- 14 Mart 2008
- 6.069
- 5.238
- 723
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #14.801
Ne yapsın ya adamlar şaşırdılar iyiceağlamak için bahaneye gerek yok.yerli yersiz herşeye ağlayabiliriz.en son eşim iş çıkışı arkadaşının yanına uğrayacağını 1 saat gecikeceğini söyledi.bende tamam dedim hiç problem yapmadım.ama sanki o kişi ben değilmişim gibi sonra oturdum ağladım niye eve gelmedi diye eşimde gelince anladı sordu ne oldu diye.şimdi ona desem sen geç geldin ondan ağladım diye olmayacak.öylesine ağladım dedim.oyy duygusala bağlamış benim karım deyip öptü adam ne yapsın
bende hep öyle diyorum aman o ne yaptı girdi iki dk da örnek verdi çıktı ondan sonrası herşey bende diyorumNe yapsın ya adamlar şaşırdılar iyiceolsun canım aaa o kadar da napalım onlar ne çekti de tedavi olurken de sonrasında da hep yük bizde yani tamam anne olmak kolay değil ama baba olmak baya kolay gibi duruyo
Aynen öyle benim doktorum demişti tedaviye ilk başlayacağımız zaman Bütün yük Bayanın üzerinde burda bak demişti eşime :) şimdilik annem yanımda olduğundan eşime iş düşmüyor ama gene de hafta sonu silip süpürüyor akşamları yardımcı oluyor ütümüzü yapıyor iyi kötü ama işte dediğin gibi doğunca neler olacak :) Ama diyor ki doğunca adım atamam dışarı seni bırakıp nasıl gideyim hep evde olacağız diyor ya dur bakalımbende hep öyle diyorum aman o ne yaptı girdi iki dk da örnek verdi çıktı ondan sonrası herşey bende diyorumvalla bence de babalık kolay.bakalım doğumdan sonra ağlama sesini duydukça kaçacak delikmi arayacaklar yardim edeceklermi. benim eşim şu an için çok iyi.her şeyi yapıyor normal zamandada yardım istesem ikiletmezdi hiç ama bebek doğunca nasıl olacağı konusunda hiç bir fikrim yok
Ay ben de hiç duygusallık yokAynen öyle benim doktorum demişti tedaviye ilk başlayacağımız zaman Bütün yük Bayanın üzerinde burda bak demişti eşime :) şimdilik annem yanımda olduğundan eşime iş düşmüyor ama gene de hafta sonu silip süpürüyor akşamları yardımcı oluyor ütümüzü yapıyor iyi kötü ama işte dediğin gibi doğunca neler olacak :) Ama diyor ki doğunca adım atamam dışarı seni bırakıp nasıl gideyim hep evde olacağız diyor ya dur bakalım
benim eşimde artık işten eve koşa koşa gelirim diyor.dedim koşa koşa mı gelirsin ayakların geri gerimi gider göreceğizAynen öyle benim doktorum demişti tedaviye ilk başlayacağımız zaman Bütün yük Bayanın üzerinde burda bak demişti eşime :) şimdilik annem yanımda olduğundan eşime iş düşmüyor ama gene de hafta sonu silip süpürüyor akşamları yardımcı oluyor ütümüzü yapıyor iyi kötü ama işte dediğin gibi doğunca neler olacak :) Ama diyor ki doğunca adım atamam dışarı seni bırakıp nasıl gideyim hep evde olacağız diyor ya dur bakalım
Kasılma oluyordur muhtemelen sol tarafına yat güzelce dinlenbenim eşimde artık işten eve koşa koşa gelirim diyor.dedim koşa koşa mı gelirsin ayakların geri gerimi gider göreceğizyaa dünden beri benim karnımın alt tarafı ağrıyor.göbek deliğinin izasında en alt kısım.sanki taş gibi sert.oturup kalktıkça yürüdükçe çok ağrı yapıyor.normalmidir acaba
Çok değişikmiş gerçekten ben hamile kalmadan önce tabi daha tedaviye bile başlamadan önce diyim kendimi sağlıklı sanarken aman derdim hamile işte hasta değil ya öyle olmuyormus büyük konuşmuşum dediğim insanlardan özür diliyorum
Canım merhaba. Uzun zamandır girmiyordum buralara seninle yakın zamanlarda olmuştuk transferi. Sanırım senin 2. Transferinde şuan hamilesin sanırım. Çok mutlu oldum sağlıkla ilerlesin.
Amin inşallah arkadaşımCanım şimdi baktım msjlarına öyle hatırladım seni, kimyasal olmuş seninde çok geçmiş olsun rabbim en kısa zamanda sağlıklı gebelik nasip etsin.
evde değilim ki canım ya çalışıyorum.şu an uzanıp yatmayı çok isterdim ciddenKasılma oluyordur muhtemelen sol tarafına yat güzelce dinlen
ah ne güzel pek seviyorum böyle hamileleri ben maşallah diyelim nazar değmesin canımAy ben de hiç duygusallık yoknormaldede öyle duygusal değilimdir belki ondan olabilir mi acaba ben hamileliği çok sevdim valla miniğim beni hiç üzmedi o beni üzmeyince bende babasını üzmedim inanırmısınız hiç nazlanmadım hala daha nazlanmıyorum ağırlaşmadım da ben pek her gittiğim de doktorum iki hafta sonra daha ağırlaşırsın dedikçe ben daha iyi hissediyorum inşallah doğum da böyle kolay olur sonra bebişte akıllı olur bende ona hemen bi kardeş yaparım
Demi o günler gelsin göreceğizbenim eşimde artık işten eve koşa koşa gelirim diyor.dedim koşa koşa mı gelirsin ayakların geri gerimi gider göreceğizyaa dünden beri benim karnımın alt tarafı ağrıyor.göbek deliğinin izasında en alt kısım.sanki taş gibi sert.oturup kalktıkça yürüdükçe çok ağrı yapıyor.normalmidir acaba
İnşallah canımYüzdük yüzdük kuyruğuna geldik artık. Son demler inşallah gülerek hatırlarız ilerde.
suyu çok içiyorum zatende en son yapılan testte lökosit 19 çıkmış.hamilelikte normal diyorlar ama bilemedim.bide ben kum döküyordum ya acaba ondanmıah ne güzel pek seviyorum böyle hamileleri ben maşallah diyelim nazar değmesin canım ❤ Hep böyle olsun doğumunda kolaycacık olsun bitsin
Demi o günler gelsin göreceğizaslında orda çok kasılma olmuyor daha çok göbek deliği civarı oluyor canım ama enfeksiyon falan olabilir mi suyu çoğalt bakalım
İnşallah canım
canım tedavin hayırlı olsun.ben direk sağlıklı beslenmeye çalışmıştım.suyu az içiyordum suyu çoğaltmıştım.nescafe çok tüketiyordum onu tamamen kesmiştim.bide ben sigara kullanmıyordum ama bir yerde okumuştum sigara dumanıda olumsuz etkiliyor diye o aklımda yer etmişti sigara içilen ortamda durmuyordum.Ya kızlar ignelere başladım yumurta toplama zamanına kadar ne yiyip içmek gerekiyor kaliteli yumurtalar olması için siz neler yaptınız? Konu da açtım ama kimse cevap yazmadı
Benimde yüksek lökosit evet hamilelikte normal canım. Olabilir kumdan dolayı çünkü kasılma göbek deliği ve üstünde oluyorsuyu çok içiyorum zatende en son yapılan testte lökosit 19 çıkmış.hamilelikte normal diyorlar ama bilemedim.bide ben kum döküyordum ya acaba ondanmı
doğrudur canım.sen yaşadın sonuçta kasılma.o zaman benimki ya kumdan yada artık ağırlaştı baskı yapıyor.sen doktora kaçta gideceksin bu arada canımBenimde yüksek lökosit evet hamilelikte normal canım. Olabilir kumdan dolayı çünkü kasılma göbek deliği ve üstünde oluyor
Teşekkür ederim canım. Tavsiyelerini dikkate alicam Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın insallahcanım tedavin hayırlı olsun.ben direk sağlıklı beslenmeye çalışmıştım.suyu az içiyordum suyu çoğaltmıştım.nescafe çok tüketiyordum onu tamamen kesmiştim.bide ben sigara kullanmıyordum ama bir yerde okumuştum sigara dumanıda olumsuz etkiliyor diye o aklımda yer etmişti sigara içilen ortamda durmuyordum.
aminn canım inşallah güzel haberle sonuçlanır tedavinTeşekkür ederim canım. Tavsiyelerini dikkate alicam Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın insallah
Teşekkür ederim canım. Tavsiyelerini dikkate alicam Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın insallah
Yumru gibi tek tarafta toplanma gibi bişi oluyorsa o yalancı kasılmaymış cnm. Biz bebek toplanıyor falan sanıyoruz ya değilmiş kasılma oluyormuş bu haftalar normal artık doğuma hazırlanıyormuş rahim ara ara benim de oluyor o toplanma tarzı kasılmalardoğrudur canım.sen yaşadın sonuçta kasılma.o zaman benimki ya kumdan yada artık ağırlaştı baskı yapıyor.sen doktora kaçta gideceksin bu arada canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?