- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #15.361
İnşallah canımBen hergun duzenli olarak kullaniyorum ama doktorum vucudun yatkinsa ne kadar surersen sür faydasi olmaz dedizaten hic yag kullanmayip catlamayani da taniyorum ilk hamileligim oldugu icin vucudumun tepkisini de bilemedigimden hergun yaglaniyorum. Simdiye kadar olmadi ama bu son gunlerde bi gerginlik hissediyorum karnimda hep, insallah catlamadan atlatiriz
Amin inşallahO ağrı normal cnm rahim büyo benek büyo bende de ağrı var birde biz fazla yatığımız için kalkınca çok ağir geliyo bize az ayakta fazla kalınca ağrim oluyor benimde misal bügün tüm gün yedim yattim ağrim var diye merak etme bu dönemler de geçecek allahin izniyle
bende daha hic bisey almadim ikizlere bi kac biberon battaniye felanGeç kalmış sayılmazsın bence. Burda çoğu anne beğendiğini almış ben çılgınlar gibi alışveriş yaptım. Iki bebek olunca son aylara bırakırsam maddi olarak çok zorlar diye düşündüğüm için sırf. Tek bebek olsa 28.hafta bitince alışverişe başlardım valla.
Kafanda zaten beliymiş her sey alışverişi bitti say en zor kısım ne lazım diye düşünmek
Doğuma kadar kesinleşir canım bence daha epey vakit var. Ben dediğim gibi hepsini son zamana bıraksam maddi olarak çok zorlanırım diye aldım hep.bende daha hic bisey almadim ikizlere bi kac biberon battaniye felanbide bizim is karisik ben cofte vatandasim esime vize basvurduk halen gelmedi yani yurt disindami yasiyacaz turkiyedemi o bile belli degil . Ama simdilik doguma gidicem bir hafta sorna bir kac ay yokum esimsiz doguracam galiba yatak konusunda 2 park yatak alcam 2/3 sene sornada cocuk yatagi . park yatak daha kullanisli olur sanki
aynen inshallah en kisa zamanda belli olur , cunku ne orda birsey alabiliyorum nede burdaDoğuma kadar kesinleşir canım bence daha epey vakit var. Ben dediğim gibi hepsini son zamana bıraksam maddi olarak çok zorlanırım diye aldım hep.
Benim ikizleri olan bi tanıdığım var ona sordum canım yatak meselesini ağlayarak birbirini uyandırabiliyormus o yüzden en az bir yatağın taşınabilir olmasına dikkat et birini esin birini sen uyutursun dedi. Park yatak alicam sanırım ben de
Ben hiç bakmadım bile büyüyen besiklere taşıncaz zaten bir yıla kadar yeni evde oda yaparım artık dedimaynen inshallah en kisa zamanda belli olur , cunku ne orda birsey alabiliyorum nede burda2 park yatak iyi olur bana cok mantikli geldi biri salonda yada odada vs yerlerini degistiririz hem buyuyen besik felan cok oahali olur ve sabit olucak sanki isimize cok yaramaz .
benimde ilk tecrubem ikizlere hamileyim . ben cocuk odasi daha yapmayacam odaya dolap cekmece alicam ama bebeklerin yatmasi icin 2 tane park yatak alicam hem odadan odaya tasirim daha kolay olur diye dusundum 3 sene sornada normak cocuk yatagi almayi dusunuyorum .Kızlar yavaş yavaş evin düzenini planlamaya çalısıyorum. Bebek beşiği, oda konusunu netleştirmek için tecrübeli annelerin düşüncelerini merak ediyorumBebeği kaç aydan sonra kendi odasına geçirmeliyiz ? Birçok yerde 5. ya da 6. aydan sonra ayrılabileceğini okudum. 6. aydan sonra ayırmak bana mantıklı geldi hem ebeveyn hem de bebek için. Ona göre anne yanı için daha portatif bir beşik almayı düşüneceğim. Sizler ne düşünüyorsunuz ?
ben 70 kiloyla hamile kaldim 22 haftadayim su an 81 kiloyumKızlar kaç kilo aldınız ben çok kötüyüm ya moralim çok bozuk
ben hayatimda bir kere bile sivilce gormedim desen yeridir ama hamilelikten bu yana yuzumu bir yana birak sirtim onzum hem kucuk kucuk ici beyaz sivilce dolduKızlar kilodan konuşulmuş ben de cildi bozulan var mı demek istiyorummleke sivilce vb. Ve çatlakları başlayanınız var mı
bebekler iki tane olunca cifte masraf oluyorBen hiç bakmadım bile büyüyen besiklere taşıncaz zaten bir yıla kadar yeni evde oda yaparım artık dedim
Öyle yok biz rahat olucaz bebeklerimiz de vaktinde gelecek Allah'ın izniylebebekler iki tane olunca cifte masraf oluyorsag saglim gelsinlerde. erken dogum korkusu sardi beni artik
Ben de de vucut fırcası var da ben cesaret edemiyorumm hani catlak olusumunu arttırırsa diye sonucta kasımayın bilr deniyor yaaaben hayatimda bir kere bile sivilce gormedim desen yeridir ama hamilelikten bu yana yuzumu bir yana birak sirtim onzum hem kucuk kucuk ici beyaz sivilce dolduselelut zaten dizlerjme kadar indi . kiz bebek annenin guzelligin alir derkermis dogru herhalde , heleki ikiz kiz bekleyinxe dahada maf oldum. At kili firca siparis ettim hem yuzum hem vucudum icin
ay inshallah yaÖyle yok biz rahat olucaz bebeklerimiz de vaktinde gelecek Allah'ın izniyle
Ben 37.haftadan sonra olacak diye şartladım kendimi inşallah öyle olacak
ya evet oda var gerci ama kan dolasmini selelut gelan iyi geliyormus , hem belki usteki kurumus pis deriyi ceker temizi cikarBen de de vucut fırcası var da ben cesaret edemiyorumm hani catlak olusumunu arttırırsa diye sonucta kasımayın bilr deniyor yaaa
Ben de yaya evet oda var gerci ama kan dolasmini selelut gelan iyi geliyormus , hem belki usteki kurumus pis deriyi ceker temizi cikarkendimden sogudum resmen ya
Ben de tutmak istiyorum ama malesef bebege cok zararlı oldugunu okudum. Kan şekeri düşünce bebeğin de şekeri düsüyor şu an onun çok ihtiyacı var beyninin çalışabilmesi için. Hatta hamilelere o yuzden ara öğün veriyorlarGünaydın kızlar oruç tutacak mısınızçok istiyorum tutmak, ramazandan birşey anlanıyorum tutmayınca. Bi sürü de borç ama ayılıp bayılırsam diye de korkuyorum. İkinci hamileliğimle ilkinin arası çok yok. Vucudum kırıldı. Yine de farzdır ama
Ya güzel istiyorsunuzda şimdi kendinizden fazla düşüneceğiniz bir can var içinizde o masuma yapmayın bu eziyeti doğunda kaza olarak tutarsınızGünaydın kızlar oruç tutacak mısınızçok istiyorum tutmak, ramazandan birşey anlanıyorum tutmayınca. Bi sürü de borç ama ayılıp bayılırsam diye de korkuyorum. İkinci hamileliğimle ilkinin arası çok yok. Vucudum kırıldı. Yine de farzdır ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?