2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet canım sende başla artık zor olur ağırlaşmadan bitir hem sıcak oluyor hem insanın beli yanı tutmuyor bir de dediğim gibi inanın varya annem 4 gün eşya ütüledi minik minik bitmiyor bebek bakımm çantan genişse sığabilir benim hastaneden 3 er takımm istediler napacaklarsa ancak aldı 6 takım yedekler falan derken baktın sığmıyor kendi eşyanla birlikte orta boy valize koy canım

hakikaten 3 er takımı ne yapacaklar ki her ihtimale karşı yedek olsun demişlerdir.seninkinin sığmaması çok normal canım bebiş eşyaları ×2 hep,bide senin,annenin derken taşınıyor gibi olacak aynen sığmazsa bendede ortaboy valiz var.ona koyarım artık.yeterki hazır bir şekilde gözümün önünde dursun kafamdan gitsin

İlk doğduğunda giydiriyorlar bir tanesini sonra 1 gece sonra yani banyo yaptırıyorlar orda o zaman istiyorlar yenisini diğeri de yedek olsun dediler galiba 2 şer 10’lu takım koydum birer tane de 5 Li takım koydum bakalım.
evet benim taşınıyor gibi olacak hakkaten
Kesinlikle hazır dursun canım ben kanamayla gittiğim gece iyi ki dedim haZır eşim e bi yandan söyleniyorum gece bi yandan ped koyuyorum bak Bunları getir Birşey olursa tamam mı diye

hepimizin kesin öyle olacak doğuma giderken.yolda giderken bile bak şurda bu var bak şunun içinde bunlar var,bunu almayı unutma falan hiç susmayacağız eminim ben bide üstlerine yazacağım.artık yanımda eşim mı olur ablammı bilmiyorum.işimi sağlama alayım en üste bebişin ilk giyeceklerini koyarım,alta doğru ihtiyaç sırasına göre sıralarım

bende Yagmur3582 ,nin tavsiye ettiği sayfadan bundan sipariş ettim.içini değiştirip bu melek yavru fili seçtim hayatımıza hoşgeldin Alin yazacak ama kargo süre 30-40 günmüş.doğuma yakın gelir artık olsun dedim

Eklentiler

• 20200820_110710.webp
    45,4 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG-20200820-WA0015.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 25
Evet kesinlikle öyle olcaz en güzeli yazmak ona göre verirler hemşireler istedikçe benim annem hepsini bildiği içinn yazmadım ama içine küçük not yazmak mantıklı aslında

Bende küçük boy valize hazırlayım diyorum ama orta boyda olabilir. Kardeşimede kıyafet koyucam çünkü.
Aynen valla arayıp ikide bir ne zaman geliyim şu kadar daha daha kalayım mı deyip duruyor. Bi saat önce filan yine aradı açmadım. Birazdan arayıp gelme sen diycem. Gelmeye niyeti olan insan zaten sorup durmaz çıkar gelir. Pandemiden dolayı okul durumları değişmese kardeşim okul için şehir dışına gitmiş olacaktı mesela. Direkt dedi ki ben gerekirse rapor alırım, gerekirse gider okula hocalarımla konuşurum sen ayaklanıp kendi işlerini halledene kadar gitmem okula. Ben daha bişey demeden dedi bunu. Onunda niyeti olsa ben şu zaman geliyorum der konuyu kapatırdı. 50 kere sorulmaz bi insana.

Evet kesinlikle öyle olcaz en güzeli yazmak ona göre verirler hemşireler istedikçe benim annem hepsini bildiği içinn yazmadım ama içine küçük not yazmak mantıklı aslında
bizde şimdi refakatçi eşim mı ablam mı olur belli olmadığı için yazmak mantıklı geldi.ablama yazmasamda halleder de o eşime gerekli

aynen canım gelecek yapacak olan ha bire sana sormaz.benim ablamda kendinin kalacağı daha belli bile değilken yıllık izninin hepsini kullanmamış benim doğumumda lazım olur diye.insanın kendi canı ciğeri farklı oluyor işte.demene gerek kalmadan onlar düşünüyor zaten

Tabi canım Gelecek olan gelir zaten Babamın bir lafı var “kabak tadı verdi” senin kv hakkaten artık kabak tadı verdi. Gelmesin gerçekten bu vakte kadar gelmeyenin ne işi var bende istemiyorum mesela kv hastanede olsun Allahtan refakatçi değişikliği yasak kimse o kalacak 2 gün. Yasak olmasa bile sen çalışıyorsun dicektim zaten öyle demişti ya ben çalışıyorum bakamam demişti Hasret bırakıcamm herşeyi ona.
bizde şimdi refakatçi eşim mı ablam mı olur belli olmadığı için yazmak mantıklı geldi.ablama yazmasamda halleder de o eşime gerekli
Evet eşine kesin gerekli olur bir de heyecandan eli ayağına dolanır yaz sen canım

offf hemde ne dolanır eli ayağına.elim kesildiğinde ben hiç birşey olamamış gibi hazırlandım bekliyorum o evin içinde bağrış çağrış üzerine ne giyeceğini şaşırdı deli dana gibi dolaşıyordu şimdiden tembihliyorum bak doğuma giderken sakın ol panik yapma sinir yapma diye

Merhabalar. Benim bekleyen iki embriyom var gelecek ay transfer düşünüyorum iki değişik sorum olacak:) birincisi eşim olmadan haberi olmadan gidebilir miyim, gelmesi öğrenmesi şart mı, malum bizler süpriz yapamıyoruz pek tüp bebek olunca.. olursa yani tabi.

Bir de hamile kaldıktan sonra bebeğin ikinizden olduğuna dair bir doğrulama var mı dna testi, yaptıran vs. Bu tarz nadiren de ols karışmalar oluyormuş huzursuz edici.

Bu arada ben ilk sayfada gördüklerime göre yazdım sorularımı ama sizler ne güzel çoktan eşya hazırlama vesaire derdine düşmüşsünüz maşalla

30 - 40 gün mü Uuuuu çokmuş.... Minimum adet diye bir şey var mı? kaç tane sipariş ettin canım?

Gönlü olan zaten dediğin gibi sen söylemeden kafasında ne yapacağını ayarlamış oluyor.

Eştende imza alıyorlar. Bizim yaptırdığımız yerde almışlardı yani. Hiç öyle bişey getirmedim aklıma dna testi filan gibi, ben devlet hastanesinde yaptırdım herşey kayıtlı çok özen gösteriliyor. Hem zaten benim oğlanın burnu dna testi niteliğinde ultrasonda gördüğümüz kadarıyla babasının burnunun kopyası.

Bu arada ben ilk sayfada gördüklerime göre yazdım sorularımı ama sizler ne güzel çoktan eşya hazırlama vesaire derdine düşmüşsünüz maşalla

Darısı başına inşallah.

Buda bizim kızlarla lohusa setimiz kendim yaptım yakın cevreme dağıtmak için magnet sipariş ettim kapı süsü de yapılıyor kızlar

Ah ah çok özeniyorum böyle el becerisi ve yakıştırma becerisi olanlara :) harika. Bende sıfır el becerisi :))

Kv'yi aradım. Görüntülüde aramıştı, sonra birde normal aramış. Oğlanın odasını görmek için görüntülü aramıştım dedi. Kapattım görüntülü aradım, kamerada renkler filan net görünmüyor tabi, iyi güzel olmuş dedi. Sonra seni bi görmek istiyorum hiç görmedim daha karnın çıktıktan sonra bi kısmet olmadı dedi sanki imkansızlıklar girdi araya.
Gösterdim aynadan kendimi çok güzel olmuşsun dedi, sonra dedim ki buna ben düşündüm de senin gelmene gerek yok. Hastanede kardeşim kalacak, evde kardeşim kalacak. Sen kendi işlerini hallet istediğin zaman dönersin. Aaa olur mu ben burda meraktan çatlarım gelmem lazım dedi. Sen bilirsin o zaman istediğin zaman gel dedim telefonu kapattım.

Dahami ucuza geliyor interneten yaptirmak ? . 4gunde yapmislar benimkini

Kızlar şimdi bebişimin kıyafetlerini yıkayacağım da bi kaç kıyafette renkli olan Kısımları var onları ayrı mı yıkamalıyım yoksa hepsini beraber yıkasam olur mu Resmen acemilik işte buna bile karar veremedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…