2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
canım böyle kafana takılacaksa çok fazla birşey olmasada yaptır.gelenleri boş göndermemiş olursun.bende sadece hatırası olsun diye magnet tarzı hediyelik birşey düşünüyorum ama kendi birinci derece yakınlarıma vermek için

Ben yaptırcam cnm çikolata sipariş verdim hatta yine üç beş yakınım gelir çünkü onlara veririm diye
Doğru diyorsunuz az birşey de olsa o zaman yaptırayım kızlar teşekkürler

Bizde de eşim daha çok ilgileniyor artık. Ama ben de seviyorum. Sözle sevdiğim zaman hemen gırlamaya başlıyor. Anlamadığı yok.

Ben de magnet yaptırmak istiyorum hatta bulunduğum sehirde ahşap yapan bir yer var. Ama aklıma takılan doğum tarihi yazmasını isterim ancak şu an ne zaman doğacak belli değil. İşte hoşgeldin .... İsmi yazacak altında da tarih olması gerekmez mi? Ben de 15 ila 20 adet magnet 30 tane de çikolata düşünüyorum.

o zaman ya şimdi değil doğumdan sonra yaptırcaz magnetleri yada sadece hoşgeldin... yazılı olacak doğumdan sonra çok uğraşamam aklıma gelmez diye sadece hoşgeldin yazılı yaptırmayı düşünüyorum ben

Eklentiler

• 1F228425-0246-4F87-BC49-A871765F5DA0.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 72
Doğru diyorsunuz az birşey de olsa o zaman yaptırayım kızlar teşekkürler
ben de şu anahtarlıktan yaptırdım canım gelen olursa en yakınlara vereyim diye fikir olsun sizlere nasıl olmuş
Görümcem de şeker ve kolonya yaptırıyor inşallah

Eklentiler

• 86AD7239-7C21-43A8-BE6D-26464AE54413.webp
    52 KB · Görüntüleme: 44

Valla ne mevlüt yapmayı ne misafir kabul etmeyi düşünmüyorum.. Ben arkadaşıma gittim bebek görmeye ama arkadaşım başka şehire gideceği için gittim. Yoksa bebeği riske atmazdım. Bebeğe asla yaklaşmadım minicik elinin üstüne dokundum o kadar. Ama bana gelen kimsenin böyle yapacağını düşünmüyorum. Eşimin teyzesi filan sevdirirsin dimi sevdirmemezlik etmezsin diyordu çünkü.. Gelseler kucaklarına almak isteyecekler, belki bi anda tutup öpecekler.. Asla göze alamam böyle bişeyide. Eksik olsun gelecek hediyeler. Birinde bişey olsa ne yaparız, göze alamam isteyen alınsın darılsın. Eşim eve gelmek isteyen gelsin bebeği uzaktan gösteririz yaklaştırmayız diyo ama kimsenin öyle uzaktan bakmakla gideceğini sanmıyorum.

Hastaneye ziyaretçi kabul edilmeyecek yasak olduğunu biliyorum. O yüzden çikolata yaptırsam mı bilmiyorum.. Eve kimseyi kabul etmeyi düşünmüyorum çok yakınlarım için magnet yaptırsam olabilir aslında ama taş çatlasa 15 20 tane yaptırırım onuda. Ben daha kendi pijamamı geceliğimi terliğimi filan almadım. Oğlanın eşyaları gelecek 1 hafta içinde, kıyafetlerini yıkayıp ütüler çantasını hazırlarım diyorum. Sonraki haftada gidip kendime alacaklarımı alır yıkar çantaya koyarım diyorum. Daha zamanım kalmış oluyor diye düşünüyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…