2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hickiri biraz daha asadan yanda hissetim. Bu kafasi ordami demek sence ??
Canım bebek hıçkırdığında kendisi vücut olarak hareket ediyor kafadan kaynaklı olduğunu sanmam benim ikisi de başı vajinam da ama göbek deliği üstünde oluyor o ritmik hareket

iki hafta önceydi en son kontrolüm canım.baş geliş dedi doktor. önümüzdeki pazartesi tekrar gideceğim bakalım hala baş aşağıdamı.
Insaallah oyledir cnm. En guzeli normal dogum. Zipir gibi kalkiyosun yerinden hic bisey olmamis gibi. Rabbim herseyin.hayirlisini versin. Benimki resmen suan beli dgl

ben ameliyat olduğumda aynı odada biri ohss den dolayı yatıyordu.ve çok ağrısı oluyordu.o da çok ağrılı bir durum.ağrı kesici yapılmadan dayanamıyordu.gerçekten iyi dayanmışsınız sizde

Bana sıvı birikmesi 5 günde geçer diye taze transfer yaptılar, transfer yapılacak diyede ağrı kesici yapılmadı parol içebilirsin sadece dediler. Başa gelen çekiliyor canım işte. Sende neler atlatmışsın geçmiş gitmiş.

Maşallah sana. Onun için işte hiç tedirgin olma canım abartılacak bir durum yok bence tabi ki normal doğum en güzeli ama olmazsa da şuan ki şartlar çok güzel herşeyi hallederiz evellah

İnşallah canım. Evlatlarımızdan önemli değil hiç bişey.

Kızlar benimde ikinci sezeryan olacak ilk dogumumda pazartesi günü verilmişti ama kızım duramadi cumartesi gecesi bel ağrısıyla hastaneye gittim çok yüksek sancı çıktı ama ben sadece bel ağrısı hissediyordum annemler zorlamasa doktora bile gitmezdim gidince direk doktorumu arayıp çağırmışlar hemen doğuma aldılar.Bel ağrısı çok önemli dikkat edin.hastanede bolca yürüdüm doğumdan sonra ama benim dikiş yerlerim çok ağrıdı iki üç gün yatıp dogrulurken çok zorlandım ama dördüncü gün daha iyiydim kalkıp yemek bile yaptım ama toparlanması bir hafta sürüyor.Eltim mesela bir ay şiddetli baş ağrısı çekmiş bebeğiyle ilgilenememis bende hiç baş ağrısı olmadı inşallah hiç birimiz de hiç ağrı sızı olmadan kurtuluruz

Insaallah oyledir cnm. En guzeli normal dogum. Zipir gibi kalkiyosun yerinden hic bisey olmamis gibi. Rabbim herseyin.hayirlisini versin. Benimki resmen suan beli dgl
en başlarda hep normal doğum olsun deyip duruyordum.şu anda tabiki normal doğumun en iyisi olduğunu düşünüyorum ama son zamanlarda ikimizde sağ salim kurtulalım,yavrumu sağlıkla kucağına alayımda nasıl doğarsa doğsun diyorum

aynen canım hepimiz neler atlatmışız ama hepsi geçti gitti.unutuyor insan zamanla.bide tüp bebek fikri kafama düştüğünden beri ne derlerse aman bir an önce olsun da tedavim başlasın derdindeydim.beklemek dışında hiç hiç birşey zor gelmedi.eminim sizlerdede aynısı olmuştur.şimdiki beklemek beklemelerin en güzeli

Son düzenleme:
kesinlikle.kuzularımız iyi olsun,onları sağlıkla kucaklayıp mis kokularını içimize çekmek nasip olsun yeterki.herşeye değerler

Orasi oyle canim. Bende 1 tane yavru daha var. Onunda bakimi var zorlanmaktan korkuyorum. Gerci sukurki kv var

Hadi ya tuh bende sevindim yavas yavas donuyor diye
İnşallah dönmüştür canım. Ama bence çok strese girme dönerse de dönemzse de sağlıkla gelsin yeter
Aynen öyle canım
kesinlikle.kuzularımız iyi olsun,onları sağlıkla kucaklayıp mis kokularını içimize çekmek nasip olsun yeterki.herşeye değerler
Evet bence de onların sağlığı da bizim sağlığımız da iyi olsun rabbim hayırlı ağrısız doğumlar nasip etsin hepimize bu günleri gördük ya çok şükür bin şükür

Orasi oyle canim. Bende 1 tane yavru daha var. Onunda bakimi var zorlanmaktan korkuyorum. Gerci sukurki kv var
Canım halledilir tedirgin olma benim görümcemin 1.5 yaşındaydı ilk kızı ve 20. Günde evlerine döndüler gurbette kimsesi yok kv falan yatalak onun. Rabbim sağlık versin halledilir sezeryan olunca hep yatacaksın diye birşey yok ki

Ömrümün en güzel beklemesi tabiki bu.

Böyle iyi geçenleri duyunca cesaretim artıyor ☺ Darısı ikinciye inşaallah oda öyle rahat ve güzel geçer
Hiç korkma canım bi şekilde doğuyolar ve toparlanıyosun önemli olan senin ve bebeğin sağlığı :) özelde mi doğurmayı düşünüyosun

Canim sizin orda sezeryan cok oluyo. Bizim burda cok olmuyor. 5 kiloysada cocuk normal dogum oluyor.
Bana bile sezeryan onermiyorlar. Ben gelin guvey oluyorum. Elimizle cevirelim diyorlar. Onuda ben istemiyorum. Simdi telefonda ebe kadinla randevum vardi goruntulu konustuk.
"Biliyorum elleriyle dondermelerinde kotu tecube edindin ama kesinlikle bir kez daha dene" dedi...
Benim.ilk kizimda donmemisti elleriyle cevirmislerdi. Coooook acimisti

sende haklısın canım tabide en azından yardım edecek biri var yanında bak.hayırlısı olsun diyelim
Insaallah cnm ya. Bidr bastan beri hic sezeryan fikri aklimda yoktu. O yuzden biraz tedirginim. Etrafimda yaptirmis biride yok. Siz daha bilgilisiniz bu konuda.
Burda ikizlere bile normal dogum oluyor

Haklısın canım burda olsa herşey daha kolay olur sizin oralar sevmiyor sezeryanı ama bu zorunlu sezeryan. O yaptıklarını ben tehlikeli buluyorum bana göre yani tehlikeli o anda bi komplikasyon gelişebilir Allah korusun kordon dolanabilir kalp atışı zayıflayabilir bunları nasıl göze alabiliyorlar ki

Insaallah cnm ya. Bidr bastan beri hic sezeryan fikri aklimda yoktu. O yuzden biraz tedirginim. Etrafimda yaptirmis biride yok. Siz daha bilgilisiniz bu konuda.
Burda ikizlere bile normal dogum oluyor
burda genelde özel hastaneler sezeryan tercih edebiliyor.devlet hastanesinde öncelikle normal doğum tercih ediliyor.ama her hangi bir risk durumu varsa özelde olsa devlette olsa sezeryan oluyor.bide devlette ben sezeryan istiyorum gibi bi lüksün yok.illa sezeryan olmak istersen özele gideceksin

Simdi ebe kadinada dedim bende sen gibi korktugumu, istemedigimi. Sakin hemen hyr deme diyor. Cok alisik belcika bu uygulamads cok iyilermis. Denememi istiyor. Ultrasondan 3 doktor bakip uyguluyor dedi. Hosuna gitmese durun yapmayin dersin dedi. Secim senin dedi. Aklimi gene kurcaladi iste

Valla istediği kadar iyi olsun asla istemezdim o an ki acının önemi yok o dayanılır önemli olan bebeğe birşey olması o anda kalbi bile durabilir. Allah korusun. İstemediğini söyle bence Tekrar ama tercih senin gene de

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…