2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eyvah fazla panik galiba senden daha panik olmasında
Aynen öyle o dediğinin yeri gelecek daha yüzüne vurmadım ben onun bu cümlesini Tokat gibi yapışacak. İki tane aldığı battaniye var eşim alsınmış da yıkansınmış kalsın şimdilik dedim bende iki battaniyeyi yıkayıp getiremiyorsan kalsın
Canım biz hepsini birlikte yıkadık hiç birşey olmadı valla

Dahami ucuza geliyor interneten yaptirmak ? . 4gunde yapmislar benimkini
bilmiyorum ki canım ben herşeyi internet aldım bunuda öyle hallettim.daha ucuzlarıda var.twk başıma yapıyorum ve yoğunum ancak yetiştirebiliyorum dedi kız,bende üstelemedim fazla

benden daha panik maalsef

bugün kıyafet yıkama işini bende düşünmüştüm bir kaç parça sadece,beyaz kıyafetide var.ayrı mı yıkayacağım acaba diye.iyi bari bende hepsini birlikte yıkarım

benden daha panik maalsef

bugün kıyafet yıkama işini bende düşünmüştüm bir kaç parça sadece,beyaz kıyafetide var.ayrı mı yıkayacağım acaba diye.iyi bari bende hepsini birlikte yıkarım
Birşey olmuyor canım bizde annemle baya tereddüt ettik ama birşey olmadı :) tek tek önce etiketlerini kestik içinde de çok oluyor etiket küçücük şeylerin isterseniz onları halledip atın baya oyalıyor onlarda

etiket ben kendi giydiğim kıyafetlerde de sevmiyorum kesiyorum onu iyi hatırlattın valla yakasında içinde ne varsa keserim yıkamadan

Tamam canım çok teşekkür ederim hemen yıkayıp hazırlığa başlayayım. Etiket hiç aklıma gelmemişti onu da keseyim bari. Bu arada magnetlere bayıldım çok güzel

bence çok güzel,söze de bayıldım
Evet demi çikolatayı nerden yaptıracağım onun telaşı sardı
etiket ben kendi giydiğim kıyafetlerde de sevmiyorum kesiyorum onu iyi hatırlattın valla yakasında içinde ne varsa keserim yıkamadan
Evet küçük küçük oluyor yan taraflarında zıbınların canım onları kestik hep biz kaşındırır alerji yapar.

Evet demi çikolatayı nerden yaptıracağım onun telaşı sardı

Evet küçük küçük oluyor yan taraflarında zıbınların canım onları kestik hep biz kaşındırır alerji yapar.
canım instagramda falan çok var yapan yer oralara bak olmazsa.mutlaka kafana yatan bir yer bulursun

Bu tup bebek sureciyle ilgili bana bilgi verir msnz lutfen? Hangi merkezi neye gore belirlemeliyim? Ön gorusme icin randevu aldm ama neye dikkat etmeliyim onu bile bilmiyorum..diyelm ki reglin ikinci ucuncu gunu gittim. Ne yapilacak nasil gdecek surec?lutfen birileri yardm etsn kafam allak bullak

Şöyle birşey buldum ikizler için

not olarak da: Bir Dilek tuttuk ,iki gerçeğimiz oldu yaZdırayım diyorum
Güzelmiş canım bende en yakinlarima bir10tane biraz pahalı bir magnet buldum ekliyorum onu yaptırıyorum 20tane falan da ucuzundan yaptıracağım

Eklentiler

• Screenshot_2020-08-15-13-48-07-117_com.instagram.android.webp
    40 KB · Görüntüleme: 40
canım instagramda falan çok var yapan yer oralara bak olmazsa.mutlaka kafana yatan bir yer bulursun
Çikolatayı da sipariş verdim şimdi Gösterdiğim magneti de sipariş ettim Bu işte kafamızdan silinmiş oldu 30 adet magnet sipariş ettim 64 adet te çikolata gümüş renk yaptırdım ikisini de
Güzelmiş canım bende en yakinlarima bir10tane biraz pahalı bir magnet buldum ekliyorum onu yaptırıyorum 20tane falan da ucuzundan yaptıracağım
Senin de güzelmiş canım mantıklı yaptırmışsın bende toplam da 30’tane yaptırıyorum magnet

Canım önce iyi bir doktor bul adetin üçüncü günü git muayeneni ol durumuna göre doktor zaten s ni yönlendirir bir sıkıntı yoksa ilaç tedavisi başlıyor zor ama bak burda hepimiz Allah'ın izniyle başardık bir yola çıkıyorsunuz Allah yardımcımız olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…