- 27 Temmuz 2018
- 6.652
- 7.365
- 198
- 31
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #15.121
36 haftalikken. 3 eylul. Bu arada benm cocuk bgn fazla hareket hisetmedm. Boyna ritmik hareket var kalp atisi gibi. Hic olmamisti bole. Korkmalimiyimki
İyi bari çağırsın tabi canım inşallah dönerde döndürmek zorunda kalmazlar ya keşke burda olsanCocugun basi yukarda die 2 hafta sonra cagrdi yoksa cagirmazdi
Evet canım bunlar genel olarak gerekli olanlar. Ben hastaneye 1 tane hastane çıkışı 2şer tane uzun ve kısa kollu zıbın, alt, çorap, eldiven, şapka götürmüştüm. Bi müslin bi de penye battaniye almıştım. Bebek bezini falan hep hastaneden verdiler. Kendim için 3er tane lohusa geceliği ve sabahlığı almıştım bi de süslü terlikListeyi buldum :) baya zor oldu ama sanırım ben o sıra şeker yükleme ile uğraşmıştım....Little Butterflies teşekkürler :)
Neyse bu liste güzel evet ama hastane çantası listesi değil sanırım?
Evet aynen oyle ama asagidan hissetim. Doktor cocugun kafasi yukarda deyince suhpelendim.isteCanım hıçkırıktır o. Benimkinide dün hıçkırık tuttu yine, hem içten hissediyorsun hem dıştan biraz yukarıdan pıt pıt oynuyor.
Insaallah doner.İyi bari çağırsın tabi canım inşallah dönerde döndürmek zorunda kalmazlar ya keşke burda olsan
Evet aynen oyle ama asagidan hissetim. Doktor cocugun kafasi yukarda deyince suhpelendim.iste
Uyuyordur annesi yorulmuşturkendi kendime kızıma nazar değdirdim galiba.aman bu çok hareketli aman bu hiç uyumuyor heralde diye diye karnımı şekilden şekile sokan hiç durmayan bebek dünden beri var yok arası hareket etti
ama şimdiye kadar hep çok hareketliydi ya dünden beri böyle az hareket edince tedirgin etti beni.kendimi dinleyip duruyorum.dediğin gibidir umarım uyuyordur benim yaramazUyuyordur annesi yorulmuşturisime ne karar verdiniz cnm
Bazen öyle oluyor canım çok hareket etmiyorlar. Benim oğlanında günü gününü tutmuyor.kendi kendime kızıma nazar değdirdim galiba.aman bu çok hareketli aman bu hiç uyumuyor heralde diye diye karnımı şekilden şekile sokan hiç durmayan bebek dünden beri var yok arası hareket etti
benim kız maşallah hep çok hareketliydi ilk kez böyle olunca yadırgadım kafaya taktım.ama şu an ufak ufak hareket ediyorBazen öyle oluyor canım çok hareket etmiyorlar. Benim oğlanında günü gününü tutmuyor.
Canım benimde iki gündür öyle çok korktum bugün doktora gittim iki hafta önce baş asagidaydi bugün baş sağda ayakalar solda yan yatmış ondan hissetmiyorsun dedi demekki pozisyon değiştikçe hareket de azalıyor benimde normalde çok hareketli korkma inşallah bir şey yokturkendi kendime kızıma nazar değdirdim galiba.aman bu çok hareketli aman bu hiç uyumuyor heralde diye diye karnımı şekilden şekile sokan hiç durmayan bebek dünden beri var yok arası hareket etti
Bazen çok hareketli bazen daha az olabiliyor ama canım belirgin bir azalma varsa bence gidip bir nst ye bağlan derim geçen aynısı bendede oldu akşama kadar var yok hareket etti ne yaptıysam çok hareketlenmedi akşama kadar durdum baktım uyku tutmicak gece doktorumu aradım oda nst ye gir en yakın hastanede at bana sonucu dedi çok şükür bir sıkıntı çıknadı zaten nst ye girdiğim gibi hareketlendi ama az sancı çıktı genede doktorum böyle durmlarda nst ye gir en azından kafamız rahat olsun diyorkendi kendime kızıma nazar değdirdim galiba.aman bu çok hareketli aman bu hiç uyumuyor heralde diye diye karnımı şekilden şekile sokan hiç durmayan bebek dünden beri var yok arası hareket etti
Ayy hadi gözün aydın korkutuyor bu yaramazlar hayırlısınla bir doğursakbenim kız maşallah hep çok hareketliydi ilk kez böyle olunca yadırgadım kafaya taktım.ama şu an ufak ufak hareket ediyoranam tedirgin oldu az hareket edeyimde sakinleşsin dedi galiba
Bazen öyle oluyor canım benim bile iki taneyken bazı gün o kadar az ediyorlar ki korkuyorum ama seyşrme bile olsa onu da hareketten saymak gerekmişbenim kız maşallah hep çok hareketliydi ilk kez böyle olunca yadırgadım kafaya taktım.ama şu an ufak ufak hareket ediyoranam tedirgin oldu az hareket edeyimde sakinleşsin dedi galiba
Bizim de Alin Bilgeama şimdiye kadar hep çok hareketliydi ya dünden beri böyle az hareket edince tedirgin etti beni.kendimi dinleyip duruyorum.dediğin gibidir umarım uyuyordur benim yaramazismini Alin koymaya karar verdik.sizinkinin ismi belli mi
belki benimkide pozisyon değiştirmiştir.biraz önce ufak ufak hareket etti çok şükür.hep sert tekmelerine alışınca harekesiz olması tedirgin ediyor haliyleCanım benimde iki gündür öyle çok korktum bugün doktora gittim iki hafta önce baş asagidaydi bugün baş sağda ayakalar solda yan yatmış ondan hissetmiyorsun dedi demekki pozisyon değiştikçe hareket de azalıyor benimde normalde çok hareketli korkma inşallah bir şey yoktur
eğer uzun süre bi hareketsizliği olursa giderim bende doktora.duramam zaten.gece kaç kere uyandım,sabah erkenden uyandım hareket ediyor mu diye.Bazen çok hareketli bazen daha az olabiliyor ama canım belirgin bir azalma varsa bence gidip bir nst ye bağlan derim geçen aynısı bendede oldu akşama kadar var yok hareket etti ne yaptıysam çok hareketlenmedi akşama kadar durdum baktım uyku tutmicak gece doktorumu aradım oda nst ye gir en yakın hastanede at bana sonucu dedi çok şükür bir sıkıntı çıknadı zaten nst ye girdiğim gibi hareketlendi ama az sancı çıktı genede doktorum böyle durmlarda nst ye gir en azından kafamız rahat olsun diyor
valla herşeyden nem kapıyoruz zaten.aynen bi hayırlısıyla doğursaydıkAyy hadi gözün aydın korkutuyor bu yaramazlar hayırlısınla bir doğursak
seğirme gibi oldu dün ama ben onları hiç önemsememiştim bak.göz seğirmesi gibi içerden minik minik birşeyler oldu.ben tekme bekleyip durdumBazen öyle oluyor canım benim bile iki taneyken bazı gün o kadar az ediyorlar ki korkuyorum ama seyşrme bile olsa onu da hareketten saymak gerekmiş
hatırladım ya kusura bakma unutmuşum.daha öncede söylemiştin adaş olacaklar demiştikBizim de Alin Bilge ♥ İsimleriyle büyüsünler inşallah
Seyirmeyi de saymak gerekiyormuş canım en ufak hareketi de illa tekmeyi beklemeyin diyor doktorlar tabi ki alışık olunca bekliyor insan ben uyandığım gibi harekete geçiyorlar mesela etmesinler hemen korku telaşbelki benimkide pozisyon değiştirmiştir.biraz önce ufak ufak hareket etti çok şükür.hep sert tekmelerine alışınca harekesiz olması tedirgin ediyor haliyle
eğer uzun süre bi hareketsizliği olursa giderim bende doktora.duramam zaten.gece kaç kere uyandım,sabah erkenden uyandım hareket ediyor mu diye.
valla herşeyden nem kapıyoruz zaten.aynen bi hayırlısıyla doğursaydıkgerçi o zamanda başka şeyleri kafaya takacağız
seğirme gibi oldu dün ama ben onları hiç önemsememiştim bak.göz seğirmesi gibi içerden minik minik birşeyler oldu.ben tekme bekleyip durdum
36 haftalikken. 3 eylul. Bu arada benm cocuk bgn fazla hareket hisetmedm. Boyna ritmik hareket var kalp atisi gibi. Hic olmamisti bole. Korkmalimiyimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?