- 27 Temmuz 2018
- 6.652
- 7.365
- 198
- 31
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #14.881
Vallah cnm bende yapacam mecburluktan gozum hic basmio ama yapmaliyim. Kaynanamla hamur isi sarma icli kofte yapip dolaba koymaliyim. Cocuk olunca bizde korona dinleyen olmaz herkes gelir.
evet takılıyor çünkü hissiyatın olmayacak bi kaçSonda takılıyor mu acaba? Hiç istemiyorum onu. Ağrılar için yürümek çok iyiymiş diye bende duymuştum.
Aman ne sarmasıBen gündelik işleri zor yapıyorum. Kocam diyor ki sarma yap. Bi kaşık suda boğasım geldi bi anda.
evet takılıyor çünkü hissiyatın olmayacak bi kaç
Saat mecbur takılıyor yanibenim uyuştuktan sonra takacaklar ama öyle konuş bazen odada takıp götürmek istiyorlar ameliyathaneye
Aman ne sarmasıhazır satılıyor çiğ ya da pişmiş öyle idare etsin bi süre
Canım ben hala ağdaya gidiyorum . Ama gebelikten olsa gerek geç çıkıyor . 2 ayda bir gidiyorumKızlar kişisel temizliği nasıl yapıyorsunuz? Az önce bittim valla göbekten dolayı. Tüy dökücü kullansam diyorum son ayda, zararlı aslında biliyorum ama en azından doğumdan bi önceki seferde kullansam olur mu acaba?
Ben Ankara bahçeçi de yaptım. Memnun kaldım. Bahçeciyi tavsiye ederimherkese selamlar... başarısız bir denemeden sonra yeni merkez arıyorum ve şişli memorial ile bahçeci arasında kaldım. nereyi önerirsiniz kızlar...
Bemim iki kuzenimde istanbul mustafa bahçeciye gittiler ikiside çok zordu bebek şansları başka merkezlerde defalarca denedikten sonra gittiler çok şükür ikiside birisinin ikizleri diğeride yeni doğum yaptı ulaşabilirsen mustafa bahçecinin kendisine gitmeni tavsiye ederim onlar birde antalyadan gidip geldiler ama memorial hastaneleride çok iyi merkezler benim antalya memorialde tuttu halada doktoruma devam ediyorum inşallah hayırlı haberlerinizi verirsiniz rabbim yolunuzu açsınherkese selamlar... başarısız bir denemeden sonra yeni merkez arıyorum ve şişli memorial ile bahçeci arasında kaldım. nereyi önerirsiniz kızlar...
Benim doğum yapacağım hastane takıyor o zaman sen sor yine de derim ama takılmaması saçma olur 4 5 saat uyuşuk kalacaksın serum alacaksın bilinçsizce batırırsın ki her yeri.. uyuşukken takmaları en güzeli bence en azından onu Bali hissetmeyelimKimi takıldı diyor, kimi takılmadı diyor. Bende sorucam bakalım doğumu konuşurken. Birde uyuşunca takın diye söylerim bende.
Valla bende bilmiyorum ne sarması sinir etti beni.
ya bilmiyorum aynı şeymi ama ben perde ameliyatı olduğumda belimden uyuşturmuşlardı.göğsümden alt tarafım komple uyuşmuştu.ve yaklaşık 5-6 saat sonra ayaklarımı hissetmiştim.bende sonda yoktu ve o uyuşukluk geçene kadar hiç tuvaletim gelmedi.ne zamanki yavaş yavaş bacaklarımı hissetmeye başladım idrara sıkıştım.beni kaldırmak için belli bir saatin dolmasını bekliyorlardı işte saat akşam 6 ya geliyordu.6 da kaldırcaz dediler.15 dk vardı dedim ben iyiyim beni kaldırın gitmem lazım dedim.ve çok afedersiniz sadace oturdum ve geliyor geliyor bitmiyor o kadar çok yaptımBenim doğum yapacağım hastane takıyor o zaman sen sor yine de derim ama takılmaması saçma olur 4 5 saat uyuşuk kalacaksın serum alacaksın bilinçsizce batırırsın ki her yeri.. uyuşukken takmaları en güzeli bence en azından onu Bali hissetmeyelim
Sarma bence çünkü bel ve sırt ağrısı yapar Zor olur ev yapımı satan yerlerden alın olmadı ya da özdilektede var sanırım
Bende aynayla falan yapmaya çalışıyorum çok zor oluyor gerçekten ama ben sezaryen olacak diye ayrıntıya girmiyorum açıkçasıtüy dökücü sordum ben geçen doktora kesinlikle Kullanma dedi canım Gene de sen bilirsin ama
Kızlar sezeryanda sonda takıldığı için orayla da işleri var maalesefBende aynayla yaptım zaten ama çok zor. Benimde muhtemelen sezeryan olacak çok detaya inmeye gerek olmayacak.. Kullanma dediyse vardır tabi bi bildiği, aslında hamamotu tozu diye bi toz vardı, suyla karıştırıp kullanılan tüy dökücü gibi alıyordu o zararlı olur mu onu araştırayım diyorum.
Hurma vardı evde ne kaybederim ki ben de bir deneyeyim bakalım, teşekkür ederim canım tavsiye içinAcikcasi bildigimden degil. Ama ben hurma yedim bol bol ceviz yedim. Incir,, avakado yedimhergun hurma yedim. Hurma yerken 1, 3, 5 ye. Tekli sayilarla ye. Sunnetir
Doğrudur canım belki de bazı yerler takmıyordur bilemiyorum ki :) bana takılacak onu biliyorumya bilmiyorum aynı şeymi ama ben perde ameliyatı olduğumda belimden uyuşturmuşlardı.göğsümden alt tarafım komple uyuşmuştu.ve yaklaşık 5-6 saat sonra ayaklarımı hissetmiştim.bende sonda yoktu ve o uyuşukluk geçene kadar hiç tuvaletim gelmedi.ne zamanki yavaş yavaş bacaklarımı hissetmeye başladım idrara sıkıştım.beni kaldırmak için belli bir saatin dolmasını bekliyorlardı işte saat akşam 6 ya geliyordu.6 da kaldırcaz dediler.15 dk vardı dedim ben iyiyim beni kaldırın gitmem lazım dedim.ve çok afedersiniz sadace oturdum ve geliyor geliyor bitmiyor o kadar çok yaptım
Evet var ama sadece sonda takılmalık bi doğum kadar değil diye önemsemiyoruz bakalımKızlar sezeryanda sonda takıldığı için orayla da işleri var maalesefama epidural olcaksanız takılırken falan hissetmiyosunuz, ben sadece takılırken utanmıştım yürürken falan hiç rahatsız etmiyo zaten ayaklandığınızda çıkartıyolar
takılsın zaten ya ne olur ne olmaz.ben tuvaletim gelince sonda vardır diye koyvercektim nerdeyseDoğrudur canım belki de bazı yerler takmıyordur bilemiyorum ki :) bana takılacak onu biliyorum
Evet var ama sadece sonda takılmalık bi doğum kadar değil diye önemsemiyoruz bakalım
Yani tabi ki bi doğum değilDoğrudur canım belki de bazı yerler takmıyordur bilemiyorum ki :) bana takılacak onu biliyorum
Evet var ama sadece sonda takılmalık bi doğum kadar değil diye önemsemiyoruz bakalım
Benim hiç ağdaya gitme alışkanlığım yok hep kendim hallederim, ama bu aylar zor tabi.Canım ben hala ağdaya gidiyorum . Ama gebelikten olsa gerek geç çıkıyor . 2 ayda bir gidiyorum
Benim doğum yapacağım hastane takıyor o zaman sen sor yine de derim ama takılmaması saçma olur 4 5 saat uyuşuk kalacaksın serum alacaksın bilinçsizce batırırsın ki her yeri.. uyuşukken takmaları en güzeli bence en azından onu Bali hissetmeyelim
Sarma bence çünkü bel ve sırt ağrısı yapar Zor olur ev yapımı satan yerlerden alın olmadı ya da özdilektede var sanırım
Kızlar sezeryanda sonda takıldığı için orayla da işleri var maalesefama epidural olcaksanız takılırken falan hissetmiyosunuz, ben sadece takılırken utanmıştım yürürken falan hiç rahatsız etmiyo zaten ayakandığınızda çıkartıyolar
Yok canım hiç acımadı. Senin epidural mi olucak spinal miBenim hiç ağdaya gitme alışkanlığım yok hep kendim hallederim, ama bu aylar zor tabi.
Geçen birine sordum iki sezeryan yapmış takmadılar dedi, bilmiyorum ki her hastane farklı olabilir sorarım ben tabi.
Yapamam canım zaten hiç öyle bi takatim yok ev işlerimi zor yapıyorum. Dışarıdan alıp yemez benimki asla. Annesi gelsinde yapsın.
Çıkarırken acıyor mu canım?
Yok canım hiç acımadı. Senin epidural mi olucak spinal mi
Açıkçası spinal hakkında pek bi bilgim yok canım ama epiduralde kateter takıyolar ilacı ordan veriyorlar ağrı kesicileri falan da ordan yapıyolar hiç ağrı hissetmiyosun. Doktorun en doğru yöntemi önericektir sana benimki direk epidural yapmıştı yine öyle yapıcak galiba bizim hastanede spinal pek tercih edilmiyoBen normal doğum istiyordum, geçen cuma kontrolde bebek önden gittiği için ve ilk doğum olduğu için normal doğum yapman çok zor olur sana sezeryan için tarih verilir dediler. Yarın yine kontrol var. Bilmiyorum hiç epidural mi yaparlar spinal mi.. Sen hangisini tavsiye edersin?
Açıkçası spinal hakkında pek bi bilgim yok canım ama epiduralde kateter takıyolar ilacı ordan veriyorlar ağrı kesicileri falan da ordan yapıyolar hiç ağrı hissetmiyosun. Doktorun en doğru yöntemi önericektir sana benimki direk epidural yapmıştı yine öyle yapıcak galiba bizim hastanede spinal pek tercih edilmiyo
Aynen canım sağlıkla gelsinler de gerisi önemli değilBakalım ne yapacaklar. Belki oğlan sürpriz yapar normal haftasına döner, normal doğum yaptıralım derler. Yarın daha net bişey derler belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?