2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya kızlar ignelere başladım yumurta toplama zamanına kadar ne yiyip içmek gerekiyor kaliteli yumurtalar olması için siz neler yaptınız? Konu da açtım ama kimse cevap yazmadı
Tedavin hayırlı olsun inşallah. Öncelikle hep olumlu düşün olacağına İnan ve stresten uzak dur. Ben bol bol kuru incir yemiştim bol su içmiştim fındık ceviz bol ye birde düzenli ve sağlıklı beslen ki en azından transfer sürecinde bu şekilde devam edip alışkanlık kazanırsın

Benim ki de öyle bi doğursaydık kurtulsaydık diyor Sanki kendisi doğuracak. Ben de aşırı duygu değişimi var bi gün eşimi çok severken bakmaya doyamazken diğer gün görmek bile istemiyorum ve aynen herşeye ağlıyorum

tek tarafta yumru gibi değilde tam altta rahimle göbeğin birleştiği yer.normalde magnezyum kullanıyordum dün unuttum içmeyi.belki onda ağrım çok oldu.artık tam olarak neden dolayı oldu bilmiyorum

doğrudur canım.sen yaşadın sonuçta kasılma.o zaman benimki ya kumdan yada artık ağırlaştı baskı yapıyor.sen doktora kaçta gideceksin bu arada canım
Tabi ağırlaştığı içinde oluyor ki zatn ben geldim doktordan canım 7 de gitmiştim nst girdim çok şükür sancım çıkmadı kıZım gene ters dönmüş kafası yukarda :) takılıyor bakalım döne döne içerde oğlumun her zaman ki gibi kafası en aşağıda sorun yok dedi doktor suları vs iyi dedi 32+1 olduk 2 hafta daha duracaklarını ön görüyorum ama sonrasını bilemem dedi yatmaya devam dedi

Benimkide dört gözle bekliyor valla ama bunun daha lohusalığı var.

ohh çok şükür canım hadi az daha sık dişini.doktor 2 haftayı öngördüyse 3 hafta niye olmasın gözün aydın kuzum,miniklerede maşallah

Maşallah canım. 2-3 hafta daha dursalar hiç sorun kalmayacak zaten.

ohh çok şükür canım hadi az daha sık dişini.doktor 2 haftayı öngördüyse 3 hafta niye olmasın gözün aydın kuzum,miniklerede maşallah
Çok şükür canım Evet biraz daha gerekiyor valla bana kalsa 4 hafta daha kalsalar süper olur sağol canım inşallah zamanında gelir bütün minikler
Maşallah canım. 2-3 hafta daha dursalar hiç sorun kalmayacak zaten.
Evet canım aynen 35 den sonra küvöz e girme ihtimalleri çok azalıyor belki girmeZler bile

Bende benim oğlandan korkuyorum. Gelişimi önde diye erken gelirse ciğerleri az gelişir küvöze filan alırlar diye endişe ediyorum.

Ya kızlar ignelere başladım yumurta toplama zamanına kadar ne yiyip içmek gerekiyor kaliteli yumurtalar olması için siz neler yaptınız? Konu da açtım ama kimse cevap yazmadı
Acikcasi bildigimden degil. Ama ben hurma yedim bol bol ceviz yedim. Incir,, avakado yedim hergun hurma yedim. Hurma yerken 1, 3, 5 ye. Tekli sayilarla ye. Sunnetir

Bende benim oğlandan korkuyorum. Gelişimi önde diye erken gelirse ciğerleri az gelişir küvöze filan alırlar diye endişe ediyorum.
Peki doktora söylesen bi doz ciğer geliştirici yapsa aslında çok rahat edersin canım bi danış istersen ne diyecekler bakalım
Ya oluyordu aslında bir ara .. bu ara gece 1 gibi uyuyorum baya dokuza kadar filan.
Maşallah valla ne diyim

Peki doktora söylesen bi doz ciğer geliştirici yapsa aslında çok rahat edersin canım bi danış istersen ne diyecekler bakalım

Maşallah valla ne diyim
Valla cuma günü kontrol var, geçen cuma gittiğim doktor sezeryan dedi sata göre 36 37 olunca alırlarsa sorun olmaz ama oğlan erken gelmek isterse ne olur bilmiyorum.

canım cok geçmiş olsun annen nasıl benım annemde 3-4 gündür 14 -18 arası sürekli dalgalanma oluyor ilaç veriyoruz günlük sabah düzenli ama ozellikle sabah cok yuksek oluyor neden acaba hiper tansiyon böyle yaparmı
çok üzgünüm annem benım en büyük zayıf noktam

Valla cuma günü kontrol var, geçen cuma gittiğim doktor sezeryan dedi sata göre 36 37 olunca alırlarsa sorun olmaz ama oğlan erken gelmek isterse ne olur bilmiyorum.
İnşallah gelmez canım korkma gelmek istese bile durduruyorlar zaten ki durdururlar benim baksana 6 haftayı geçti durdurdular hiç korkma inşallah zamanında gelir canım
Teşekkür ederim size de geçmiş olsun canım benim annem senelerdir Tansiyon hastası yediklerine dikkat eder genelde ve tansiyon ilacını düzenli yutunca düzene giriyor eğer ki hapın miktarı az geliyorsa düşürmez tansiyonu bi kez anneme de oldu tansiyon hep 15 18 arasındaydı hapı değiştirdi doktoru yetersiz geliyormuş şimdi çok şükür iyi bir de yükseklik olduğunda ayağının altına yastık koyup limonlu su içsin çok faydası oluyor

20 mg canım benımde aklıma geldi dr götürdük ama 20 mg da devam etsin demiş değiştirmemmiş bakalım tekrar götürcem olmadı çok canım sıkılıyor bu duruma o kadar ihyiydiki 2018 den beri kullanmıyordu ilaç o derece tekrar başkladı limonlu su evet cnm cok iyi geliyor

İnşallah gelmez canım korkma gelmek istese bile durduruyorlar zaten ki durdururlar benim baksana 6 haftayı geçti durdurdular hiç korkma inşallah zamanında gelir canım

Aslında iri bebek olacak şimdi bile 3 kilodur, tek korkum ciğerleri. Nasip kısmet herşey. Rabbim tüm evlatları korusun.

Valla benim annem herhalde 15 senedir falan kullanıyor bozma moralini hapla düzelecek birşey bu kullanması gerekiyorsa kullanacak ve yediklerine dikkat etmeli benim annem senelerdir hamur işi çok yemez makarna yemez pilav yemez bu şekilde dikkat etmesi gerekir canım

kızlar siz hiç bebeğinizin hıçkırığını hissettinizmi.ablam demişti hıçkırık tutunca anlarsın diye.bugün benim miniği tuttu galiba doktorun hep kafası burda dediği yerde 2 saniyede bir ritmik bir şekilde pıt pıt pıt sanki damar atıyor gibi 1dk boyunca sürdü sonra durdu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…