2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok korkma cnm muayene ede ede acilmaz. Kanama sebebini bulabildilermi. Stres yapma sakin. Sanci ne kadar cikti

Stres yapma cnm korkma da Allah’ın izniyle olsa da zor zamanlarımız geçti nasılsa bizi de haberdar et

Yok korkma cnm muayene ede ede acilmaz. Kanama sebebini bulabildilermi. Stres yapma sakin. Sanci ne kadar cikti
Bulamadılar ya makata bile baktılar yok kanama alanı yok açılma yok yok yok yani nerden geliyo bu kan doktor da anlamadı rahim ağzı boyum 16 mm düşmüş 28 di şükür açılman yok yoksa direk sezaryena alırdım dedi
Stres yapma cnm korkma da Allah’ın izniyle olsa da zor zamanlarımız geçti nasılsa bizi de haberdar et
Çok şükür canım şimdi serum taktılar yatıyorum bakalım

Canım nasılsın . Var mı bi gelişme gönlünü ferah tut . Her şey güzel olacak dualarımdasın

canım Allah yardımcın olsun inşallah ben bebeklerle ilgili bir kanama olduğunu düşünmüyorum.olsa zaten bi aksilik bulurlardı kesin.en hayırlısı neyse o olsun. korkma lütfen şu an doğsalar bile herşey yolunda gidecek.artık böyle düşün önemli olan senin ve bebeklerinin sağlıkla bu süreci bitirmeniz.

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben 33 haftalık doğum yaptım. Yavrularım küvezde. Hepinizden dua bekliyorum

Canım en kısa zamanda evinize gelirler inşallah.

Canım geçmiş olsun. İnşallah kanama durur. Doktorunun o kadar para alıp senin bu durumunda tatilde olmasıda garip bana göre..

Canım nasılsın . Var mı bi gelişme gönlünü ferah tut . Her şey güzel olacak dualarımdasın
Sabah 7 de çıktık hastaneden serum bitti kanamam yok bebekler de iyi şimdilik canım.
Amin canım Valla ben doktor ebe hemşire hiç birimiz anlamadık nerden geldi bu kan ama bütün tedbirler alındı çok şükür
Canım en kısa zamanda evinize gelirler inşallah.

Canım geçmiş olsun. İnşallah kanama durur. Doktorunun o kadar para alıp senin bu durumunda tatilde olmasıda garip bana göre..
Sağol canım . Evet durdu çok şükür gece orda durdurdular zaten kanamayı. Doktorum bugn dönüyor o doğum olsa acil uçakla gelecekti ama doğum olmadığı için diğer doktorlardan benim tercihim kimse o gelip bakıyor. Birşey diyemem ki kadın nerden bilsin gece 1 de kanamayla gideceğimi çok şükür birşey olmadı ya

İnsallah doğuma kadar başka sıkıntı olmaz canım.

Canım yaa inşallah hayırlısınla az kaldı artık rabbim 1 2hafta daha izin verir sağlıkla alır yavrularını evine gelirsin bu günleri hiç görmemiş gibi olursun

Emin ellerdesin ve hastaneye ulaşım kolay en önemlisi bu.. çok geçmiş olsun canım.

Kizlar bebeginiz baş aşağı döndüğünde hissetmismiydiniz ?
Benim ki geçen gittiğim de baş aşağı dönmüştü en son gittim tekrar yukarı çıkmıştı. Ama sanki şu bir haftadır tekrar döndü gibi çünkü baskıyla birlikte arada ağrı gibi bişi oluyor. Cuma günü kontrol var bakalım o zaman belli olur doğru mu hissetmişim

Insaallah donmustur evde resmen emekliyorum dönsun diye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…