2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya çok şükür bebekle ilgili problem yok. Ama üç doktor da tüp bebek olduğu için sezeryan Doğum Öneriyoruz diyorlar bide üzerine yol da olunca sezeryan mı olsam diye düşündüm
Aynen ben de farklı şehire gideceğim 2 saat kadar..
Peki sen Doğumu nasıl düşünüyorsun ya da doktorun bir şey dedi mi

Ya anlamiyorum neden tup bebekte sezeryan. Normal hamileyle ne farkimiz var

Ay neden igrenc korkutmayin beni

Sezeryan yapılırken çok kolay sonrası kötü dedi. Ben normal doğumu doğum bitince ağrı acıda çok aza iniyor diye istiyordum. Sezeryan sonrası oturup kalkmak zor oluyor diyor herkes. Benim kuzenimde sezeryan oldu, tam olarak dik durup yürümem 1 ayımı aldı demişti.

Hic sezeryan istemiyorum ama bu gidisle bendede o gozukuyor

Insaallah doner 36dan sonra zor diyorlar 34 oldum ben
Yani o belli olmaz 28 de döner tam doğuma gidersin geri makat duruşunu alır bi kere dönünce illa kafa aşağıda doğuma kadar kalmıyor ki çok var öyle 2 gün önce bakmışlar doğum pozisyonu doğuma gidecek makat pozisyonu. Onun için dönmezse de korkma ilk biz değiliz sezeryan olacak sonda biz olmayacağız sonuçta :)
Yani tüp bebekle bence sezeryanın alakası yok Diye düşünüyorum ama tabi doktorun daha iyi bilir benim ikiz olmasaydı ben normal doğumda ısrarcı olurdum gerçekten yol gidecek olman risk oluşturabilir yalnız

O kişiye göre değişiyor canım haftasına kalmadan benim görümcem normale döndü hem de ikinci sezeryanıydı

Ya orasi oyle cnm. Bende doktorun dedigni diyorum. 36dan sonra genelde donmez diyor. Istisnalar tabikide var

Ya orasi oyle cnm. Bende doktorun dedigni diyorum. 36dan sonra genelde donmez diyor. Istisnalar tabikide var
Korkma sen olacağı varsa sağlıklı olsun önemli olan o sezeryan olsun dünyanın sonu değil ki. Biraz ameliyat acısı çekmiş olacaksın bebekle ilgili başka hiç bir sorun olmayacak sonuçta

Korkma sen olacağı varsa sağlıklı olsun önemli olan o sezeryan olsun dünyanın sonu değil ki. Biraz ameliyat acısı çekmiş olacaksın bebekle ilgili başka hiç bir sorun olmayacak sonuçta
Evet canim hayirlisi olsun bakalim en onemlisi bebek . Hakkimizda hayirlisi olsun

Hic sezeryan istemiyorum ama bu gidisle bendede o gozukuyor
Benimde oğlan önden gittiği için sezeryan gibi duruyor. Bebekler sağlıklı olsunda gerisi bi şekilde geçer.

O kişiye göre değişiyor canım haftasına kalmadan benim görümcem normale döndü hem de ikinci sezeryanıydı

Evet kimi çabuk toparlıyormuş. Arkadaşım senin bünyen benden sağlam senin daha iyi geçer diye teselli etti zaten.

Tabi ben öyle düşünüyorum yani ben güçlüymdür mesela acı eşiğim yüksektir evlatlarım yanımda olduktan sonra dayanırım geçer diye kendime teselli veriyorum. Sonuçta açık beyin ameliyatı değil

Cok guzel moral vallah. Dogru diyon acik beyin amelyati degil

Cok guzel moral vallah. Dogru diyon acik beyin amelyati degil
Valla ya öyle teselli edin kendinizi ayol ben öyle diyorum kendi kendime millet Allah korusun kanser ameliyatından çıkıyor 12 13 saat kalp ameliyatı oluyor yarım saatlik ameliyat için sonucunda bebeklerimize kavuşmak var ❤

Gönül ister ki suda doğum yapacak ve normal doğum yapacak hem modern hem pastoral koşullara sahip olalım. Ancak hem dönem kötü hem hayatlarımız yeteri kadar zor...Koşullarımın normal doğum için uygun olduğunu düşünmüyorum. Risk ve belirsizlik kaldıracak vaziyette değilim açıkçası... Şu an 39. haftada sezeryan istiyorum. Elbette sancım erken olursa o zaman bilemem... Planlı ve yarı planlı sezeryan var. Birincisi hiç belirtin olmadan haftanın belirlenip bebeğin alınması. İkincisi suyun geldikten sonra (yani bebek gelmeye karar verdikten sonra) yapılan sezeryan.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…