- 27 Temmuz 2018
- 6.652
- 7.365
- 198
- 31
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #14.661
Kızlar ben hastaneden geliyorum.
Sabah saat 11 gibi tuvalete gittim jöle kıvamlı akıntım oldu bir damla kadar ama korktum doktoru aradım gel hemen dedi nişan da olabilir akıntı da dedi.
Gittim önce nst girdim 60-70 arası sancım çıktı ve hiç düşmedi. Doktorum bu sancıların normal olmadığını söyledi hap verdi ciğer geliştirici vurdu yarım saat dinlen tekrar nst gir dedi rahim ağzı boyum 28 mm düşmüş. Açılma yok ama o gelen mukus gibi şey işte sancı yaparmış nişan değil tam olarak ama rahim ağzının açılmasına sebep olur dedi kanlı olursa nişan olur dedi kan yoktu kızlar dikkat edin haftamız ilerledi akıntı deyip umursamamazlılık yapmayın Sakın sonra tekrar nst girdim bu sefer sancım çıkmadı şükür ama hapı 4 e çıkarttı ve salı tekrar kontrol
Sağol canım teşekkür ederim. akıntı bende de çok oluyor sarı akıntı ama bu nasıl desem jöle kıvamında aynı kopkoyu mukus gibi öyle net anlaşılıyor ki belli ki başka birşey diyorsun hiç akıntı gibi değil. Serçe parmağımın tırnak üstü kadar geldi küçük damla ama doktorum bunun nişana benzediğini ancak nişanın kanlı olduğunu gene de rahim ağzında açılma yapabileceğini söyledi şuan yok ama olabilir dedi evet riskli haftaları bitti doktorum da dedi korkma artık gelselerde sağlıkla çıkarlar 32 oldun dedi ama tabi 3 hafta daha dururlarsa gerek kalmaz küvöze diye düşünüyorum dedi. Siz yine de önlem alın kızlar akıntılarınıza dikkat edin Allah korusunCanım çok geçmiş olsun. Benimde çok akıntım oluyor ama hiç ciddiye almadım şimdiye kadar. Beyaz oluyor benim hep. Sen strese girdin hiç girmemen gereken zamanda. Sakin ol, iyi düşün ki iyi olsun. Artık riskli haftaları bitti zaten hele bi kaç hafta sonra tamamen kurtacaklar kendilerini.
Evet dünden dolayı oldu beni kimse düşünmüyor yarın bir gün torunum diye sevmeye gelir ama. Sağol canım açılmam yok ama rahim ağzı yumuşamasına sebep Oluyormuş o akıntı mukus gibi Birşeydi resmen nişana benziyordu çok korktum ve karnım çok Aşağı indi. Doktorum korkma haftaları artık çok güzel küvöz de evet kalırlar ama sorun olmaz sağlıkla alır götürürsün dedi ağlamaya başladım odasında öyle kolay değil eve eli boş dönmek beni gerekiyorsa yatırıN Birşeyler yapın ne olur dedim Şuan yatış yapmıyorum ama böyle devam ederse yapacağım dedi özel hastane olmasa burası sen bana devlette gelmiş olsan çoktan yatırmıştım dedi
Çünkü tedavi masrafları günlük yatış parası hesaplattı 4 bin TL çıkıyor 1günlüğü sadeceNasil ozelde yatirmiyor da devlet olsa yatırirdi anlamadım.... Devletler yine pandemi doldu
Canım çok geçmiş olsunkızlar göğüs kalkanı aldınız mı yada alacak mısınız.ben uygun fiyatlı gümüşlerden alayım diyorum.yara olmasını engelliyormuş olsa bile onu kullanınca tedavi ediyormuş.yorumlardada hep iyi şeyler yazıyor ama silikon olanlarda kafamı karıştırıyor
çok sağol canım teşekkür ederimCanım çok geçmiş olsunBen almıştım gümüş kapaklardan hatta doğumdan önce takmaya başladım ama yine de yara oldu üstelik emzirme sütyenlerinden çok belli olduğu için hiç dışarda takamıyodum Aventin göğüs kalkanını kullandım sonra baya rahat ettim hem akan sütü de tuttuğu için dışardan süt ıslaklığı belli olmuyodu
Ya geçmiş olsun kuzum. Dikkat et kendine kimseyi umursama o ne dedi bu ne dedi boşver şu an her şey den önemli olan ikizlerinKızlar ben hastaneden geliyorum.
Sabah saat 11 gibi tuvalete gittim jöle kıvamlı akıntım oldu bir damla kadar ama korktum doktoru aradım gel hemen dedi nişan da olabilir akıntı da dedi.
Gittim önce nst girdim 60-70 arası sancım çıktı ve hiç düşmedi. Doktorum bu sancıların normal olmadığını söyledi hap verdi ciğer geliştirici vurdu yarım saat dinlen tekrar nst gir dedi rahim ağzı boyum 28 mm düşmüş. Açılma yok ama o gelen mukus gibi şey işte sancı yaparmış nişan değil tam olarak ama rahim ağzının açılmasına sebep olur dedi kanlı olursa nişan olur dedi kan yoktu kızlar dikkat edin haftamız ilerledi akıntı deyip umursamamazlılık yapmayın Sakın sonra tekrar nst girdim bu sefer sancım çıkmadı şükür ama hapı 4 e çıkarttı ve salı tekrar kontrol
Sağol canım. Aynen öyle yapıyorum şuan kimse umrumda değil artık evlatlarım tek gerçeklerimYa geçmiş olsun kuzum. Dikkat et kendine kimseyi umursama o ne dedi bu ne dedi boşver şu an her şey den önemli olan ikizlerin❤ Onları düşün varlıklarının mutluluğunu yaşa bu güzel günlerinin tadını çıkar. Benim eşimde ailesi ile tartıştı konuşmuyor şimdi. Bende arada kaldım. Ama bebeğim için kendimi geri tutuyorum .
Allahin izniyle tehlikeli donemi atlattin. Bundan sonra bebek dogsa bile kilosu falan iyise bence kuvozde bile kalmaz. Ki ben inaniyorum bebekler daha sabredecekKızlar ben hastaneden geliyorum.
Canım çok geçmiş olsun kesinlikle haklısın benim doktorumda aynısını söylüyor hiç bir şeyi göz ardı etme ağrı akıntı ne olursa ara gel hemen hastaneye diyor hatta benim gebelik şekerim olunca artık gelicek haftadan sonra haftada 2 kez nstye bağlayalım dediKızlar ben hastaneden geliyorum.
Canım sağolasın. Evet artık haftaları iyi çok şükür bin şükürAllahin izniyle tehlikeli donemi atlattin. Bundan sonra bebek dogsa bile kilosu falan iyise bence kuvozde bile kalmaz. Ki ben inaniyorum bebekler daha sabredecekgecenlerde burda bi kadin dogurdu 31 haftalikken ikiz bebekti. Bebegin birisi zayif oldugu icin tek 1i kuvozdeydi. Seninkiler daha duracak insaallah
Canım sağol. Evet etmeyin ne olur me olmaz ben Bugün akıntı deyip umursamamış olsam belki geç Kalacaktım müdahale edilmesine Allah korusun. Bende artık hafta da 2 3 gireceğim olsun iyi olsunlarda girelim canım şeker de önemli dikkat et sen yediklerine beuaz ekmek falan yememeye çalışCanım çok geçmiş olsun kesinlikle haklısın benim doktorumda aynısını söylüyor hiç bir şeyi göz ardı etme ağrı akıntı ne olursa ara gel hemen hastaneye diyor hatta benim gebelik şekerim olunca artık gelicek haftadan sonra haftada 2 kez nstye bağlayalım dedi
Aynen tek iyi olsunlarda evet şeker çok önemli diyetisyene gidiyorum zaten mecburen uymak zorundayım inşallah hayırlısınla doğururuz yavrularımızıCanım sağolasın. Evet artık haftaları iyi çok şükür bin şükürAma sordum Bugün 35 haftadan önce doğan her bebek kesin girer Küvöze dedi Hatta üzerine basarak sordum kesin mi dedim kesin girer dedi ama kiloları fena değil dedim kiloyla alakası yok benim oğlumda girdi 3500 doğdu ama 37 de doğdu solunum sıkıntısı yaşadı girdi dedi Kilolarına güvenme en önemli solunum sonra da emme yutma refleksi dedi inşallah dururlar canım 3 günde bir kontrol e gideceğim bakalım
Canım sağol. Evet etmeyin ne olur me olmaz ben Bugün akıntı deyip umursamamış olsam belki geç Kalacaktım müdahale edilmesine Allah korusun. Bende artık hafta da 2 3 gireceğim olsun iyi olsunlarda girelim canım şeker de önemli dikkat et sen yediklerine beuaz ekmek falan yememeye çalış
Bilmiyorum cnm bende kadinin yalancisiyimCanım sağolasın. Evet artık haftaları iyi çok şükür bin şükürAma sordum Bugün 35 haftadan önce doğan her bebek kesin girer Küvöze dedi Hatta üzerine basarak sordum kesin mi dedim kesin girer dedi ama kiloları fena değil dedim kiloyla alakası yok benim oğlumda girdi 3500 doğdu ama 37 de doğdu solunum sıkıntısı yaşadı girdi dedi Kilolarına güvenme en önemli solunum sonra da emme yutma refleksi dedi inşallah dururlar canım 3 günde bir kontrol e gideceğim bakalım
Canım sağol. Evet etmeyin ne olur me olmaz ben Bugün akıntı deyip umursamamış olsam belki geç Kalacaktım müdahale edilmesine Allah korusun. Bende artık hafta da 2 3 gireceğim olsun iyi olsunlarda girelim canım şeker de önemli dikkat et sen yediklerine beuaz ekmek falan yememeye çalış
Arabayla doneceksen oto bebek koltuguna canim.Kızlar bebeği hastaneden çıkarırken neyin içine koyacağız birden aklıma takıldı
Arabayla doneceksen oto bebek koltuguna canim.
Tabi canım şeker önemli ama benim çoğu tanıdığım da çıktı sağlıkla doğumları oldu aminn inşallahAynen tek iyi olsunlarda evet şeker çok önemli diyetisyene gidiyorum zaten mecburen uymak zorundayım inşallah hayırlısınla doğururuz yavrularımızı
Rabbim direk evimize getirmeyi nasip etsin canım ya insan korkuyor işteBilmiyorum cnm bende kadinin yalancisiyim
Ama 34 haftalikken kuzenim dogurdu eve cikmisti hemen
Puset olabilir canım, ya da port bebeKızlar bebeği hastaneden çıkarırken neyin içine koyacağız birden aklıma takıldı
Valla canım ben pusetle çıkaracağım arabaya uyan hem oto koltuğu hem puset aldım. AraBa almayacağım bahara doğru almaya karar verdim ama araba için de Kraft iyidir bence ben hep onlara baktım kullanılan malzemesi vs araştırdım dayanıklılığı da güzel bu markanınPort bebe içeren hangi bebek arabası almalıyız? Bebek port bebe ile çıkar hastaneden sanırım. Hangi bebek arabası?? Var mı alıp tavsiye edecek olan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?