2021 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Sıcak su torbasını karnına ve beline değil de ayaklarına koyabilirsin. Karın ve bel çok tehlikeli. Sıcağın etkisiyle rahim içi kanamaya sebep olabiliyor.
Çok teşekkr ederim bilgii için

Daha önce doğum yapmış arkadaşlar çatlak kremi olarak ne kullanmıştınız acaba?
Benim ilk hamileliğim ama bana tecrübeli bir eczacı arkadaşım lierac'ı önerdi, onu aldım kullanıyorum. Kendisi çevresindeki çok kişiye onu kullandırtmış ve hepsi memnun kalmışlar. Hem de sağlıklı bir ürünmüş.

Doğmamış çocuğa don biçilmez diye boşuna demiyor büyüklerimiz Allah korusun doğum anında bile olumsuzluk olabiliyor

Cnim cok gecmis olsun Rabbim bidaha gostermesin.eger seni uzmeyeceksem sorun neydi niye sonlandirild? Ins bu bebegini saglikla k8cagina alirsin

K. bakma canm hatırlattım. Ben hislere çok inanıyorum bu sefer bebeğini sağ salim kucağına alacaksın inşallah.

Doğmamış çocuğa don biçilmez diye boşuna demiyor büyüklerimiz Allah korusun doğum anında bile olumsuzluk olabiliyor
Hep dua etmek lazım herşeye iyimser değilde şuda başıma gelebilir diyede ihtimalleri düşünmeliyiz. Cinsiyet şu olmuş bu olmuş ne farkeder. Sağlıklı hayırlı evlat önemli.

Cnim cok gecmis olsun Rabbim bidaha gostermesin.eger seni uzmeyeceksem sorun neydi niye sonlandirild? Ins bu bebegini saglikla k8cagina alirsin
Inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımiza canim.❣ Kalp anamolisi teşhisi konuldu ilk bebeğime, kalp atim sayısı çok düştu günden güne , o şekilde gebelik sonlandırıldı.

Inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımiza canim.❣ Kalp anamolisi teşhisi konuldu ilk bebeğime, kalp atim sayısı çok düştu günden güne , o şekilde gebelik sonlandırıldı.
Anladim cnim.amin cnim ins saglikla sihhatle zamaninda vaktinde kucaklariz minnoslari Rabbim komsenin kucagini bos birakmasin

hanimlar, internetten böyle bi albüm aldim.10 sayfa. Her sayfa renkli desenli, içinden sticker da çıkıyor, bebegimin ultrason resimlerini yapistırıyorum...albümün 3 4 sayfasını doğum öncesi resimlere ayırdım, sonraki sayfalarda da ilk 1 yılından resimler yapistiricam nasip.olursa. böyle hoş bir albüm oluyor. Aklınızda olsun..

Eklentiler

• 20210601_161424.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 37
Canım çok güzelmiş hangi site bende almak istiyorumm

Canım çok güzelmiş hangi site bende almak istiyorumm
Nobbystar bebek anı albümü diye geçiyor, trendyoldan almıştım uygun fiyatı da canım.. farklı markalarında var ama kimi çok pahalı kiminin icin de çoğu sayfa yazı alanları için ayrılmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…