2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aman gelmesin annesi yapsın göndersin

O zaman eşinin canı doğumdan sonra istemeli yapmayınca yapmıyor işte ne dicen ki aman boşver canım sağlıkla gelsin bebeklerimiz yaparız biz elimizden gelen herşeyi

Bu arada o kadar sırt ağrım var ki artık ağlamak üzereyim

Birde bana geçen gün kendi kv'sini kötülüyor, hamileyken hiç yardım etmemiş diye. Zaten eşim istedi ben asla istemem onada bahane üretmişti hemen. Ben asla istemem. Şimdiye kadar her işimi kendim yaptım kalan zamandada yaparım Allah güç kuvvet versin.

Benimde uyumam çok zorlaşıyor, gece 12ye geliyordu yattım 2.30du hala tuvalete gidip geliyordum. O ağrılar üstüne uykusuzluk ağlayacak konuma getiriyor zaten insanı.

Sanki kendisi çok ediyormuş gibi.. ya bazen böyle düşünüyorum taktik uyguluyorlar galiba mesela bütün iş bitti arıyor soruyor geliyor gidiyor kv demek iş yapmamak için gelmiyormuş diyorum annem söyledi geçen gün zaten tartışma esnasında sen iş yapmamak buraya gelmemek için mi çalışıyorsun ben anlamadım dedi
Valla yazdıktan 3 dk sonra ağladım yalan yok çok canım yanıyor geçmiyor benim ağırlarım hiç

Benimki transfer olduğum sıra çok hasta oldum gelirsem sanada bulaşır dedi gelmedi. 1 gün önce hiç bişeyi yoktu. Sonra eşim hasta dedi çok abartmış olduğu ortaya çıktı. Sonra köye gitmek lazım dedi çıktı gitti. Eşim ameliyat olmuştu ciddi bi ameliyattı, o zamanda arabam bozuldu diye servise vermişti otobüse dolmuşa hiç alışkın değilim demişti gelme o zaman ben bakıyorum dedim tmm dedi gelmedi. Düşük yaptığımda yine kendine bi hastalık çıkarmıştı. Bencede bilerek yapıyorlar. Ne ekerlerse onu biçerler.

Benimde sabah uyanınca çok bel ağrım oluyor. Ağlayarak kahvaltı hazırladığım oluyor..

........ ogluna bile acimiyor.. yok artik.. Allah korusun

Bilerek yapıyorlar işte evladına bile bakmayan sana zaten bakmaz canım. Benimkinin zoru benimle dün bana gelmiş yaranmak için cocuklara künye alacağım diyo sen bilirsin dedim ne sen künye aldın diye ben seni eskisi gibi severim ne de almadın diye küserim. Künye değiştirmez benim gözümde ki yerini artık. İstersen kuyumcu satın al getir olan oldu biten bitti duyacağımı duydum ben artık

Valla sabahtan olup geçse razıyım bu ağrıyı sabah 10 dan beri çekiyorum 2 saat sonra 12 saat olacak ve her gün böyle üşütüyor muyum enfeksiyon mu var safra kesem mi vuruyor artık me düşüneceğimi şaşırdım

Kızlar bu arada yarın hastane çantasını yapıcam artık neler koymalıyız. Bide kına malzemeleri satan bir yerden tül keselerden aldım elimle yıkadım onları da içine de işte kıyafetleri falan koyucam size de fikir olsun direk koymak içime sinmedi böyle bişi aklıma geldi. Bide ameliyathane giderken sadece bebeğin kıyafetleri gidecek oraya demi başka ne isterler ona göre keselerin içine kağıt koyucam bu yedek bu ameliyathane vb gibi

Bende bugün hazırladım bebeğinkileri küçük hurç aldım ona koydum kıyafetlerini bir 10 lu hastane çıkışı iki tane beşli takım bir iki tanede patikli alt ve çıtçıtlı badilerden üç tane kundak bir tane nohut battaniye koydum yeter diye düşünüyorum ayrı bir çanta daha yaptım onada bez ıslak mendil temizleme pamuğu alt açma biberon emzik süt pompası aklıma gelenler kendimede lohusa seti çorap emzirme südyeni kullan at iç çamaşırı şimdilik hazır sayılır genede başka atladığım varsa söyleyin kızlar

Penye battaniye koyucam ben ekstra senin yazıklarından ağız bezi koyucam lohusa seti dışında iki takım pijama koyucam kendime makyaj malzemesi düzleştirici

........ ogluna bile acimiyor.. yok artik.. Allah korusun

Benim nutkum tutulmuştu. Biz taburcu olduktan bilmem kaç gün sonra gelmişti bizim eve. Sonra birde oturdu geçmiş olsuna gelen misafirlere ağladı şöyle korktum böyle korktum diye.

Künye alınca unutuluyormuymuş? Benimkide oda takımını ödedi, peki umurumda mı asla değil..
Senin sürekli yatmaktan olabilir canım ağrı.

Penye battaniye koyucam ben ekstra senin yazıklarından ağız bezi koyucam lohusa seti dışında iki takım pijama koyucam kendime makyaj malzemesi düzleştirici
Ağız mendili koydum o çok lazım oluyormuş penye battaniye iki tane koydum bende ne bilim klimalardan hastane soğuk olur diye birde kalın koydum tabi makyaj malzemelerini atlamışım bak iyi hatırlattın

günaydın kızlar ❤ kelebekmkelebek canım bugün nasılsın.ağrın çok mu hala. @canimmkendimm sendende güzel haberler bekliyoruz bugün kontrole gidecektin
Günaydın canım.
Sabaha karşı 5 de hastanedeydim bugün lavaboya kalkmıştım peçeteyle sildim kan geldi apar topar gittik nst de gene sancım çıktı 50 civarı kanama oldu dediğim içinde alttan açıklık kontrolü yapıldı açılmam yok çok şükür kendi doktorum pazartesiye kadar izinli olunca başka doktorla görüştüm ultrasonla baktı şuan bebeklerin iyi dedi hap verdiler durdurmak için tekrar eve geldim dinleniyorum ve tabi gece den beri hastanede olunca çok halsizim

canım yaaa çok geçmiş olsun kuzum.acaba sende benim gibi kum mu döküyorsun ki.şiddetli bel ağrında oldu çünkü.benimde kanamadan bir gün önce kasığıma şiddetli ağrı girmişti.ertesi gün sabah benimde peçeteye kan gelmişti.aynı şekilde alttan bakıldı açılma yoktu.tabi bende şancı falan çıkmamıştı nts de.şimdi varmı ağrı yada kanaman

Bilmiyorum ki canım bel değilde benim sırt ağrım vardı yani göğüs hizası gibi düşün. Açılma olmayınca korkma dedi doktor zaten ama tabi o açılma muayenesi beni benden aldı. İlaç aldım bakalım yatıyorum eşimde yoktu şehir dışındaydı işi için haber verince çok üzüldü ağzının kenarı Hareketsiz Kalmış Adama felç inecek

aman ya Allah korusun.adam ne yapsın onun içinde çok zor.bide yanında olamadığı içinde iyice kötü hissetmiştir kendini.olmadı kendi doktorun gelince bi idrar kültürümü versen.çünkü benim doktorda alttan muayene ederken erken doğum gibi bişey olsa bu spekulumda kan olurdu ve açılma olurdu demişti.

Canım kullan at iç çamaşırı nasıl oluyor bende haftaya hazırlayacağım inşaallah. Ama hastane çıkışı takımı almadım ben parça parça aldım . Kaç takım bırakmalıyım bebek için?

Canım ya her türlü zorluğa göğüs geliyorsun. Az daha sabır az kaldı Allah’ın izniyle . rabbim sağlıkla hayırla kavuşmayı nasip etsin hepimize

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…