- 5 Ekim 2011
- 6.001
- 9.889
- 398
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #15.181
ben de aynı fikirdeyim.çok şükür benim ailemden kimse normal bir zamanda da kesinlikle yeni doğan bir bebeği kucağına alıp öperek falan sevmezler.annemler köydeler vakaalar arttığı için onlara bile gelmeyin köyde kalın dedim.annemin içine sinmiyor işte,hele o zaman olsun dedi.çanakkaleden görümcemle eşimin teyzesi gelecekti,ne yalan söyleyim gelsinler istemiyordum,hem kendileri için hem bizim için.oda vazgeçmiş galiba,içten içe sevindim.eşimde bugün kv ile konuşmuş oda bizdemi gelmesek hiç falan demiş,eşime bişey demedim ama umarım oda vazgeçerValla ne mevlüt yapmayı ne misafir kabul etmeyi düşünmüyorum.. Ben arkadaşıma gittim bebek görmeye ama arkadaşım başka şehire gideceği için gittim. Yoksa bebeği riske atmazdım. Bebeğe asla yaklaşmadım minicik elinin üstüne dokundum o kadar. Ama bana gelen kimsenin böyle yapacağını düşünmüyorum. Eşimin teyzesi filan sevdirirsin dimi sevdirmemezlik etmezsin diyordu çünkü.. Gelseler kucaklarına almak isteyecekler, belki bi anda tutup öpecekler.. Asla göze alamam böyle bişeyide. Eksik olsun gelecek hediyeler. Birinde bişey olsa ne yaparız, göze alamam isteyen alınsın darılsın. Eşim eve gelmek isteyen gelsin bebeği uzaktan gösteririz yaklaştırmayız diyo ama kimsenin öyle uzaktan bakmakla gideceğini sanmıyorum.
Aynen bizde de kimse şu durumda gelmez bi gelirse yardıma annem ve kayınvalidem gelir kabul de etmem zaten kimse de şu dönemde kusura bakmaz sanırım hediyeleri sonradan da verebilirim diye düşünüp yaptırdımben de aynı fikirdeyim.çok şükür benim ailemden kimse normal bir zamanda da kesinlikle yeni doğan bir bebeği kucağına alıp öperek falan sevmezler.annemler köydeler vakaalar arttığı için onlara bile gelmeyin köyde kalın dedim.annemin içine sinmiyor işte,hele o zaman olsun dedi.çanakkaleden görümcemle eşimin teyzesi gelecekti,ne yalan söyleyim gelsinler istemiyordum,hem kendileri için hem bizim için.oda vazgeçmiş galiba,içten içe sevindim.eşimde bugün kv ile konuşmuş oda bizdemi gelmesek hiç falan demiş,eşime bişey demedim ama umarım oda vazgeçer
ben de aynı fikirdeyim.çok şükür benim ailemden kimse normal bir zamanda da kesinlikle yeni doğan bir bebeği kucağına alıp öperek falan sevmezler.annemler köydeler vakaalar arttığı için onlara bile gelmeyin köyde kalın dedim.annemin içine sinmiyor işte,hele o zaman olsun dedi.çanakkaleden görümcemle eşimin teyzesi gelecekti,ne yalan söyleyim gelsinler istemiyordum,hem kendileri için hem bizim için.oda vazgeçmiş galiba,içten içe sevindim.eşimde bugün kv ile konuşmuş oda bizdemi gelmesek hiç falan demiş,eşime bişey demedim ama umarım oda vazgeçer
vallahi kusura bakanda baksın hiç onu düşünecek durumda değiliz.hayata minnacık bir can getiriyoruz ve onu hiç bir şekilde riske atamayız,kimsede böyle bir şey beklemesin.aynı şekilde bende zaten kendi aileme ve samimi olduğum bir kaç eş dost için yaptırcam.Aynen bizde de kimse şu durumda gelmez bi gelirse yardıma annem ve kayınvalidem gelir kabul de etmem zaten kimse de şu dönemde kusura bakmaz sanırım hediyeleri sonradan da verebilirim diye düşünüp yaptırdım
benim kv normalde eylülün 15 inde gelecem diyor ama köyde cevizleri var.onlar için gelir geri giderim diyor.otobüsle gel git yapacak,o yüzden hiç gelmese daha iyi.o dönemde eşimide yollayamam arabayla gidip alsın gelsin diye.ne olur ne olmaz doğumun yakın olduğu dönem çünkü.Benimkide bugün ay sonuna kadar köyde kalayım mı diyor dedim benim burda işlerim bitti istersen 1 ay kal hiç benlik bi durum yok. Gelmesede olur. Kardeşim eşim yanımda olacak zaten.
benim kv normalde eylülün 15 inde gelecem diyor ama köyde cevizleri var.onlar için gelir geri giderim diyor.otobüsle gel git yapacak,o yüzden hiç gelmese daha iyi.o dönemde eşimide yollayamam arabayla gidip alsın gelsin diye.ne olur ne olmaz doğumun yakın olduğu dönem çünkü.
Ben bugün hepsini hallettim bitti. Ütülerini kardeşim yapmıştı zaten arkadaşımla dolabı yerleştirmiştik ama ben bugün bida baştan geçirdim hastane çantasını hazırladım orta boy bir valize tas tamam oldu hepsi. Bence bir hafta içinde yap cnm çünkü inanılmaz bir yorgunluk ve bel ağrısı geliyorHastaneye ziyaretçi kabul edilmeyecek yasak olduğunu biliyorum. O yüzden çikolata yaptırsam mı bilmiyorum.. Eve kimseyi kabul etmeyi düşünmüyorum çok yakınlarım için magnet yaptırsam olabilir aslında ama taş çatlasa 15 20 tane yaptırırım onuda. Ben daha kendi pijamamı geceliğimi terliğimi filan almadım. Oğlanın eşyaları gelecek 1 hafta içinde, kıyafetlerini yıkayıp ütüler çantasını hazırlarım diyorum. Sonraki haftada gidip kendime alacaklarımı alır yıkar çantaya koyarım diyorum. Daha zamanım kalmış oluyor diye düşünüyorum.
Merbalar macun kullandıktan nekadar süre sonra erkisini gördünüz acabaTabiki tedavi ve doğru bir yol haritası ile mümkün.Biz tedavi sürecine olumlu etkisi olduğunu düşündüğümüz S9 macunu kullandık şuanda imadder derneğinin organizasyonunda kullanan ilk 20 kişinin 8inde çıkış oldu.Sper öncesi hücreler olgun sperm hücresine döndü hareketsizlerde morfollejileri düzelerek hareketliye dönüştü
Kıyafetleri çoktan halledecektim aslında, eşim bekle oğlanın dolabı gelsin ütüleyip kaldırıcaksın geri bozulur ütüsü bizim dolaba sıkıştırma dedi. Mobilyalar da 1 7 gün içinde gelecek diye msj geldi dün. Bu hafta sonu mobilyalar gelirse onları temizlerim kardeşimle diye düşündüm bende. Haftaiçi kıyafetlerini yıkayıp kaldırırım haftasonuda kendi ihtiyaçlarımı alırım diyorum ama benim oğlan ultrasonda 36 haftalık çıktı geçen hafta.Ben bugün hepsini hallettim bitti. Ütülerini kardeşim yapmıştı zaten arkadaşımla dolabı yerleştirmiştik ama ben bugün bida baştan geçirdim hastane çantasını hazırladım orta boy bir valize tas tamam oldu hepsi. Bence bir hafta içinde yap cnm çünkü inanılmaz bir yorgunluk ve bel ağrısı geliyorbir haftadır herşey hazır da işte erteleye erteleye anca yaptım bir üşengeçlik sorma gitsin. Ya da birinden yardım alarak yap istersen çünkü tecrübesizlikten insanın çok kafası da karışıyor
aynen valla kendisi bilir.dediğin gibi sanada faydası olmayacaksa hiç gelmesede olur.zaten gönülsüz yapılan işten fayda gelmezBenimki kendi arabasıyla gidip geliyor. Bahçesi varmış işte söylenip duruyor, bende ister işlerin bitince gel ister gel sonra geri dön diycem. Burda durunca bana ne faydası olacak sanki.
çok güzel olmuş canımBuda bizim kızlarla lohusa setimiz kendim yaptım yakın cevreme dağıtmak için magnet sipariş ettim kapı süsü de yapılıyor kızlar
Yok valla sığmaz cnm en iyisi orta boy bir valiz ona bile zor sığdım desemKıyafetleri çoktan halledecektim aslında, eşim bekle oğlanın dolabı gelsin ütüleyip kaldırıcaksın geri bozulur ütüsü bizim dolaba sıkıştırma dedi. Mobilyalar da 1 7 gün içinde gelecek diye msj geldi dün. Bu hafta sonu mobilyalar gelirse onları temizlerim kardeşimle diye düşündüm bende. Haftaiçi kıyafetlerini yıkayıp kaldırırım haftasonuda kendi ihtiyaçlarımı alırım diyorum ama benim oğlan ultrasonda 36 haftalık çıktı geçen hafta.
Üşengeçlik bendede çok var nasıl olacaksa böyle.Bende valize koyayım diyorum herşeyi bebek bakım çantasına sığmaz çünkü.
Magnet yaptirdim ustunde isim hersey yaziyor. Ayriyeten etiket istedim ismiyle beraber dogdugu tarihi ben yazicamBen de magnet yaptırmak istiyorum hatta bulunduğum sehirde ahşap yapan bir yer var. Ama aklıma takılan doğum tarihi yazmasını isterim ancak şu an ne zaman doğacak belli değil. İşte hoşgeldin .... İsmi yazacak altında da tarih olması gerekmez mi? Ben de 15 ila 20 adet magnet 30 tane de çikolata düşünüyorum.
Teşekkür ederim canımçok
çok güzel olmuş canımeline emeğine sağlık
Bence çok güzel olmuş canım bende düşünüyorum da bunu doğumdan sonra yaptırırım 40 ına kadar zaten uğraşamam kimseyle ki gelen çok olmaz şuan bile bana yaklaşmaya korkuyorlar o zaman da gelmezler çok fazla ancak çok çok yakınlar bi yarım saat belki uğrarlar diye aklımdan geçiyor :)ben de şu anahtarlıktan yaptırdım canım gelen olursa en yakınlara vereyim diye fikir olsun sizlere nasıl olmuş ❤
Görümcem de şeker ve kolonya yaptırıyor inşallah
Aynen öyle Mevlüt’le hediyeyle insanla işim yok benim de iki çocuğumu riske atamam ister küssünler isterse benimle hiç konuşmasınlar en yakınlar uzaktan görüp gidecek muhtemelen gerisini kabul etmiyorum etmeyeceğim de eşim de zaten aynı fikir de ki bizim yurt dışından gelen de oluyor o döneme dönmüş olurlar umarım bi görelim demezler.Valla ne mevlüt yapmayı ne misafir kabul etmeyi düşünmüyorum.. Ben arkadaşıma gittim bebek görmeye ama arkadaşım başka şehire gideceği için gittim. Yoksa bebeği riske atmazdım. Bebeğe asla yaklaşmadım minicik elinin üstüne dokundum o kadar. Ama bana gelen kimsenin böyle yapacağını düşünmüyorum. Eşimin teyzesi filan sevdirirsin dimi sevdirmemezlik etmezsin diyordu çünkü.. Gelseler kucaklarına almak isteyecekler, belki bi anda tutup öpecekler.. Asla göze alamam böyle bişeyide. Eksik olsun gelecek hediyeler. Birinde bişey olsa ne yaparız, göze alamam isteyen alınsın darılsın. Eşim eve gelmek isteyen gelsin bebeği uzaktan gösteririz yaklaştırmayız diyo ama kimsenin öyle uzaktan bakmakla gideceğini sanmıyorum.
Canım bir an önce gelince dolap başla zorlanırsın çok zevkli şeyler ama bıdık bıdık ütüsü bir zor oluyor sıpalarınHastaneye ziyaretçi kabul edilmeyecek yasak olduğunu biliyorum. O yüzden çikolata yaptırsam mı bilmiyorum.. Eve kimseyi kabul etmeyi düşünmüyorum çok yakınlarım için magnet yaptırsam olabilir aslında ama taş çatlasa 15 20 tane yaptırırım onuda. Ben daha kendi pijamamı geceliğimi terliğimi filan almadım. Oğlanın eşyaları gelecek 1 hafta içinde, kıyafetlerini yıkayıp ütüler çantasını hazırlarım diyorum. Sonraki haftada gidip kendime alacaklarımı alır yıkar çantaya koyarım diyorum. Daha zamanım kalmış oluyor diye düşünüyorum.
Zaten benim işlerim bitti, diyor bide kendi ağzıyla zaten işlerin kalmadı diye. Bi dahaki konuşmada gelme diycem.aynen valla kendisi bilir.dediğin gibi sanada faydası olmayacaksa hiç gelmesede olur.zaten gönülsüz yapılan işten fayda gelmez
Yok valla sığmaz cnm en iyisi orta boy bir valiz ona bile zor sığdım desemya bide insan durdukça stres oluyor düşünmekten depresyona girmiştim ne zaman yapsam nasıl yapayım derken bi hışım girişmek en iyisi
Aynen öyle Mevlüt’le hediyeyle insanla işim yok benim de iki çocuğumu riske atamam ister küssünler isterse benimle hiç konuşmasınlar en yakınlar uzaktan görüp gidecek muhtemelen gerisini kabul etmiyorum etmeyeceğim de eşim de zaten aynı fikir de ki bizim yurt dışından gelen de oluyor o döneme dönmüş olurlar umarım bi görelim demezler.
Canım bir an önce gelince dolap başla zorlanırsın çok zevkli şeyler ama bıdık bıdık ütüsü bir zor oluyor sıpalarınama dolabı yerleştirince o mis gibi koku herşey ütülü öyle güzel ki hala günde bir kez açıp açıp dolaba bakıyorum desem
valiz içinde ben kücük boy valize sadece çocuklarınkini koydum ayrı ayrı içine dediğim gibi organizelerle koydum daha doğrusu bilen yakın arkadaşıma yaptırdım ne lazım diye ben denk getiremem diye annemle ikisi hazırladı yanımda.Kendime de sırt çantasına koydum mecbur ben 2 çocuklu olunca 2 çanta gideceğimdaha süt pompasını sığdıramadım. 2 gece kalacağız biz hastanede daha annemin eşyaları yok ortada
valla gelmesin,sende daha huzurlu olursun en azındanZaten benim işlerim bitti, diyor bide kendi ağzıyla zaten işlerin kalmadı diye. Bi dahaki konuşmada gelme diycem.
Hazırda durunca rahatlar tabi insan. Önümüzdeki hafta içi benimde herşey bitmiş olur sanırım.
Sen annen içinde ayrı çanta götür canım.2 çocuk olunca kıyafette fazla oluyor bezde.
Aynen öyle oldu valla ben sandım ki o çantaya herşey sığar çocukların eşyasını zor sığdırdıkZaten benim işlerim bitti, diyor bide kendi ağzıyla zaten işlerin kalmadı diye. Bi dahaki konuşmada gelme diycem.
Hazırda durunca rahatlar tabi insan. Önümüzdeki hafta içi benimde herşey bitmiş olur sanırım.
Sen annen içinde ayrı çanta götür canım.2 çocuk olunca kıyafette fazla oluyor bezde.
yaa benimde son 10 günüm kaldı işi bırakmama.sonra ilk işim bebişin kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip çanta hazırlamak olacakBence çok güzel olmuş canım bende düşünüyorum da bunu doğumdan sonra yaptırırım 40 ına kadar zaten uğraşamam kimseyle ki gelen çok olmaz şuan bile bana yaklaşmaya korkuyorlar o zaman da gelmezler çok fazla ancak çok çok yakınlar bi yarım saat belki uğrarlar diye aklımdan geçiyor :)
Aynen öyle Mevlüt’le hediyeyle insanla işim yok benim de iki çocuğumu riske atamam ister küssünler isterse benimle hiç konuşmasınlar en yakınlar uzaktan görüp gidecek muhtemelen gerisini kabul etmiyorum etmeyeceğim de eşim de zaten aynı fikir de ki bizim yurt dışından gelen de oluyor o döneme dönmüş olurlar umarım bi görelim demezler.
Canım bir an önce gelince dolap başla zorlanırsın çok zevkli şeyler ama bıdık bıdık ütüsü bir zor oluyor sıpalarınama dolabı yerleştirince o mis gibi koku herşey ütülü öyle güzel ki hala günde bir kez açıp açıp dolaba bakıyorum desem
valiz içinde ben kücük boy valize sadece çocuklarınkini koydum ayrı ayrı içine dediğim gibi organizelerle koydum daha doğrusu bilen yakın arkadaşıma yaptırdım ne lazım diye ben denk getiremem diye annemle ikisi hazırladı yanımda.Kendime de sırt çantasına koydum mecbur ben 2 çocuklu olunca 2 çanta gideceğimdaha süt pompasını sığdıramadım. 2 gece kalacağız biz hastanede daha annemin eşyaları yok ortada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?