2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Kıyafetleri yıkayıp ütüledikten sonra direk çantaya mı koyacaksınız? Ben evdeki bir çantayı kullanacağım ve acaba bohça gibi bir şey mi yapsam da içine mi koysam diyorum sonuçta çok steril olacak. Ya da temiz büyük bir mağaza poşetine koyup öyle mi çantaya koyayım diyorum.. Hastane çantasına baya bir şeyler koymayı düşünüyorum ben o yüzden ufak boy tekerlekli valiz götürmeyi düşünüyorum açıkçası en rahatı o olacak. Her şeyi içinde olacak. Hem bana ait hem bebeğe ait şeyler. Ayrı ayrı yerleştiririm diyorum...

Ben öyle yaptım valiz içerisine koyarken ayrı ayrı hepsini küçük paketlere koydum bu paketler ne derseniz internette satılıyor valiz organizer diye o kadar rahat oldu ki ilk verilecek hastane çıkışları ayrı bir yerde benim pijamalar ayrı sonraki takımları ayrı yedek zıbınlar ayrı bir yerde bakım ürünleri işte pişik kremi vs ayrı bir yerde derli toplu durdu valiz içerisinde kesinlikle tavsiye ederim.

rica ederim canım ne demek.evet beden çok kafa karıştırıyor insan kararsız kalıyor.benim aldığım gecelik normal bi gecelik.L beden aldım.5aylıkken almıştım.doğumdan sonrada o kadar göbeğim olursada rahat giyerim.esnek bide.sana M beden de olur bence.çünkü zayıfsın sen
ZEY Kadın Yaprak Yarım Kol Tunik | Trendyol

canım bende internetten kilitli poşet sipariş ettim.yıkayıp ütüledikten sonra ayrı ayrı o poşetlerin içine koyacağım.hem içi görünsün istedim hemde üzerine içinde ne olduğunu yazacağım.yanımda kim olursa onun içinde kolaylık olur aradığını bulması için diye düşündüm

Bende kına malzemeleri satılan yerden kese aldım onların içine koyucam yıkandı ütülendi ama daha yerleştirmedim henüz. Orta boy valize koyucam bende hepsini en rahat o şekilde olucak

Ben bebeğinkileri küçük bir hurca koydum doğuma girerken giyeceklerinide ayrı bir bez çantaya koydum

Eklentiler

• 6FA34EE7-B9D4-4504-A03B-EC4E75C9F96D.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 26
Bundan aldım canım trendyoldan gelince bunlara koyup valize koyacağım şimdi şifonyerinin bi çekmecesinde duruyor hastane çıkışları falan

Sonda takılıyor mu acaba? Hiç istemiyorum onu. Ağrılar için yürümek çok iyiymiş diye bende duymuştum.
Canım benim ilk dogumumda sezeryanla oldu belden uyusturuldum ve sonda takıldı ben sondayi istemedim aslında tamamen uyumak istiyordum doktorum ozaman sonda takilirken bebek anestezi ye daha çok maruz kalır ozaman belden uyusturalim dedi sırf sonda için son anda belden uyusturulmayi kabul ettim.

Kızlar mutlaka kendinize bir yelek yada hırka koyun insan ameliyathaneden çıkınca çok üşüyor.Gogus ucu kremini de unutmayın koyun ne olur ne olmaz .ben koydum

Artık katlanırız onada canım napalım. Neleri atlattık..

Doğuma girerken ne giyecek tam neler var o bez çantada? bir de bez çanta derken nasıl bir şey?
10 lu hastane çıkışındaki kundak iç beyaz zıbın alt üst takımı eldiveni şapkası çorapları 1 tane bez kumaştan torba gibi bez çantalardan ilk oğlumda annem diktirmişti ama o olmazsa herhangi bir çantaya konulur bunlar doğuma girerken istedikleri

Tamamdır canım çok sağol... Civilde bir tane 10'lu hastane çıkışı görmüştüm onu alayım 100 TL idi..

İyi geceler kızlar ,
Taze kıpkırmızı avuç içi kadar kanamayla ben nst odasındayım şuan
Ve doktorum hala tatilde yarın gelecek sanırım yatış verecekler bu gece bana kanamam fazla diğer güne göre çünkü sancım çıkıyor nst de yavrularım iyi ama çok aceleciler
Alttan muayene ile yine açılmaya bakılacak bu gidişle muayene ede ede açacaklar az kaldı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…