- 27 Temmuz 2018
- 6.652
- 7.365
- 198
- 31
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #15.021
Valla 2 ay önce ki testimiz 24 milyondu, simdiki 100 bin çıktı. Keçi boynuzu kürü kullandı. Özünü kullanmadık, bakalım bu sefer kullanırım İnşallah
merhaba bana bugün iğne tedavisi başlandı ama vitamin vermedi bu şekilde tüp bebek tedavisine başlamış varmı? çoğu kişiye verilmiş vitamin anlamadım
teşekkür ederimVitaminin bir önemi yok. İğne hormon iğnesi sanırım. Doktorunuza güvenin.
Doktorunuza yinede asit folik sorun bana o verilmisti.teşekkür ederim
merhaba bana bugün iğne tedavisi başlandı ama vitamin vermedi bu şekilde tüp bebek tedavisine başlamış varmı? çoğu kişiye verilmiş vitamin anlamadım
İkinci kez sezeryan olacak arkadaşlar . İlk doğumunuzda kaç gün içinde toparlanıp ayaklandınız? Ben sezeryana karar verdim gibi de. Ama kafamda sorular var
Başka bir şey dedi miDün bi arkadaşıma gittim bebek görmeye. Pandemiden dolayı gitmeyi erteledim ama şehir değiştirecekleri için dayanamadım. Sezeryanla doğum yaptı, ilk 7 8 gün oturup kalkmak zordu dedi.
Bebekle ilgili sorun yoksa normal doğum yap derim sadece sancı çekeceksin o kısım zor sezaryen olup evine dönmek seni daha da zorlar dikişler vs. Tabi sen bilirsin ama son haftalarında yapacağın yere geçersin 38 den sonra falan mesela ya da 37 den sonra çok uzak değilse.Başka bir şey dedi miya ben farklı bir şehire gideceğim Doğum için bide evimden direk gideceğim arada bir buçuk saat var. Tehlikeye atmamak için sezeryana karar verdim ama normal Doğumdan daha çok korkutuyor gözümü
Baska dezevvantaji vatmi bu sezeryanin sen iyi arastirmissindir bazilari romatizma gibi agti yapiyor diyorlar. Daha benimki donmediBebekle ilgili sorun yoksa normal doğum yap derim sadece sancı çekeceksin o kısım zor sezaryen olup evine dönmek seni daha da zorlar dikişler vs. Tabi sen bilirsin ama son haftalarında yapacağın yere geçersin 38 den sonra falan mesela ya da 37 den sonra çok uzak değilse.
Valla ayaklanması zor diye biliyorum görümcem iki çocuğunda da sezeryan oldu Şuan öyle ağrısı sızısı hiç kalmadı sadece 2 gün baya zorlandı ayağa kalkmakta falan yavaş hareket ediyordu. 3. Gün banyosunu yaptı hatta biz dinlen dedik o yürüdü hep evin içinde yürümeden iyi olmam dedi Bir haftada eski haline çoktan dönmüştü. Bel ağrısı olmuştu ama ilk günden sonra o da geçmişti biraz bünye meselesi sanırım bir de acı eşiği ile alakalı diye düşünüyorum.Baska dezevvantaji vatmi bu sezeryanin sen iyi arastirmissindir bazilari romatizma gibi agti yapiyor diyorlar. Daha benimki donmedi
Insaallah doner 36dan sonra zor diyorlar 34 oldum benValla ayaklanması zor diye biliyorum görümcem iki çocuğunda da sezeryan oldu Şuan öyle ağrısı sızısı hiç kalmadı sadece 2 gün baya zorlandı ayağa kalkmakta falan yavaş hareket ediyordu. 3. Gün banyosunu yaptı hatta biz dinlen dedik o yürüdü hep evin içinde yürümeden iyi olmam dedi Bir haftada eski haline çoktan dönmüştü. Bel ağrısı olmuştu ama ilk günden sonra o da geçmişti biraz bünye meselesi sanırım bir de acı eşiği ile alakalı diye düşünüyorum.
çevrem de çok sezeryan var sızlanan gördün mü dersen görmedim bi kaynanam sızlanıyor 23 sene olmuş olalı hala dikişlerim acıyo diyo doğrudur belki o zamanın şartlarına göre ama. 38 e kadar dönebilirmiş bebek 38 den sonra dönmezmiş zaten de belki daha döner senin ki
teşekkür ederim içim rahatladıSadece folik asit verilmişti banada. Vitaminin bi önemi yok şu an. Hamile kalınca başladık çoğumuz vitaminlere.
Başka bir şey dedi miya ben farklı bir şehire gideceğim Doğum için bide evimden direk gideceğim arada bir buçuk saat var. Tehlikeye atmamak için sezeryana karar verdim ama normal Doğumdan daha çok korkutuyor gözümü
Keşke normal doğum yapsan sezeryan iğrenç bişeymiş dedi vallahi.Başka bir şey dedi miya ben farklı bir şehire gideceğim Doğum için bide evimden direk gideceğim arada bir buçuk saat var. Tehlikeye atmamak için sezeryana karar verdim ama normal Doğumdan daha çok korkutuyor gözümü
Insaallah doner 36dan sonra zor diyorlar 34 oldum ben
Benimkide sol tarafta yatıyor, sola dönük yatınca başlıyor kıpırdanmaya. Sağa yatıyorum bende hep.Benimki dönmüş dün kontrolde gördük. Kafası sol tarafın aşağısında ve asla sola yatırmıyor beni oraya yatınca başlıyor kıpranmaya ben de mecbur sağa yatıyorum. Doktor 45 derece açıyla da yatabilirsin dedi.
Seninki coktan donmustur belkide canim. Daha yenimi döndu.?Benimki dönmüş dün kontrolde gördük. Kafası sol tarafın aşağısında ve asla sola yatırmıyor beni oraya yatınca başlıyor kıpranmaya ben de mecbur sağa yatıyorum. Doktor 45 derece açıyla da yatabilirsin dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?