- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #14.961
Merhaba kızlar pek giremedim hazırlıklarla uğraşmaktan bebişin kıyafetlerini yıkayıp ütüledik hastane çantasına konacaklar da hazır gibi onu da hazırlıcam inşallah her şeyi hazır sayılır sizler neler yaptınız nasılsınız?
Ben öyle yaptım valiz içerisine koyarken ayrı ayrı hepsini küçük paketlere koydum bu paketler ne derseniz internette satılıyor valiz organizer diye o kadar rahat oldu ki ilk verilecek hastane çıkışları ayrı bir yerde benim pijamalar ayrı sonraki takımları ayrı yedek zıbınlar ayrı bir yerde bakım ürünleri işte pişik kremi vs ayrı bir yerde derli toplu durdu valiz içerisinde kesinlikle tavsiye ederim.Kıyafetleri yıkayıp ütüledikten sonra direk çantaya mı koyacaksınız? Ben evdeki bir çantayı kullanacağım ve acaba bohça gibi bir şey mi yapsam da içine mi koysam diyorum sonuçta çok steril olacak. Ya da temiz büyük bir mağaza poşetine koyup öyle mi çantaya koyayım diyorum.. Hastane çantasına baya bir şeyler koymayı düşünüyorum ben o yüzden ufak boy tekerlekli valiz götürmeyi düşünüyorum açıkçası en rahatı o olacak. Her şeyi içinde olacak. Hem bana ait hem bebeğe ait şeyler. Ayrı ayrı yerleştiririm diyorum...
rica ederim canım ne demek.evet beden çok kafa karıştırıyor insan kararsız kalıyor.benim aldığım gecelik normal bi gecelik.L beden aldım.5aylıkken almıştım.doğumdan sonrada o kadar göbeğim olursada rahat giyerim.esnek bide.sana M beden de olur bence.çünkü zayıfsın senÇok sağol canım geceliğin de linkini de atarsan çok sevinirim. Delircem beden konusunu bir türlü bilemiyorum. Yaşadığım şehirde seçenekler çok kısıtlı. Dün gittim bir pijama takımı aldım 133TL ye. yeri güzel penye alt üst.. Ama gecelik yoktu.. Vardı da çok kötüydüler... Internette en büyük sorun bedeni uyar mı sorunu. Şayet olmazsa geri vermekle uğraşamam artık çünkü... Ben civilde gördüm mesela
Civil Bebek ve Çocuk Mağazaları - Civilim.com
Bebek ve çocuklarınız için aradığınız tüm ürünler en uygun fiyat fırsatı ve yepyeni kampanyalarla hızlı alışverişin adresi Civilim.com’da!www.civilim.com
Şunu beğendim. Ama bedenini ne alsam bilmiyorum... Arnettalar nasıl oluyor bir bilgisi olan var mı?
canım bende internetten kilitli poşet sipariş ettim.yıkayıp ütüledikten sonra ayrı ayrı o poşetlerin içine koyacağım.hem içi görünsün istedim hemde üzerine içinde ne olduğunu yazacağım.yanımda kim olursa onun içinde kolaylık olur aradığını bulması için diye düşündümKıyafetleri yıkayıp ütüledikten sonra direk çantaya mı koyacaksınız? Ben evdeki bir çantayı kullanacağım ve acaba bohça gibi bir şey mi yapsam da içine mi koysam diyorum sonuçta çok steril olacak. Ya da temiz büyük bir mağaza poşetine koyup öyle mi çantaya koyayım diyorum.. Hastane çantasına baya bir şeyler koymayı düşünüyorum ben o yüzden ufak boy tekerlekli valiz götürmeyi düşünüyorum açıkçası en rahatı o olacak. Her şeyi içinde olacak. Hem bana ait hem bebeğe ait şeyler. Ayrı ayrı yerleştiririm diyorum...
Bende kına malzemeleri satılan yerden kese aldım onların içine koyucam yıkandı ütülendi ama daha yerleştirmedim henüz. Orta boy valize koyucam bende hepsini en rahat o şekilde olucakKıyafetleri yıkayıp ütüledikten sonra direk çantaya mı koyacaksınız? Ben evdeki bir çantayı kullanacağım ve acaba bohça gibi bir şey mi yapsam da içine mi koysam diyorum sonuçta çok steril olacak. Ya da temiz büyük bir mağaza poşetine koyup öyle mi çantaya koyayım diyorum.. Hastane çantasına baya bir şeyler koymayı düşünüyorum ben o yüzden ufak boy tekerlekli valiz götürmeyi düşünüyorum açıkçası en rahatı o olacak. Her şeyi içinde olacak. Hem bana ait hem bebeğe ait şeyler. Ayrı ayrı yerleştiririm diyorum...
Ben bebeğinkileri küçük bir hurca koydum doğuma girerken giyeceklerinide ayrı bir bez çantaya koydumKıyafetleri yıkayıp ütüledikten sonra direk çantaya mı koyacaksınız? Ben evdeki bir çantayı kullanacağım ve acaba bohça gibi bir şey mi yapsam da içine mi koysam diyorum sonuçta çok steril olacak. Ya da temiz büyük bir mağaza poşetine koyup öyle mi çantaya koyayım diyorum.. Hastane çantasına baya bir şeyler koymayı düşünüyorum ben o yüzden ufak boy tekerlekli valiz götürmeyi düşünüyorum açıkçası en rahatı o olacak. Her şeyi içinde olacak. Hem bana ait hem bebeğe ait şeyler. Ayrı ayrı yerleştiririm diyorum...
Kıyafetleri yıkayıp ütüledikten sonra direk çantaya mı koyacaksınız? Ben evdeki bir çantayı kullanacağım ve acaba bohça gibi bir şey mi yapsam da içine mi koysam diyorum sonuçta çok steril olacak. Ya da temiz büyük bir mağaza poşetine koyup öyle mi çantaya koyayım diyorum.. Hastane çantasına baya bir şeyler koymayı düşünüyorum ben o yüzden ufak boy tekerlekli valiz götürmeyi düşünüyorum açıkçası en rahatı o olacak. Her şeyi içinde olacak. Hem bana ait hem bebeğe ait şeyler. Ayrı ayrı yerleştiririm diyorum...
Bundan aldım canım trendyoldan gelince bunlara koyup valize koyacağım şimdi şifonyerinin bi çekmecesinde duruyor hastane çıkışları falanKıyafetleri yıkayıp ütüledikten sonra direk çantaya mı koyacaksınız? Ben evdeki bir çantayı kullanacağım ve acaba bohça gibi bir şey mi yapsam da içine mi koysam diyorum sonuçta çok steril olacak. Ya da temiz büyük bir mağaza poşetine koyup öyle mi çantaya koyayım diyorum.. Hastane çantasına baya bir şeyler koymayı düşünüyorum ben o yüzden ufak boy tekerlekli valiz götürmeyi düşünüyorum açıkçası en rahatı o olacak. Her şeyi içinde olacak. Hem bana ait hem bebeğe ait şeyler. Ayrı ayrı yerleştiririm diyorum...
Rabbim sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin canım. Rabbim analı babalı büyütsün kuzucuklarıArkadaşlar ben 33 haftalık doğum yaptım. Yavrularım küvezde. Hepinizden dua bekliyorum
Canım benim ilk dogumumda sezeryanla oldu belden uyusturuldum ve sonda takıldı ben sondayi istemedim aslında tamamen uyumak istiyordum doktorum ozaman sonda takilirken bebek anestezi ye daha çok maruz kalır ozaman belden uyusturalim dedi sırf sonda için son anda belden uyusturulmayi kabul ettim.Sonda takılıyor mu acaba? Hiç istemiyorum onu. Ağrılar için yürümek çok iyiymiş diye bende duymuştum.
Kızlar mutlaka kendinize bir yelek yada hırka koyun insan ameliyathaneden çıkınca çok üşüyor.Gogus ucu kremini de unutmayın koyun ne olur ne olmaz .ben koydumBende bugün hazırladım bebeğinkileri küçük hurç aldım ona koydum kıyafetlerini bir 10 lu hastane çıkışı iki tane beşli takım bir iki tanede patikli alt ve çıtçıtlı badilerden üç tane kundak bir tane nohut battaniye koydum yeter diye düşünüyorum ayrı bir çanta daha yaptım onada bez ıslak mendil temizleme pamuğu alt açma biberon emzik süt pompası aklıma gelenler kendimede lohusa seti çorap emzirme südyeni kullan at iç çamaşırı şimdilik hazır sayılır genede başka atladığım varsa söyleyin kızlar
Maşallah canım Allah kavuştursun yavrularına sen nasılsın bebişler nasılArkadaşlar ben 33 haftalık doğum yaptım. Yavrularım küvezde. Hepinizden dua bekliyorum
Canım Allah yardımcın olsun bebisleeine de güç kuvvet versin. bir an önce toparlanır çıkarsınız inşallahArkadaşlar ben 33 haftalık doğum yaptım. Yavrularım küvezde. Hepinizden dua bekliyorum
Canım benim ilk dogumumda sezeryanla oldu belden uyusturuldum ve sonda takıldı ben sondayi istemedim aslında tamamen uyumak istiyordum doktorum ozaman sonda takilirken bebek anestezi ye daha çok maruz kalır ozaman belden uyusturalim dedi sırf sonda için son anda belden uyusturulmayi kabul ettim.
Bundan aldım canım trendyoldan gelince bunlara koyup valize koyacağım şimdi şifonyerinin bi çekmecesinde duruyor hastane çıkışları falan
Ben bebeğinkileri küçük bir hurca koydum doğuma girerken giyeceklerinide ayrı bir bez çantaya koydum
Göremedim ki link yoktu. Yani görseli gördüm ama tam olarak adı ne bebek hurcu filan mı?
10 lu hastane çıkışındaki kundak iç beyaz zıbın alt üst takımı eldiveni şapkası çorapları 1 tane bez kumaştan torba gibi bez çantalardan ilk oğlumda annem diktirmişti ama o olmazsa herhangi bir çantaya konulur bunlar doğuma girerken istedikleriDoğuma girerken ne giyecek tam neler var o bez çantada? bir de bez çanta derken nasıl bir şey?
10 lu hastane çıkışındaki kundak iç beyaz zıbın alt üst takımı eldiveni şapkası çorapları 1 tane bez kumaştan torba gibi bez çantalardan ilk oğlumda annem diktirmişti ama o olmazsa herhangi bir çantaya konulur bunlar doğuma girerken istedikleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?