- 26 Ocak 2020
- 753
- 758
- 23
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #15.041
Ya çok şükür bebekle ilgili problem yok. Ama üç doktor da tüp bebek olduğu için sezeryan Doğum Öneriyoruz diyorlar bide üzerine yol da olunca sezeryan mı olsam diye düşündümBebekle ilgili sorun yoksa normal doğum yap derim sadece sancı çekeceksin o kısım zor sezaryen olup evine dönmek seni daha da zorlar dikişler vs. Tabi sen bilirsin ama son haftalarında yapacağın yere geçersin 38 den sonra falan mesela ya da 37 den sonra çok uzak değilse.
Peki sen Doğumu nasıl düşünüyorsun ya da doktorun bir şey dedi miAynen ben de farklı şehire gideceğim 2 saat kadar..
Keşke normal doğum yapsan sezeryan iğrenç bişeymiş dedi vallahi.
Ya hamile birine çok güzel destek olmuşçok kararsızım bu konu da ya
Ay neden igrenc korkutmayin beniKeşke normal doğum yapsan sezeryan iğrenç bişeymiş dedi vallahi.
Ya anlamiyorum neden tup bebekte sezeryan. Normal hamileyle ne farkimiz varYa çok şükür bebekle ilgili problem yok. Ama üç doktor da tüp bebek olduğu için sezeryan Doğum Öneriyoruz diyorlar bide üzerine yol da olunca sezeryan mı olsam diye düşündüm
Peki sen Doğumu nasıl düşünüyorsun ya da doktorun bir şey dedi mi
Ay neden igrenc korkutmayin beni
Hic sezeryan istemiyorum ama bu gidisle bendede o gozukuyorSezeryan yapılırken çok kolay sonrası kötü dedi. Ben normal doğumu doğum bitince ağrı acıda çok aza iniyor diye istiyordum. Sezeryan sonrası oturup kalkmak zor oluyor diyor herkes. Benim kuzenimde sezeryan oldu, tam olarak dik durup yürümem 1 ayımı aldı demişti.
Yani o belli olmaz 28 de döner tam doğuma gidersin geri makat duruşunu alır bi kere dönünce illa kafa aşağıda doğuma kadar kalmıyor ki çok var öyle 2 gün önce bakmışlar doğum pozisyonu doğuma gidecek makat pozisyonu. Onun için dönmezse de korkma ilk biz değiliz sezeryan olacak sonda biz olmayacağız sonuçta :)Insaallah doner 36dan sonra zor diyorlar 34 oldum ben
Yani tüp bebekle bence sezeryanın alakası yok Diye düşünüyorum ama tabi doktorun daha iyi bilir benim ikiz olmasaydı ben normal doğumda ısrarcı olurdum gerçekten yol gidecek olman risk oluşturabilir yalnızYa çok şükür bebekle ilgili problem yok. Ama üç doktor da tüp bebek olduğu için sezeryan Doğum Öneriyoruz diyorlar bide üzerine yol da olunca sezeryan mı olsam diye düşündüm
O kişiye göre değişiyor canım haftasına kalmadan benim görümcem normale döndü hem de ikinci sezeryanıydıSezeryan yapılırken çok kolay sonrası kötü dedi. Ben normal doğumu doğum bitince ağrı acıda çok aza iniyor diye istiyordum. Sezeryan sonrası oturup kalkmak zor oluyor diyor herkes. Benim kuzenimde sezeryan oldu, tam olarak dik durup yürümem 1 ayımı aldı demişti.
Ya orasi oyle cnm. Bende doktorun dedigni diyorum. 36dan sonra genelde donmez diyor. Istisnalar tabikide varYani o belli olmaz 28 de döner tam doğuma gidersin geri makat duruşunu alır bi kere dönünce illa kafa aşağıda doğuma kadar kalmıyor ki çok var öyle 2 gün önce bakmışlar doğum pozisyonu doğuma gidecek makat pozisyonu. Onun için dönmezse de korkma ilk biz değiliz sezeryan olacak sonda biz olmayacağız sonuçta :)
Yani tüp bebekle bence sezeryanın alakası yok Diye düşünüyorum ama tabi doktorun daha iyi bilir benim ikiz olmasaydı ben normal doğumda ısrarcı olurdum gerçekten yol gidecek olman risk oluşturabilir yalnız
Ay ne guzelll masaallahO kişiye göre değişiyor canım haftasına kalmadan benim görümcem normale döndü hem de ikinci sezeryanıydı
Korkma sen olacağı varsa sağlıklı olsun önemli olan o sezeryan olsun dünyanın sonu değil ki. Biraz ameliyat acısı çekmiş olacaksın bebekle ilgili başka hiç bir sorun olmayacak sonuçtaYa orasi oyle cnm. Bende doktorun dedigni diyorum. 36dan sonra genelde donmez diyor. Istisnalar tabikide var
Tabi canım dedim ya o kişiye bağlı biraz acı eşiğine bağlı bir durum benceAy ne guzelll masaallah
Evet canim hayirlisi olsun bakalim en onemlisi bebek . Hakkimizda hayirlisi olsunKorkma sen olacağı varsa sağlıklı olsun önemli olan o sezeryan olsun dünyanın sonu değil ki. Biraz ameliyat acısı çekmiş olacaksın bebekle ilgili başka hiç bir sorun olmayacak sonuçta
Benimde oğlan önden gittiği için sezeryan gibi duruyor. Bebekler sağlıklı olsunda gerisi bi şekilde geçer.Hic sezeryan istemiyorum ama bu gidisle bendede o gozukuyor
O kişiye göre değişiyor canım haftasına kalmadan benim görümcem normale döndü hem de ikinci sezeryanıydı
Öyle canım hayırlısı inşallah gönlüne göre olur herşeyEvet canim hayirlisi olsun bakalim en onemlisi bebek . Hakkimizda hayirlisi olsun
Tabi ben öyle düşünüyorum yani ben güçlüymdür mesela acı eşiğim yüksektir evlatlarım yanımda olduktan sonra dayanırım geçer diye kendime teselli veriyorum. Sonuçta açık beyin ameliyatı değilBenimde oğlan önden gittiği için sezeryan gibi duruyor. Bebekler sağlıklı olsunda gerisi bi şekilde geçer.
Evet kimi çabuk toparlıyormuş. Arkadaşım senin bünyen benden sağlam senin daha iyi geçer diye teselli etti zaten.
Cok guzel moral vallah. Dogru diyon acik beyin amelyati degilTabi ben öyle düşünüyorum yani ben güçlüymdür mesela acı eşiğim yüksektir evlatlarım yanımda olduktan sonra dayanırım geçer diye kendime teselli veriyorum. Sonuçta açık beyin ameliyatı değil
Valla ya öyle teselli edin kendinizi ayolCok guzel moral vallah. Dogru diyon acik beyin amelyati degil
Ya çok şükür bebekle ilgili problem yok. Ama üç doktor da tüp bebek olduğu için sezeryan Doğum Öneriyoruz diyorlar bide üzerine yol da olunca sezeryan mı olsam diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?