- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #15.141
kendi kendime kızıma nazar değdirdim galiba.aman bu çok hareketli aman bu hiç uyumuyor heralde diye diye karnımı şekilden şekile sokan hiç durmayan bebek dünden beri var yok arası hareket etti
bunu öğrendiğim iyi oldu ben hep tekme tokat içerden yapıştırsın diye bekliyorumSeyirmeyi de saymak gerekiyormuş canım en ufak hareketi de illa tekmeyi beklemeyin diyor doktorlar tabi ki alışık olunca bekliyor insan ben uyandığım gibi harekete geçiyorlar mesela etmesinler hemen korku telaş
Korkma canım benim de oluyor arada normal sanırımbunu öğrendiğim iyi oldu ben hep tekme tokat içerden yapıştırsın diye bekliyorumbenimkide işte sabah gözümü açar açmaz başlardı hah sabah sporuyla güne başladı derdim bugün sabahta sesi soluğu çıkmayınca bende hemen telaşa kapıldım
benimde gün içinde çok sert değilde geceye doğru artık baya gerginleşip sertleşiyor.yürüyüşüm bile penguen gibi oluyorBenim de aynen hiç durmayan bebek hareket etmiyor. Çünkü karnımız çok şiş belki de yeri daraldı ondandır. Son üç gündür ben sürekli şiş hissediyorum geceleri zorlanmaya başladım. Bir de kedi var tabii... Almasak da illa yanımızda olmak istiyor... Sevilmek istiyor. Eşim ve benim yanımda çok mutlu ve huzurlu oluyor. Resmen ikimizi bir arada istiyor aynı bebek gibi
benim kızda elini nereye koyarsan oraya hep vururdu.dün süreki elim karnımdaydı yok.kız kardeşim stetoskopla kalbini duymaya çalışıyor steteskopu nereye koyarsa oraya vuruyor,doktor ultrason cihazını karnımda nereye koysa oraya vuruyorKorkma canım benim de oluyor arada normal sanırıminsan evet tedirgin oluyor ama ben biraz elimle göbeğimi elliyorm falan hemen hareket ediyor o zaman
1 ekim normal gunum. Tabi oncede olabilir. Hepimizinki az kaldi cnmm rabbim saglikla versin insaallahBu ara bende de ritmik hareket çok fazla hıçkırık galiba.. Onun dışında karnım baya gergin hep... Senin transferin Ocak başıydı o zaman 36 haftalıkken 3 eylülse baya az kalmış canım doğumuna.
Kızlar hep böyle galibabenim kızda elini nereye koyarsan oraya hep vururdu.dün süreki elim karnımdaydı yok.kız kardeşim stetoskopla kalbini duymaya çalışıyor steteskopu nereye koyarsa oraya vuruyor,doktor ultrason cihazını karnımda nereye koysa oraya vuruyorbenim kız az çatlak olacak diyorum
benim kız maşallah hep çok hareketliydi ilk kez böyle olunca yadırgadım kafaya taktım.ama şu an ufak ufak hareket ediyoranam tedirgin oldu az hareket edeyimde sakinleşsin dedi galiba
zaten ikizlerde hep biri sakinde diğeri yaramaz oluyor.senin yaramazın da kızın olacak demekkiKızlar hep böyle galibabenim de sancıyı yapan kız yaramaz olacaklar anlaşıldı
şimdiden türlü türlü huyları var işte.bizde şimdiden neye ne tepki veriyorlar çözdük ona göre davranıyoruzBen baktım çok hareketsiz parmağımla minik minik dokunuyorum
şimdiden türlü türlü huyları var işte.bizde şimdiden neye ne tepki veriyorlar çözdük ona göre davranıyoruz
benimde hep sağ tarafım daha şişkin.dışardanda farkediliyorGece tuvalete uyandım, bi baktım göbeğimin bi yeri daha çıkıkAyaklarımı dayadı popoyu mu dayadı bilemedim. Ama bildiğin ele gelir vaziyetteydi.
Galiba öyle olacak olsun sağlıklı olsun da yaramaz olsunzaten ikizlerde hep biri sakinde diğeri yaramaz oluyor.senin yaramazın da kızın olacak demekki
benimde hep sağ tarafım daha şişkin.dışardanda farkediliyorpoposu olabilir küçük erkeğin
benimde gün içinde çok sert değilde geceye doğru artık baya gerginleşip sertleşiyor.yürüyüşüm bile penguen gibi oluyorgeçen gün eşimde baktı baktı karnın öyle böyle derken baya büyüdü diyo.dedim dahada mı büyümesin onlarda çocuk gibiler işte sevgi bekliyorlar.bide kediler,köpekler hamileliği hissedermiş ya belki oda senin hamile olduğunu hissediyordur.bizim papağanda şu son zamanlarda bi bana geliyor kafasını kaşıttırıyor bi eşime gidiyor.normalde bu kadar sevdirmezdi. eşimde,heralde papucunun dama atılacağını hissetti diyo
kesin hissetmiştir yaaEvet ya aynen hissediyor kesin yani.. Eve gelen kargoları kokluyor. Evde bir değişiklik olacağını hissetti.. Karnıma bakıyor. Normalde üzerime yatardı. Eşim alıyor götürüyor. Benimle ilgili bir durum olduğunu anladı mutlaka ama ne olduğunu bilmiyor ve fazlası ile ilgi sevgi bekliyor... Napcaz bakalım
bence de şu an hiç öyle mevlüt falan işlerine girme canım.ne çıkarsa böyle toplanma mevzularından çıkıyor Allah korusun.madem öyle kesin gelecek olanlar var ve illa ikram edilmesi gerekiyorsa az birşey yaptır.dün eşimde diyor hadi çat kapı geldiler ne yapcaz.valla takar maskesini otururlar bebeği kucaklarına verecek halim yok dedim.Kızlar , çikolata yaptırayım diyorum eve gelen olur mu bu korona da bilemiyorum gelse de çok kabul etmeyeceğim ama eşimin teyzesi vs gelir muhtemelen yarım saat de olsa uğrarlar gerek var mı yokmu bilemedim .
mevlüt olayına girmiyorum virüs olmasa yapacaktım ama şimdi yapmayacağım iki cocuğu riske atamayacağım daha doğrusu.
Yok yok yapmam Mevlüt işi bitti gitti. Hiç olmasaydı bu virüs o zaman yapacaktım ama uğraşamam insanlarla gelmesin hediyelribence de şu an hiç öyle mevlüt falan işlerine girme canım.ne çıkarsa böyle toplanma mevzularından çıkıyor Allah korusun.madem öyle kesin gelecek olanlar var ve illa ikram edilmesi gerekiyorsa az birşey yaptır.dün eşimde diyor hadi çat kapı geldiler ne yapcaz.valla takar maskesini otururlar bebeği kucaklarına verecek halim yok dedim.
Ben yaptırcam cnm çikolata sipariş verdim hatta yine üç beş yakınım gelir çünkü onlara veririm diyeKızlar , çikolata yaptırayım diyorum eve gelen olur mu bu korona da bilemiyorum gelse de çok kabul etmeyeceğim ama eşimin teyzesi vs gelir muhtemelen yarım saat de olsa uğrarlar gerek var mı yokmu bilemedim .
mevlüt olayına girmiyorum virüs olmasa yapacaktım ama şimdi yapmayacağım iki cocuğu riske atamayacağım daha doğrusu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?