2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah korusun cnm oyle bi risk soylemediler. Ben gene sorarim tabi.

Hiç korkma canım bi şekilde doğuyolar ve toparlanıyosun önemli olan senin ve bebeğin sağlığı :) özelde mi doğurmayı düşünüyosun
Aynen canım bebişlerin ve bizim sağlığımız her şeyden önemli . Evet özel hastane de olacak. Bulunduğum şehir de özel hastane yok en yakın ve iyi olduğunu duyduğum hastaneye gidiyorum. İnşaallah her şey yolunda gider çok heyecanlı ve stresliyim

Hadi inşallah Allah kabul etsin de kontrolde dönmüş olsun ne zaman gideceksin kontrole
36 haftalikken. 3 eylul . Bu arada benm cocuk bgn fazla hareket hisetmedm. Boyna ritmik hareket var kalp atisi gibi. Hic olmamisti bole. Korkmalimiyimki

Tüp bebek olması normal doğuma engel değil, yanlış bilgilendirmeyelim kimseyi. Annenin yaşı, tansiyon ve diyabet problemi ve tüp bebek tedavisi için yapılan operasyonlar sezaryene yönlendirilmesine neden olabilir.
Yoksa tüp bebek tutunup geliştikten sonra normal bebekten farksız, doğum şeklinin bununla hiçbir bağlantısı yok.

İkinci kez sezeryan olacak arkadaşlar . İlk doğumunuzda kaç gün içinde toparlanıp ayaklandınız? Ben sezeryana karar verdim gibi de. Ama kafamda sorular var
Ben iki gün hastanede yattım 2 günde evde sonrasında oğlumun sarılığı yükseldi hastanede küvezde kaldık yani bir haftaya toparlandım 15 gün sonra her işimi yapıyordum zorlanmadan bakalım şimdi nasıl olucak aradan çok zaman geçti

Kızlar hastane çantasına neler koyacağız buna dair bir liste yazan oldu mu buraya? Gözden kaçırmış olabilirim.. Ben çoğunu hazırladım da mesela bebek bezi yazıyor. Evet aldım hazır. Ama bir paketi götüreyim mi? Ayrıca ben hastane çıkışı almadım onun yerine ayrı ayrı bodyler zıbınlar alt üst takım şeklinde aldım. Hastane çantası hazır olan biriniz buraya listesini yazabilirse çok sevinirim ama neyden kaç adet vs ayrıntılı şekilde

Listeyi buldum :) baya zor oldu ama sanırım ben o sıra şeker yükleme ile uğraşmıştım.... Little Butterflies teşekkürler :)

Neyse bu liste güzel evet ama hastane çantası listesi değil sanırım?

36 haftalikken. 3 eylul . Bu arada benm cocuk bgn fazla hareket hisetmedm. Boyna ritmik hareket var kalp atisi gibi. Hic olmamisti bole. Korkmalimiyimki
Ooo Baya varmış Ben doğururum o zamana kadar
Yok Canım korkma Benimde bugün öyle gerçi ciğer geliştirici vurduk ama ondan benim öyle sanırım. Belki senin de arkasını dönmüştür o zaman da öyle oluyor çünkü

Hickiriksa eger hic bukadar hickirik duymamistim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…