2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar bu arada Memorial'de doğum düşünenler hemşireye bir şey vermemize gerek yok bebeği kendileri hediye ettikleri takım ile giydirip getiriyorlarmış.

Ben rahim filmini anestezi almadan çektirmiştim, yumurta toplamada ohss olup yinede kendi işimi kendim yapmıştım.

Ben rahim filmini anestezi almadan çektirmiştim, yumurta toplamada ohss olup yinede kendi işimi kendim yapmıştım.
Ooo senin de baya iyi o zaman hsg ye zor diyorlar. Evet yumurta toplamada bende ohss olmuştum kimsenin haberi olmadığından işe dönmüştüm ve dediğin gibi kendi işimi kendim yapmıştım işten eve gelip yemek temizlik ne varsa aynen devam etmiştim. Onun için bence hallederiz biz

Aynen bu pandemi döneminde belirsizlik en kötüsü . Hakkımızda hayırlısı olsun

Aynen ya bende anestezi almadan çektirdik aşı eşiğimde yüksek . İnşaallah hayırlısı ile atlatırız yavrularımızı kucağımıza alırız

Biz bu minnoşlara kavuşmak için çoook uzun yollardan geldik çok şeyler atlattık çok acılar çektik fiziksel ve psikolojik olarak. O yüzden sezaryen olsak bile ben eminim ki bu da neymiş ki diyeceğiz çünkü gerçekten biz güçlü anneleriz onu da atlatırız inşallah tabi gönlüm hep normal doğumdan yana o da ayrı rabbim Hakkımız da hangisi güzel hangisi hayırlısıysa onu versin inşallah Çok şükür bugünlerimize daha düne kadar belirti ararken şimdi nasıl doğurucaz diye konuşuyoruz

İkinci kez sezeryan olacak arkadaşlar . İlk doğumunuzda kaç gün içinde toparlanıp ayaklandınız? Ben sezeryana karar verdim gibi de. Ama kafamda sorular var
Benim toparlanma sürecim çok rahattı epidural sezaryen olmuştum ne acı ne ağrı hiç bişey hissetmedim dikişli bölgemde :) ameliyat olduğum akşam yürüyodum sadece bacağımda çok hafif uyuşukluk vardı epiduralden dolayı

Kizlar bu hickirik kac dk surebilio. Hickirik die dusundum. Ritmik atış var ama 5 dkdir var suan hickirik olabilir mi. Hareket sanmiorum ya cunki baya ritimli. Kalp atisi dgldir herhal

ben hem histereskopi hem rahim filmini anestezi olmadan hallettim çok gözüm korkmuştu ama ben dayanırım dedim.evet canım yandımı yandı ama gıkımı çıkarmadım hele perde ameliyatından 3 gün sonra çektiğim bir ağrı ve kanamam oldu ki annem seni ilk kez öyle gördüm yüzün kireç gibiydi dedi.biz kadınlar gerçekten güçlüyüzhelede bu içimizde taşıdığımız minik canlar bizi dahada güçlü yaptı❤

Kizlar bu hickirik kac dk surebilio. Hickirik die dusundum. Ritmik atış var ama 5 dkdir var suan hickirik olabilir mi. Hareket sanmiorum ya cunki baya ritimli. Kalp atisi dgldir herhal
ben bir kere hıçkırığını hissettim ondada 1 dk falan sürdü canım.dediğin gibi dışardanda hissedilen ritmik bir atış şeklindeydi.kalp atışı değildir bencede.demekki uzun sürdü hıçkırığı

Hickiri biraz daha asadan yanda hissetim. Bu kafasi ordami demek sence ??

Ben direk aneztesiciyim galiba.. rahim filminde ufak bir bartolin kisti ameliyatım olmuştu hepsinde sedasyon istedim. bir kürtajım var. bayılıp ayılmakta zorlanmıyorum hiç de acı çekmeyi sevmiyorum sanırım

Ben direk aneztesiciyim galiba.. rahim filminde ufak bir bartolin kisti ameliyatım olmuştu hepsinde sedasyon istedim. bir kürtajım var. bayılıp ayılmakta zorlanmıyorum hiç de acı çekmeyi sevmiyorum sanırım
olabilir canım herkes her acıya katlanabilecek diye birşey yok.acı çekmeyi kimse sevmez.ben dayanabileceğime inandığım için tercih etmedim anestezi.birde lisedeyken koltuk altımda ceviz büyüklüğünde bir apse olmuştu.ilaçla dağılmadı.en son acısına dayanamadım acile gittik.ve koltuk altı uyuşmuyor deyip o apseyi beni bağırta bağırta kesip içini boşaltmışlardı. böyle şeylerde hep o an aklıma gelir ve o acıdan ne kadar fazla olabilirki der cesaretlenirim galiba benim acı eşiğim ondan sonra yükseldi

Bende yumurta toplamadan geldiğim gün kardeşim okul için şehir dışına gidecekti sıvı birikmesi vardı karnım şişmişti ama kardeşim yolda acıkır diye ona poğaça yapmıştım otogara götürüp yolcu etmiştim. Canım yanıyordu ama halletmiştim. Düşük yapmakta zor derler, ben evde düşük yaptım hastaneye parça kalmış mı diye kontrole gitmiştim.

Aynen ya bende anestezi almadan çektirdik aşı eşiğimde yüksek . İnşaallah hayırlısı ile atlatırız yavrularımızı kucağımıza alırız ❤
İnşallah canım.

ben ameliyat olduğumda aynı odada biri ohss den dolayı yatıyordu.ve çok ağrısı oluyordu.o da çok ağrılı bir durum.ağrı kesici yapılmadan dayanamıyordu.gerçekten iyi dayanmışsınız sizde

Böyle iyi geçenleri duyunca cesaretim artıyor Darısı ikinciye inşaallah oda öyle rahat ve güzel geçer

Ay maşallah sana senin de acı eşiğin çok yüksek belli ki.. minik canlarımız iyi olsunda gerisinin hiç önemi yok
Maşallah sana. Onun için işte hiç tedirgin olma canım abartılacak bir durum yok bence tabi ki normal doğum en güzeli ama olmazsa da şuan ki şartlar çok güzel herşeyi hallederiz evellah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…