2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Yok bizim uyurken değil. Siz başka doktora da götürün isterseniz uyurken olmasini bnde anlayamadım. Bizimki gaz kusma o yüzden yalaniyo

şu yeşil kaka neden oluyor? Üşütünce mi oluyor? Gıda alerjisi ile alakası var mı acaba

şu yeşil kaka neden oluyor? Üşütünce mi oluyor? Gıda alerjisi ile alakası var mı acab
Yeşil kaka iyi beslenmediğinde oluyor. Ben öğün atlarsam, yağlı şeyler yemezsem kaka yeşile dönüyor. Gece beslenmezse beslenme aralığı uzarsa kaka yeşile dönüyor.
Kısacası iyi yemezse dolar renkli bezler atıyorum.

Kızlar benim oğlum da sünnet oldu.Doktora gidene kadar dikişli yaptırmayı düşünüyordum ama orada çok güzel anlattı doktor ben de tamam o zaman klipsli yapalım dedim.İşlem toplamda 20 dk sürmemiştir.Önce bir krem sürüp pipi çevresi uyuşturuluyor sonra iğne yapılıp 15 dk bekleniyor.Oğlum bugün 75 günlük kilosu 4900 civarındadır.Lokal ile yapıldı sünnet.Sünnet aşamasında hiç ağlamadı sadece sıkıldı biraz mız mızlandı ama o da hemen geçti zaten çünkü video çekmiştim sünnet işlemi 5 dakika sürmüş.Doktorun yapılacakları anlatması bile 7 dakika :)

Eve gelince gayet iyiydi ama ilk çişle birlikte feci bir ağlama seansına girdi.1,5 saat ağlamıştır.Doktor eve gidince calpol içirin demişti içirdik ama tabii ilk çiş yaktı.Ilık suyla yıkayabilirsiniz dediği için pipiyi bu şekilde yıkadık o çok rahatlattı ve en azından uykuya daldı.Kalktığında yine gülücükler saçıyordu ki bu benim oğlanın rutini demek ki rahatladı dedim.Sonrasında da normal her zamanki gibi uyudu.Şu an bakıyorum çiş yapıyor ama yanma yok olsa ağlardı diyorum.Doktor da hemşireler de bu gecenin daha doğrusu ilk 24 saatin zor geçeceğini söylediler.İnşallah bu şekilde atlatır.

Perşembe klips çıkacak.Bir gün öncesi için klips daha rahat çıksın ve ağlamasın diye de krem verdi doktor.Klipsi ben çıkaracağım dedi.Kaka vs bulaşabilir korkma yıka dedi.

120 çok değil mi acaba hem emiyormuş ta, biz 60 cc veriyoruz bazen çok emince istemiyor bile mamayı.gerci benimkiler ikiz 35 haftalık doğdular ama 120 cc çok geldi .
Her bebeğin ihtiyacı farklı diyorlar bende uzun süre az verdim burdakileri görünce vicdan yapıyordum kilo alımına bazen sınırın altına düşüyordu..
Ee birde bebeğimde artık doymayip ağlayınca arttirdim simdikinde bile ağlıyor bitince hep emmek istiyor bir o kadar da kusuyor gerçi azda versem çokta versem kusuyor.
Bu arada mamayi nadiren veriyorum dışarı fln çıkarsam yada o an emziremeyecek konumdaysam.

Doğru diyosun canim, arada bir veriyorsan yetmeyebilir , biz her emzirme sonrası 60 veriyoruz , kusma bizde de oluyor bazen,ama aylık kilo alımı iyi yani normalden azcık fazla cıktı. Olmazsa siz de böyle deneyin bir anda çok mama olasından sa her seferinde 60 cc belki size de iyi gelir .

Ya benim oğlumun da eli ağzında, salya da akiyor, sürekli ağlıyor..gaz sorunu bitmeden şimdi de diş kaşıntısı çıktı başımıza sanırım
Evet ya bu gece çok zorlandı uyurken sürekli elini ağzına götürmeye çalışıyo götüremiyo acaba kaşınıyo mu yaa doğru düzgün uyuyamadı yavrum

Kızlar bebek telsizi aldınız mı?
Memnun kaldığınız önereceğiniz marka var mi?
Ama böyle elektrikli süpürge calistirsigimda da alarmı duyabileyim . Sesi boğuk boğuk gelmesin
Weebaby nin telsizini kullanıyorum. İlk oğlumda almıştık. Ses yanında ışıkları da var. Sesi duymazsan ışıktan anlarsın
şu yeşil kaka neden oluyor? Üşütünce mi oluyor? Gıda alerjisi ile alakası var mı acaba
Birçok sebebi var. Bizim çoğu kakamız yeşil. Alerji olabilir,önsüt fazlalığı ya da üşütmüş olabilir.

Otomatik sallanan beşik kullan var mı? Hangi marka model kullanıyorsunuz ve Memnun musunuz? Uyuduktan on onbeş dk sonra uyanıyor sallanınca uyuyor. İşe yarar mı sizce

Yok bizim uyurken değil. Siz başka doktora da götürün isterseniz uyurken olmasini bnde anlayamadım. Bizimki gaz kusma o yüzden yalaniyo
2-3 doktora gidiyiruz canim ztn .
Diyirum ya suphelenecek seyler belli zatn zamanla belli olacak . Biktim hastane hastabne cocugu gezdirmekten

Kuzum yeşil kala eğer emiyorsa ön sütü çok aldığında da okuyir veya usuttugunde de oluyor
Yesil kakanin bir cok sebebi.var . Bi arkadasim var mesela bizim kaka hep yesil cocuk usutmus diye beyninmi yedi,
Bizim mamamiz.farkli alerji mamasi o genelde yesil yaptirirmis.
Bir de duzenli antibiyotik kullaniyoruz o da yapabilir dedi doktor.
Mesela ben emzirince sari kaka yapiyor mama verdigimde yesil .
Ben boyle emin oldum

2-3 doktora gidiyiruz canim ztn .
Diyirum ya suphelenecek seyler belli zatn zamanla belli olacak . Biktim hastane hastabne cocugu gezdirmekten
Çok geçmiş olsun canım inşallah hepsi temiz sonuçlanır bu psikolojiyi iyi biliyorum ilk çocukta yaşadım farklı sebeplerden o doktordan o doktora sabrım kalmamıştı çok şükür şimdi sağlıklı kıpır kıpır bir çocuk oldu inşallah sizin de öyle olur

Canim saglikli dq sagliksiz da olsa benin cocugum artik bu kafaya sahip oldum sonunda .
Herseyi dert ede ede bebegimde kucuk kucuk bir suru farkli sebebten hastaliklar cikti.
Artik anne olmanin keyfini suruyorum .
Size karsilik olarak soylemiyorum bunu . Etrafta o kadar degisik insanlar var ki . Ufacik hastaliklari bile cok kotu biseymis gibi aayy allah sifa versin
Duzelsin ins diye abartarak soyluyirlar. Bunlari duyunca diyorum ki allah dagina gore kar veriyor. Demek ki bu bebis beni secmis ki ben ustesinden gelebilecek biriymisim.
Boylu dusunup yaninda rahat oldugum insanlarla paylasiyorum.
Bir de soyle bisi var ne kadar ugrassakta olacaga care yok. Gebeligimden beri kicimi yirttim afedersin yine olan oluyo
Size bisey demek istemedim konu gecince soylemek istedim ki sizinde oyleymis beni en iyi anlayanlardansinizdir

Kızlar benim oğlan öğlenleri pusette uyuyor beşiğine koyarken uyaniyor. Pusette uyumasinin omurgasina boynuna bacaklarina zararı varmıdır. Yatirmak istemiyorum ama pusette yatmazsa hep kucak istiyor mecbur yemek yaparken pusete koyup mutfağa gidiyoruz sonrada uyuya kaliyor

1,5-2 saatten fazlası zararlı yatırmayın diyorlar, satın aldığımız yerdeki görevli bu şekilde uyarmıştı. Tam yatış pozisyonu özelliği olan pusetler hariç pusette kesintisiz yatırmamak gerekiyormuş

Aynen öyle biz onları her haliyle kabul ettik aylarca bekledik her anın tadını çıkarmak lazımmış çok şükür iyi ki varlar

Gırtlak yapıları farklı olduğu için boğulmaya neden olabiliyormuş o şekilde yatmak. Uykuda olduğu için de nefessiz kaldığını fark edip müdahale edemediğinizden çok tehlikeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…