoruz
Oto bebegi arabayla takim al. Arabayada takarsin guzel oluyoben de eşimin arkadaşından gelen portbebeyi kullanmaya karar verdim.eski portbebeler gibi yumuşak değil,sert kalıp gibi bişey korunaklı yani.sonrasında direk oto koltuğu almayı düşünüyoruz
Kiz ye tabi nolacak pişik hamurdan. Bak ikimizde bogaz soruyoruzKızlar ev makarnası yani erişte yiyormusunuz ?
yumurta Ve hazır sütle Kendimiz yoğurup kesmiştik 2 3 ay önce
Hahaha ikimizde nasıl yemek sormuşuzKizlar yine disaridan yedim. Burasi beter sicak yemek yapamiyorum. 1 bucuk gun dururmus yedigim sey sonra yenilenirmis. Eve gelince ekmekten cikartip tekrar pisirdim. Sizce kotumu ettim yemekle ?
He demi bişey olmazKiz ye tabi nolacak pişik hamurdan. Bak ikimizde bogaz soruyoruz
resmini çektimAynen canım sertse neden olmasın önemli olan bebeğin içinde nasıl duracağı ben iki tane de zorlanırız diye almak istemedim kocaman elimizde ikimizin deama oto koltuğunu taşıyabiliriz
aynen canım zaten arabayı da daha sonra alırız diye ertelemiştik o tarz birşey arabasıyla alabilirizOto bebegi arabayla takim al. Arabayada takarsin guzel oluyo
Benimkinin yaninda seninki bisey degil.He demi bişey olmazbana da öyle geldi de gene de destek istedim işte sizden
Arabada sende arkaya oturursun bebekle beraber insaallah.resmini çektimböyle bişey.yepyeni duruyor zaten.altında sert tahta tarzi bi malzeme var üstünde süngeri var.yanlarıd eğilip bükülmüyor
Eki Görüntüle 2673120
Aynen yeni duruyor canım ve sertse sorun olmaz sanırım ben taşıma konusunda emin olamadığımdan almadımresmini çektimböyle bişey.yepyeni duruyor zaten.altında sert tahta tarzi bi malzeme var üstünde süngeri var.yanlarıd eğilip bükülmüyor
Eki Görüntüle 2673120
Kız neymiş o merak ettimBenimkinin yaninda seninki bisey degil.
Ben sana ozelden yazim cani ceken olur. Ama iste ekmege degdi ya . Icindekini pisirsem bile ekmegede bulasmismidir die korkuom
Kızlar ev makarnası yani erişte yiyormusunuz ?
yumurta Ve hazır sütle Kendimiz yoğurup kesmiştik 2 3 ay önce
ben iş yerinde hep dışardan yiyorum valla mecbur kalıyorum.güvendiğiniz yer olduktan sonra sıkıntı olmaz yeyin gitsinKiz ye tabi nolacak pişik hamurdan. Bak ikimizde bogaz soruyoruz
inşallah canım.tabiki artık ön koltuğu unuturum bebeğim nerde ben orda,bunuda gene kemerle sabitlerim ben koltuğaArabada sende arkaya oturursun bebekle beraber insaallah.
Hilal sende cok disarida yedin demi basta. Et cesidi falanda yiormuydun salatayla dikkat ettinmiinşallah canım.tabiki artık ön koltuğu unuturum bebeğim nerde ben orda,bunuda gene kemerle sabitlerim ben koltuğakelebekmkelebek canım senin iki tane olacağı için sen tabikide hangisi daha kullanışlıysa onu tercih edeceksin.hem biraz toparlandıklarında koyarsın ikisinide onların içine yanında dururlar gözünün önünde.evdede işine yarar
Evet demi hazırdan daha besleyici yedim bileben iş yerinde hep dışardan yiyorum valla mecbur kalıyorum.güvendiğiniz yer olduktan sonra sıkıntı olmaz yeyin gitsinev makarnası mis gibi niye yenmesin.içinde ne olduğunu biliyorsunuz normal makarnadan daha sağlıklı olduğu kesin
Aynen canım evet evde de kullanırım ana kucağı da alacağım şöyle sallananlardan 3 aylık falan olsunlar dainşallah canım.tabiki artık ön koltuğu unuturum bebeğim nerde ben orda,bunuda gene kemerle sabitlerim ben koltuğakelebekmkelebek canım senin iki tane olacağı için sen tabikide hangisi daha kullanışlıysa onu tercih edeceksin.hem biraz toparlandıklarında koyarsın ikisinide onların içine yanında dururlar gözünün önünde.evdede işine yarar
Vallah cnm guvendigim yer desem yalan olur. Hep ordan alip yiyorum cok lezzetli. Ama koca yerde tek bi kisi calisiyor cok işlek. Hijyen 0dir anlican.ben iş yerinde hep dışardan yiyorum valla mecbur kalıyorum.güvendiğiniz yer olduktan sonra sıkıntı olmaz yeyin gitsinev makarnası mis gibi niye yenmesin.içinde ne olduğunu biliyorsunuz normal makarnadan daha sağlıklı olduğu kesin
aynen canım ben belki ilk 3 ay falan yememişimdir dışardan o zaman dışarı çıkma yasağı oldu işe gitmedim falan.işe gidince hep dışardan yedim,evdede bazen söyledik et ve etle yapılan şeylerHilal sende cok disarida yedin demi basta. Et cesidi falanda yiormuydun salatayla dikkat ettinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?