2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ağzım açık okudum resmen canım.oğlunun canından önce kadın kendi canının derdine düşmüş resmen.bu nasıl bir anneliktir ya.aklım almadı inan.salak kadın bi oğlun ameliyatını olsun çıksın kendini toparlasın,sende bir anne olarak yanında kal sonra hastaneyemi gidiyorsun ne halt yersen ye.çok sinirlendim inan.eşininde demekki kalbi temiz annemdir diye bunları göz ardı etmiş.sen gerçekten çok çok iyi sabredip bu zamana kadar güzel idare etmişsin.ama şunları okudum ya şu saatten sonrada ne dersen de ona sonuna kadar haklısın

Ben bildiricem yakında az kaldı valla.
Yine iyi sabrettin valla hayranım sabrına.
Çok geçmiş olsun canım rabbim hayırlısınla kurtarsın hepimizi bende gittim bugün her hafta çağırıyor 37. veya 38. haftada da alırız sezeryana dedi hayırlısı artık
Sağol canım amin inşallah Ne güzel o haftaları görmek benim için hayal

Zaten o zaman bende hayret etmiştim. Diyorum ya işte günler sonra geldi sonra geçmiş olsuna gelen misafirlerin yanında oturup ağladı. Ameliyat günü bile ağlamayan kadın. Hep ben kötü olmayım diye sustum ama iyice zorladı artık beni.

Yine iyi sabrettin valla hayranım sabrına.

Sabrın sonu kötü olacak ama en azından elimden geleni yaptım derim.

yok yok normal değil senin kv.yani oğlunun önemli bir rahatsızlığı var ameliyat günü belli.sadece oğlunu düşünmesi gerekirken ben bi randevu alıp hastaneye gideyim diye düşünen bir kadın..biz ailece çok hastalık geçirdik ve hepsi üst üste geldi.babam kolon kanseri ameliyatı oldu,o ara dedem zaten prostat kanseriydi ama iyiydi ilaçla kontrol altına almışlardı.tam 1 sene geçti babam kalbinden rahatsızlandı aort damarında yırtılma oldu masada kalır ölür dediler hepimiz perişandık bende o ara aşılma tedavisi oluyordum.aşılama yaptırmaktan vazgeçtim.annem sakın dedi o kadar ilaç kullandın yaptır aşılamanı dedi.babam çok şükür kurtuldu getirdik 1 hafta sonra dedem vefat etti.5 ay sonra ablamın boğazındaki trioidlerinde tümör tespit edildi o ameliyat oldu.tam 1 ay sonra halam vefat etti hiç birşeyi yokken ve cenazesinin kalkacağı gün ablamda vücudunda başka kanser hücresi kalmasın diye atom diye radyasyon içeren bi tedavi olacaktı hastaneye yatacaktı.ablam onu almaktan vazgeçecekti cenazeye gelecem diye.yani biraz uzun oldu ama art arda o kadar çok şey yaşadıkki kimse kendini düşünmedi.aile olmak böyle birşey çünkü.yani senin kv nin gözünün kökü bir tane evladı var ve aciliyeti varmış gibi tam o gün hastaneye gitmesi akla mantığa sığmayan bişey.o yüzden böyle bir kadın için hiç sinirlenme,canını sıkma üzülmede.

Benzer hastalıklar geçmiş başımızdan canım. Ben nişanlıyken benim babamda hem aort damarı hem kalp kapakcığı ameliyatı oldu, babamında ameliyattan çıkma ihtimali çok düşüktü. Eşim tiroid kanseriydi yeni evliyken öğrendik. Atom tedaviside aldı atlattık çok şükür. Babam bi kaza geçirdi bacağı ciddi derecede zarar gördü ben o ay kimyasal gebelik geçirmişim doktora bile gitmedim. İnsan sevdiği birine bişey olduğunda gözü başka bişey görmüyor düşünemiyor. Bütün bunların üstüne benim evladımı sahiplenmesi çok sinirimi bozuyor. Bütün olanı biteni ortaya döküp kenara çekilmeme az kaldı.

aynen canım ya benzer rahatsızlıklar geçmiş başımızdan.normal olanda budur aile sevdiğin insan evlat herşeyden önde olmalı.ama böyle insanlar karşısında da önce ben ve benim mutluluğum diyeceksin.bunlar bunu hakkediyor

Hiç mi ihtiyacı olmayacak sanki bana. Zerre kadar umurumda değil bu saatten sonra. Herkes hakettiğini yaşar.

kendime hastane terliği aldım.normalde hiç tarzım değil ama görünce hoşuma gitti al gitsin dedim
Eki Görüntüle 2666474

Böyle bir terliği nereden buldun canım? internette var mı? Ben daha yeni eve döndüm de haldır huldur hazırlıklara başladım daha yeni.. Başıma ağrı girdi... Bugün pijama takımı aldım. 2 tane de gecelik alcam ama nerden hiç bir fikrim yok.. (internetten öneriniz varsa açığım)

Merhaba kızlar pek giremedim hazırlıklarla uğraşmaktan bebişin kıyafetlerini yıkayıp ütüledik hastane çantasına konacaklar da hazır gibi onu da hazırlıcam inşallah her şeyi hazır sayılır sizler neler yaptınız nasılsınız?

canım ben trendyoldan almıştım.linkini atmaya çalışayım.gecelikte gene trendyoldan normal bir geceliğin büyük bedenini aldım ben.
Akınal Bella Çiçekli Kadın Yazlık Terlik | Trendyol

Arkadaşlar ben 33 haftalık doğum yaptım. Yavrularım küvezde. Hepinizden dua bekliyorum
ayy canım gözün aydın hoş gelmiş minikler.sağlık durumları nasıl iyiler mi? En kısa zamanda çabucak toparlanıp çıkarlar küvözden inşallah sayfamızın ilk doğumu oldu

canım ben trendyoldan almıştım.linkini atmaya çalışayım.gecelikte gene trendyoldan normal bir geceliğin büyük bedenini aldım ben.
Akınal Bella Çiçekli Kadın Yazlık Terlik | Trendyol

Çok sağol canım geceliğin de linkini de atarsan çok sevinirim. Delircem beden konusunu bir türlü bilemiyorum. Yaşadığım şehirde seçenekler çok kısıtlı. Dün gittim bir pijama takımı aldım 133TL ye. yeri güzel penye alt üst.. Ama gecelik yoktu.. Vardı da çok kötüydüler... Internette en büyük sorun bedeni uyar mı sorunu. Şayet olmazsa geri vermekle uğraşamam artık çünkü... Ben civilde gördüm mesela

Şunu beğendim. Ama bedenini ne alsam bilmiyorum... Arnettalar nasıl oluyor bir bilgisi olan var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…