2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ben de aynı fikirdeyim.çok şükür benim ailemden kimse normal bir zamanda da kesinlikle yeni doğan bir bebeği kucağına alıp öperek falan sevmezler.annemler köydeler vakaalar arttığı için onlara bile gelmeyin köyde kalın dedim.annemin içine sinmiyor işte,hele o zaman olsun dedi.çanakkaleden görümcemle eşimin teyzesi gelecekti,ne yalan söyleyim gelsinler istemiyordum,hem kendileri için hem bizim için.oda vazgeçmiş galiba,içten içe sevindim.eşimde bugün kv ile konuşmuş oda bizdemi gelmesek hiç falan demiş,eşime bişey demedim ama umarım oda vazgeçer

Aynen bizde de kimse şu durumda gelmez bi gelirse yardıma annem ve kayınvalidem gelir kabul de etmem zaten kimse de şu dönemde kusura bakmaz sanırım hediyeleri sonradan da verebilirim diye düşünüp yaptırdım

Benimkide bugün ay sonuna kadar köyde kalayım mı diyor dedim benim burda işlerim bitti istersen 1 ay kal hiç benlik bi durum yok. Gelmesede olur. Kardeşim eşim yanımda olacak zaten.

Aynen bizde de kimse şu durumda gelmez bi gelirse yardıma annem ve kayınvalidem gelir kabul de etmem zaten kimse de şu dönemde kusura bakmaz sanırım hediyeleri sonradan da verebilirim diye düşünüp yaptırdım
vallahi kusura bakanda baksın hiç onu düşünecek durumda değiliz.hayata minnacık bir can getiriyoruz ve onu hiç bir şekilde riske atamayız,kimsede böyle bir şey beklemesin.aynı şekilde bende zaten kendi aileme ve samimi olduğum bir kaç eş dost için yaptırcam.

Benimkide bugün ay sonuna kadar köyde kalayım mı diyor dedim benim burda işlerim bitti istersen 1 ay kal hiç benlik bi durum yok. Gelmesede olur. Kardeşim eşim yanımda olacak zaten.
benim kv normalde eylülün 15 inde gelecem diyor ama köyde cevizleri var.onlar için gelir geri giderim diyor.otobüsle gel git yapacak,o yüzden hiç gelmese daha iyi.o dönemde eşimide yollayamam arabayla gidip alsın gelsin diye.ne olur ne olmaz doğumun yakın olduğu dönem çünkü.

Benimki kendi arabasıyla gidip geliyor. Bahçesi varmış işte söylenip duruyor, bende ister işlerin bitince gel ister gel sonra geri dön diycem. Burda durunca bana ne faydası olacak sanki.

Ben bugün hepsini hallettim bitti. Ütülerini kardeşim yapmıştı zaten arkadaşımla dolabı yerleştirmiştik ama ben bugün bida baştan geçirdim hastane çantasını hazırladım orta boy bir valize tas tamam oldu hepsi. Bence bir hafta içinde yap cnm çünkü inanılmaz bir yorgunluk ve bel ağrısı geliyor bir haftadır herşey hazır da işte erteleye erteleye anca yaptım bir üşengeçlik sorma gitsin. Ya da birinden yardım alarak yap istersen çünkü tecrübesizlikten insanın çok kafası da karışıyor

Merbalar macun kullandıktan nekadar süre sonra erkisini gördünüz acaba

Kıyafetleri çoktan halledecektim aslında, eşim bekle oğlanın dolabı gelsin ütüleyip kaldırıcaksın geri bozulur ütüsü bizim dolaba sıkıştırma dedi. Mobilyalar da 1 7 gün içinde gelecek diye msj geldi dün. Bu hafta sonu mobilyalar gelirse onları temizlerim kardeşimle diye düşündüm bende. Haftaiçi kıyafetlerini yıkayıp kaldırırım haftasonuda kendi ihtiyaçlarımı alırım diyorum ama benim oğlan ultrasonda 36 haftalık çıktı geçen hafta.

Üşengeçlik bendede çok var nasıl olacaksa böyle. Bende valize koyayım diyorum herşeyi bebek bakım çantasına sığmaz çünkü.

Benimki kendi arabasıyla gidip geliyor. Bahçesi varmış işte söylenip duruyor, bende ister işlerin bitince gel ister gel sonra geri dön diycem. Burda durunca bana ne faydası olacak sanki.
aynen valla kendisi bilir.dediğin gibi sanada faydası olmayacaksa hiç gelmesede olur.zaten gönülsüz yapılan işten fayda gelmez

Yok valla sığmaz cnm en iyisi orta boy bir valiz ona bile zor sığdım desem ya bide insan durdukça stres oluyor düşünmekten depresyona girmiştim ne zaman yapsam nasıl yapayım derken bi hışım girişmek en iyisi

Magnet yaptirdim ustunde isim hersey yaziyor. Ayriyeten etiket istedim ismiyle beraber dogdugu tarihi ben yazicam

ben de şu anahtarlıktan yaptırdım canım gelen olursa en yakınlara vereyim diye fikir olsun sizlere nasıl olmuş ❤
Görümcem de şeker ve kolonya yaptırıyor inşallah
Bence çok güzel olmuş canım bende düşünüyorum da bunu doğumdan sonra yaptırırım 40 ına kadar zaten uğraşamam kimseyle ki gelen çok olmaz şuan bile bana yaklaşmaya korkuyorlar o zaman da gelmezler çok fazla ancak çok çok yakınlar bi yarım saat belki uğrarlar diye aklımdan geçiyor :)
Aynen öyle Mevlüt’le hediyeyle insanla işim yok benim de iki çocuğumu riske atamam ister küssünler isterse benimle hiç konuşmasınlar en yakınlar uzaktan görüp gidecek muhtemelen gerisini kabul etmiyorum etmeyeceğim de eşim de zaten aynı fikir de ki bizim yurt dışından gelen de oluyor o döneme dönmüş olurlar umarım bi görelim demezler.
Canım bir an önce gelince dolap başla zorlanırsın çok zevkli şeyler ama bıdık bıdık ütüsü bir zor oluyor sıpaların ama dolabı yerleştirince o mis gibi koku herşey ütülü öyle güzel ki hala günde bir kez açıp açıp dolaba bakıyorum desem

valiz içinde ben kücük boy valize sadece çocuklarınkini koydum ayrı ayrı içine dediğim gibi organizelerle koydum daha doğrusu bilen yakın arkadaşıma yaptırdım ne lazım diye ben denk getiremem diye annemle ikisi hazırladı yanımda.Kendime de sırt çantasına koydum mecbur ben 2 çocuklu olunca 2 çanta gideceğim daha süt pompasını sığdıramadım. 2 gece kalacağız biz hastanede daha annemin eşyaları yok ortada

aynen valla kendisi bilir.dediğin gibi sanada faydası olmayacaksa hiç gelmesede olur.zaten gönülsüz yapılan işten fayda gelmez
Zaten benim işlerim bitti, diyor bide kendi ağzıyla zaten işlerin kalmadı diye. Bi dahaki konuşmada gelme diycem.

Hazırda durunca rahatlar tabi insan. Önümüzdeki hafta içi benimde herşey bitmiş olur sanırım.

Sen annen içinde ayrı çanta götür canım. 2 çocuk olunca kıyafette fazla oluyor bezde.

valla gelmesin,sende daha huzurlu olursun en azından

Aynen öyle oldu valla ben sandım ki o çantaya herşey sığar çocukların eşyasını zor sığdırdık

kv gelince bırak gelmesin gelmediği daha iyi bir de arayıp sürekli didiklemesin gelecekse gelsin gelmeyecekse yok şöyle yok böyle işler bitti tabi gönül rahatlığıyla Torun sevmeye gelsin çok işe yaradı ya

yaa benimde son 10 günüm kaldı işi bırakmama.sonra ilk işim bebişin kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip çanta hazırlamak olacak benimki bebek bakım çantasına sığar galiba.diğer kıyafetlerinide ufak bir valiz var ona yerleştirip kaldırcam mobilyaları gelene kadar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…