2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Bende başka bir demir hapı kullanıyorum. Eczacı demiri kesmemesi için 2 saat öncesinde çay kahve ayran içmemelisin dedi istersen yatarken iç dedi. Bende yatarken içiyorum. Yatmadan da bunları tüketmemeye çalısıyorum

Bnde böyle diyor 22 ocakta yaptırdım sonuç tam çıkmamış mı anlamadım

Eklentiler

• 68A9B09A-7E02-424C-8462-5847DBF2B143.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 56
Ca
Çok geçmiş olsun benimde lökosit çok artmış bende değer olarakda yazmıyor +++ yazıyor iki hafta sonra gidicem bende umarım birşey olmaz doktor ilaç verene kdr
Canım şu an tahlilime baktım benim lökosit yazan iki yer var o ++ yazan yer diyorsun ya bu senin idrar yolu enfeksiyonu geçirdiğin anlamına gelmeyebilir bak benimki şöyle fotoğraf atıyorum doktoruna sor gidince sende olmayabilir

Eklentiler

• 96023252-89B9-49D3-B12B-7463FF9167A1.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 51
  • E5E61A54-12AD-40A6-9454-F668164AAFD5.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 57
Gecmis olsun ama gercekten birden okadar yuksek cikmasi sasirtici. Bende yaptirayim akintim kokusuz ama bazen kasinti oluyor. Doktorumda hic bu konularla ilgili birsey soylemiyor. Cok sagol bilgiicin

Ri
Gecmis olsun ama gercekten birden okadar yuksek cikmasi sasirtici. Bende yaptirayim akintim kokusuz ama bazen kasinti oluyor. Doktorumda hic bu konularla ilgili birsey soylemiyor. Cok sagol bilgiicin
Çok teşekkür ederim her akıntı enfeksiyon değil ama içiniz rahat olsun diye bence yaptırın ama unutmayın hem idrar tahlili hem idrar kültürü isteyin idrar kültürü de çok önemli benim daha sonucum çıkmadı Rica ederim bunları rutin baktırmalıyız çünkü gebelik şekeri tansiyonu dediğimiz şey de böyle bir anda çıkabiliyor annenin önceki yaşantısında yokken.. Tahlillerimiz çok önemli umarım sizde çıkmaz

Merhaba hanımlar bugün dr gittim 12+4 çıktı adetimle uyumlu. İkiliye girdim burun ölçemedi doktorum bir türlü göstermedi burnunu. NT 1.71 ölçtüm dedi ne demek bilmiyorum, bir sorun olsa söylerdi değil mi?

bir de erkeğe benziyor dedi, yüksek ihtimal erkek olacak dedi alt tarafta çıkıntıya benzer bişeyler vardı :)) kesin konuşmuyorum dedi şu an ben de sasirdim valla :) acaba oğlum mu olacak ne zaman netleşir ultrason bitiyor merak bitmiyor :))

Ver canim tabiki...ben gunde en az 2 litre su iciyorum sukur yanmam felan yok ama sabah ilk idrarimdan sonra hafif yanma oluyor ama bu benim gebelikten once de oyleydi hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…