2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kız çocuk anneleri kizlarinizin kulaklarını ne zaman deldireceksiniz ?
Kendisi istediği zaman
Otomatik sallanan beşik kullan var mı? Hangi marka model kullanıyorsunuz ve Memnun musunuz? Uyuduktan on onbeş dk sonra uyanıyor sallanınca uyuyor. İşe yarar mı sizce
Ay ben doğmadan önce binbir hevesle joie sansa almıştım ama sağolsun kızım hiç sevmedi arkadaşta nuna leaf vardı onda uyuyunca hemen ben de aldım bunu çok sevdi göğsümde uyuyunca yerine ya da koltuğa koyunca hemen açardı gözünü Nuna’da uyuyor hem de salonda yanımızda uyuyor tabi saatlerce değil ama 15dk uyuması bile bana iş yaptırır

Bende bunu bazen anlamıyorum mesela süneti de oyle yapsalar keşke
Oğlum olsa ilk 6 ayında yaptırırdım sünneti bakımını ben yapacağım çünkü hareketlenmeden eli kolu oynamadan bitmeli bence ama küpeden korkuyorum ben bebeklerin sağına soluna belli olmaz tutar çeker bir yere takar oynarken kreşte okulda biri asılır daha bir sürü felaket senaryosu yazabilirim sana ben ablasına 6 yaşında taktım küpe kendisi istedi ağlamadı da öyle mızladı biraz o kadar

Arkadaşlar benim kız çok öksürüyor ya başına gelen oldumu ? Doktora gdecegz ama bir sorayım önden dedim çok endiselendiriyor

Arkadaşlar benim kız çok öksürüyor ya başına gelen oldumu ? Doktora gdecegz ama bir sorayım önden dedim çok endiselendiriyor
Bizde bugün götürdük, günde 10 defadan az öksürüyor ise ve balgam çıkarmıyor ise sıkıntı yoktur dedi doktor.

Selam arkadaşlar
Son 2-3 gündür sütümün azaldığını hissediyorum böyle bişey yaşayan var mı?
Bu saatlerden sonra mama vermem gerekiyor doymuyor
Bir emzirme bir mama şeklinde geceyi ediyoruz

Selam arkadaşlar
Son 2-3 gündür sütümün azaldığını hissediyorum böyle bişey yaşayan var mı?
Bu saatlerden sonra mama vermem gerekiyor doymuyor
Bir emzirme bir mama şeklinde geceyi ediyoruz
Mamayı öğün olarak vermiyorsunuz değil mi yani önce emzirip sonra mama verin ki sütünüz azalmasın

Canım pusette ve anakucağinda uyku güvenli değilmiş, bebeklerde solunum durmasına ve ani ölümlere sebep olabiliyormuş, hastaneden broşür vermişlerdi onda öyle yazıyordu, o yüzden otomatik sallanan anakucağı almaya cesaret edemedim, otomatik beşik için de geç kaldık artık, alsam bile kaç ay kullanacak.

Arkadaslar merhaba mama sandalyesi hic baktiniz mi?veya marka oneren var mi...hediye cekimiz var ve mama san.almak istiyoruz

Hiç boyle dusunmemistim ama mantikli bizde 3/6 ayliken takiyorlar almanyada 4 yas sonra izin veriyorlar ama her devlette farkli

Arkadaslar merhaba mama sandalyesi hic baktiniz mi?veya marka oneren var mi...hediye cekimiz var ve mama san.almak istiyoruz
Ben chicco polly 2 start mama sandalyesi aldım önemli olan ayak desteğinin olması ve kademeli olmasıymış ayaklar boşta önerilmiyor yemek yemede, bir de kolay silinebilir kumaş olması bizim için iyi olur diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…