2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Puseti arabaya sabitlemek gerekiyor ve bebeğin başı arkaya mı bakması gerekiyor. Direk kucakta ve yumuşak port bebe de olmaz sanırım. Bebeği bir şekilde kemerle sabitlemek gerek. Bu yüzden port bebe değil de puset olması daha mı uygun?

Port bebe dediginiz ne ? Hani ustumuze cocugu bagladigimiz mi ?

Evet de yeni doğmuş bebek 2 günlük oto bebek koltugunda mi gidecek bir de üstelik yaşadığımız şehirden 2 saat mesafede başka sehirde olacak doğum.
Bak canim aynen boyle olmasi lazimm. Bebek kucakta olmasi sakincali arabada.

Eklentiler

• 20200809_003122.webp
    33 KB · Görüntüleme: 36
Evet sabitleniyor zaten ki. Port bebe ile de çıkaran var da ben tercih etmiyorum yenidoğan bebek öyle yumuşak birşey de gitmesi uygun değil gibi geliyor bana puset en güzeli kucakta zaten gitmez

Kızlar sizce reflü yatağı alınmalı mı ne diyorsunuz bide emzirme yastığı yani çok aman aman bir gerekliliği yoksa alıp boşuna yer kaplasın istemiyorum bazı şeylerin bu arada hilallll çok geçmiş olsun canım allah beterinden korusun inşallah kelebekmkelebek canım benim kuzenim de 35 haftalıktan önce doğum yaptı bir gece yattılar ve eve döndüler küveze girmedi hiç belki senin ikiz diye mi acaba öyle dedi doktor sen yine de için gönlünü ferah tut Allah’ın izniyle hiç gerek kalmadan Beraber eve geleceksiniz hamilelerin duası kabul olur diyorlar ya bak burda kaç tane hamiş sana dua ediyoruz

Allah sizden razı olsun bende dualarımda sizi unutmuyorum arkadaşım Sağolun burda çok destek olduk birbirimize böyle böyle vakit geçti çok şükür. Bilmiyorum ki canım belki de ikiz olduğundandır Bugün sordum çünkü kiloları iyi gibi girerler mi gene de dedim kesin girerler diye bi cevap aldım hocam onları burda bırakıp gitmek çok zor olur bana yardım edin dedim yatırın hastaneye Birşeyler yapın dedim evlat için çaresizlik ne zormuş Rabbim sağlıkla zamanında kavuştursun hepimizi

sağol canım çok teşekkür ederim.ben o ay gibi olan emzirme yastıklarından alcam galiba. etrafımda kullanıpta memmun kalanlarda var

Bu arada canım reflü yatağı aldım ben çok kullanışlı oluyor görmüştüm kullanılırken bebeği yan yatırmak düz uyusa bile kusma ihtimali düşüyor çünkü başı yukarda kalıyor salona vs yanına götürmek istediğinde beşiğinden alıp reflü yatağında götürebilirsin :)

Reflu yatagi gegirmeyen bebekler icin harika bisey bence. kizimda beklerdim beklerdim yapmazdi. Bundan 7 sene once ole bisey duymamistm duysam kesin alirdim. Kusan bebekler icin harika. Insaallah gerek kalmaz ben simdilik almicam. Bebeklerimiz insaallah iyi olurda gerek kalmaz

Evet sabitleniyor zaten ki. Port bebe ile de çıkaran var da ben tercih etmiyorum yenidoğan bebek öyle yumuşak birşey de gitmesi uygun değil gibi geliyor bana puset en güzeli kucakta zaten gitmez
Puset dedigin ne cnm ya. Benim attigim resimdeki degilmi

Bu arada bebek arabasinada takilio bu koltuklar.

Ben bi bebek arabasi begendim allahim cok pahali ya ama bayildimmmmmm.... 1000 euro

Eklentiler

• 20200809_091156.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 26
Terimler ne kadar farkli port bebeyi, biz o kanguru dedigine diyoruz burda . En guzel senin aldigin oto koltugu bebek onda daha guvenli. Bunda cocuk salanir die korkarim ben
Burda da böyle deniliyor bence de ya bende çok korkarım çocuk kayar falan içinden ne olur ne olmaz bi de büyük birşey baya bu port bebe iki çocukla taşımak çok zor olur ama diğer türlü elimize alır gideriz birer diye düşündük. Arabayı da ben yaza doğru alcam kışın evdeyim biraz masraflarımız azalsın diye düşündüm benim de beğendiğim Araba pahalı genel olarak ikiz arabaları biraz pahalı zaten

Zaten en dogrusu o canim. Adi ustunde oto koltugu
Bende az bekleyim araba icin bakalim

Zaten en dogrusu o canim. Adi ustunde oto koltugu
Bende az bekleyim araba icin bakalim
Aynen canım arabanın acelesi yok ki ne ara çıkcazzz küçücük bebeklerle 6 Aydan Sonra falan da alınır şuan seninde masrafın çoksa ertele biraz ben erteledim valla

Aynen canım arabanın acelesi yok ki ne ara çıkcazzz küçücük bebeklerle 6 Aydan Sonra falan da alınır şuan seninde masrafın çoksa ertele biraz ben erteledim valla
Masrafim cocukla alakali hic yok aslinda.
Ama halilari dgstrcem. Masalarim camdan, bebek biyerini carpar buyuyunce. Onlari dgstrcem.

Kızlar bebeği hastaneden çıkarırken neyin içine koyacağız birden aklıma takıldı

Eşim bebek arabasıyla birlikte hem puset hem oto koltuğu olarak kullanılan bişey almış. Portbebe mi deniyor ne deniyorsa işte. N11den çok uyguna almış, yorumları çok iyiydi dün geldi, fiyat performans olarak iyi bence, zaten bebek arabasını çok kullanmıycaz biz arabayla gidecek heryere ama aldık yinede.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…