- 5 Ekim 2011
- 6.001
- 9.889
- 398
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #14.861
canım son ana kadar dönme ihtimali var bence.bi doktor var ya kağan kocatepe.onun bir videosunu seyretmiştim.bi kaç hastasında son kontrollere kadar normal doğum görünürken tam doğum zamanı yukarı döndükleri için sezeryana dönmek zorunda kalmış.binde birde olsa oluyor demişti.son haftalarda bile dönüyorsa bu bebişler senin daha zamanın var döner benceGunaydin kizlar. Bugun gene ultrason yaptilar. Yan duran yavrum ayaklari aşagi sekilde dönmus...
Kafasi yukarda.. 33 haftalikken donme sansi varmi ki...
Şekerli yiyecekleri kısmanız gerekiyor o zaman, dondurma, tatlı yemeniz zararlı, meyveleri de sayılı yemeniz lazım, süt ve yoğurtla birlikte, doktorunuz hiç demedi mi? Eğer bebek gelişimi önde ise genelde bunları söylüyorlar, çünkü tatlı ve karbondioksitlı yiyecekler bebekte, annede ödem yapıyor, ödem de bebeği şişirip, ciğer gelişimini engelliyor.
Bende aynayla falan yapmaya çalışıyorum çok zor oluyor gerçekten ama ben sezaryen olacak diye ayrıntıya girmiyorum açıkçasıKızlar kişisel temizliği nasıl yapıyorsunuz? Az önce bittim valla göbekten dolayı. Tüy dökücü kullansam diyorum son ayda, zararlı aslında biliyorum ama en azından doğumdan bi önceki seferde kullansam olur mu acaba?
Bende aynayla yaptım zaten ama çok zor. Benimde muhtemelen sezeryan olacak çok detaya inmeye gerek olmayacak.. Kullanma dediyse vardır tabi bi bildiği, aslında hamamotu tozu diye bi toz vardı, suyla karıştırıp kullanılan tüy dökücü gibi alıyordu o zararlı olur mu onu araştırayım diyorum.Bende aynayla falan yapmaya çalışıyorum çok zor oluyor gerçekten ama ben sezaryen olacak diye ayrıntıya girmiyorum açıkçasıtüy dökücü sordum ben geçen doktora kesinlikle Kullanma dedi canım Gene de sen bilirsin ama
Bugüne kadar geldik boşver kullanma hiçBende aynayla yaptım zaten ama çok zor. Benimde muhtemelen sezeryan olacak çok detaya inmeye gerek olmayacak.. Kullanma dediyse vardır tabi bi bildiği, aslında hamamotu tozu diye bi toz vardı, suyla karıştırıp kullanılan tüy dökücü gibi alıyordu o zararlı olur mu onu araştırayım diyorum.
Bacaklarımı zorda olsa kendim makinayla alıyorum. Bugüne kadar genital bölgemide zorda olsa yapıyordum makinayla bugün jiletle hallettim. Aynen sezeryan olacak gibi yine jiletle üstten alırım. Zaten orayı sadece kesecekler üst kısımdan.Bugüne kadar geldik boşver kullanma hiç
Birşey canım bundan sonra istediğimiz gibi yaparız inşallah ben anneme bacaklarımı kollarımı ağdayla aldırdım iki gün önce kendimde mecbur jiletle yapıyorum diğer bölgeyi sezaryen olacak gibi seninde nasıl olsa orayla işleri yok çok detaya girmeye gerek de yok boşver Üstten jiletle alacağız hem biz hamile kadınız birşey olmaz tek tük kalanlardan.
Tabi orası gözükmüyor bile steril bez örtüyorlar o yeşillerden canım kesecekleri cocuğunn çıkacağı yeri yani açıkta bırakıyorlar onun için boşver hiç riske atma derim. Bizde şimdilik hazır olsun diye yaptık annemle ama çıkarsa bacak vs gene mecbur yapacağım bakalım bi kez daha bu güne kadar dediğin gibi kendim hallettim ama hem eğilemiyorum hem de tehlikeli olur diye korkuyorum belki olmaz ama işte doktor eğilip kalkma deyince yapmıyorum bendeBacaklarımı zorda olsa kendim makinayla alıyorum. Bugüne kadar genital bölgemide zorda olsa yapıyordum makinayla bugün jiletle hallettim. Aynen sezeryan olacak gibi yine jiletle üstten alırım. Zaten orayı sadece kesecekler üst kısımdan.
canım bende normalde ağdaya gidiyordum.ama ağrılarımdan dolayı gitmekten vazgeçtim.hatta burayada yazmıştım bi ara.gerçi bu vaka artışlarından sonra şu an gene gitmezdim ağrım olmasada.ayna karşısında jiletle hallediyorum.bacaklarımıda hamilelikten önce bir kaç kez jiletle temizlemiştim ve jilet benim bacağıma iyi geldi.çok batık oluyordu şimdi hiç bişey kalmadı ve en son 2 hafta önce almıştım hala belirgin birşey çıkmadı.artık doğuma kadar böyle idare etcem.Kızlar kişisel temizliği nasıl yapıyorsunuz? Az önce bittim valla göbekten dolayı. Tüy dökücü kullansam diyorum son ayda, zararlı aslında biliyorum ama en azından doğumdan bi önceki seferde kullansam olur mu acaba?
Rica ederim canım, ne demek, yine en doğrusunu doktorlar bilir ama benim gittiğim doktorlar hep gelişimden yola çıkarak öyle dediler, suyun yoğunlaşır, bebek ağırlaşır, ödem oluşur, ciğer gelişmez ve erken doğum başlar, ben de kıstım, tatlı ihtiyacımı sadece günde iki meyveden alıyorum, kepekli ekmek kullanıyorum, makarna, pirinç, pasta, tatlı, çikolata, dondurma vs hiç yok, siz yinede size söyleneni uygulayın isterseniz. Kolaylık diliyorum...Sadece hamurişi yeme dedi bana, çikolatayı filan zaten önceden azaltmıştım, sadece dondurma yiyorum meyveyide özelde bi doktor söylediğinden beri belirli porsiyonlarda yiyorum. Çikolata haftada 2 kez filan yiyorumdur onuda keseyim. Teşekkür ederim.
Senin erken doğum riskin var zaten eğilip kalkma tabi hiç değmez boşver. Şimdi konuşunca sezeryan korkum katlandı.Tabi orası gözükmüyor bile steril bez örtüyorlar o yeşillerden canım kesecekleri cocuğunn çıkacağı yeri yani açıkta bırakıyorlar onun için boşver hiç riske atma derim. Bizde şimdilik hazır olsun diye yaptık annemle ama çıkarsa bacak vs gene mecbur yapacağım bakalım bi kez daha bu güne kadar dediğin gibi kendim hallettim ama hem eğilemiyorum hem de tehlikeli olur diye korkuyorum belki olmaz ama işte doktor eğilip kalkma deyince yapmıyorum bende
canım bende normalde ağdaya gidiyordum.ama ağrılarımdan dolayı gitmekten vazgeçtim.hatta burayada yazmıştım bi ara.gerçi bu vaka artışlarından sonra şu an gene gitmezdim ağrım olmasada.ayna karşısında jiletle hallediyorum.bacaklarımıda hamilelikten önce bir kaç kez jiletle temizlemiştim ve jilet benim bacağıma iyi geldi.çok batık oluyordu şimdi hiç bişey kalmadı ve en son 2 hafta önce almıştım hala belirgin birşey çıkmadı.artık doğuma kadar böyle idare etcem.
Rica ederim canım, ne demek, yine en doğrusunu doktorlar bilir ama benim gittiğim doktorlar hep gelişimden yola çıkarak öyle dediler, suyun yoğunlaşır, bebek ağırlaşır, ödem oluşur, ciğer gelişmez ve erken doğum başlar, ben de kıstım, tatlı ihtiyacımı sadece günde iki meyveden alıyorum, kepekli ekmek kullanıyorum, makarna, pirinç, pasta, tatlı, çikolata, dondurma vs hiç yok, siz yinede size söyleneni uygulayın isterseniz. Kolaylık diliyorum...
Valla benim bildiğim 36 da bile dönen oluyor canım duydum
Sagolun kizlar insaallahcanım son ana kadar dönme ihtimali var bence.bi doktor var ya kağan kocatepe.onun bir videosunu seyretmiştim.bi kaç hastasında son kontrollere kadar normal doğum görünürken tam doğum zamanı yukarı döndükleri için sezeryana dönmek zorunda kalmış.binde birde olsa oluyor demişti.son haftalarda bile dönüyorsa bu bebişler senin daha zamanın var döner bence
Buyuteç gibi kocaman aynam var. Banyoda dolabin ustune koyup ayarliyorum gorecek sekil. Cok rahat heryeri net sekilde goruyorum.Kızlar kişisel temizliği nasıl yapıyorsunuz? Az önce bittim valla göbekten dolayı. Tüy dökücü kullansam diyorum son ayda, zararlı aslında biliyorum ama en azından doğumdan bi önceki seferde kullansam olur mu acaba?
Ay hiç sorma bende baktım kaç kere spinal yapacak benim doktor nasıl oluyor iğneyi nasıl vuruyorlar sonrası nasıl araştırıp duruyorumSenin erken doğum riskin var zaten eğilip kalkma tabi hiç değmez boşver. Şimdi konuşunca sezeryan korkum katlandı.
Bacağıma makinaya devam ederim doğuma kadar galiba, zaten çok şükür ki bacaklarımda çok tüy yok benim. Diğer bölgeyide jiletle idare edicez olduğu kadar.
Valla önden gittiği için iki kez şeker yüklemesi yapıldı bana hem 50lik hem 100lük. Suyuma baktılar kaç doktor baktıysa hepsi normal dedi. Sadece sabah kahvaltıda ekmek yiyorum pirinç pilavı çok nadir yapıyorum artık bulgur yapıyorum onun yerine. Çikolata filan elimden gelse hergün yerim yememeye çalışıyorum. Zor iş valla. Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Buyuteç gibi kocaman aynam var. Banyoda dolabin ustune koyup ayarliyorum gorecek sekil. Cok rahat heryeri net sekilde goruyorum.
Ilk kizimda hep tuy dokucu kulandim
Bunda herseyden korktuguma kulanmiyorum
Ay hiç sorma bende baktım kaç kere spinal yapacak benim doktor nasıl oluyor iğneyi nasıl vuruyorlar sonrası nasıl araştırıp duruyorum
Beni de o korkutuyor zaten anlamıyormuşsun tabi ki ama birileri kesiyor biçiyor bilincindesinValla zor iş. Tüp bebek olunca daha çok korkuyor insan tabi.
O an bişey hissedilmezde uyuşukluk geçince nasıl olur bilmiyorum valla. Birde uyanıkken kesilecek olmak garip geliyor. Hayırlısı olsun.
Beni de o korkutuyor zaten anlamıyormuşsun tabi ki ama birileri kesiyor biçiyor bilincindesiniğne de çok kolaymış ama hatta damar yolu açılması daha acı veren birşey miş bu iğne hiç acıtmıyormuş onu da öğrendim uyuşukluktan sonrası tabi malum ağrılar onlarında çabuk geçmesi için devamlı yürümek gerekiyormuş olabildiğince hareket yani
Ben gündelik işleri zor yapıyorum. Kocam diyor ki sarma yap. Bi kaşık suda boğasım geldi bi anda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?