2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
36 haftalikken. 3 eylul . Bu arada benm cocuk bgn fazla hareket hisetmedm. Boyna ritmik hareket var kalp atisi gibi. Hic olmamisti bole. Korkmalimiyimki

Canım hıçkırıktır o. Benimkinide dün hıçkırık tuttu yine, hem içten hissediyorsun hem dıştan biraz yukarıdan pıt pıt oynuyor.

Evet canım bunlar genel olarak gerekli olanlar. Ben hastaneye 1 tane hastane çıkışı 2şer tane uzun ve kısa kollu zıbın, alt, çorap, eldiven, şapka götürmüştüm. Bi müslin bi de penye battaniye almıştım. Bebek bezini falan hep hastaneden verdiler. Kendim için 3er tane lohusa geceliği ve sabahlığı almıştım bi de süslü terlik şampuan makyaj malzemesi düzleştirici hastaneden çıkarken giymek için elbise bi kaç tane de lohusa iç çamaşırı almıştım.

kendi kendime kızıma nazar değdirdim galiba.aman bu çok hareketli aman bu hiç uyumuyor heralde diye diye karnımı şekilden şekile sokan hiç durmayan bebek dünden beri var yok arası hareket etti

kendi kendime kızıma nazar değdirdim galiba.aman bu çok hareketli aman bu hiç uyumuyor heralde diye diye karnımı şekilden şekile sokan hiç durmayan bebek dünden beri var yok arası hareket etti
Uyuyordur annesi yorulmuştur isime ne karar verdiniz cnm

Uyuyordur annesi yorulmuştur isime ne karar verdiniz cnm
ama şimdiye kadar hep çok hareketliydi ya dünden beri böyle az hareket edince tedirgin etti beni.kendimi dinleyip duruyorum.dediğin gibidir umarım uyuyordur benim yaramaz ismini Alin koymaya karar verdik.sizinkinin ismi belli mi

Bazen öyle oluyor canım çok hareket etmiyorlar. Benim oğlanında günü gününü tutmuyor.

Bazen öyle oluyor canım çok hareket etmiyorlar. Benim oğlanında günü gününü tutmuyor.
benim kız maşallah hep çok hareketliydi ilk kez böyle olunca yadırgadım kafaya taktım.ama şu an ufak ufak hareket ediyor anam tedirgin oldu az hareket edeyimde sakinleşsin dedi galiba

Canım benimde iki gündür öyle çok korktum bugün doktora gittim iki hafta önce baş asagidaydi bugün baş sağda ayakalar solda yan yatmış ondan hissetmiyorsun dedi demekki pozisyon değiştikçe hareket de azalıyor benimde normalde çok hareketli korkma inşallah bir şey yoktur

Bazen çok hareketli bazen daha az olabiliyor ama canım belirgin bir azalma varsa bence gidip bir nst ye bağlan derim geçen aynısı bendede oldu akşama kadar var yok hareket etti ne yaptıysam çok hareketlenmedi akşama kadar durdum baktım uyku tutmicak gece doktorumu aradım oda nst ye gir en yakın hastanede at bana sonucu dedi çok şükür bir sıkıntı çıknadı zaten nst ye girdiğim gibi hareketlendi ama az sancı çıktı genede doktorum böyle durmlarda nst ye gir en azından kafamız rahat olsun diyor

benim kız maşallah hep çok hareketliydi ilk kez böyle olunca yadırgadım kafaya taktım.ama şu an ufak ufak hareket ediyor anam tedirgin oldu az hareket edeyimde sakinleşsin dedi galiba
Ayy hadi gözün aydın korkutuyor bu yaramazlar hayırlısınla bir doğursak

Bazen öyle oluyor canım benim bile iki taneyken bazı gün o kadar az ediyorlar ki korkuyorum ama seyşrme bile olsa onu da hareketten saymak gerekmiş

ama şimdiye kadar hep çok hareketliydi ya dünden beri böyle az hareket edince tedirgin etti beni.kendimi dinleyip duruyorum.dediğin gibidir umarım uyuyordur benim yaramaz ismini Alin koymaya karar verdik.sizinkinin ismi belli mi
Bizim de Alin Bilge İsimleriyle büyüsünler inşallah

belki benimkide pozisyon değiştirmiştir.biraz önce ufak ufak hareket etti çok şükür.hep sert tekmelerine alışınca harekesiz olması tedirgin ediyor haliyle
eğer uzun süre bi hareketsizliği olursa giderim bende doktora.duramam zaten.gece kaç kere uyandım,sabah erkenden uyandım hareket ediyor mu diye.
Ayy hadi gözün aydın korkutuyor bu yaramazlar hayırlısınla bir doğursak
valla herşeyden nem kapıyoruz zaten.aynen bi hayırlısıyla doğursaydık gerçi o zamanda başka şeyleri kafaya takacağız
Bazen öyle oluyor canım benim bile iki taneyken bazı gün o kadar az ediyorlar ki korkuyorum ama seyşrme bile olsa onu da hareketten saymak gerekmiş
seğirme gibi oldu dün ama ben onları hiç önemsememiştim bak.göz seğirmesi gibi içerden minik minik birşeyler oldu.ben tekme bekleyip durdum

Seyirmeyi de saymak gerekiyormuş canım en ufak hareketi de illa tekmeyi beklemeyin diyor doktorlar tabi ki alışık olunca bekliyor insan ben uyandığım gibi harekete geçiyorlar mesela etmesinler hemen korku telaş

36 haftalikken. 3 eylul . Bu arada benm cocuk bgn fazla hareket hisetmedm. Boyna ritmik hareket var kalp atisi gibi. Hic olmamisti bole. Korkmalimiyimki

Bu ara bende de ritmik hareket çok fazla hıçkırık galiba.. Onun dışında karnım baya gergin hep... Senin transferin Ocak başıydı o zaman 36 haftalıkken 3 eylülse baya az kalmış canım doğumuna.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…