- 5 Ekim 2011
- 6.001
- 9.889
- 398
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #14.721
yaa bence bişey olmaz.benim elime dikiş atılırken uyuşturacaktı diğer doktora sordu etkilemez demi dedi.doktorda sordu kaç haftalık diye,30 deyince ooo doğuma bişey kalmamış hiç bişey olmaz dedi.yani yediğinde sinidirilip midenden bebeğe geçene kadar hiç bişey kalmaz.Vallah cnm guvendigim yer desem yalan olur. Hep ordan alip yiyorum cok lezzetli. Ama koca yerde tek bi kisi calisiyor cok işlek. Hijyen 0dir anlican.
Evde ekmegin icini bosaltip pisirdim. Insaallah bsy olmaz
Salatayi sirkeye bandirip cikardim. Suzgecten gecirmedigime pisman oldum aklima sonradam geldi.aynen canım ben belki ilk 3 ay falan yememişimdir dışardan o zaman dışarı çıkma yasağı oldu işe gitmedim falan.işe gidince hep dışardan yedim,evdede bazen söyledik et ve etle yapılan şeylerhatta hiç tekrardan pişirmedim evde direk yedim ama onların yolladığı salataları hiç yemedim.
Insaallah cnm sagolasin kelebekte sende icimi rahaylattinizyaa bence bişey olmaz.benim elime dikiş atılırken uyuşturacaktı diğer doktora sordu etkilemez demi dedi.doktorda sordu kaç haftalık diye,30 deyince ooo doğuma bişey kalmamış hiç bişey olmaz dedi.yani yediğinde sinidirilip midenden bebeğe geçene kadar hiç bişey kalmaz.
sende sağol canım.çok takılma bunlara.hamileliğimizin son demlerindeyiz hayırlısıyla.tadını çıkar keyfine bakInsaallah cnm sagolasin kelebekte sende icimi rahaylattiniz
Haklisin canim Allah razi olsunsende sağol canım.çok takılma bunlara.hamileliğimizin son demlerindeyiz hayırlısıyla.tadını çıkar keyfine bak❤
Kızlar ev makarnası yani erişte yiyormusunuz ?
yumurta Ve hazır sütle Kendimiz yoğurup kesmiştik 2 3 ay önce
Bende yedim bende canımValla anneannem getirdi geçen. Pişirdim yedim hiç aklıma gelmedi nolcak ki mis gibi tertemiz.
Ayni bende hic uyamiorum sola veya sag yatiorum. Sirt ustu asla yatamiorum bunaliorum. Beter sicsk burasiKızlar uykular ne alemde? Ben sola dönünce korkuyorum bebek solda, sağa dönünce korkuyorum sola yatın diyolar diye.. Sırt üstü uyuyamıyorum, sürekli dönüyorum rahat pozisyon bulamıyorum. Sabahın köründe uyanıyorum, sıcaktan uyuyamıyorum..
Teşekkür ederim canım sağolAfiyet olsun canım. ❤
Ah hiç sorma gece olsun istemiyorum desem. Oturarak uyuyorum biliyor musun ayaklarımı uzatıp sola dönüp yatıyorum solda kız var sağa dönüp yatamıyorum oğlan sağda ve çok aşağı da her iki kasığımda inanılmaz baskı ve acı hissediyorum yattığım anda sırt üstü yatmak mümkün değil nefes alamıyorum. Yakında hava da yatmak isteyeceğimKızlar uykular ne alemde? Ben sola dönünce korkuyorum bebek solda, sağa dönünce korkuyorum sola yatın diyolar diye.. Sırt üstü uyuyamıyorum, sürekli dönüyorum rahat pozisyon bulamıyorum. Sabahın köründe uyanıyorum, sıcaktan uyuyamıyorum..
Ayni bende hic uyamiorum sola veya sag yatiorum. Sirt ustu asla yatamiorum bunaliorum. Beter sicsk burasi
Ah hiç sorma gece olsun istemiyorum desem. Oturarak uyuyorum biliyor musun ayaklarımı uzatıp sola dönüp yatıyorum solda kız var sağa dönüp yatamıyorum oğlan sağda ve çok aşağı da her iki kasığımda inanılmaz baskı ve acı hissediyorum yattığım anda sırt üstü yatmak mümkün değil nefes alamıyorum. Yakında hava da yatmak isteyeceğimdün gece 12 de uyumuşum 1 de uyandım. 5 de geri uyudum 9 da uyandım
Kızlar uykular ne alemde? Ben sola dönünce korkuyorum bebek solda, sağa dönünce korkuyorum sola yatın diyolar diye.. Sırt üstü uyuyamıyorum, sürekli dönüyorum rahat pozisyon bulamıyorum. Sabahın köründe uyanıyorum, sıcaktan uyuyamıyorum..
Aynen beni de sıcaklar mahvetti bi uyanıyorum su gibiyim resmen buzdolabına giresin geliyor . Sıcak uyutmuyor beni. Benim de bebiş tamamiyle sağ da. Sol da hiç yok gibi . Bazen bacağını hissediyorum sağ taraftan sırtıma kadarAh hiç sorma gece olsun istemiyorum desem. Oturarak uyuyorum biliyor musun ayaklarımı uzatıp sola dönüp yatıyorum solda kız var sağa dönüp yatamıyorum oğlan sağda ve çok aşağı da her iki kasığımda inanılmaz baskı ve acı hissediyorum yattığım anda sırt üstü yatmak mümkün değil nefes alamıyorum. Yakında hava da yatmak isteyeceğimdün gece 12 de uyumuşum 1 de uyandım. 5 de geri uyudum 9 da uyandım
Benimde kafası gövdesi sağda ayaklar solda. Sıcak bi yandan, minikom bi yandan bu yaz mahvoldum.Aynen beni de sıcaklar mahvetti bi uyanıyorum su gibiyim resmen buzdolabına giresin geliyor . Sıcak uyutmuyor beni. Benim de bebiş tamamiyle sağ da. Sol da hiç yok gibi . Bazen bacağını hissediyorum sağ taraftan sırtıma kadar
Benim uyku saatim minimum gece 3Kızlar uykular ne alemde? Ben sola dönünce korkuyorum bebek solda, sağa dönünce korkuyorum sola yatın diyolar diye.. Sırt üstü uyuyamıyorum, sürekli dönüyorum rahat pozisyon bulamıyorum. Sabahın köründe uyanıyorum, sıcaktan uyuyamıyorum..
Benim de bir gün çok hareketliyken ertesi gün ara ara oluyor 35 den sonra düzenli olarak say dedi bana doktorumKizlar bgn bebek benim biraz hareketsiz diger gunlere gore sizdede oluormu. Hafif hissetm bgm mesela.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?