2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Hissediyorum ben arada. Dün gece tuttu mesela. Dışarıdanda ritmik olarak atıyor pıt pıt. Oturduk izledik eşimle.

Bende hissettim bir kaç kez denk geldim aynı tarif ettiğin gibi

Hissediyorum ben arada. Dün gece tuttu mesela. Dışarıdanda ritmik olarak atıyor pıt pıt. Oturduk izledik eşimle.
Bende hissettim bir kaç kez denk geldim aynı tarif ettiğin gibi
çok tatlı ama ya ben ilk kez hissettim çok mutlu oldum güldüm aynen dışardanda orası minik minik pıt pıt atıyor büyüdülerde hıçkırık bile tutuyor yaa çok şükür

Arkadaşlar merhaba tüp bebek ilaçlarına ne kadar ödediniz bilgi verirseniz sevinirim..
canım ben devlette yaptırdım tedavimi ve rapor çıkmıştı o yüzden ben pek bişey ödemedim açıkçası.hastaneye 430 mu ne bi transfer parası ödedik onunla birlikte ilaçlar falan hepsi 2bin lira anca tuttu bizim.rapor olmayınca fazla tutuyor sanırım

Raporu nasıl aldınız peki yol gösterirseniz sevinirim bilmiyoruz işin içine girdik ilaçlar falan çok pahalı.

Raporu nasıl aldınız peki yol gösterirseniz sevinirim bilmiyoruz işin içine girdik ilaçlar falan çok pahalı.
ya şöyle normalde rapor için 3 yıl evli olma şartı,daha önce aşılama denenmesi,sigorta süresi,yaş sınırı falan gibi şartları var.benim gittiğim hastanede tüp bebek için başvurduktan sonra bir takım evraklar ve tetkikler istediler onları tamamlayıp verimce raporumuzda aynı gün içinde çıktı.1günde halloldu yani.aslında bunun için direk hastaneye başvurursanız onlar sizi yönlendirir.bide bazı özel durumlarda işte erkeğin sperm sayısı normal yolla yada aşılama ile hamilelik elde edilmeyecek kadar düşük ve hareketsizse bazı şartlar hiç aranmayıp direk raporda çıkarabiliyorlar.

Bende raporla devlet hastanesinde yaptırdım. İğneler için ve eşimin benim vitamin takviyelerimiz için 2000e yakın eczaneye ödeme yaptık. Hastaneye 900 lira gibi bi rakam ödemişti eşim. 2.transfer dondurulmuş embriyo transferiydi, onun içinde sadece 900 lira transfer parası ödemiş eşim iğne filan kullanmamıştık 2.denemede.

Canım ben beşinci Aydan beri hissediyorum hatta günde bazen iki defa hissediyorum

çok tatlı ama ya ben ilk kez hissettim çok mutlu oldum güldüm aynen dışardanda orası minik minik pıt pıt atıyor büyüdülerde hıçkırık bile tutuyor yaa çok şükür

Büyüdüler canım tabi. Kocaman oldular. Benimki ayakları filan nasıl diretiyor artık.

Dondurma yedim az önce. Coştuk gene. Kurban olurum verene, görmeden bu kadar seviyoruz görünce nasıl severiz kim bilir.
görmeye hiç gerek yokki.bizim anneliğimiz yumurtalar toplanıpta laboratuvar ortamında döllenme olunca başladı bence.çünkü bana telefonda 3 yumurtan döllendi dediklerinde mutluluktan yerimde duramadım çok ağladım sanki hamile kalmış gibi sevindim.gr'larını,cm'lerini saya saya geldik bu günlere.binlerce kez şükürler olsun

Evet ya bana 7 tanesi döllendi ama ikisinin gelişimi geriden geliyor dediler diye üzülmüştüm. 5.güne geldiler diye çok sevinmiştim, kaç hücreli olmuşlardır şimdi diye soruyordum.. Ne yollardan geçtik, herşey bittikten sonra ve pandemi geçtikten sonra oğlumu alıp gitmeyi düşünüyorum ziyarete. Çok güzel ilgi alaka gördüm, rabbim işlerini rast getirsin.

Aminnn canım çok doğru söylüyorsun bende çok memmundum tedavi süresince.hiç aklıma gelmedi benim,ne güzel düşünmüşsün ziyaret konusunu.bende yapabilirim şu virüs tamamen bitince.orda tedaviye yeni başlayanlarada ne güzel bir moral olur

Olur tabi canım. İnsan sonuç alan birilerini görünce kendi içinde umutlanıyor.

Gunaydin kizlar. Bugun gene ultrason yaptilar. Yan duran yavrum ayaklari aşagi sekilde dönmus...
Kafasi yukarda.. 33 haftalikken donme sansi varmi ki...

Aslında iri bebek olacak şimdi bile 3 kilodur, tek korkum ciğerleri. Nasip kısmet herşey. Rabbim tüm evlatları korusun.
Şekerli yiyecekleri kısmanız gerekiyor o zaman, dondurma, tatlı yemeniz zararlı, meyveleri de sayılı yemeniz lazım, süt ve yoğurtla birlikte, doktorunuz hiç demedi mi? Eğer bebek gelişimi önde ise genelde bunları söylüyorlar, çünkü tatlı ve karbondioksitlı yiyecekler bebekte, annede ödem yapıyor, ödem de bebeği şişirip, ciğer gelişimini engelliyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…