- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #14.761
Alıştırma yapıyoruz resmengece 4 de uyudum sürekli uyandım durdum tekmeler sayesinde
Magnezyum kullanıyormusun ben bir gün içmeyince bacaklarıma kramp gibi de değil sanki felç geliyor kollarımda ellerim de uyuşma oluyorValla ben 8 saat aralıksız uyuyorum. Yalnızca kramp giriyor öyle uyanıyorum. Dün gece de kramp girmiş ama uyandıracak kadar değildi sanırım... Sabah farkettim. Topalladım bir süre.
Nasıl uyuyabiliyorsun 8 saatValla ben 8 saat aralıksız uyuyorum. Yalnızca kramp giriyor öyle uyanıyorum. Dün gece de kramp girmiş ama uyandıracak kadar değildi sanırım... Sabah farkettim. Topalladım bir süre.
Valla ben 8 saat aralıksız uyuyorum. Yalnızca kramp giriyor öyle uyanıyorum. Dün gece de kramp girmiş ama uyandıracak kadar değildi sanırım... Sabah farkettim. Topalladım bir süre.
Nasıl uyuyabiliyorsun 8 saatmaşallah. Hiç WC sıkıntın falan olmuyormu ben günde 4 saat uyuduğum gün bugün iyi uyudum diyorum
artık idrarda daha fazla sıkıştırıyor geceleri.beni bide sıcak çok zorluyor.evde halıların üzerinde oturuyorum bu seferde totom acıyor.yerden kalkmak istiyorum kalkamıyorum.hem karnım hem alt tarafım ağrıyor.pandalar gibi yuvarlancam nerdeyseMaşallah canım valla. Dün gece 12ye geliyordu yattım, 12.30a geliyordu geri kalktım tuvalete, sonra geri yattım uyuyamadım 2ye doğru geri uyandım tuvalet için. Ezana kadar uyumuşum biraz, ezanla geri kalktım, sonra biraz dalmışım 6ya çeyrek kala yine uyandım. 8.30a kadar uyumuşum sonunda.. Ama uykuya çok düşkündüm ben sersem gibiyim şu an.
Ben de çok beğeniyodum eşim ne gerek var falan diyodu sonra kullanınca iyi ki almışız diyoHarika ama bayiliyorum ben o arabaya ucak gibi☺
Evet kaplari ayri ayri cikiyor. Bueda en iyi araba markasi stokkeBen de çok beğeniyodum eşim ne gerek var falan diyodu sonra kullanınca iyi ki almışız diyosadece biraz fazla yer kaplıyo arabada bi de diğer bebek arabaları gibi değil kapanması, iki parça olduğu için biraz zahmetli
Ay keşke iki saat aralıksız uyusam 12 de yatıp 1 de uyanıyorum 3 e kadar yok mesela 3 de uyuyup 4 de kalkıyorum saçma sapan günlük en fazla 4 saat uyuyorum hatta 4 saat uyuduğum gün yaşasın diyorumAah ah, ben yastığa kafamı koyduktan sonra 3-5 dk içinde uykuya dalardım.. Şimdi 2 3 saat uyanmadan uyusam oh uyumuşum diyorum.
artık idrarda daha fazla sıkıştırıyor geceleri.beni bide sıcak çok zorluyor.evde halıların üzerinde oturuyorum bu seferde totom acıyor.yerden kalkmak istiyorum kalkamıyorum.hem karnım hem alt tarafım ağrıyor.pandalar gibi yuvarlancam nerdeyseeşim yardım etmese yerden kalkmak için kendimle cebelleşiyorum
Ay keşke iki saat aralıksız uyusam 12 de yatıp 1 de uyanıyorum 3 e kadar yok mesela 3 de uyuyup 4 de kalkıyorum saçma sapan günlük en fazla 4 saat uyuyorum hatta 4 saat uyuduğum gün yaşasın diyorum
Hem de çok zor gerçekten rabbim GünleriBenim oğlan şu an 36 haftalık bi bebek kadar. Yaklaşık 3 kilo dediler cuma günü. Sürekli bi baskı hissediyorum.. Azıcıkta tuvaletim olsa çok varmış gibi sıkışık oluyorum.
Senin iki tane birde dahada zor. Sabah kahvaltı hazırlarken ağlıyordum ben artık uyuyamıyorum diye. Psikolojik olarak çok zorluyor uyku beni.
ben bile şu an öyleyim tuvalete girip çıkıyorum sanki hala var gibi baskı hissediyorum.seninki daha fazla baskı hissettirir tabiki.herkes ohh ne güzel yaz hamileliği rahat olur dedi ama hiç öyle değilBenim oğlan şu an 36 haftalık bi bebek kadar. Yaklaşık 3 kilo dediler cuma günü. Sürekli bi baskı hissediyorum.. Azıcıkta tuvaletim olsa çok varmış gibi sıkışık oluyorum.
Senin iki tane birde dahada zor. Sabah kahvaltı hazırlarken ağlıyordum ben artık uyuyamıyorum diye. Psikolojik olarak çok zorluyor uyku beni.
Hem de çok zor gerçekten rabbim Günleri
Gösterdi çok şükür isyan etmiyorum asla ama uykusuzluk beni sinirli birisi yaptı herşeye takmaya başladım herşeye sinirleniyorum değişik bir kadın oldum dinlenemiyor gibi hissediyorum kendimi halbuki hep yatıyorum ama uyku yok sıfır bende geceleri ağlıyorum bazen Uyuyamadığım için
Asla rahat değil, kışın daha rahat olur bence hava soğuk oluyor bunaltmıyor. Herşey gözüme batıyor gerginlikten.ben bile şu an öyleyim tuvalete girip çıkıyorum sanki hala var gibi baskı hissediyorum.seninki daha fazla baskı hissettirir tabiki.herkes ohh ne güzel yaz hamileliği rahat olur dedi ama hiç öyle değil
canım uykusuzluk bütün sistemini bozuyor vücudun. bu şekilde olman çok normal.uykuyu alamayınca insanın algılaları bile kapanıyor.hep yatsanda uykunu alamadığın için dinlenemiyorsunda.tabiki hiç birimizinki isyan değil insanız sonuçta zorlandığımız noktalar oluyor haliyle.Hem de çok zor gerçekten rabbim Günleri
Gösterdi çok şükür isyan etmiyorum asla ama uykusuzluk beni sinirli birisi yaptı herşeye takmaya başladım herşeye sinirleniyorum değişik bir kadın oldum dinlenemiyor gibi hissediyorum kendimi halbuki hep yatıyorum ama uyku yok sıfır bende geceleri ağlıyorum bazen Uyuyamadığım için
aynen hiç rahat değil.ne kadar ince giyinsekte sanki kat kat giyinmişiz gibi bunaltıyor.ben artık kendimi zor getirip götürüyorum valla işe.dört gözle ayın sonunu bekliyorum işi bırakcam diye.Asla rahat değil, kışın daha rahat olur bence hava soğuk oluyor bunaltmıyor. Herşey gözüme batıyor gerginlikten.
Hepimiz aynıyız sanırımİnan bende uykusuzluktan dolayı çok gergin asabi aksi oldum. Herşeye sinir oluyorum. Böyle isyan eder gibi konuştukça kendimede çok sinir oluyorum. Şükür bu günleri gördük böyle yapmak istemiyorum şikayet eder gibi davranmak istemiyorum ama elimde değil.
Evet canım aynen bütün sistemi dediğin gibi bozuyor beynim dinlenmiyor tüm gün ne olacak Nasıl olacak Diye düşünüyorum bi de gece uyku yok normal yani :) isyan değil dediğin gibi sadece küçük tatlı sitemcanım uykusuzluk bütün sistemini bozuyor vücudun. bu şekilde olman çok normal.uykuyu alamayınca insanın algılaları bile kapanıyor.hep yatsanda uykunu alamadığın için dinlenemiyorsunda.tabiki hiç birimizinki isyan değil insanız sonuçta zorlandığımız noktalar oluyor haliyle.
evet küçük tatlı sistemler bunlarHepimiz aynıyız sanırımuykusuzluk böyle yapıyor canım eşimin herşeyine takmaya başladım artık tabi evde sürekli durmam da cabası halbuki adam hafta sonu evi temizliyor akşamları anneme yardımcı oluyor ütü yapıyor bana bakıyor daha ne yapması lazım bilmiyorum ama herşeyi batıyo Geçecek inşallah az kaldı sabrediyoruz bakalım
Evet canım aynen bütün sistemi dediğin gibi bozuyor beynim dinlenmiyor tüm gün ne olacak Nasıl olacak Diye düşünüyorum bi de gece uyku yok normal yani :) isyan değil dediğin gibi sadece küçük tatlı sitem
Miniğe maşallah ❤ Bazen benimde öyle oluyor bunalıyorum gece dediğin gibi bi hareket başlıyor izleyip gülmeye başlıyorumevet küçük tatlı sistemler bunlarAllah biliyor bu bebişleri ne kadar istediğimizi ve onlar için neler yaptığımızı.dün akşam gene sıcaktan bunaldim yere oturdum.o sıra karnım şekilden şekile girdi,karnım bi gerildi sanki içerde genleşiyor gibiydi sonra öyle karnıma baktım yüzüme bi tebessüm geldi.onlar için ettiğimiz şükürlerin büyüklüğü yanında bu ufak şikayetlerimiz hiç birşey bence
valla herşeyi unutturuyorlar insana çok şükürMiniğe maşallah ❤ Bazen benimde öyle oluyor bunalıyorum gece dediğin gibi bi hareket başlıyor izleyip gülmeye başlıyorumpamuk gibi oluyor insan. Yere oturup kalkmak zor olur aslında canım koltuğa uzat ayaklarını en azından koltukta otur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?