- 14 Mart 2008
- 6.069
- 5.238
- 723
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #15.221
Eyvah fazla panik galibaofff hemde ne dolanır eli ayağına.elim kesildiğinde ben hiç birşey olamamış gibi hazırlandım bekliyorum o evin içinde bağrış çağrış üzerine ne giyeceğini şaşırdı deli dana gibi dolaşıyorduşimdiden tembihliyorum bak doğuma giderken sakın ol panik yapma sinir yapma diye
Aynen öyle o dediğinin yeri gelecek daha yüzüne vurmadım ben onun bu cümlesini Tokat gibi yapışacak. İki tane aldığı battaniye var eşim alsınmış da yıkansınmış kalsın şimdilik dedim bende iki battaniyeyi yıkayıp getiremiyorsan kalsınGönlü olan zaten dediğin gibi sen söylemeden kafasında ne yapacağını ayarlamış oluyor.
Eştende imza alıyorlar. Bizim yaptırdığımız yerde almışlardı yani. Hiç öyle bişey getirmedim aklıma dna testi filan gibi, ben devlet hastanesinde yaptırdım herşey kayıtlı çok özen gösteriliyor. Hem zaten benim oğlanın burnu dna testi niteliğinde ultrasonda gördüğümüz kadarıyla babasının burnunun kopyası.
Darısı başına inşallah.
Canım biz hepsini birlikte yıkadık hiç birşey olmadı vallaKızlar şimdi bebişimin kıyafetlerini yıkayacağım da bi kaç kıyafette renkli olan Kısımları var onları ayrı mı yıkamalıyım yoksa hepsini beraber yıkasam olur muResmen acemilik işte buna bile karar veremedim
aynen bekleme süresi biraz uzun ama zaten doğuma daha var.doğumdan sonrada gelse olur30 - 40 gün mü Uuuuu çokmuş.... Minimum adet diye bir şey var mı? kaç tane sipariş ettin canım?
bilmiyorum ki canım ben herşeyi internet aldım bunuda öyle hallettim.daha ucuzlarıda var.twk başıma yapıyorum ve yoğunum ancak yetiştirebiliyorum dedi kız,bende üstelemedim fazlaDahami ucuza geliyor interneten yaptirmak ? . 4gunde yapmislar benimkini
benden daha panik maalsefEyvah fazla panik galibasenden daha panik olmasında
Aynen öyle o dediğinin yeri gelecek daha yüzüne vurmadım ben onun bu cümlesini Tokat gibi yapışacak. İki tane aldığı battaniye var eşim alsınmış da yıkansınmış kalsın şimdilik dedim bende iki battaniyeyi yıkayıp getiremiyorsan kalsın
Canım biz hepsini birlikte yıkadık hiç birşey olmadı valla
Birşey olmuyor canım bizde annemle baya tereddüt ettik ama birşey olmadı :) tek tek önce etiketlerini kestik içinde de çok oluyor etiket küçücük şeylerin isterseniz onları halledip atın baya oyalıyor onlardabenden daha panik maalsef
bugün kıyafet yıkama işini bende düşünmüştüm bir kaç parça sadece,beyaz kıyafetide var.ayrı mı yıkayacağım acaba diye.iyi bari bende hepsini birlikte yıkarım
bence çok güzel,söze de bayıldımŞöyle birşey buldum ikizler için
not olarak da: Bir Dilek tuttuk ,iki gerçeğimiz oldu yaZdırayım diyorum
etiket ben kendi giydiğim kıyafetlerde de sevmiyorum kesiyorumBirşey olmuyor canım bizde annemle baya tereddüt ettik ama birşey olmadı :) tek tek önce etiketlerini kestik içinde de çok oluyor etiket küçücük şeylerin isterseniz onları halledip atın baya oyalıyor onlarda
Tamam canım çok teşekkür ederim hemen yıkayıp hazırlığa başlayayım. Etiket hiç aklıma gelmemişti onu da keseyim bari. Bu arada magnetlere bayıldım çok güzelBirşey olmuyor canım bizde annemle baya tereddüt ettik ama birşey olmadı :) tek tek önce etiketlerini kestik içinde de çok oluyor etiket küçücük şeylerin isterseniz onları halledip atın baya oyalıyor onlarda
Evet demibence çok güzel,söze de bayıldım
Evet küçük küçük oluyor yan taraflarında zıbınların canım onları kestik hep biz kaşındırır alerji yapar.etiket ben kendi giydiğim kıyafetlerde de sevmiyorum kesiyorumonu iyi hatırlattın valla yakasında içinde ne varsa keserim yıkamadan
Evet etiket önemli valla bi saatimizi de o almıştı bizimTamam canım çok teşekkür ederim hemen yıkayıp hazırlığa başlayayım. Etiket hiç aklıma gelmemişti onu da keseyim bari. Bu arada magnetlere bayıldım çok güzel
canım instagramda falan çok var yapan yer oralara bak olmazsa.mutlaka kafana yatan bir yer bulursunEvet demiçikolatayı nerden yaptıracağım onun telaşı sardı
Evet küçük küçük oluyor yan taraflarında zıbınların canım onları kestik hep biz kaşındırır alerji yapar.
Bende meraklıyım canım becerim pek yok ama merakım çok her şeyi denemek isterim bı ara etamin falan da yaptımAh ah çok özeniyorum böyle el becerisi ve yakıştırma becerisi olanlara :) harika. Bende sıfır el becerisi :))
Güzelmiş canım bende en yakinlarima bir10tane biraz pahalı bir magnet buldum ekliyorum onu yaptırıyorum 20tane falan da ucuzundan yaptıracağımŞöyle birşey buldum ikizler için
not olarak da: Bir Dilek tuttuk ,iki gerçeğimiz oldu yaZdırayım diyorum
Çikolatayı da sipariş verdim şimdi Gösterdiğim magneti de sipariş ettim Bu işte kafamızdan silinmiş olducanım instagramda falan çok var yapan yer oralara bak olmazsa.mutlaka kafana yatan bir yer bulursun
Senin de güzelmiş canım mantıklı yaptırmışsın bende toplam da 30’tane yaptırıyorum magnetGüzelmiş canım bende en yakinlarima bir10tane biraz pahalı bir magnet buldum ekliyorum onu yaptırıyorum 20tane falan da ucuzundan yaptıracağım
Canım önce iyi bir doktor bul adetin üçüncü günü git muayeneni ol durumuna göre doktor zaten s ni yönlendirir bir sıkıntı yoksa ilaç tedavisi başlıyor zor ama bak burda hepimiz Allah'ın izniyle başardık bir yola çıkıyorsunuz Allah yardımcımız olsunBu tup bebek sureciyle ilgili bana bilgi verir msnz lutfen? Hangi merkezi neye gore belirlemeliyim? Ön gorusme icin randevu aldm ama neye dikkat etmeliyim onu bile bilmiyorum..diyelm ki reglin ikinci ucuncu gunu gittim. Ne yapilacak nasil gdecek surec?lutfen birileri yardm etsn kafam allak bullak
Çok tatlıKapı süsü de bunu sipariş verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?