- 14 Mart 2008
- 6.069
- 5.238
- 723
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #15.201
Evet canım sende başla artık zor olur ağırlaşmadan bitir hem sıcak oluyor hem insanın beli yanı tutmuyor bir de dediğim gibi inanın varya annem 4 gün eşya ütüledi minik minik bitmiyoryaa benimde son 10 günüm kaldı işi bırakmama.sonra ilk işim bebişin kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip çanta hazırlamak olacakbenimki bebek bakım çantasına sığar galiba.diğer kıyafetlerinide ufak bir valiz var ona yerleştirip kaldırcam mobilyaları gelene kadar
hakikaten 3 er takımı ne yapacaklar kiEvet canım sende başla artık zor olur ağırlaşmadan bitir hem sıcak oluyor hem insanın beli yanı tutmuyor bir de dediğim gibi inanın varya annem 4 gün eşya ütüledi minik minik bitmiyorbebek bakımm çantan genişse sığabilir benim hastaneden 3 er takımm istediler napacaklarsa ancak aldı 6 takım yedekler falan derken baktın sığmıyor kendi eşyanla birlikte orta boy valize koy canım
İlk doğduğunda giydiriyorlar bir tanesini sonra 1 gece sonra yani banyo yaptırıyorlar orda o zaman istiyorlar yenisini diğeri de yedek olsun dediler galibahakikaten 3 er takımı ne yapacaklar kiher ihtimale karşı yedek olsun demişlerdir.seninkinin sığmaması çok normal canım bebiş eşyaları ×2 hep,bide senin,annenin derken taşınıyor gibi olacak aynen sığmazsa bendede ortaboy valiz var.ona koyarım artık.yeterki hazır bir şekilde gözümün önünde dursun kafamdan gitsin
hepimizin kesin öyle olacak doğuma giderken.yolda giderken bile bak şurda bu var bak şunun içinde bunlar var,bunu almayı unutma falan hiç susmayacağız eminimİlk doğduğunda giydiriyorlar bir tanesini sonra 1 gece sonra yani banyo yaptırıyorlar orda o zaman istiyorlar yenisini diğeri de yedek olsun dediler galiba2 şer 10’lu takım koydum birer tane de 5 Li takım koydum bakalım.
evet benim taşınıyor gibi olacak hakkaten
Kesinlikle hazır dursun canım ben kanamayla gittiğim gece iyi ki dedim haZır eşim e bi yandan söyleniyorum gece bi yandan ped koyuyorum bak Bunları getir Birşey olursa tamam mı diye
valla gelmesin,sende daha huzurlu olursun en azından
Evet kesinlikle öyle olcazhepimizin kesin öyle olacak doğuma giderken.yolda giderken bile bak şurda bu var bak şunun içinde bunlar var,bunu almayı unutma falan hiç susmayacağız eminimben bide üstlerine yazacağım.artık yanımda eşim mı olur ablammı bilmiyorum.işimi sağlama alayım en üste bebişin ilk giyeceklerini koyarım,alta doğru ihtiyaç sırasına göre sıralarım
Aynen öyle oldu valla ben sandım ki o çantaya herşey sığar çocukların eşyasını zor sığdırdık
kv gelince bırak gelmesin gelmediği daha iyi bir de arayıp sürekli didiklemesin gelecekse gelsin gelmeyecekse yok şöyle yok böyle işler bitti tabi gönül rahatlığıyla Torun sevmeye gelsin çok işe yaradı ya
bizde şimdi refakatçi eşim mı ablam mı olur belli olmadığı için yazmak mantıklı geldi.ablama yazmasamda halleder de o eşime gerekliEvet kesinlikle öyle olcazen güzeli yazmak ona göre verirler hemşireler istedikçe benim annem hepsini bildiği içinn yazmadım ama içine küçük not yazmak mantıklı aslında
aynen canım gelecek yapacak olan ha bire sana sormaz.benim ablamda kendinin kalacağı daha belli bile değilken yıllık izninin hepsini kullanmamış benim doğumumda lazım olur diye.insanın kendi canı ciğeri farklı oluyor işte.demene gerek kalmadan onlar düşünüyor zatenBende küçük boy valize hazırlayım diyorum ama orta boyda olabilir.Kardeşimede kıyafet koyucam çünkü.
Aynen valla arayıp ikide bir ne zaman geliyim şu kadar daha daha kalayım mı deyip duruyor. Bi saat önce filan yine aradı açmadım. Birazdan arayıp gelme sen diycem. Gelmeye niyeti olan insan zaten sorup durmaz çıkar gelir. Pandemiden dolayı okul durumları değişmese kardeşim okul için şehir dışına gitmiş olacaktı mesela. Direkt dedi ki ben gerekirse rapor alırım, gerekirse gider okula hocalarımla konuşurum sen ayaklanıp kendi işlerini halledene kadar gitmem okula. Ben daha bişey demeden dedi bunu. Onunda niyeti olsa ben şu zaman geliyorum der konuyu kapatırdı. 50 kere sorulmaz bi insana.
Tabi canım Gelecek olan gelir zaten Babamın bir lafı var “kabak tadı verdi” senin kv hakkaten artık kabak tadı verdi. Gelmesin gerçekten bu vakte kadar gelmeyenin ne işi var bende istemiyorum mesela kv hastanede olsun Allahtan refakatçi değişikliği yasak kimse o kalacak 2 gün. Yasak olmasa bile sen çalışıyorsun dicektim zaten öyle demişti ya ben çalışıyorum bakamam demişti Hasret bırakıcamm herşeyi ona.Bende küçük boy valize hazırlayım diyorum ama orta boyda olabilir.Kardeşimede kıyafet koyucam çünkü.
Aynen valla arayıp ikide bir ne zaman geliyim şu kadar daha daha kalayım mı deyip duruyor. Bi saat önce filan yine aradı açmadım. Birazdan arayıp gelme sen diycem. Gelmeye niyeti olan insan zaten sorup durmaz çıkar gelir. Pandemiden dolayı okul durumları değişmese kardeşim okul için şehir dışına gitmiş olacaktı mesela. Direkt dedi ki ben gerekirse rapor alırım, gerekirse gider okula hocalarımla konuşurum sen ayaklanıp kendi işlerini halledene kadar gitmem okula. Ben daha bişey demeden dedi bunu. Onunda niyeti olsa ben şu zaman geliyorum der konuyu kapatırdı. 50 kere sorulmaz bi insana.
Evet eşine kesin gerekli olur bir de heyecandan eli ayağına dolanır yaz sen canımbizde şimdi refakatçi eşim mı ablam mı olur belli olmadığı için yazmak mantıklı geldi.ablama yazmasamda halleder de o eşime gerekli
offf hemde ne dolanır eli ayağına.elim kesildiğinde ben hiç birşey olamamış gibi hazırlandım bekliyorum o evin içinde bağrış çağrış üzerine ne giyeceğini şaşırdı deli dana gibi dolaşıyorduTabi canım Gelecek olan gelir zaten Babamın bir lafı var “kabak tadı verdi” senin kv hakkaten artık kabak tadı verdi. Gelmesin gerçekten bu vakte kadar gelmeyenin ne işi var bende istemiyorum mesela kv hastanede olsun Allahtan refakatçi değişikliği yasak kimse o kalacak 2 gün. Yasak olmasa bile sen çalışıyorsun dicektim zaten öyle demişti ya ben çalışıyorum bakamam demişti Hasret bırakıcamm herşeyi ona.
Evet eşine kesin gerekli olur bir de heyecandan eli ayağına dolanır yaz sen canım
bendeYagmur3582 ,nin tavsiye ettiği sayfadan bundan sipariş ettim.içini değiştirip bu melek yavru fili seçtim hayatımıza hoşgeldin Alin yazacak ama kargo süre 30-40 günmüş.doğuma yakın gelir artık olsun dedim
aynen canım gelecek yapacak olan ha bire sana sormaz.benim ablamda kendinin kalacağı daha belli bile değilken yıllık izninin hepsini kullanmamış benim doğumumda lazım olur diye.insanın kendi canı ciğeri farklı oluyor işte.demene gerek kalmadan onlar düşünüyor zaten
Tabi canım Gelecek olan gelir zaten Babamın bir lafı var “kabak tadı verdi” senin kv hakkaten artık kabak tadı verdi. Gelmesin gerçekten bu vakte kadar gelmeyenin ne işi var bende istemiyorum mesela kv hastanede olsun Allahtan refakatçi değişikliği yasak kimse o kalacak 2 gün. Yasak olmasa bile sen çalışıyorsun dicektim zaten öyle demişti ya ben çalışıyorum bakamam demişti Hasret bırakıcamm herşeyi ona.
Bizdede tek refakatçi kalacak o da kardeşim. Hastanede hiç onu görmek istemiyorum bu kadar beni gıcık ettikten sonra. Seninki zaten bakamam demişti, bakamazsa gelmesin gerek yok kuru kalabalığa.
Eştende imza alıyorlar. Bizim yaptırdığımız yerde almışlardı yani. Hiç öyle bişey getirmedim aklıma dna testi filan gibi, ben devlet hastanesinde yaptırdım herşey kayıtlı çok özen gösteriliyor. Hem zaten benim oğlanın burnu dna testi niteliğinde ultrasonda gördüğümüz kadarıyla babasının burnunun kopyası.Merhabalar. Benim bekleyen iki embriyom var gelecek ay transfer düşünüyorum iki değişik sorum olacak:) birincisi eşim olmadan haberi olmadan gidebilir miyim, gelmesi öğrenmesi şart mı, malum bizler süpriz yapamıyoruz pek tüp bebek olunca.. olursa yani tabi.
Bir de hamile kaldıktan sonra bebeğin ikinizden olduğuna dair bir doğrulama var mı dna testi, yaptıran vs. Bu tarz nadiren de ols karışmalar oluyormuş huzursuz edici.
Bu arada ben ilk sayfada gördüklerime göre yazdım sorularımı ama sizler ne güzel çoktan eşya hazırlama vesaire derdine düşmüşsünüz maşalla
Buda bizim kızlarla lohusa setimiz kendim yaptım yakın cevreme dağıtmak için magnet sipariş ettim kapı süsü de yapılıyor kızlar
Dahami ucuza geliyor interneten yaptirmak ? . 4gunde yapmislar benimkinibendeYagmur3582 ,nin tavsiye ettiği sayfadan bundan sipariş ettim.içini değiştirip bu melek yavru fili seçtim hayatımıza hoşgeldin Alin yazacak ama kargo süre 30-40 günmüş.doğuma yakın gelir artık olsun dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?