2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
günaydın kızlar ❤ kelebekmkelebek canım bugün nasılsın.ağrın çok mu hala. @canimmkendimm sendende güzel haberler bekliyoruz bugün kontrole gidecektin
Günaydın canım. Yeni geldim. Randevuyla sana dediğim Göknur hanıma gitmiştim. Geçen hafta ultrasonu yapan başka bi doktorun asistanıydı. Saçma yere korkutmuş beni resmen. Ultrasonu hoca kendisi yaptı. Bebek 2600 gr olmuş dedi. 35 36 haftalık çıkıyor ölçümleri. Evet önden gidiyor ama suyu normal, önden gidiyor diye sana hadi bu bebeği alalım gibi bişey diyemeyiz bebeğin kendi gelişimini tamamlamasını bekleriz dedi. Bana geçen hafta bile nerdeyse 3 kilo olmuş bu bebek filan demişti, kocaman bu iri bebek olcak bilmem ne diye korkutmuştu.

Canım geçmiş olsun. Allahın izniyle az kaldı bitecek hepsi.

ya işte asistan olunca böyle oluyor.yeterli bilgileri olmayınca yanlış bilgi veriyorlar boştan yere seni de strese sokmuş oldu.Maşallah minik erkeğe yani önde gidebilir ama sonuçta tamamlaması gereken bi gelişim süreci var.doğum için bişey dedi mi sezeryan yada normal mi olurmuş.bende bir hafta sonra gitcem,raporda alcam.randevu aldım ama erkek bi doktora aldım.çok iyi falan diye yorumlarını okumuştum.tabi iptal olmazsa gene.

Evet kan elle muayene de de gözükmedi benim canım pazartesi gideceğim doktorum geliyor pazartesi günü olmadı vereyim ama daha 2 hafta olmadı kültür vereli zaten devamlı bakıyor benim doktor tahlil sürekli yapar anlamadım bu kan nerden geldi açıklık olmadan dediğin gibi hayırlısı olsun tek ki iyi olsunlar da ben hepsine kaflanırım
Canım ya her türlü zorluğa göğüs geliyorsun. Az daha sabır az kaldı Allah’ın izniyle . rabbim sağlıkla hayırla kavuşmayı nasip etsin hepimize ❤
amin canım benim Evet biraz daha sabır gerekiyor az kaldı inşallah
Canım geçmiş olsun. Allahın izniyle az kaldı bitecek hepsi.
Sağol canım inşallah

Doğum için erken daha dedi. 2 hafta sonra yine gidicem işte. Biz 33 haftalık baz alıyoruz 33 haftada doğum konuşmak olmaz dedi. Bakalım ne diyecek bi sonraki kontrolde.. İyi bi doktordur inşallah fikir olur banada seçenek olur.

33 hafta son adet gününe göre mi canım.bende son adet tarihime göre 32 haftayı hesaplayıp öyle randevu aldım da.inşallah sorunsuz alırım şu raporu da.şimdi baktım da doktorun adına Necati Hançerlioğulları canım.

Evet sata göre canım. Bugün o doktorda çalışıyordu gördüm adını. İyi bi doktordur inşallah.

Yine kv deli etti beni. Hala diyor ki ben ay sonuna kadar kalayım mı burada.. Dedim istersen 1 ay kal, benim ektiklerim yeni olacakta onları toplamadan gelirsem çok üzülürüm diyor. Rabbim iyi sabır veriyor ses çıkarmıyorum. Topla rahat rahat dedim. Ben zaten kalamıycam yanında diyor kardeşim kalacak zaten başka birine ihtiyacım olmayacak dedim, ben gündüz gelirim severim diyor. 40'ı çıkmadan sevilmez bebek dedim, ben severim oğluşumu diyo bana. Az kaldı yazarım size kv'ye patladım diye. Ben çok aptalım hala ses çıkarmıyorum aman ben kötü olmayım diye.

Ay sonu az olur yıl sonuna kadar kalsın mümkünse. Canım sen varya ver cevabını çünkü evladını düşünmeyen seni hiç düşünmez. Kadın kendi evladını düşünmeden zamanında bırakmış sana acır mı hiç.
çok iyi demişsin ama kardeşim bakacak ve sevilmez diye okudukça oh çektim resmen.
Sevmeye gelince babaanneler bakmaya iş yapmaya gelince kimse ortada yok ne ala memleket ya

Doğumla ilgili bişey dediler mi diyor, yok demediler sezeryan olur gibi geliyor ben normal istesemde dedim. Senin ne istediğin önemli değil bebeğimizin sağlığı önemli bu kadar şey çektik onada katlanacaksın artık dedi bana. Tabiki benim ne istediğim değil bebek için hangisinin sağlıklı olduğu önemli benim için o kadar zahmete katlandım sezeryan hiç önemli değil yeterki bebeğim iyi olsun dedim. Sinir ediyor beni her lafı, sarışın bebek sevmiyormuş bilmem neymiş ben sarışın bebeklere bayılıyorum ayrıca sağlıklı olsun önemli olan o dedim, belki bana benzer diyo.. Ortada olmayan kadın bebek sahipleniyor. Ben yıkayamam, ben kalamam, ben bakamam diyor ama neymiş gelirmiş severmiş. Bende zaten öyle diyordum. 4 yıldır o benim hep yumuşak yüzümü gördü, herşeyin üstesinden kendim gelip ona kundakta bebek sunucam sanıyor galiba. Eşimde farkında sabrımın sonlarında olduğumun. Annen biraz daha böyle devam ederse doğumu haber vermiycem dedim. Güldü sadece şakaya vurmak istediği için ama ciddi olduğumu anladı bal gibide. Böyle annelik mi olurmuş doldum taştım artık.

Ben en basından beri Haber vermemen taraftarıyım canım acil alındı dersiniz olunca o da anlar herhalde o kadar da değildir. Sevmekle iş bitmiyor herşey bir bebek için sevmekte değil.boşver strese girme onun yüzünden

Depend lohusa külodu diye geçiyor emici kilot çok pratik kullanımı ben ebebekten aldım içinde 9 tane var canım ben bir takım hastane çıkışı koydum 10 lu birde iki takım 5 li olanlardan yedek patikli alt bir kaç uzun kollu çıtçıtlı badi yeter dediler çok kalınmıyor hastanede

valla hiiiiç şaşırmadım.kadın kendi oğlu ameliyat olmuş umursamamış senin doğumunuda umursamaz yani onun için normal birşey bu bence.benim abim ameliyat olacak ve annem duracak.iki eli kanda olsa gelir.benim kv de en azından eylülün 15 inde gelirim diyo.benim kendi annem babamda köyde.annemde her aradığında soruyor doğum için bi tarih veriyorlar mı diye.ama oda eylülün ilk haftası yada ikinci haftası gelecek.hayır yani ektikleri torundan dahamı önemliymiş.bide sevmeye gelirim diyo ayy bencede elleme gelmesin.giç olmazsa doğumdan sonra onu görüp keyfin kaçmaz.bide sarışın bebek sevmem ne.sarışın olursa sen sevmezsin o zaman deseydin.önce bi sağlık dile sen.

Bi kere daha bana ben şu kadar kalayım bu kadar kalayım derse gelme diycem, terbiyesiz insan utanır ya. Millete gösteriş olsun diye oda takımı aldım diyecek. Elinde imkan var yapıyorsun yap diyende olmadı yapmasaydın kimse istemezdi. Para harcamakla olmuyor. En son ben kendimi hiç bişey için strese sokmak istemiyorum, bebeğim dışında hiç bişey hiç kimse benim için önemli değil dedim kapattım zaten.

En güzelini demişsin canım boşver stres yapma kendine. O kendini bilmeden konuşuyor işte laf ettim sanıyor aklınca

Eşimin olduğu ameliyat kanser ameliyatıydı. Ameliyat gününü önceden biliyoruz, gitmiş kendine randevu almış acaba o hastalık kendinde var mı diye.. Randevu ameliyat gününe verilmiş. Eşim ameliyata girecek hanımefendi ortada yok, eşim girdi aradı niye haber vermedin girerken diyor, haberin vardı doktor seni bekleyemez sende aradığım saniye buraya ışınlanamazsın sonuçta dedim kapattım telefonu. Geldi eşim ameliyattaydı, bana dediki bana öğleden sonrası için röntgen verdiler sen git çektir o zaman dedim gitti kadın. Eşim daha çıkmamış söylenilen saatten uzun sürmüş, kendi röntgenini düşünüyor. Sonra kendi işleri bitip geldiğinde bizi odaya almışlardı eşim çıkmıştı, yarım ağız bugün sen kal yarın ben kalayım dedi, bende ben kalırım gündüz eve gidip gelsem yeter duş alır üstümü değiştiririm dedim. Tmm gündüz ben kalırım dedi. Ertesi gün sabah gelecek güya, beni aradı ben kan sonucu almaya geldimde işim bitince gelebilirim dedi sen rahat rahat işlerini hallet gece babamda bizle kaldı şimdi eşimin yanında babam var ben gidene kadar duracak o dedim. Öğlen geldi arabam bozuldu servise vermem lazım dedi, dolmuşa otobüse hiç alışık değilim gelip gitmek zor olacak çift vesait dedi sen gelme o zaman dedim biz çıktık bilmem kaç gün sonra eve geldi.

Çok geçmiş olsun canım rabbim hayırlısınla kurtarsın hepimizi bende gittim bugün her hafta çağırıyor 37. veya 38. haftada da alırız sezeryana dedi hayırlısı artık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…