- 14 Mart 2008
- 6.069
- 5.238
- 723
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #14.781
Koltuğun üzerine çarşaf ört ya da soğutucu Gibi birşey düşün aldım ben vallavalla herşeyi unutturuyorlar insana çok şükürayy zaten kalkamıyorumki eşim yardım ediyor koltuklarda pişiyorum ben ya.normalde eşim benden daha çok bunalırdı.soruyorum koltuklar seni yakmıyormu diyorum yooo diyo.benim içimdeki sanki ateş kavruluyor.yoksa doğru söylüyorsun.yere oturunca hem kalkmak zor hemde her yerim ağrıyor
çarşaf aklıma gelmedi hiç bak doğru söylüyorsun onu bi deneyim benKoltuğun üzerine çarşaf ört ya da soğutucu Gibi birşey düşün aldım ben vallaöyle birşeyler dene canım yere oturup kalkma baskı yapar zor olur sana zorlama kendini diye diyorum. İnanılmaz Sıcak benim de yatak odam kavruluyor elimde yelpaze önümde soğutucu
Evet dene bak canım oturacağın yere ser serin olur ben öyle yapıyorum içeri koltuğa geçeceğim zaman faydası oluyor boşver kim geliyor sanki eve gelen de görsün isterse umrumda değilçarşaf aklıma gelmedi hiç bak doğru söylüyorsun onu bi deneyim benvantilatörde var evde aslında ama gecede onunla uyuyorum sürekli de önünde oturmayım diye akşamları çalıştırmıyorum. ya senin işin daha zor canım.Valla Allah yardımcın olsun güç versin sana
aynen hiç rahat değil.ne kadar ince giyinsekte sanki kat kat giyinmişiz gibi bunaltıyor.ben artık kendimi zor getirip götürüyorum valla işe.dört gözle ayın sonunu bekliyorum işi bırakcam diye.
Hepimiz aynıyız sanırımuykusuzluk böyle yapıyor canım eşimin herşeyine takmaya başladım artık tabi evde sürekli durmam da cabası halbuki adam hafta sonu evi temizliyor akşamları anneme yardımcı oluyor ütü yapıyor bana bakıyor daha ne yapması lazım bilmiyorum ama herşeyi batıyo Geçecek inşallah az kaldı sabrediyoruz bakalım
Evet canım aynen bütün sistemi dediğin gibi bozuyor beynim dinlenmiyor tüm gün ne olacak Nasıl olacak Diye düşünüyorum bi de gece uyku yok normal yani :) isyan değil dediğin gibi sadece küçük tatlı sitem
Bende böyleyim işteBen elbiseyle geziyorum zaten en rahat o oluyor ama yinede sıcak. Sen birde hala işe gidiyorsun valla bravo.
Bende eşim ne yapsa sinir oluyorum. Bana bi zararı yok aslında sabah kalkıyor çayı demleyip öyle uyandırıyor beni. Akşam gelince ne desem yapıyor. Ama ben yinede aksiyim.
Canım merhaba. Uzun zamandır girmiyordum buralara seninle yakın zamanlarda olmuştuk transferi. Sanırım senin 2. Transferinde şuan hamilesin sanırım. Çok mutlu oldum sağlıkla ilerlesin.Maşallah canım valla. Dün gece 12ye geliyordu yattım, 12.30a geliyordu geri kalktım tuvalete, sonra geri yattım uyuyamadım 2ye doğru geri uyandım tuvalet için. Ezana kadar uyumuşum biraz, ezanla geri kalktım, sonra biraz dalmışım 6ya çeyrek kala yine uyandım. 8.30a kadar uyumuşum sonunda.. Ama uykuya çok düşkündüm ben sersem gibiyim şu an.
Magnezyum içmeyi atlayınca banada kramp giriyor, atlamadan iç hergün canım.
Sabah eşim dalga geçiyor huysuz ve tatlı kadın diye.Bende böyleyim iştene olacak bilmem halimiz adamlarda haklı da bende bilerek yapmıyorum
Canım merhaba. Uzun zamandır girmiyordum buralara seninle yakın zamanlarda olmuştuk transferi. Sanırım senin 2. Transferinde şuan hamilesin sanırım. Çok mutlu oldum sağlıkla ilerlesin.
Sabah eşim dalga geçiyor huysuz ve tatlı kadın diye.Allah onlarada iyi sabır verdi valla.
kesin deneyeceğim canımEvet dene bak canım oturacağın yere ser serin olur ben öyle yapıyorum içeri koltuğa geçeceğim zaman faydası oluyor boşver kim geliyor sanki eve gelen de görsün isterse umrumda değilcamı da arala biraz mis valla pek zor akşam doktora gideceğim dua edin bana sancı çıkmasın
ya ben benimkini hiç zorlamıyorum.bende az nazlansam ne olurki :)))) çok rahat valla.gerçi sağolsun yardım ediyor herşeyi yapıyor ama benimde gıkım çıkmıyorbenim ki bazen bozuluyor valla ne yalan söyleyim Ben sürekli benimle ilgilenmiyorsun falan demeye başladım Allah’ım Klasik hamile kadın oldum
valla işe gelip gidiyorum ama gel bana sor canım.evde olmak için can atıyorum.amann eşlerinizde biraz çeksin sizi ne olacak.o kadar şeyden sonra hamiş olmuşuz o kadarda nazınız niyazınız olsun bişey olmazBen elbiseyle geziyorum zaten en rahat o oluyor ama yinede sıcak. Sen birde hala işe gidiyorsun valla bravo.
Bende eşim ne yapsa sinir oluyorum. Bana bi zararı yok aslında sabah kalkıyor çayı demleyip öyle uyandırıyor beni. Akşam gelince ne desem yapıyor. Ama ben yinede aksiyim.
İnşallah canım benimkesin deneyeceğim canımaman kimse gelmiyor zaten.gelsede umrumda olmazdı benimde.benim rahatım daha önemli.hadi inşallah her şey yolunda gider canım,sancın falanda çıkmaz umarım
Nazlan birazya ben benimkini hiç zorlamıyorum.bende az nazlansam ne olurki :)))) çok rahat valla.gerçi sağolsun yardım ediyor herşeyi yapıyor ama benimde gıkım çıkmıyor
bende tam tersi hamile olmadan önce daha çok trip atardım şimdi hiç olmadığım kadar anlayışlıyım ona karşıİnşallah canım benim
Nazlan birazaz kaldı bitecek bak
Ben pazar günü iki saat dışarı çıktı ona çok trip attım ben çıkamıyorum ya sanki adam çıkarmıyor onun suçu neyse
Yakala yakala vallabende tam tersi hamile olmadan önce daha çok trip atardım şimdi hiç olmadığım kadar anlayışlıyım ona karşıbende terslik var.şu son ayları yakalayım bari bitmeden
benim ki bazen bozuluyor valla ne yalan söyleyim Ben sürekli benimle ilgilenmiyorsun falan demeye başladım Allah’ım Klasik hamile kadın oldum
valla işe gelip gidiyorum ama gel bana sor canım.evde olmak için can atıyorum.amann eşlerinizde biraz çeksin sizi ne olacak.o kadar şeyden sonra hamiş olmuşuz o kadarda nazınız niyazınız olsun bişey olmaz
Ay evet bu ağlama krizleri ne olacak cidden ya ne zaman bitecekBenimki geçen bi bitseydi artık diyor.
Bende öyleyim hiç sorma. Ağlamalar coştu yine bende. Ufacık bişey olsa ağlıyorum, eşim ağlama ne var ağlayacak deyince dahada çok ağlıyorum.
Elimde değil zaten istesemde sakin kalamıyorum ben. Önceden çok sakindim hamilelik çok gerginlik yarattı bende.
Ay evet bu ağlama krizleri ne olacak cidden ya ne zaman bitecekdün diğer büyük görümcem küs olmadığım diyim defter göndermiş cocuklara bebeğimin günlüğü falan yaZıyor ağla ağla görünce ya ne var ağlanacak demi işte
Çok değişikmiş gerçekten ben hamile kalmadan önce tabi daha tedaviye bile başlamadan önce diyim kendimi sağlıklı sanarken aman derdim hamile işte hasta değil ya öyle olmuyormus büyük konuşmuşum dediğim insanlardan özür diliyorumValla yaşamadan bilinmiyormuş, garip garip şeyler yapıyor insan. Kendin bile anlam veremiyorsun.
Ay evet bu ağlama krizleri ne olacak cidden ya ne zaman bitecekdün diğer büyük görümcem küs olmadığım diyim defter göndermiş cocuklara bebeğimin günlüğü falan yaZıyor ağla ağla görünce ya ne var ağlanacak demi işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?