Ben daha önce genel anestezi ile başka bir operasyon geçirdim o yüzden yine genel istiyorum, kısaca anlatayım. O ameliyathane giden koridorda giderken çok korktum, hep ya uyanamazsam diye düşünüyor insan, ameliyathane gelince cok sıcak karşıladılar sakinleştim biraz, sonra kol damarımdan ilaç verdiler bir de oksijen maskesi gibi bisey taktılar, uyutamayacaklar beni diye düşünürken hemşirenin bayan uyanın diye omuzuma vurmasınlar uyandım
ameliyat sırasında ağrı kesici de vermişler hiç acı ağrı yok dedim niye uyandiriyorlar ki beni
eşim nerede dedim, ameliyattan çıktınız birazdan götüreceğiz dedi, o sıra içim geçmiş yine sedyeyi sürerlerken uyandım, yatağıma yatırdılar yine içim geçmiş, narkoz baya bir uyutuyor insanı. Ameliyathane stresini 5 dk falan anca yaşadım yani, uyandığımda hepsi bitmişti. Sadece tek zor olan kısmı gaz çıkartma kısmıydı, ameliyattan 6-7 saat sonra birden tansiyonum düştü midem bulandı karnım ağrıdı felan, aşağıya sigara içmeye inmistim bir de kendimi tuvalete zor attım, herkeste oluyor mu yoksa bende mi oldu bilmiyorum. Ertesi günde taburcu oldum işte, ben ameliyathane ortamından çok strese giriyorum o yüzden genel istiyorum eğer doktorum da kabul ederse tabi.