- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #15.061
Tabi ben öyle düşünüyorum yani ben güçlüymdür mesela acı eşiğim yüksektir evlatlarım yanımda olduktan sonra dayanırım geçer diye kendime teselli veriyorum. Sonuçta açık beyin ameliyatı değil
Ooo senin de baya iyi o zaman hsg ye zor diyorlar. Evet yumurta toplamada bende ohss olmuştum kimsenin haberi olmadığından işe dönmüştüm ve dediğin gibi kendi işimi kendim yapmıştım işten eve gelip yemek temizlik ne varsa aynen devam etmiştim. Onun için bence hallederiz bizBen rahim filmini anestezi almadan çektirmiştim, yumurta toplamada ohss olup yinede kendi işimi kendim yapmıştım.
Aynen bu pandemi döneminde belirsizlik en kötüsü . Hakkımızda hayırlısı olsunGönül ister ki suda doğum yapacak ve normal doğum yapacak hem modern hem pastoral koşullara sahip olalım. Ancak hem dönem kötü hem hayatlarımız yeteri kadar zor...Koşullarımın normal doğum için uygun olduğunu düşünmüyorum. Risk ve belirsizlik kaldıracak vaziyette değilim açıkçası... Şu an 39. haftada sezeryan istiyorum. Elbette sancım erken olursa o zaman bilemem... Planlı ve yarı planlı sezeryan var. Birincisi hiç belirtin olmadan haftanın belirlenip bebeğin alınması. İkincisi suyun geldikten sonra (yani bebek gelmeye karar verdikten sonra) yapılan sezeryan.
Ben rahim filmini anestezi almadan çektirmiştim, yumurta toplamada ohss olup yinede kendi işimi kendim yapmıştım.
Benim toparlanma sürecim çok rahattı epidural sezaryen olmuştum ne acı ne ağrı hiç bişey hissetmedim dikişli bölgemde :) ameliyat olduğum akşam yürüyodum sadece bacağımda çok hafif uyuşukluk vardı epiduralden dolayıİkinci kez sezeryan olacak arkadaşlar . İlk doğumunuzda kaç gün içinde toparlanıp ayaklandınız? Ben sezeryana karar verdim gibi de. Ama kafamda sorular var
ben hem histereskopi hem rahim filmini anestezi olmadan hallettimOoo senin de baya iyi o zaman hsg ye zor diyorlar. Evet yumurta toplamada bende ohss olmuştum kimsenin haberi olmadığından işe dönmüştüm ve dediğin gibi kendi işimi kendim yapmıştım işten eve gelip yemek temizlik ne varsa aynen devam etmiştim. Onun için bence hallederiz biz
ben bir kere hıçkırığını hissettim ondada 1 dk falan sürdü canım.dediğin gibi dışardanda hissedilen ritmik bir atış şeklindeydi.kalp atışı değildir bencede.demekki uzun sürdü hıçkırığıKizlar bu hickirik kac dk surebilio. Hickirik die dusundum. Ritmik atış var ama 5 dkdir var suan hickirik olabilir mi. Hareket sanmiorum ya cunki baya ritimli. Kalp atisi dgldir herhal
Hickiri biraz daha asadan yanda hissetim. Bu kafasi ordami demek sence ??ben bir kere hıçkırığını hissettim ondada 1 dk falan sürdü canım.dediğin gibi dışardanda hissedilen ritmik bir atış şeklindeydi.kalp atışı değildir bencede.demekki uzun sürdü hıçkırığı
ben hem histereskopi hem rahim filmini anestezi olmadan hallettimçok gözüm korkmuştu ama ben dayanırım dedim.evet canım yandımı yandı ama gıkımı çıkarmadım hele perde ameliyatından 3 gün sonra çektiğim bir ağrı ve kanamam oldu ki annem seni ilk kez öyle gördüm yüzün kireç gibiydi dedi.biz kadınlar gerçekten güçlüyüz helede bu içimizde taşıdığımız minik canlar bizi dahada güçlü yaptı❤
ben de aynı şekilde sol altta hissetmiştim.en son ultrasonda doktor kafasının orda olduğunu söylemişti.o yüzden ben kafasının hala orda olduğunu düşünmüştümHickiri biraz daha asadan yanda hissetim. Bu kafasi ordami demek sence ??
Ondan beri kontrole gitmedn mi cnm. Dondumu bilmiyormusunben de aynı şekilde sol altta hissetmiştim.en son ultrasonda doktor kafasının orda olduğunu söylemişti.o yüzden ben kafasının hala orda olduğunu düşünmüştüm
olabilir canım herkes her acıya katlanabilecek diye birşey yok.acı çekmeyi kimse sevmez.ben dayanabileceğime inandığım için tercih etmedim anestezi.birde lisedeyken koltuk altımda ceviz büyüklüğünde bir apse olmuştu.ilaçla dağılmadı.en son acısına dayanamadım acile gittik.ve koltuk altı uyuşmuyor deyip o apseyi beni bağırta bağırta kesip içini boşaltmışlardı. böyle şeylerde hep o an aklıma gelir ve o acıdan ne kadar fazla olabilirki der cesaretlenirimBen direk aneztesiciyim galiba.. rahim filminde ufak bir bartolin kisti ameliyatım olmuştu hepsinde sedasyon istedim. bir kürtajım var. bayılıp ayılmakta zorlanmıyorum hiç de acı çekmeyi sevmiyorum sanırım
iki hafta önceydi en son kontrolüm canım.baş geliş dedi doktor. önümüzdeki pazartesi tekrar gideceğim bakalım hala baş aşağıdamı.Ondan beri kontrole gitmedn mi cnm. Dondumu bilmiyormusun
Ooo senin de baya iyi o zaman hsg ye zor diyorlar. Evet yumurta toplamada bende ohss olmuştum kimsenin haberi olmadığından işe dönmüştüm ve dediğin gibi kendi işimi kendim yapmıştım işten eve gelip yemek temizlik ne varsa aynen devam etmiştim. Onun için bence hallederiz biz
İnşallah canım.Aynen ya bende anestezi almadan çektirdik aşı eşiğimde yüksek . İnşaallah hayırlısı ile atlatırız yavrularımızı kucağımıza alırız ❤
ben ameliyat olduğumda aynı odada biri ohss den dolayı yatıyordu.ve çok ağrısı oluyordu.o da çok ağrılı bir durum.ağrı kesici yapılmadan dayanamıyordu.gerçekten iyi dayanmışsınız sizdeBende yumurta toplamadan geldiğim gün kardeşim okul için şehir dışına gidecekti sıvı birikmesi vardı karnım şişmişti ama kardeşim yolda acıkır diye ona poğaça yapmıştım otogara götürüp yolcu etmiştim. Canım yanıyordu ama halletmiştim. Düşük yapmakta zor derler, ben evde düşük yaptım hastaneye parça kalmış mı diye kontrole gitmiştim.
İnşallah canım.
Böyle iyi geçenleri duyunca cesaretim artıyorBenim toparlanma sürecim çok rahattı epidural sezaryen olmuştum ne acı ne ağrı hiç bişey hissetmedim dikişli bölgemde :) ameliyat olduğum akşam yürüyodum sadece bacağımda çok hafif uyuşukluk vardı epiduralden dolayı
Ay maşallah sana senin de acı eşiğin çok yüksek belli ki.. minik canlarımız iyi olsunda gerisinin hiç önemi yokben hem histereskopi hem rahim filmini anestezi olmadan hallettimçok gözüm korkmuştu ama ben dayanırım dedim.evet canım yandımı yandı ama gıkımı çıkarmadım hele perde ameliyatından 3 gün sonra çektiğim bir ağrı ve kanamam oldu ki annem seni ilk kez öyle gördüm yüzün kireç gibiydi dedi.biz kadınlar gerçekten güçlüyüz helede bu içimizde taşıdığımız minik canlar bizi dahada güçlü yaptı❤
Maşallah sana. Onun için işte hiç tedirgin olma canım abartılacak bir durum yok bence tabi ki normal doğum en güzeli ama olmazsa da şuan ki şartlar çok güzel herşeyi hallederiz evellahBende yumurta toplamadan geldiğim gün kardeşim okul için şehir dışına gidecekti sıvı birikmesi vardı karnım şişmişti ama kardeşim yolda acıkır diye ona poğaça yapmıştım otogara götürüp yolcu etmiştim. Canım yanıyordu ama halletmiştim. Düşük yapmakta zor derler, ben evde düşük yaptım hastaneye parça kalmış mı diye kontrole gitmiştim.
İnşallah canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?