Sen teyzesi olduğun halde böyle hassas davranmışsın, millet şapur şupur öperek havalara atarak seviyor başkasının bebeğini. Bende bebeklerin öpülmesini doğru bulmuyorum, kimsenin bebeğinide öpmedim içim gitsede.. Kuzenimin kızı vardı sadece koklardım, kendi biraz büyüyünce gelip kucağıma oturmaya başlamıştı, bebekken annesi vermeden ben almazdım. Kendi bebeğimide kucaktan kucağa gezdirmek istemiyorum kimseyi kırmakta istemiyorum bakalım nasıl olacak, nasıl davranıcaz..
Evet birde zor elde ettik bu bebekleri biz. Dün üstü kapalı teyzesine söyledim, hastalık var o yüzden kimi nasıl kabul edicem bilmiyorum sonuçta çok küçük oluyor bağışıklığı zayıf oluyor dedim, ohoo eylüle kadar bişey kalmaz Allahın izniyle hiç bişey olmaz diyor.. Ben öyle kucaklarına verip kenara çekilip elden ele gezmesini izleyemem ki..

Belki ben abartıyorum ama başka türlü davranmak içime sinmez ki.
Benim tedavi olduğum hastanede tanıştığım bi arkadaşım var doğumu çok yaklaştı, pandemiden beri görüşmüyoruz yüzyüze. Doğum yapıcak ve gitmeyi düşünmüyorum ben kendisinede söyledim, zaten çok minnoş bi bebek olucak zayıf biraz diye kafasına takıyor annesi.. Gitsem kucağıma alamam, bebeğe yaklaşamam, annesine yaklaşamam.