2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Canım çok geçmiş olsun. Benimde çok akıntım oluyor ama hiç ciddiye almadım şimdiye kadar. Beyaz oluyor benim hep. Sen strese girdin hiç girmemen gereken zamanda. Sakin ol, iyi düşün ki iyi olsun. Artık riskli haftaları bitti zaten hele bi kaç hafta sonra tamamen kurtacaklar kendilerini.

Sağol canım teşekkür ederim. akıntı bende de çok oluyor sarı akıntı ama bu nasıl desem jöle kıvamında aynı kopkoyu mukus gibi öyle net anlaşılıyor ki belli ki başka birşey diyorsun hiç akıntı gibi değil. Serçe parmağımın tırnak üstü kadar geldi küçük damla ama doktorum bunun nişana benzediğini ancak nişanın kanlı olduğunu gene de rahim ağzında açılma yapabileceğini söyledi şuan yok ama olabilir dedi evet riskli haftaları bitti doktorum da dedi korkma artık gelselerde sağlıkla çıkarlar 32 oldun dedi ama tabi 3 hafta daha dururlarsa gerek kalmaz küvöze diye düşünüyorum dedi. Siz yine de önlem alın kızlar akıntılarınıza dikkat edin Allah korusun

Nasil ozelde yatirmiyor da devlet olsa yatırirdi anlamadım.... Devletler yine pandemi doldu

Nasil ozelde yatirmiyor da devlet olsa yatırirdi anlamadım.... Devletler yine pandemi doldu
Çünkü tedavi masrafları günlük yatış parası hesaplattı 4 bin TL çıkıyor 1günlüğü sadece onun yerine evde yatıyorum tabi çok sancın devam ederse yatıracağım dedi ama şuan 2 3 güne bir kontrol ile devam edeceğiz dedi

Canım çok geçmiş olsun Ben almıştım gümüş kapaklardan hatta doğumdan önce takmaya başladım ama yine de yara oldu üstelik emzirme sütyenlerinden çok belli olduğu için hiç dışarda takamıyodum Aventin göğüs kalkanını kullandım sonra baya rahat ettim hem akan sütü de tuttuğu için dışardan süt ıslaklığı belli olmuyodu

çok sağol canım teşekkür ederim hadi yaa bende bugün tekrar yorumlara bakıp gümüş kalkanlardan sipariş ettim bile emzirme sütyeni kullanmayacağım,birde çok dışarı çıkmayız nasıl olsa evde olcam diye hiç belli olup olmamasını da düşünmedim.neyse bakalım kullanıp göreceğim

Ya geçmiş olsun kuzum. Dikkat et kendine kimseyi umursama o ne dedi bu ne dedi boşver şu an her şey den önemli olan ikizlerin Onları düşün varlıklarının mutluluğunu yaşa bu güzel günlerinin tadını çıkar. Benim eşimde ailesi ile tartıştı konuşmuyor şimdi. Bende arada kaldım. Ama bebeğim için kendimi geri tutuyorum .

Sağol canım. Aynen öyle yapıyorum şuan kimse umrumda değil artık evlatlarım tek gerçeklerim Hareketlerini izliyorum ninni dinletiyorum gece eşim delirdin der gibi bakıyor sakın karışma boşver işin içinden çıkamazsın stres olmamamız gereken dönemdeyiz stres çok etkiliyor İnan ben dün stres yaptım üzüldüm Bugün bu hale geldim getirenleri de affetmeyeceğim. Konuşmazsa konuşmasın senlik durum yok sakın arayı bulmaya çalışma canım boşver

Allahin izniyle tehlikeli donemi atlattin. Bundan sonra bebek dogsa bile kilosu falan iyise bence kuvozde bile kalmaz. Ki ben inaniyorum bebekler daha sabredecek gecenlerde burda bi kadin dogurdu 31 haftalikken ikiz bebekti. Bebegin birisi zayif oldugu icin tek 1i kuvozdeydi. Seninkiler daha duracak insaallah

Canım çok geçmiş olsun kesinlikle haklısın benim doktorumda aynısını söylüyor hiç bir şeyi göz ardı etme ağrı akıntı ne olursa ara gel hemen hastaneye diyor hatta benim gebelik şekerim olunca artık gelicek haftadan sonra haftada 2 kez nstye bağlayalım dedi

Canım sağolasın. Evet artık haftaları iyi çok şükür bin şükür Ama sordum Bugün 35 haftadan önce doğan her bebek kesin girer Küvöze dedi Hatta üzerine basarak sordum kesin mi dedim kesin girer dedi ama kiloları fena değil dedim kiloyla alakası yok benim oğlumda girdi 3500 doğdu ama 37 de doğdu solunum sıkıntısı yaşadı girdi dedi Kilolarına güvenme en önemli solunum sonra da emme yutma refleksi dedi inşallah dururlar canım 3 günde bir kontrol e gideceğim bakalım
Canım sağol. Evet etmeyin ne olur me olmaz ben Bugün akıntı deyip umursamamış olsam belki geç Kalacaktım müdahale edilmesine Allah korusun. Bende artık hafta da 2 3 gireceğim olsun iyi olsunlarda girelim canım şeker de önemli dikkat et sen yediklerine beuaz ekmek falan yememeye çalış

Aynen tek iyi olsunlarda evet şeker çok önemli diyetisyene gidiyorum zaten mecburen uymak zorundayım inşallah hayırlısınla doğururuz yavrularımızı

Bilmiyorum cnm bende kadinin yalancisiyim
Ama 34 haftalikken kuzenim dogurdu eve cikmisti hemen

Aynen tek iyi olsunlarda evet şeker çok önemli diyetisyene gidiyorum zaten mecburen uymak zorundayım inşallah hayırlısınla doğururuz yavrularımızı
Tabi canım şeker önemli ama benim çoğu tanıdığım da çıktı sağlıkla doğumları oldu aminn inşallah
Bilmiyorum cnm bende kadinin yalancisiyim
Ama 34 haftalikken kuzenim dogurdu eve cikmisti hemen
Rabbim direk evimize getirmeyi nasip etsin canım ya insan korkuyor işte
Kızlar bebeği hastaneden çıkarırken neyin içine koyacağız birden aklıma takıldı
Puset olabilir canım, ya da port bebe

Port bebe içeren hangi bebek arabası almalıyız? Bebek port bebe ile çıkar hastaneden sanırım. Hangi bebek arabası?? Var mı alıp tavsiye edecek olan?

Port bebe içeren hangi bebek arabası almalıyız? Bebek port bebe ile çıkar hastaneden sanırım. Hangi bebek arabası?? Var mı alıp tavsiye edecek olan?
Valla canım ben pusetle çıkaracağım arabaya uyan hem oto koltuğu hem puset aldım. AraBa almayacağım bahara doğru almaya karar verdim ama araba için de Kraft iyidir bence ben hep onlara baktım kullanılan malzemesi vs araştırdım dayanıklılığı da güzel bu markanın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…