- 4 Ağustos 2020
- 1
- 0
- 1
- 42
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #15.161
Merhaba bende yeni başlayacağım tedaviye regl olmayı bekliyorum ama bir iki güne olurumteşekkür ederim içim rahatladı
canım böyle kafana takılacaksa çok fazla birşey olmasada yaptır.gelenleri boş göndermemiş olursun.bende sadece hatırası olsun diye magnet tarzı hediyelik birşey düşünüyorum ama kendi birinci derece yakınlarıma vermek içinYok yok yapmam Mevlüt işi bitti gitti. Hiç olmasaydı bu virüs o zaman yapacaktım ama uğraşamam insanlarla gelmesin hediyelri
Falan eksik kalsın istemiyorum.
yani illa gelen bi kaç yakın olur onlarada yaptırmak gerekir mi gerekmez mi işte bilemedim
Ben yaptırcam cnm çikolata sipariş verdim hatta yine üç beş yakınım gelir çünkü onlara veririm diye
Doğru diyorsunuz az birşey de olsa o zaman yaptırayım kızlar teşekkürlercanım böyle kafana takılacaksa çok fazla birşey olmasada yaptır.gelenleri boş göndermemiş olursun.bende sadece hatırası olsun diye magnet tarzı hediyelik birşey düşünüyorum ama kendi birinci derece yakınlarıma vermek için
kesin hissetmiştir yaayapacak bişey yok canım onlarda evlat sonuçta.bir şekilde birlikte büyüyüp gidecekler.ha belki bebekler olunca biraz ihmal edeceğiz onları ama zamanla bir düzen oturacak.ben zaten şu an sadece dışarı bıraktığımızda gelince seviyorum.onun dışında herşeyiyle eşim ilgileniyor ve hiç bıkmadan seve seve oğlum benim kuzum benim diye diye kafesini temizler
canım böyle kafana takılacaksa çok fazla birşey olmasada yaptır.gelenleri boş göndermemiş olursun.bende sadece hatırası olsun diye magnet tarzı hediyelik birşey düşünüyorum ama kendi birinci derece yakınlarıma vermek için
o zaman ya şimdi değil doğumdan sonra yaptırcaz magnetleri yada sadece hoşgeldin... yazılı olacakBen de magnet yaptırmak istiyorum hatta bulunduğum sehirde ahşap yapan bir yer var. Ama aklıma takılan doğum tarihi yazmasını isterim ancak şu an ne zaman doğacak belli değil. İşte hoşgeldin .... İsmi yazacak altında da tarih olması gerekmez mi? Ben de 15 ila 20 adet magnet 30 tane de çikolata düşünüyorum.
Bayıldım nerden bu instagram dan mı yaptırdınn canımBende bunu yaptırdım magnet sadece yakınlarıma vermek için 25 adet yaptırdım sizlere de fikir olur belki
çok sade çok güzel canım
ay çok güzel çok şirinmiş yaa o kadar baktım hiç böyle birşey görmedim.nerden aldın canım ?Bende bunu yaptırdım magnet sadece yakınlarıma vermek için 25 adet yaptırdım sizlere de fikir olur belki
ay çok güzel çok şirinmiş yaa o kadar baktım hiç böyle birşey görmedim.nerden aldın canım ?
İntagramdan yaptırdım evet. Adres bu kızlar göz atabilirsinizBayıldım nerden bu instagram dan mı yaptırdınn canım
teşekkürler canım hemen bakacağımİntagramdan yaptırdım evet. Adres bu kızlar göz atabilirsiniz
umarım ilk denememizde sonuca ulaşırız:)Merhaba bende yeni başlayacağım tedaviye regl olmayı bekliyorum ama bir iki güne olurum
ben de şu anahtarlıktan yaptırdım canım gelen olursa en yakınlara vereyim diye fikir olsun sizlere nasıl olmuşDoğru diyorsunuz az birşey de olsa o zaman yaptırayım kızlar teşekkürler
ben de şu anahtarlıktan yaptırdım canım gelen olursa en yakınlara vereyim diye fikir olsun sizlere nasıl olmuş ❤
Görümcem de şeker ve kolonya yaptırıyor inşallah
Kızlar , çikolata yaptırayım diyorum eve gelen olur mu bu korona da bilemiyorum gelse de çok kabul etmeyeceğim ama eşimin teyzesi vs gelir muhtemelen yarım saat de olsa uğrarlar gerek var mı yokmu bilemedim .
mevlüt olayına girmiyorum virüs olmasa yapacaktım ama şimdi yapmayacağım iki cocuğu riske atamayacağım daha doğrusu.
Teşekkürler canımbuda güzel ve kalıcı bir hediye olmuş canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?