2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Rabbim sağ Salim evladına kavuştursun inşallah

Kizlar yemek yedikten sonra sizinde karniniz tas gibi oluyor mu.. rahatsiz ediyor mu..
Az da yesem karnim tas gibi oluyor.. nefes alamiyorum
Cok rahatsizim..
Malesef aynı sorun bende de var. Hemen şişiyorum, kaskatı kesilşyorum. Burun tıkanıklığım da mevcut olunca çekilmez oluyo

Ayneeennnn bende et et et diye geziyorum ama löp et kıymadan tiksindim Allah affetsin
Balık veya hünkar beğendi çökertme kebabı özellikle

ayyyyy ne oluyor bana yeni yemek yedim

bende de var iştah artışı önceden hiç yoktu iştahım şu an dediğin gibi her şey ballı geliyor

anam sizin de mi yakışıklı geliyor bizim de

A
Ay cok sevindim adina. Saglicakla alalalim.hepimiz kucagimiza. Bu surecte kendini hic yorma. Dinlen ve stres yapma

Tatlım bunu yazan ben değilim yanlış etiket olmuş ben detaylıya girmedim

Ayy ben de ete düştüm epeydir Sote , sebzeli şekilde yiyemiyorum ama löp et olacak hatta bi danayı direkt yeme potansiyeline sahibim

Çok şükür cnm inş daha güzel haberlerle gelirsin Allah büyüktür herşey yoluna girer inş

Ayy ben de ete düştüm epeydir Sote , sebzeli şekilde yiyemiyorum ama löp et olacak hatta bi danayı direkt yeme potansiyeline sahibim
Ahhahahahhaha kııızzz allahtan kocalarımız seviyor da oradan kurtarıyoruz

ben zevkime göre baharatlarla yapmışsam sote de olur ama dediğin gibi löp et

ayyy yasaklar olmasa şöyle sahile mangala insek

Kizlar yemek yedikten sonra sizinde karniniz tas gibi oluyor mu.. rahatsiz ediyor mu..
Cok rahatsizim..
Aynen öyle, bugün bi kase çorba, birkaç parça tavuk yedim.
Yediğim ekmek yarım dilim bile değildi. Ama sanki üç dört tabak makarna yemişim gibi tıkandım.

Cok rahatsizim..
Benimd öyle yemekten sonra karnım çok sertleşiyor.Ve birden karnım büyüdü 1 haftada eğilirken birşey alırken zorlanıyorum az kilo almama rağmen göbeğim birden büyüdü

Bu benim ilk hamileliğin de 7 ayda başlamıştı süt bezlerinden olmuştu doğumda mükemmel sütüm gelmişti belki sizede olmuştur süt hazırlığıdır

Devam ederse giidin bence devam eden bi rahatsızlık sıkıntı yaratır

Ben hamilelikten önce hep kıyma yerdim düşkün değildim ete ben de löp et seviyorum şimdi iskendere düştüm ben de kvkkblbglşhş karnım kazındı şu an evet oğluş geliyor bana da Allah sağlıkla almayı nasip etsin inşallah hepimize

Anladım... benim niye sarı acaba hiçbir fikrim yok bide siyah sütyende rengi belli olmuyor beyaz krem giymek takip etmek gerek

Benim doktorum uzun yolsa 2saatte bir 10-15dk mola ver yürü demişti birkaç gün bol dinlen geçer ama çok devam ederse aklın rahatlar gidersin kontrole

Evet canim farkettim ciplak ayakla daha agrim oluyor benimde öncedende böbrek sorunlarim oldugu icin en ufak bir üsütmede tetikliyor,, bugun sicak tuttum kendimi daha iyiydim,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…