2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İkinci kez sezeryan olacak arkadaşlar . İlk doğumunuzda kaç gün içinde toparlanıp ayaklandınız? Ben sezeryana karar verdim gibi de. Ama kafamda sorular var

İkinci kez sezeryan olacak arkadaşlar . İlk doğumunuzda kaç gün içinde toparlanıp ayaklandınız? Ben sezeryana karar verdim gibi de. Ama kafamda sorular var

Dün bi arkadaşıma gittim bebek görmeye. Pandemiden dolayı gitmeyi erteledim ama şehir değiştirecekleri için dayanamadım. Sezeryanla doğum yaptı, ilk 7 8 gün oturup kalkmak zordu dedi.

Dün bi arkadaşıma gittim bebek görmeye. Pandemiden dolayı gitmeyi erteledim ama şehir değiştirecekleri için dayanamadım. Sezeryanla doğum yaptı, ilk 7 8 gün oturup kalkmak zordu dedi.
Başka bir şey dedi mi ya ben farklı bir şehire gideceğim Doğum için bide evimden direk gideceğim arada bir buçuk saat var. Tehlikeye atmamak için sezeryana karar verdim ama normal Doğumdan daha çok korkutuyor gözümü

Bebekle ilgili sorun yoksa normal doğum yap derim sadece sancı çekeceksin o kısım zor sezaryen olup evine dönmek seni daha da zorlar dikişler vs. Tabi sen bilirsin ama son haftalarında yapacağın yere geçersin 38 den sonra falan mesela ya da 37 den sonra çok uzak değilse.

Baska dezevvantaji vatmi bu sezeryanin sen iyi arastirmissindir bazilari romatizma gibi agti yapiyor diyorlar. Daha benimki donmedi

Baska dezevvantaji vatmi bu sezeryanin sen iyi arastirmissindir bazilari romatizma gibi agti yapiyor diyorlar. Daha benimki donmedi
Valla ayaklanması zor diye biliyorum görümcem iki çocuğunda da sezeryan oldu Şuan öyle ağrısı sızısı hiç kalmadı sadece 2 gün baya zorlandı ayağa kalkmakta falan yavaş hareket ediyordu. 3. Gün banyosunu yaptı hatta biz dinlen dedik o yürüdü hep evin içinde yürümeden iyi olmam dedi Bir haftada eski haline çoktan dönmüştü. Bel ağrısı olmuştu ama ilk günden sonra o da geçmişti biraz bünye meselesi sanırım bir de acı eşiği ile alakalı diye düşünüyorum.
çevrem de çok sezeryan var sızlanan gördün mü dersen görmedim bi kaynanam sızlanıyor 23 sene olmuş olalı hala dikişlerim acıyo diyo doğrudur belki o zamanın şartlarına göre ama. 38 e kadar dönebilirmiş bebek 38 den sonra dönmezmiş zaten de belki daha döner senin ki

Insaallah doner 36dan sonra zor diyorlar 34 oldum ben

Aynen ben de farklı şehire gideceğim 2 saat kadar..

Keşke normal doğum yapsan sezeryan iğrenç bişeymiş dedi vallahi.

Insaallah doner 36dan sonra zor diyorlar 34 oldum ben

Benimki dönmüş dün kontrolde gördük. Kafası sol tarafın aşağısında ve asla sola yatırmıyor beni oraya yatınca başlıyor kıpranmaya ben de mecbur sağa yatıyorum. Doktor 45 derece açıyla da yatabilirsin dedi.

Benimkide sol tarafta yatıyor, sola dönük yatınca başlıyor kıpırdanmaya. Sağa yatıyorum bende hep.

Seninki coktan donmustur belkide canim. Daha yenimi döndu.?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…