2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Canim bebeğime iyi bir baba, bana es olabileceğine inanırsam belki bebegim icin devam edebilirim. Onun dışında sabir diliyorum Rabbimden. Bebegime huzur, saglik. Sizler nasılsınız? Umarim cok cok iyisinizdir
Hadii hayırlısı cnm oda kendince ders çıkarmıştır bence. Bende iyiyim cnm teşekkür ederim

Ay yakınlarda olsam kesinlikle giderdim oraya. Ben tekirdağdayım burda zaten perinatolog yok. Istanbuldakiler de hep cift ücret talep etmişler ikizlere
Tekirdağ merkezde misiniz?
Çorlu'da fln yokmu ki perinatolog.Yada Silivri tarafı?
Banada doktorum en uygun tarihi 20-22 haftalar dedi yanlış hatırlamıyorsam bende 21in sonu 22 gibi giderim perinatologa.

Benim eşim de yapamaz kolumdan zaten bacağa geçtim mecbur. Birde sabah akşam benim o yüzden yer kalmadı artık çok sıkıldım iğneden :/ inş 1 e düşürür bu hafta

Benim eşim de yapamaz kolumdan zaten bacağa geçtim mecbur. Birde sabah akşam benim o yüzden yer kalmadı artık çok sıkıldım iğneden :/ inş 1 e düşürür bu hafta

Benimde bir ara o şekildeydi şimdi teke düşduk . Günde 0.6 vuruluyorum. Önümüzdeki ay yine test yapilacak yetiyormu diye

Benim migrenim var 3 gün geçmeden ağrıdı geçenlerde. Bi kaç gündür yine sızlamaya başladı hissediyorum ağrıyacağını parol içtim biraz rahatlattı

geçmiş olsun, tam bu haftalarda oluyor herhalde.. geçer umarım..
Teşekkürler canım sanada, tlf ekranına az bakmaya çalış, bol su iç, aç kalmamaya çalış, karanlıkta uyuyamasanda dinlen, buz aküsü koyuyorum ben şakaklarıma ağrıyan tarafıma aklında olsun canım

Yaaa canim rahim buyudugundendir hepimiz arada yasiyoruz o sikintiyi ve her seferinde de ayni telasi yasiyoruz elbetsagliklq minnagimiz iyidir gonlunu ferah tut canim benimyarin da gidicen gorucen onu Rabbimin izniyle guzel haberlwr vericen bizecanim bizim saglik olursa haftaya cuma gunu var randevumuz bakalim 14. Haftada olmus olacagiz insallahsoyler belki bebisimizin cinsiyetini artik

Bana test fln yapılmadı bu hafta onu da sorayım 0,8 oksapar ve asprin kullanıyorum

Hatirliyorum canim ben senin durumunu doktoruma sormustum. Doktorumda anlam veremedi neden zayif olmasina ragmen bu kadar yüksek kullaniyor diye.

Gün aşırı kan testi yapma sebepleri dış gebelik olup olmadığı hakkında fikir edinebilmek. Dış gebelik kadınlarda yumurtalık, tüp hatta can kaybına bile sebep oluyor. Gereksiz olsa burda da yapmazlar zaten. Bir de her istediğimde gidip bebeğimi görebileceğimi bilmek de çok rahatlatıcı, sağlık sistemi konusunda eleştirilecek bir ülke değiliz bence.

Kızlar merhaba uzun zamandır yoktum yazmaya fırsat bulamadım hiç ama hepsini eksiksiz okuyorum 11+5 ve 12+2 de doktorum erkeğe benziyor gibi bacak arasında çıkıntı görüyorum ama kesin bir şey söyleyemrm çok erken demişti. Ama biz ona iki kontrolde de aynı tahmin olunca kesin erkek gördüyse demiştik isim, bile bakıyorduk. 15+2 kız dedi bacak arasını bana da gösterdi hiçbir şey yok şok olduk o an kendimizi çok inandırmışız erkeğe. Bizden de bir prenses geliyor

Bir prenses daha geliyor desene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…