2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Vallah cnm guvendigim yer desem yalan olur. Hep ordan alip yiyorum cok lezzetli. Ama koca yerde tek bi kisi calisiyor cok işlek. Hijyen 0dir anlican.
Evde ekmegin icini bosaltip pisirdim. Insaallah bsy olmaz
yaa bence bişey olmaz.benim elime dikiş atılırken uyuşturacaktı diğer doktora sordu etkilemez demi dedi.doktorda sordu kaç haftalık diye,30 deyince ooo doğuma bişey kalmamış hiç bişey olmaz dedi.yani yediğinde sinidirilip midenden bebeğe geçene kadar hiç bişey kalmaz.

Salatayi sirkeye bandirip cikardim. Suzgecten gecirmedigime pisman oldum aklima sonradam geldi.

Insaallah cnm sagolasin kelebekte sende icimi rahaylattiniz

Ayni bende hic uyamiorum sola veya sag yatiorum. Sirt ustu asla yatamiorum bunaliorum. Beter sicsk burasi

Ah hiç sorma gece olsun istemiyorum desem. Oturarak uyuyorum biliyor musun ayaklarımı uzatıp sola dönüp yatıyorum solda kız var sağa dönüp yatamıyorum oğlan sağda ve çok aşağı da her iki kasığımda inanılmaz baskı ve acı hissediyorum yattığım anda sırt üstü yatmak mümkün değil nefes alamıyorum. Yakında hava da yatmak isteyeceğim dün gece 12 de uyumuşum 1 de uyandım. 5 de geri uyudum 9 da uyandım

Ayni bende hic uyamiorum sola veya sag yatiorum. Sirt ustu asla yatamiorum bunaliorum. Beter sicsk burasi

Burada öyle, hayatımda ilk kez göz kapaklarımın terlediğini hissediyorum. Vantilatör açık uyuyorum, uyandığımızda terlemiş oluyorum.

Ben yatıyorum sonra uykuya daha geçmeden tuvalete kalkıyorum, içim yanıyo su içiyorum. Bacaklarımın arasına yastık koyuyorum ama nafile. Bu sabah 8de uyandım, nasıl uykum var şu an ama yatınca uyuyamıyorum heryerim ayrı ağrıyor.

Aynen beni de sıcaklar mahvetti bi uyanıyorum su gibiyim resmen buzdolabına giresin geliyor . Sıcak uyutmuyor beni. Benim de bebiş tamamiyle sağ da. Sol da hiç yok gibi . Bazen bacağını hissediyorum sağ taraftan sırtıma kadar

Benimde kafası gövdesi sağda ayaklar solda. Sıcak bi yandan, minikom bi yandan bu yaz mahvoldum.

ayyy sıcak mı,uykusuzluk mu dediniz hepsi var hepsi.o kadar terliyorumki anlatamam.her yaz eşim vantilatör açardı,camda açık bari birini kapatalim derdim.şimdi ondan önce ben hem camı hem vantilatörü açıyorum ama yok su gibi oluyorum.uyuyorum çok uyudum sanıp uyanıyorum ama sadece 1 saat geçmiş.yavrularımız için tabiki sonuna kadar değer ama insanız işte zorlanıyoruz haliyle

Benim uyku saatim minimum gece 3 sonra bi uyuyorum ama uyur uyanık vaziyette sonra bida kalk tuvalete sonra bida uyu sonra uyan kahvaltı yapıp bida uyu zar zor günlük rutin uykum bu uyku denirse. Uykular haram oldu şarkısı bizlere gelsin
Kizlar bgn bebek benim biraz hareketsiz diger gunlere gore sizdede oluormu. Hafif hissetm bgm mesela.
Benim de bir gün çok hareketliyken ertesi gün ara ara oluyor 35 den sonra düzenli olarak say dedi bana doktorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…