2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Koltuğun üzerine çarşaf ört ya da soğutucu Gibi birşey düşün aldım ben valla öyle birşeyler dene canım yere oturup kalkma baskı yapar zor olur sana zorlama kendini diye diyorum. İnanılmaz Sıcak benim de yatak odam kavruluyor elimde yelpaze önümde soğutucu

çarşaf aklıma gelmedi hiç bak doğru söylüyorsun onu bi deneyim ben vantilatörde var evde aslında ama gecede onunla uyuyorum sürekli de önünde oturmayım diye akşamları çalıştırmıyorum. ya senin işin daha zor canım.Valla Allah yardımcın olsun güç versin sana

Evet dene bak canım oturacağın yere ser serin olur ben öyle yapıyorum içeri koltuğa geçeceğim zaman faydası oluyor boşver kim geliyor sanki eve gelen de görsün isterse umrumda değil camı da arala biraz mis valla pek zor akşam doktora gideceğim dua edin bana sancı çıkmasın

aynen hiç rahat değil.ne kadar ince giyinsekte sanki kat kat giyinmişiz gibi bunaltıyor.ben artık kendimi zor getirip götürüyorum valla işe.dört gözle ayın sonunu bekliyorum işi bırakcam diye.

Ben elbiseyle geziyorum zaten en rahat o oluyor ama yinede sıcak. Sen birde hala işe gidiyorsun valla bravo.

Bende eşim ne yapsa sinir oluyorum. Bana bi zararı yok aslında sabah kalkıyor çayı demleyip öyle uyandırıyor beni. Akşam gelince ne desem yapıyor. Ama ben yinede aksiyim.

Bende böyleyim işte ne olacak bilmem halimiz adamlarda haklı da bende bilerek yapmıyorum

Canım merhaba. Uzun zamandır girmiyordum buralara seninle yakın zamanlarda olmuştuk transferi. Sanırım senin 2. Transferinde şuan hamilesin sanırım. Çok mutlu oldum sağlıkla ilerlesin.

Canım merhaba. Uzun zamandır girmiyordum buralara seninle yakın zamanlarda olmuştuk transferi. Sanırım senin 2. Transferinde şuan hamilesin sanırım. Çok mutlu oldum sağlıkla ilerlesin.

Mrb canım. Evet 2.transferde tuttu. Çok teşekkür ederim. Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin inşallah.

kesin deneyeceğim canım aman kimse gelmiyor zaten.gelsede umrumda olmazdı benimde.benim rahatım daha önemli.hadi inşallah her şey yolunda gider canım,sancın falanda çıkmaz umarım

benim ki bazen bozuluyor valla ne yalan söyleyim Ben sürekli benimle ilgilenmiyorsun falan demeye başladım Allah’ım Klasik hamile kadın oldum
ya ben benimkini hiç zorlamıyorum.bende az nazlansam ne olurki :)))) çok rahat valla.gerçi sağolsun yardım ediyor herşeyi yapıyor ama benimde gıkım çıkmıyor

valla işe gelip gidiyorum ama gel bana sor canım.evde olmak için can atıyorum.amann eşlerinizde biraz çeksin sizi ne olacak.o kadar şeyden sonra hamiş olmuşuz o kadarda nazınız niyazınız olsun bişey olmaz

kesin deneyeceğim canım aman kimse gelmiyor zaten.gelsede umrumda olmazdı benimde.benim rahatım daha önemli.hadi inşallah her şey yolunda gider canım,sancın falanda çıkmaz umarım
İnşallah canım benim
ya ben benimkini hiç zorlamıyorum.bende az nazlansam ne olurki :)))) çok rahat valla.gerçi sağolsun yardım ediyor herşeyi yapıyor ama benimde gıkım çıkmıyor
Nazlan biraz az kaldı bitecek bak
Ben pazar günü iki saat dışarı çıktı ona çok trip attım ben çıkamıyorum ya sanki adam çıkarmıyor onun suçu neyse

İnşallah canım benim

Nazlan biraz az kaldı bitecek bak
Ben pazar günü iki saat dışarı çıktı ona çok trip attım ben çıkamıyorum ya sanki adam çıkarmıyor onun suçu neyse
bende tam tersi hamile olmadan önce daha çok trip atardım şimdi hiç olmadığım kadar anlayışlıyım ona karşı bende terslik var.şu son ayları yakalayım bari bitmeden

benim ki bazen bozuluyor valla ne yalan söyleyim Ben sürekli benimle ilgilenmiyorsun falan demeye başladım Allah’ım Klasik hamile kadın oldum

Benimki geçen bi bitseydi artık diyor.
Bende öyleyim hiç sorma. Ağlamalar coştu yine bende. Ufacık bişey olsa ağlıyorum, eşim ağlama ne var ağlayacak deyince dahada çok ağlıyorum.

valla işe gelip gidiyorum ama gel bana sor canım.evde olmak için can atıyorum.amann eşlerinizde biraz çeksin sizi ne olacak.o kadar şeyden sonra hamiş olmuşuz o kadarda nazınız niyazınız olsun bişey olmaz

Elimde değil zaten istesemde sakin kalamıyorum ben. Önceden çok sakindim hamilelik çok gerginlik yarattı bende.

Ay evet bu ağlama krizleri ne olacak cidden ya ne zaman bitecek dün diğer büyük görümcem küs olmadığım diyim defter göndermiş cocuklara bebeğimin günlüğü falan yaZıyor ağla ağla görünce ya ne var ağlanacak demi işte

Valla yaşamadan bilinmiyormuş, garip garip şeyler yapıyor insan. Kendin bile anlam veremiyorsun.

Valla yaşamadan bilinmiyormuş, garip garip şeyler yapıyor insan. Kendin bile anlam veremiyorsun.
Çok değişikmiş gerçekten ben hamile kalmadan önce tabi daha tedaviye bile başlamadan önce diyim kendimi sağlıklı sanarken aman derdim hamile işte hasta değil ya öyle olmuyormus büyük konuşmuşum dediğim insanlardan özür diliyorum

ağlamak için bahaneye gerek yok.yerli yersiz herşeye ağlayabiliriz.en son eşim iş çıkışı arkadaşının yanına uğrayacağını 1 saat gecikeceğini söyledi.bende tamam dedim hiç problem yapmadım.ama sanki o kişi ben değilmişim gibi sonra oturdum ağladım niye eve gelmedi diye eşimde gelince anladı sordu ne oldu diye.şimdi ona desem sen geç geldin ondan ağladım diye olmayacak.öylesine ağladım dedim.oyy duygusala bağlamış benim karım deyip öptü adam ne yapsın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…