- 30 Kasım 2013
- 3.840
- 4.918
- 158
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #15.101
Allah korusun cnm oyle bi risk soylemediler. Ben gene sorarim tabi.Valla istediği kadar iyi olsun asla istemezdim o an ki acının önemi yok o dayanılır önemli olan bebeğe birşey olması o anda kalbi bile durabilir. Allah korusun. İstemediğini söyle bence Tekrar ama tercih senin gene de
Bi dene istersen bunları canım belki kontrole gidene kadar işe yararAllah korusun cnm oyle bi risk soylemediler. Ben gene sorarim tabi.
Aynen canım bebişlerin ve bizim sağlığımız her şeyden önemli . Evet özel hastane de olacak. Bulunduğum şehir de özel hastane yok en yakın ve iyi olduğunu duyduğum hastaneye gidiyorum. İnşaallah her şey yolunda gider çok heyecanlı ve stresliyimHiç korkma canım bi şekilde doğuyolar ve toparlanıyosun önemli olan senin ve bebeğin sağlığı :) özelde mi doğurmayı düşünüyosun
DeniyorumBi dene istersen bunları canım belki kontrole gidene kadar işe yarar
Allah kabul etsin canımDeniyorumsagol cnm. Bide insikak suresi okuyorum secde ayeti var icinde. Bebege dondermeye faydaliymis
Hamilelikte okumak iyi zaten ama donmeyen bebekler icinde okunuyorAllah kabul etsin canımKız ben onu her gece okuyorum ondan mı döndüler töbe töbe
Hadi inşallah Allah kabul etsin de kontrolde dönmüş olsun ne zaman gideceksin kontroleHamilelikte okumak iyi zaten ama donmeyen bebekler icinde okunuyor
36 haftalikken. 3 eylulHadi inşallah Allah kabul etsin de kontrolde dönmüş olsun ne zaman gideceksin kontrole
Tüp bebek olması normal doğuma engel değil, yanlış bilgilendirmeyelim kimseyi. Annenin yaşı, tansiyon ve diyabet problemi ve tüp bebek tedavisi için yapılan operasyonlar sezaryene yönlendirilmesine neden olabilir.Ya çok şükür bebekle ilgili problem yok. Ama üç doktor da tüp bebek olduğu için sezeryan Doğum Öneriyoruz diyorlar bide üzerine yol da olunca sezeryan mı olsam diye düşündüm
Peki sen Doğumu nasıl düşünüyorsun ya da doktorun bir şey dedi mi
Ben iki gün hastanede yattım 2 günde evde sonrasında oğlumun sarılığı yükseldi hastanede küvezde kaldık yani bir haftaya toparlandım 15 gün sonra her işimi yapıyordum zorlanmadan bakalım şimdi nasıl olucak aradan çok zaman geçtiİkinci kez sezeryan olacak arkadaşlar . İlk doğumunuzda kaç gün içinde toparlanıp ayaklandınız? Ben sezeryana karar verdim gibi de. Ama kafamda sorular var
Yaa bilmiyordum cuma gidince konuşucam bende ne gibi hizmetler varKızlar bu arada Memorial'de doğum düşünenler hemşireye bir şey vermemize gerek yok bebeği kendileri hediye ettikleri takım ile giydirip getiriyorlarmış.
Kızlar ben ilk bebeğimde kullandıklarımdan bi liste yaptım belki bakmak istersiniz diye paylaşıyorum
- Emzirme sütyeni 3 adet
- Emzirmeye uygun gecelik/pijama takımı 3 adet
- Mesane pedi
- Lohusalar için iç çamaşırı
- Göğüs pedi (Lansinoh)
- Göğüs kalkanı (Philips Avent)
- Göğüs silikonu (Philips Avent)
- Göğüs ucu kremi (Madecassol ve Bella B)
- Ameliyat izi giderici jel (Dermatix)
- Göğüs pompası (Lansinoh)
- Sıcak/soğuk göğüs kompresi (Philips Avent)
- Bebek telsizi (Motorola)
- Ateş ölçer (Braun)
- Dijital termometre (Medisana)
- Bebek bakım çantası
- Pişik kremi (Sudocrem)
- Yüz temizleme sütü, şampuan, vücut yağı ve kremi (Mustela)
- Burun aspiratörü ve serum fizyolojik
- Saç tarağı ve fırçası (Chicco)
- Tırnak makası (Chicco)
- Müslin ağız bezi
- Müslin örtü
- İnce battaniye
- Banyo havlusu
- Lastikli eldiven
- Alt açma bezi
- Emzik (Philips Avent ultra soft)
- Emzik kutusu
- Emzik askısı
- Biberon (Lansinoh ve Tommee Tippe)
- Babynest ve emzirme yastığı
- Emzirme önlüğü
- Bebek için çamaşır ve bulaşık deterjanı
- Biberon temizleme fırçası
Ooo Baya varmış Ben doğururum o zamana kadar36 haftalikken. 3 eylul. Bu arada benm cocuk bgn fazla hareket hisetmedm. Boyna ritmik hareket var kalp atisi gibi. Hic olmamisti bole. Korkmalimiyimki
Hickiriksa eger hic bukadar hickirik duymamistimOoo Baya varmış Ben doğururum o zamana kadar
Yok Canım korkma Benimde bugün öyle gerçi ciğer geliştirici vurduk ama ondan benim öyle sanırım. Belki senin de arkasını dönmüştür o zaman da öyle oluyor çünkü
Büyüyordur annesi ondanHickiriksa eger hic bukadar hickirik duymamistim
Yok cnm riskli olunca burasida randevu sık veriyo. Bana normal gebesin. Ilk gebe sen dglsin deyip bekletiyorlarT Translokasyon1521 sizin orda olsam ben ne yapardım ki 4 güne bir kontrole gitmeme rağmen sancılar ancak kontrol altına alınıyor kesin doğururdum ben orda
Aman gene de fenalarYok cnm riskli olunca burasida randevu sık veriyo. Bana normal gebesin. Ilk gebe sen dglsin deyip bekletiyorlar
Cocugun basi yukarda die 2 hafta sonra cagrdi yoksa cagirmazdiAman gene de fenalargerçi seninde düştü artık demi sonlara geldin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?