- 30 Kasım 2013
- 3.840
- 4.918
- 158
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #14.741
Evet korktum evveli gun cok hareketliydi dun az hareket yapti. Bn hep dinliorum bide. Diger gebelere bakiorum ne dinleme var nede saymaBenim uyku saatim minimum gece 3sonra bi uyuyorum ama uyur uyanık vaziyette sonra bida kalk tuvalete sonra bida uyu sonra uyan kahvaltı yapıp bida uyu zar zor günlük rutin uykum bu uyku denirse. Uykular haram oldu şarkısı bizlere gelsin
Benim de bir gün çok hareketliyken ertesi gün ara ara oluyor 35 den sonra düzenli olarak say dedi bana doktorum
Bende hep dinliyorum hep bıktı çocuklar bendenEvet korktum evveli gun cok hareketliydi dun az hareket yapti. Bn hep dinliorum bide. Diger gebelere bakiorum ne dinleme var nede sayma
Bende 2 sene önce vardı hpv ama eşime de test yapılmıştı ondan geçmemişti hamam vs olabilir demişti doktorum ben o ara Afyon Gazlıgöldeydim tabi ondan şüphelenmiştim sonra Genel anestezi altında yaktırdım onları geçti Bir daha da. ama sivilce değil siğil benim dediğim sivilce başka birşey sivilce ise korkmaKizlar ya bende 2 3 aydir var dert etmiyordum. Ama az oncr hpv falan yaziyo forumlarda korktum.
Genital icinde 2 sivilce var. Sizce bu hpv olabilir mi ????
Hamile kaldim kalali esimlede cinsel iliskiye girmiorum. Yani ondanda suhpelenmem zaten.
Bi an cok korktm varmi bilginiz
Benim uyku saatim minimum gece 3sonra bi uyuyorum ama uyur uyanık vaziyette sonra bida kalk tuvalete sonra bida uyu sonra uyan kahvaltı yapıp bida uyu zar zor günlük rutin uykum bu uyku denirse. Uykular haram oldu şarkısı bizlere gelsin
Benim de bir gün çok hareketliyken ertesi gün ara ara oluyor 35 den sonra düzenli olarak say dedi bana doktorum
Kontrolum yarin canim. Sigil benzemiyo daha cok sivilce. Ama sivilcede neden 2 tane ciksin dimi.Tam rahim girişinde mi nerede sen hissedebiliyor musun T Translokasyon1521 bunu doktora söyle canım Bugün gidecektin ya normal doğumda bebeğe geçme ihtimali çok yüksek. Eğer varsa bile doğumdan önce tedavi ederler
Çıkabilir canım sivilce ise zaten hiç korkma geçer o zamanla geçmese bile onun zararı yok hpv dediğin tehlikeli ama onun çeşitleri var onu da ordan almadan yakmadan ya da dondurmadan bilemiyorlar alınıp patalojiye girmesi lazım. Benim ki temiz gelmişti doktor geneli temiz gelir demişti zaten. Ama doğum da bebeğe bulaşır işte siğil ise yarın doktorun alttann baksınn derim Ve eğer siğilse zorunlu sezaryan olurKontrolum yarin canim. Sigil benzemiyo daha cok sivilce. Ama sivilcede neden 2 tane ciksin dimi.
Hpv tehlikeli dglmi.
Iki dudagin arasindaki en ust bolgede icinde
Bu hpv belki sivilceli cesidide vardir.Çıkabilir canım sivilce ise zaten hiç korkma geçer o zamanla geçmese bile onun zararı yok hpv dediğin tehlikeli ama onun çeşitleri var onu da ordan almadan yakmadan ya da dondurmadan bilemiyorlar alınıp patalojiye girmesi lazım. Benim ki temiz gelmişti doktor geneli temiz gelir demişti zaten. Ama doğum da bebeğe bulaşır işte siğil ise yarın doktorun alttann baksınn derim Ve eğer siğilse zorunlu sezaryan olur
Korkma canım çözümsüz değil bend ede 4 tane ve yanlarında da küçük küçük bir sürü vardı. Ama işte gebe olman biraz sıkıntılı sezeryan olabilirsin yani Tr de olsan kesin Sezeryan derler Çünkü siğilse bebeğin yüzüne vs bulaşıyor eğer siğil derse doktorun sakın normal de ısrar etme. Ama yakabilirler mi gebeyken onu da bilmiyorum yakma o kadar kısa bir işlem ki ağrısız falan da hamileyken oluyor mu. Akıntın oluyor mu canımBu hpv belki sivilceli cesidide vardir.
Ay cok korktm simdi. Yakin aynadan baktim 2 orta boy 1 tanede cok kucuk var. Sivilce olsa bukadar cok olmazki
Cok sagol cnm.Korkma canım çözümsüz değil bend ede 4 tane ve yanlarında da küçük küçük bir sürü vardı. Ama işte gebe olman biraz sıkıntılı sezeryan olabilirsin yani Tr de olsan kesin Sezeryan derler Çünkü siğilse bebeğin yüzüne vs bulaşıyor eğer siğil derse doktorun sakın normal de ısrar etme. Ama yakabilirler mi gebeyken onu da bilmiyorum yakma o kadar kısa bir işlem ki ağrısız falan da hamileyken oluyor mu. Akıntın oluyor mu canım
Alıştırma yapıyoruz resmenGece düşündümde biz geceleri hiç uyuyamıycaz galiba bu bebekler doğunca.. Şimdiden uykusuz kalıyoruz zaten.
Benimkide duruyor duruyor gece yatınca başlıyor.Alıştırma yapıyoruz resmengece 4 de uyudum sürekli uyandım durdum tekmeler sayesinde
Ana kucağıyla çıkarıcaksın canım başka türlü arabaya koyamazsın zaten. Ana kucakları kemerle arabaya sabitlenebiliyo ya da ayrıca aparatı var arabaya takıp ana kucağını da ona takıyosunKızlar bebeği hastaneden çıkarırken neyin içine koyacağız birden aklıma takıldı
Ben bunu kullanıyorum şuan çok memnunum canım ufaklığa da bunun şasesiyle ana kucağını aldım sadeceBu arada bebek arabasinada takilio bu koltuklar.
Ben bi bebek arabasi begendim allahim cok pahali ya ama bayildimmmmmm.... 1000 euro
Aaa trde kac para buBen bunu kullanıyorum şuan çok memnunum canım ufaklığa da bunun şasesiyle ana kucağını aldım sadece
Biz 7500e almıştık geçen seneAaa trde kac para bu
Marka stokke mu ? Burayla ayni paraBiz 7500e almıştık geçen sene
Evet canım stokke. Bildiğim kadarıyla her yerde aşağı yukarı aynı fiyatlar biz bi çok ülkede baktık hepsi çok pahalıydıMarka stokke mu ? Burayla ayni para
Harika ama bayiliyorum ben o arabaya ucak gibi☺Evet canım stokke. Bildiğim kadarıyla her yerde aşağı yukarı aynı fiyatlar biz bi çok ülkede baktık hepsi çok pahalıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?